70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim ama anlamıyorum bu kiloları nasıl veriyosunuz bende ugaşıyorum ama olmuyo acil yardım lütfnnnn

Sontim aramıza hoşgeldin ben sitede denenmiş diyetlerden seciyorum tavsiye ederim bide cok takmamak gerekiyo sanırım

valya valla daha harika olamadım ya hala biton yağ var bizim kız büyümeden incelmem lazım halasını çirkin sanmasın :) diyetisyende korkuyla zayıflatıyo sanırım :) ben bikere bi güzellik salonunda diyetisyen var dediler gittim benden tahlil istedi tmm dedim cıktım sonra aklıma diyetisyenin benden daha kilolu oldugu geldi bende gitmedim 2. defa kendi kendime hallederim dedim oluyoda

Ay valla beni güldürdün gece gece ya, demek diyetisyeni kilolu görünce gitmedin, benim zayıfladığımı farkeden arkadaşlarda diyetisyensiz zayıfladığımı duyunca böyle zayıflamanın yanlış olduğunu söylüyorlar ama ben takmıyorum. çünkü sağlıklı besleniyorum ve hızlı kilo vermiyorum demekki yanlış olan birşey yok.

Merhaba kızlar, opuyorumnanaktan bu sabah klasik elma sirkeli suyumu ve nesfitimi tükettim. Öğlen yemeği 12:30 da artık başka birşey yemeyi düşünmüyorum. Öğlene bakalım neler var? Ben kahvaltı menüsünü alıyorum. Çorbam mutlaka oluyo öğlen. ıçine etimek katıp kaşıklıyorum. Başka ekmekte yemiyorum tabi. Peynir zeytin kek oluyo bazen (kalorisine bakıyorum hemen, yemekhanedeki görevli de bana gülüyo, nelere bakıyosun diyor) Bende eee devir hesap devri diyorum, gülüyor :roflol: Neyse kahvaltı menümden oluşan öğle yemeğimin peşine bir adet limonlu form çayımı içerim. Ohhh yarasın. Sonra da akşama kadar bir elmamı, 90 kalorilik çikolota barımı yerim belki. Akşama kadar da 3 lt. suyumu içerim. ışte böyle kızlar. Akşam da nesfitimi yerim. Gece acıkırsam 1-2 porsiyon meyve yerim. ışte böyle kızlar... Görüşürüz yine a.s.

Merhaba arkadaslar bende coktandir isteyipte veremeyenlerdenim cünkü tam anlamiyla diyete baslamamistim siz hangi diyetleri uyguluyorsunuz önerdiginiz diyet listeleri varsa lütfen yazin ve umarim herkes kurtulur istenmeyen kilolardan

slm kızlar diyetler nasıl gidiyor şu aralar pek uğrayamıyorum biraz yoğunum ama burasınıda merak ediyorum herzamanki gibi süpersiniz ayrıca yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz herkese kolay gelsin gitsin kilolar kurtulalım artık bayanssulusmile

mrb kızlar ben 14. gruba katılmıştım burayıda yeni farkettim...sohbetinize katılmak isteriiimmm...kilolarımızın yakın olduğu arkadaşlarla birlikte 60 lı rakamları görmek isteriiimmmm...

arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim ama anlamıyorum bu kiloları nasıl veriyosunuz bende ugaşıyorum ama olmuyo acil yardım lütfnnnn

slm hosgeldin aramiza vallahi bir diyet uygulamiyorum ekmek cikti hayatimdan ve aksamdan sonra yemiyorum ama bazi arkadaslar cok güzel diyet yapiyorlar birazdas birbirimizi gaza getiriyoruz sende yaz hergün kilonu bak göreceksin bize kilo verdigini yazabilmek icin az yiyeceksin bende öyle olduda hadi baybayyyyyyyopuyorumnanaktan

bu arada kizlar bu hafta malesef veremiyorum karnim cok sis malum ay hali bir gecse ,,devam hemen ayrica insanin ay halinde ne kadar cok istahi aciliyor akannehir ne yapsam acaba istah kesici bilen varmi aranizda?????????????:hulya:

mrb kızlar ben 14. gruba katılmıştım burayıda yeni farkettim...sohbetinize katılmak isteriiimmm...kilolarımızın yakın olduğu arkadaşlarla birlikte 60 lı rakamları görmek isteriiimmmm...

