70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar selammm
ben yine kilo bildiremiyorum bu haftada
72 civarı geziniyorum. soğuklar üzerine açlıkta gitmiyo diye çok kasmıyorum bu ara. ama dışarıda yememeye özen gösteriyorum. bakalım ne olacak. listeyi birazdan gönderiyorum
öptüm herkesi

Hayalağacım doğum günün kutlu olsun. gelin kızlar pasta yiyelim sembolik :icecream:
pasta bulamadım dondurmayı pasta gibi yiyelim ama gerçek hayatta yok yemek tamam mı???

Merancım süpersin tebrik ederim. maşallah sağlıkla korursun kilolarını inşallah.
çok özendim. benimde başlangıç kilom seninkinden ya. bakalım dikkat etmeye başlamam lazım. yarın elma sirkeli su içmeye mi başlasam tekrar evet evet başlıyım 18 gün sonra doğumgünün bari 69 u göreyim o güne dek. topiğe sık uğramam lazım alsanaalsanasmile
motive olamıyorum sizsiz...

merhaba arkadaşlar 75 kilo olan bi vatandaş olarak bende aranızdayım.ben şu an lahana diyeti yapıyorum.cuma günü bitiyor.ozaman kilo bildirimimi yapacağım.bu yola sizlerle devam etmek istiyorum.hepinize sevgiler

canım aramıza hoşgeldin. nikine bayıldım harikuledesin zemuszemus

merhaba arkadaşlar
Lütfen iradelerimize sahip olalım…
Sabredelim. Güzel günler bizi bekliyor. Yazı düşünün zayıf halinizi hayal edin.
6 Şubat TARİHLİ KİLO TAKİP LİSTEMİZ AŞAĞIDADIR.
KİLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM

CHEGUEVERA………. 71,7………. 70,5………. -1,2:hooray:
masumum………. 74,7………. 74,1………. -0,6
fransiyum………. 75………. 74,5………. -0,5
MERAN07………. 58,1………. 58………. -0,1
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARIM
SAYDİN78………. 70
KİLO ALAN ARKADAŞLARIMklava:klava:
dLara………. 75………. 76………. 1
yaSelin………. 75,8………. 76………. 0,2

KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYANLAR**
kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile
arkadaşlar artık bir önceki hafta bildirim yapıp bu hafta yapmayanları bu listeye ekliyorum..
adige_2006………. 74
BAYRAV………. zz
burcuniq………. 75
gray………. 77,4
gulgun45………. 77,5
HAYAL_AGA………. 65,8
hidennisko………. 76
mervekaral………. 73,4
meserisra………. 72,8
mezzoz………. 73
sevda66………. 76
SHEWALL………. zz
valya………. 71

ARAMIZA YENİ KATILANLAR HOŞGELDİNİZ
zemuszemus:teytey:a.s.
wetw………. 74
ebrarmeltem………. 74
özlemilker
gul89………. 70
kardel45………. 75
Euridice………. 75
aysen_34………. 78
harikuladeyim………. 75
ROCKFTS………. 76
bir hatam varsa bildirin düzelteyim sevgiler herkese....

Kızlar bende uzun zamandır giremedim. Uyku tutmadı bu saatte. Yazdıklarınızı okudum. Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve kilo vermeye çalışanlara da sabır diliyorum. Bende ağır ilerleyen kilo verme çalışmalarımda 2 kiloyu vermiş bulunmaktayım. Daha hızlısını sizlere dilerim zemuszemus .

Kendimi kilo alanlarda görünce utandım birden! :1shok::çok üzgünüm:

Merhaba arkadaşlarr ben giremiom artık foruma yaa ondan sebep kiloda veremiom cünkü diyetde yapmıyorum bu hafta kilo bildiriminde bulunamadım tartım bozuldu haftaya kadar yetiştiririm tartıyı inş

shewallcım tşk ederim bugun doğum günüm ama ben dünden başladım pasta yemeye çok zevkli oluyor herkese tavsiye ederim :dance::icecream:

meran tebrik ederim alkisalkisalkis hızla geliriz peşinden umarım sen bizim topiğin gururusun bi köşeye gurur köşesimi yaptırsak suraya kenara biyere okullarda oluyo ya

Merhabaaa :) yarın diyetime kaldığım yerden başlayacağım ve burada da birbimize destek olursak daha hızlı zayıflayacağımı düşünüyorum. Benim hedefim 2 önce başladığım diyetimle haziran ayına kadar 20kg verebilmek. Herkese bol şans!!

meran tebrik ederim alkisalkisalkis hızla geliriz peşinden umarım sen bizim topiğin gururusun bi köşeye gurur köşesimi yaptırsak suraya kenara biyere okullarda oluyo ya

sende yakında gururumuz olacak gibi duruyosun kaydirigubbakcemile5
bende gaza geldim ya. inş bu hafta kilo veririm. gerçi regl olcam sanırım ama...
artık sık uğramaya çalışıcam topiğe.

hoşgeldin tekrar aramıza.
başarılar çok. ben arkandayım merak etme. benimde 8 kg var öncelikle vermem gereken. sonra hedefi küçültücem. boyum 1,67. şimdilik 63 hedefliyorum.
bugün tekrar elma sirkeli suya başladım. az sonrada spor yapıcam dizi izlerken.
kolay gelsin herkese yeni hafta..zemuszemus

tşk ederim kızlar olumunekankayizsmile

isteyince oluyor sizinde yapacığınıza eminim hihoyyyt 50'li kilolar süper sizide sabırsızlıkla bekliyoruuuummm :teytey: :teytey::teytey:

canım ben bildirim yapmıştım ama yazılmamış gerçi 79.5 kilo şimdilik yazılmasada olur ya:)) utandım valla...

1 hafta sonra 72 kiloyum. Benim 5,5 aylık kızım var ve emiyor. Ben sadece beyaz ekmeği kestim tam buğday ekmeğine geçtim. Öğün sayımı artırıp yemek miktarımı azalttım. Birede salatamı yağsız yedim. Emzirmeye devam ediyorum. Su içmeyi artırdım.

merhaba hedefimiz nerdeyse aynı.bende hazirana kadar 20 kilo verip 55 olmayı planlıyorum.başaracağız.

ben şöyle düşünüyorum neden fazladan 20 kiloyu taşıyayimki.onun yerine 10 ar kilodan 2 ufaklığımı kucağımda gezdiririm.demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…