kızlar benide alın aranıza
yarından itibaren başlıyorum
75 ten aşağı inemiyorum ama yukarı çıkabiliyorum kaydirigubbakcemile3
bebiş yapıcaz inşallah ona hazırlık için birde ortamlarda daha güzel görünmek istiyorum
bıktım artık en tombiş olmaktan
sülün gibi dolanmak istiyorum bende
en çok göbek ve üst kollarımdan kurtulmak istiyorum
kararlıyım azmedicem inşallahhh sizinde desteklerinizle
Kızlar plates yapmayı tavsiye ediyorum şiddetle hemd e vücut kendini hem toparlıyor hem de daha sağlıklı kilo vermiş oluyoruz, herkes daha fazla kilo verdiğinizi zannediyor deneyin bence ........
yok 2 ayda değil 3 3.5 ayda falan gitti ama sok diyet yaptıgımdan bi hafta sıkı 1 hafta diyetsiz gecio bendehiii sen 2 ayda mı verdin 10 kiloyuuuu:1shok:ayyy maşallahneler yaptın canım çok merak ettimbilmiyorumkismile
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz opuyorumnanaktan siz yeterkii bunu gerçekten isteyin ve kendinize güvenin bunu da etrafınıza gösterin eminim yapacaksınız :lepi:
kilo veren kilosunu koruyan arkadaşlarımı tebrik ediyorum alkisalkisalkis kilo alan arkadaşlarda üzülmesinler haftaya telafi ederler inş.zemuszemus yaza kadar gitsiiiiin kilolarrr :teytey:
hoş bulduk canım sağolopuyorumnanaktan
sen ne kadar zamanda verdin nasıl verdin 12 kiloyu?okumaya çalışıyorum ama çok sayfa var bilmiyorumkismile
inşallah ben de görürüm 50 li kilolarııı:Saruboceq:
kızlar yaaa ben su içmemi artırdım,sıcak su içiyorum ama sabah tartıldım 2 kg fazla çıktımniye böyle oluyo anlamadıımmm :S
16 kilo verdim elifcim :lepi: mayıs ortasında başlamıştım diyete troid problemim olmasına rağmen kararlılıkla verdim.
10 kiloyu 2,5 ay gibi bi sürede sıkı diyet yaparak verdim.sonrasıda dikkat ettikçe gitti çok şükür.ilk başladığım zaman sirkeli ballı su onu içmiştim.ama o da mucize değil yanii boğazını tuttun mu gidio arkadaşım.ne yersen ye az ye,yağsız yemeye çalış kilo vermeye kararlı ol aslında hepsi boş...sirke falan da mucize değil aslında.istemek istemek istemek :lepi:
lezzetli şeylerin hemen hepsi yüksek kalorili şeyler.biraz lezzetten de uzak duracaksın başka çaresi yok.kızarmış patates hamurger kim sevmez yada börek,çörek,kurabiye,çikolata.ben bunları düşünüyorum bunları yemek mi kilo vermek mi diyorum.kilo vermeyi tercih ediyorum bu halimi daha çok beğeniorum fazla kilo insanın yaşına yaş katıo :çok üzgünüm: hem şimdi daha sağlıklıyım fazla ayakta kalınca belimin ortasına saplanan ağrılardan kurtuldum :sm_cool:
regl dönemin yakında ondan fazla çıkmış olabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?