hsg aramiza elifnur nerde o günler 60 olmak offfffffffffffffffffffffffffffff :gitme:

Canım kilomuz çok yakın seninle ben de 81,5 la başladım 23 gün falan oldu gayet iyi gidiyor şu an 78 falanım bunun olabilceğinine inandım ben de 65 inmek istiyorum öncelikle sonra da 60 hedefim, hepimiz başarırız inşallah bana burası iyi geliyor paylaşımlar etkili oluyor sabredelim başaralım bir an önce.......

Kızlar plates yapmayı tavsiye ediyorum şiddetle hemd e vücut kendini hem toparlıyor hem de daha sağlıklı kilo vermiş oluyoruz, herkes daha fazla kilo verdiğinizi zannediyor deneyin bence ........

hayalcim fotoğraflarını gördüm harika görünüorsun canım tütütütütüüü maşallahhh sana :içelim:

hsg aramiza elifnur nerde o günler 60 olmak offfffffffffffffffffffffffffffff :gitme:

hoş buldum canım opuyorumnanaktan
ya önce 69 u görelimde gerisi gelir heralde dimi yerimseniben

bravo valla 23 günde gayet güzel vermişsin
benim hedefim 55-58 çünkü boyum 1.62...çoook şişko görünüyom 76 kilo halimleee mafoldumben

cnm bence olmuşsun çünki ilk halinle şimdiki halin arasında dağlar kadar fark var ama sen diyetini bırakma hedefine ulaş bende dün gittim diyetisyene ya benim diyetisyen bayan 29 yaşında çok zayıf bakımlı bir kız çokta güler yüzlü tatlı bana karşıda çok kibar ama annemin arkadaşıda ona gidiyor onu acayip azarlıyormuş kilo veremeyince neyse ben 18 günde 1.200 vermişim sabahta 71.00 çıktım altı yıl sonra ilk defa yarın 71.00 veda edip 70.00 görcem çok mutluyum
dün kayınvalidemdeydim komşusu kızım sen acayıp zayıflamışsın dedi nasıl sevindim k.validemde evet biraz zayıfladı dedi kıskanarak oh olsun benimle dalga geçenlerin ağızının payını verecem artıkoğlum bile farketti 6 yaşında sen çok güzel oldun diyor canım benim yerim onu ben işte oyle kızlar şimdilik iyi gidiyor herkese başarılar

ya bende basladıgımda 76ydm yavas yavas erio kilolar 2 ay önce bi 73 e inebilsem diyordum şimdi 63 e taktım kararlı olunca oluyo valla senide tebrik ederim benim kayınvalidemde hep ben ve eşime kilo verin gene cok şişmişsiniz diye konusurdu hep ama şimdi oğlum kilo ver kapacaklar eşini diyip durmaya basladı :)

kızlar benide alın aranıza
yarından itibaren başlıyorum
75 ten aşağı inemiyorum ama yukarı çıkabiliyorum kaydirigubbakcemile3
bebiş yapıcaz inşallah ona hazırlık için birde ortamlarda daha güzel görünmek istiyorum
bıktım artık en tombiş olmaktan
sülün gibi dolanmak istiyorum bende
en çok göbek ve üst kollarımdan kurtulmak istiyorum
kararlıyım azmedicem inşallahhh sizinde desteklerinizle

hiii sen 2 ayda mı verdin 10 kiloyuuuu:1shok:ayyy maşallah neler yaptın canım çok merak ettimbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…