70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrrrrr
ben geldim aranıza
78 kiloydum ama elma sirkesi diyeti yapıyorum 1 ay oldu
tartı 75 e düştü bir ayda 3 kilo gayet iyi gibi değilmi
varmı deneyen elma sirkesi yazsın ne olur faydasını gördünüzmü siz
sonum nasıl olur acaba

ha birde kızlar diyet yapamıyorum.sabah simitimden vazgeçmem.yarım saat yürüyüşüm vardır.evde hep koştururum.yaş 47 ve birde menapozu düşünürsek benim vermem çok zor olan bir yapım var.
ama yinede bu üç kiloya çok sevindim.devam edecem sirkeye.
sizlerle paylaşmak istedim.

Maaşallah canım nasıl verdin kilolarını? 90 dan inmişsin seni tebrik ederim alkisalkisalkis Nasıl verdin kilolarını canım? Paylaşır mısın bizlerle? Diyet, spor vs. neler yaptın ve ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu canım? opuyorumnanaktan

teşekkür ederim tatlım isteyince hepsi oluyor işte... ama öyle kısa bir sürede vermedim bebiş istiyoruz ve tedavi gördüm o nedenle çok kilo aldım şimdide vereyimde bebiş öyle olsun diyorum:)) yazın 90ı gördüm eylül sonu gibi kilo vermek için diyete başladım 86 ya düştüm ama sonra tekrar geri geldiler derken diyetisyene gittim ve 1,5 ayda 7 kilo verdim spor hiç yok çünkü ben spor yapamam dedim okuldan gel ev işleri birde onu çekemem dedim dr umda ona uygun bir diyet verdi onunla verdim.... isterseniz yardımcı olurum yalnız kilonuza göre hazırlanan bir diyet bu....opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar,ben de aranıza katılmaya karar verdim bugün tartıya çıkıp 75 kiloyu gördüğümde....4 yıldır kendi başıma başarmaya çalışıp veremediğim kilolarımı acilbir şekilde vermeye karar verdim tartıyı görünce...Karşılıklı bilgi alışverişi ve moral desteği için beni de aranıza alınnnnn:)))

tebrikler canım tekrar kaydirigubbakcemile5 benim kilomda sana yakınmış, ben de 70 kiloyum. mafoldumben Boyumda 1,58. Durumu tahmin ediyosundur sanırım, facia gibi... :gitme: Diyet listeni çok merak ettim canım, özelden bana atabilirmisin canım rica etsem ? olumunekankayizsmile

mrb kızlar opuyorumnanaktan
ben artık hedef kiloma ulaştığım için bildirim yapmacağım,korumaya çalışcam kilomu :hulya: bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum umarım herkes hedefine ulaşır :Saruboceq:
boy 165 kilo 58 :lepi: 16 kiloyaa bye bye :sm_cool:

selam kıslar bende 1,5 sene içinde 58 60 arası değişen kilomdan 78 çıktım
hipotiroidinden dolayı olduğunuda geçen aylarda öğrendim boyum 170 bu arada
acilen vermem lazım kıyafetlerime giremiyorum artık yaaaa mafoldumben

canım benim listem standart değil çalışıyorum öğretmenim ben ve diyetisyenime bunu söyledim o da sağolsun seçenekli bir liste hazırladı 6 öğün şart önce bunu unutma...
sabah: 4 kaşık gevrek 1 bardak sütle hazırlanacak
1 tost ve yeşillik
sandviç( peynir ve yeşillikle)
1 yumurta ile hazırlanmış sandviç yine istenilen yeşilliklerle
öğle: 1 tost + ayran
5 kaşık sebze yemeği+ ayran
4 kaşık patates salatası
makarna salatası
akşam: 3 köfte kadar et
2 kepçe çorba
5-6 yemek kaşığı sebze yemeği
salata

ara: 2 tane incir
4 tane hurma yada kayısı
1 çay bardağı leblebi
1 su bardağı patlamış mısır
1 adet meyve

daha yazacak şeylerim var ama komşum geldi:))

Liste için teşekkürler canım opuyorumnanaktan Paylaşım için teşekkürler. Bende çalışıyorum ama işim gereği monotonum, neredeyse tüm gün oturuyorum diyebilirim, o yüzden spor yapmam şart akannehir

Bu arada birazdan evime gideceğim, gider gitmez kiloma bakar bildirirm sizlere kızlar, şimdilik görüşmrk üzere opuyorumnanaktan

Arkadaşlar merhaba bu haftaki kilom maalesef yine 70 bilmiyorumkismile gidişat kötü çok kötü hemde mafoldumben havalardan mıdır nedir, sürekli birşeyler yemek istiyorum. Acilen bu gidişe dur demem lazım ama nasıl? benneyaptımki

merhaba arkadaşlar 75 kilo olan bi vatandaş olarak bende aranızdayım.ben şu an lahana diyeti yapıyorum.cuma günü bitiyor.ozaman kilo bildirimimi yapacağım.bu yola sizlerle devam etmek istiyorum.hepinize sevgiler

şunuda söyleyeyim 2 çocuk annesiyim.2.doğumdan sonra 70 kiloydum.fakat şu 3 aylık iğnelerden 2 kere vuruldum .oldum 80 .kendi gayretimle 5 kilo verdim .yaza kadar 55 olmayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…