Sontim aramıza hoşgeldin ben sitede denenmiş diyetlerden seciyorum tavsiye ederim bide cok takmamak gerekiyo sanırım
valya valla daha harika olamadım ya hala biton yağ var bizim kız büyümeden incelmem lazım halasını çirkin sanmasın :) diyetisyende korkuyla zayıflatıyo sanırım :) ben bikere bi güzellik salonunda diyetisyen var dediler gittim benden tahlil istedi tmm dedim cıktım sonra aklıma diyetisyenin benden daha kilolu oldugu geldi bende gitmedim 2. defa kendi kendime hallederim dedim oluyoda
arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim ama anlamıyorum bu kiloları nasıl veriyosunuz bende ugaşıyorum ama olmuyo acil yardım lütfnnnn
mrb kızlar ben 14. gruba katılmıştım burayıda yeni farkettim...sohbetinize katılmak isteriiimmm...kilolarımızın yakın olduğu arkadaşlarla birlikte 60 lı rakamları görmek isteriiimmmm...
mrb kızlar ben 14. gruba katılmıştım burayıda yeni farkettim...sohbetinize katılmak isteriiimmm...kilolarımızın yakın olduğu arkadaşlarla birlikte 60 lı rakamları görmek isteriiimmmm...
hayalcim fotoğraflarını gördüm harika görünüorsun canım tütütütütüüü maşallahhh sana:içelim:
hsg aramiza elifnur nerde o günler 60 olmak offfffffffffffffffffffffffffffff :gitme:
Canım kilomuz çok yakın seninle ben de 81,5 la başladım 23 gün falan oldu gayet iyi gidiyor şu an 78 falanım bunun olabilceğinine inandım ben de 65 inmek istiyorum öncelikle sonra da 60 hedefim, hepimiz başarırız inşallah bana burası iyi geliyor paylaşımlar etkili oluyor sabredelim başaralım bir an önce.......
sontim aramıza hoşgeldin ben sitede denenmiş diyetlerden seciyorum tavsiye ederim bide cok takmamak gerekiyo sanırım
valya valla daha harika olamadım ya hala biton yağ var bizim kız büyümeden incelmem lazım halasını çirkin sanmasın :) diyetisyende korkuyla zayıflatıyo sanırım :) ben bikere bi güzellik salonunda diyetisyen var dediler gittim benden tahlil istedi tmm dedim cıktım sonra aklıma diyetisyenin benden daha kilolu oldugu geldi bende gitmedim 2. Defa kendi kendime hallederim dedim oluyoda
ya bende basladıgımda 76ydm yavas yavas erio kilolar 2 ay önce bi 73 e inebilsem diyordum şimdi 63 e taktım kararlı olunca oluyo valla senide tebrik ederim benim kayınvalidemde hep ben ve eşime kilo verin gene cok şişmişsiniz diye konusurdu hep ama şimdi oğlum kilo ver kapacaklar eşini diyip durmaya basladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?