70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar herkese bende yeniyim doğumsonrası kilolarımı vermek istiyorum umarım birlikte veririz bugün başladım diyete zorlanıyorum ama geçecek elbet dün eczacıma sordum zaıflamaya yardımcı bir hap verdi bakalım deneyeceğim sizede anlatırım gelişmeleri

tebrikler cnm

Kızlar ben geçen haftakilo bildirimi yapamamıştım umarım bu hafta da geç kalnanışımdır, ben geçen hafta 78,5 idim şu an 77,5 um bir kilo daha gitti ama hafta sonu dikkat edemedim düğün vardı biraz kaçırdım, ama hafta içi acısını çıkartırım. hadi hepimize kolay gelsin.........

arkadaşlar bu hafta ipin ucunu kaçıtdım, özellikle bugün, doğumgünümdü çocuklarımla güzel bir gün geçireyim derken epeyce kaçırdım umarım yeniden toparlarım.

merhaba arkadaşlar
Lütfen iradelerimize sahip olalım…
Sabredelim. Güzel günler bizi bekliyor. Yazı düşünün zayıf halinizi hayal edin.

30 OCAK TARİHLİ KİLO TAKİP LİSTEMİZ AŞAĞIDADIR.
KİLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM
HAYAL_AGA………. 67,6………. 65,8………. -1,8
CHEGUEVERA………. 72,8………. 71,7………. -1,1
gulgun45………. 78,5………. 77,5………. -1
MERAN07………. 59………. 58,1………. -0,9
valya………. 71,1………. 71………. -0,1

AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARIM
masumum………. 74,7
yaSelin………. 75,8

KİLO ALAN ARKADAŞLARIM
kimse kilo almamış, beni saymazsak
KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYANLAR**
arkadaşlar artık bir önceki hafta bildirim yapıp bu hafta yapmayanları bu listeye ekliyorum..
BAYRAV………. 65
SHEWALL………. 70,4
AYKOS………. 76,9
SAYDİN78………. 68,7
tazefasulye………. 71,3
hidennisko………. 75,5
edut………. 74
nasilda08………. 75
torakcan………. 60
semilun………. 73
melos_k………. 72
daydo………. 70
asyam30………. 71,5
merwecik_20………. 80

ARAMIZA YENİ KATILANLAR HOŞGELDİNİZ
mervekaral………. 73,4
dLara………. 75
meserisra………. 72,8
adige_2006………. 74
sevda66………. 76
Fransiyum………. 75
esinti72
gray………. 77,4
burcuniq………. 75
mezzoz………. 73

bir hatam varsa bildirin düzelteyim sevgiler herkese....
birde saat geç oldu yarın iş, smileyleri ekleyemedim. azımı çoğa tutun. a.s.:teytey:

Canım ellerine sağlık. Ben bu hafta kiloma bakmadım. Regl dönemim malum çikolata tatlı isteği :sinifsinif: bünyem istiyor napayım kızlar :gitme: Bugün son günüm kiloma da bakmadım ama aldım hissediyorum. Ticker'daki kiloma dönmek için neler vermezdim mafoldumben bu hafta başından itibaren çok sıkı tutucam bakalım neler olacak. Shewall canım listeyi değiştirmen gerekirse bana oklavalı klava: 70 yazarsın canım benneyaptımki gidişat kötü kızlar, ipin ucu kaçıyo bu aralar, napmam lazım yav yeniden kendime gelmem için bilemiyorum alsanaalsanasmile

merhaba kızlar...
21 ağustosta sezeryanla doğum yaptım. 72,5 kilo ile doğuma girdim. doğumdan sonra 64 kiloya düştüm. Ama sonra süt olsun diye yiyince 74kilo oldum... Bugün itibarı ile rejime başlıyorum. Bana yardımcı olun n'olur....

meraba kızlar bu kılodan bende cok muzdarıbım evlendıgım de 54 kıloydum hamıle kalınca 64 dogum yapıncada 74 oldum ve bebegım bır yasına gırmek uzere hala 74 kıloyum gobegım ve mıydem acayıp cıktı cok mutsuzumbana yardım edın ne yapıyosanız bende yapıyım zayıflamak adına

Kızlar ben ilk defa bu bölüme girdim. Malum hamileyken gebelik ile ilgili topiklerde, doğumdan sonrada doğum sonrası topiklere girdim. Bu bölüme yeni akıyorum. Neler yapılıyor, nasıl kilo veriliyor, tarımları takpnasıl ediyorunuz, bana genel bilgi verirseniz sevinirim.

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırsanız sevinirim:)
bende aslında 90 kiloydum önce kendi kendime yaptım 1 verdim 2 aldım derken 86.300 kiloya kadar düştüm baktım olacak gibi değil bir diyetisyene gideyim dedim 20 aralıkta başladım ve bugün 3. gidişim oldu 79.5 kiloyum ve devam ediyorum ... amacım ilk önce 75 kilo olmak 19 şubatta kontrolüm var tekrar bu tarihe kadar 75 olursam çok iyi olur:))... buradan bana spor adına yaptığınız ve faydasını gördüğünüz şeyler varsa lütfen yardımcı olunuz çünkü ben hiç yapmadım o nedenle çok az kilo verdim sporla desteklemek istiyorurm..

teşekkürler cnm kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ben geçen hafta kötüydüm bu haftaiyibaşladı bugün itibariyle 70.800 olmuşum 300 gr daha gitti malüm tatil oğlum evde bazı kaçamaklar olmuyor değil

ama ben eklenmemişim yeni kişileri eklemiyor musunuz yoksa((

Canım öncelikle hoş geldin, liste cuma günü akşamı ya da c.tesi yapılıyor. Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz, Shewall arkadaşımız sağolsun listemizi hazırlıyor canım. Merak etme biz iyi bir grup topiğiyiz opuyorumnanaktan Herkese elimizden geldiğince paylaşımda bulunuyoruz. Yardımcı oluruz meraklanma kaydirigubbakcemile5

hoş bulduk canım önce yanıt verdiğin için teşekkür etmek isterim... inşallah cumaya kadar bende veririm bu ara biraz durdu gibi eeee 90dan gelince böyle oluyor sanırım:))) umarım dediğin gibi sıkı bir grup oluruz çok isterim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…