70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin cnm ve başarılar

Kızlar plates yapmayı tavsiye ediyorum şiddetle hemd e vücut kendini hem toparlıyor hem de daha sağlıklı kilo vermiş oluyoruz, herkes daha fazla kilo verdiğinizi zannediyor deneyin bence ........

evet cnm doğru bende yazılmak istiyorum ama diyetisyene sordum daha değil dedi daha zamanı var dedi biraz daha vermen gerekiyor dedi

mrb kızlar opuyorumnanaktan
bu hafta 58.1 olmuşum :lepi: 900 gr gitmiş haftaya almazsam gayet iyiii hihoyyyt bu demekk oluyor kiiiiii hedefime ulaştııııımmmm :teytey: :dance:

hayalcim sende dikkat et eyvahedigeldismile en zor kısmıı kilo verdikten sonra korumak.yoksa fazlasıyla alırız verdiğimiz kiloları olumunekankayizsmile

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz opuyorumnanaktan siz yeterkii bunu gerçekten isteyin ve kendinize güvenin bunu da etrafınıza gösterin eminim yapacaksınız :lepi:
kilo veren kilosunu koruyan arkadaşlarımı tebrik ediyorum alkisalkisalkis kilo alan arkadaşlarda üzülmesinler haftaya telafi ederler inş.zemuszemus yaza kadar gitsiiiiin kilolarrr :teytey:

selam arkadaşlar yine regl oldum 1 kilo fazla çıkıyorum am yinede yazayım kilom71.7 1.kimo olacak acaba inşallah ben olurum

merhaba geçen hafta malum dönemden dolayı şişmiştim şişlik gitmiş hele sükür bu sabah 65.8 geliom bu hafta artık durmam heralde spor bile yapmayı düşünüyorum mekik ceksem işe yararmıki?

hoş bulduk canım sağolopuyorumnanaktan
sen ne kadar zamanda verdin nasıl verdin 12 kiloyu?okumaya çalışıyorum ama çok sayfa var bilmiyorumkismile
inşallah ben de görürüm 50 li kilolarııı:Saruboceq:

Yahu ben 3 haftadır çok güzel bir şekilde kilomu koruyorum :sinifsinif: . Kilo vermek için ne yapmam gerekiyor off off mafoldumben hem aynı zamanda soğan kürünü yaptım hemde normal beslendiğimin 3 te biri kadar yiyorum hatta iştahımı kapatmamda en büyük yardımcım tarçın oldu ama diyet listelerini yapamıyorum bir şeye bağlı kalmak çok zor geliyor :1no2: Napıcam ben

kızlar yaaa ben su içmemi artırdım,sıcak su içiyorum ama sabah tartıldım 2 kg fazla çıktım niye böyle oluyo anlamadıımmm :S

hoş bulduk canım sağolopuyorumnanaktan
sen ne kadar zamanda verdin nasıl verdin 12 kiloyu?okumaya çalışıyorum ama çok sayfa var bilmiyorumkismile
inşallah ben de görürüm 50 li kilolarııı:Saruboceq:

16 kilo verdim elifcim :lepi: mayıs ortasında başlamıştım diyete troid problemim olmasına rağmen kararlılıkla verdim.
10 kiloyu 2,5 ay gibi bi sürede sıkı diyet yaparak verdim.sonrasıda dikkat ettikçe gitti çok şükür.ilk başladığım zaman sirkeli ballı su onu içmiştim.ama o da mucize değil yanii boğazını tuttun mu gidio arkadaşım.ne yersen ye az ye,yağsız yemeye çalış kilo vermeye kararlı ol aslında hepsi boş...sirke falan da mucize değil aslında.istemek istemek istemek :lepi:
lezzetli şeylerin hemen hepsi yüksek kalorili şeyler.biraz lezzetten de uzak duracaksın başka çaresi yok.kızarmış patates hamurger kim sevmez yada börek,çörek,kurabiye,çikolata.ben bunları düşünüyorum bunları yemek mi kilo vermek mi diyorum.kilo vermeyi tercih ediyorum bu halimi daha çok beğeniorum fazla kilo insanın yaşına yaş katıo :çok üzgünüm: hem şimdi daha sağlıklıyım fazla ayakta kalınca belimin ortasına saplanan ağrılardan kurtuldum :sm_cool:

çok güzel anlatmışsın canım çok teşekkür ederiiimmmopuyorumnanaktanevet boğazdan kesmedikten sonra veremiyosun...2 aydır aerobiğe gidiyorum ama kilo veremedim,nedeni boğazdan kısmamakyerimseniben

regl dönemin yakında ondan fazla çıkmış olabilirsin canım

regli dönemim bitti,2 gün oldu biteli...işte bende bitti ya ondan tartılayım dedim,fazla çıktım:1ninca:

kızlar kilo vermedim ama gören zayıflamışsın diyor bende salıveriyorum kendimi hemen regli oldum bugün moralim bozulmasın diye tartılmadım bu aralar yoğunm yazamyorum diye buralara uğramıyorum zannetmeyin fıstıklar yazılanları okuyorum hergün yeni gelenler hoşgeldiniz hadi bi gayret vereceğiz bu kiloları yaz gelmeden:))))

arkadaşlar listeyi yaptım ama, zayıf olmuş kilo bildirimi. bu haftaki listeyi yarın akşam yayınlayım diyorum. böyle bi insiyatif aldım ama umarım uyuyodur herkese kilo bildirimlerini bekliyoruz kızlarrr.
bu arada ben kilomdan söz etmiyim. ama iyi haber sınavımdan iyi aldım. bitti derslerim.

Selam arkadaşlar yeni katıldım aranıza..uzun zamandır kilo vermek istiyordum ama bir türlü diyete başlayamadım.Devamlı erteleyip durdum. Umarım sizlerle beraber vereceğim. Ben henüz kilomu tam olarak bilmiyorum ama büyük ihtimalle 75 gbidir. Çok kilo aldım yaa. 55 olmak istiyorum, umarım olabilirim havalar ısınana kadar.Bu arada en kısa zaman içinde bir tartı alıp bakacam kiloma ozamn şu çizelgeden yaparım bende. Bari bu yaz geçen yaz gibi kötü geçmesin istiyorum. Evet kızlar birlikten kuvvet doğar, bana destek vermenizi umuyorum.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…