hoş bulduk canım önce yanıt verdiğin için teşekkür etmek isterim... inşallah cumaya kadar bende veririm bu ara biraz durdu gibi eeee 90dan gelince böyle oluyor sanırım:))) umarım dediğin gibi sıkı bir grup oluruz çok isterim opuyorumnanaktan
Maaşallah canım nasıl verdin kilolarını? 90 dan inmişsin seni tebrik ederim alkisalkisalkis Nasıl verdin kilolarını canım? Paylaşır mısın bizlerle? Diyet, spor vs. neler yaptın ve ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu canım? opuyorumnanaktan
teşekkür ederim tatlım isteyince hepsi oluyor işte... ama öyle kısa bir sürede vermedim bebiş istiyoruz ve tedavi gördüm o nedenle çok kilo aldım şimdide vereyimde bebiş öyle olsun diyorum:)) yazın 90ı gördüm eylül sonu gibi kilo vermek için diyete başladım 86 ya düştüm ama sonra tekrar geri geldilerderken diyetisyene gittim ve 1,5 ayda 7 kilo verdim spor hiç yok çünkü ben spor yapamam dedim okuldan gel ev işleri birde onu çekemem dedim dr umda ona uygun bir diyet verdi onunla verdim.... isterseniz yardımcı olurum yalnız kilonuza göre hazırlanan bir diyet bu....opuyorumnanaktan
tebrikler canım tekrar kaydirigubbakcemile5 benim kilomda sana yakınmış, ben de 70 kiloyum. mafoldumben Boyumda 1,58. Durumu tahmin ediyosundur sanırım, facia gibi... :gitme: Diyet listeni çok merak ettim canım, özelden bana atabilirmisin canım rica etsem ? olumunekankayizsmile
canım benim listem standart değil çalışıyorum öğretmenim ben ve diyetisyenime bunu söyledim o da sağolsun seçenekli bir liste hazırladı 6 öğün şart önce bunu unutma...
sabah: 4 kaşık gevrek 1 bardak sütle hazırlanacak
1 tost ve yeşillik
sandviç( peynir ve yeşillikle)
1 yumurta ile hazırlanmış sandviç yine istenilen yeşilliklerle
öğle: 1 tost + ayran
5 kaşık sebze yemeği+ ayran
4 kaşık patates salatası
makarna salatası
akşam: 3 köfte kadar et
2 kepçe çorba
5-6 yemek kaşığı sebze yemeği
salata
ara: 2 tane incir
4 tane hurma yada kayısı
1 çay bardağı leblebi
1 su bardağı patlamış mısır
1 adet meyve
daha yazacak şeylerim var ama komşum geldi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?