mrb kızlar opuyorumnanaktan
ben artık hedef kiloma ulaştığım için bildirim yapmacağım,korumaya çalışcam kilomu :hulya: bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum umarım herkes hedefine ulaşır :Saruboceq:
boy 165 kilo 58 :lepi: 16 kiloyaa bye bye :sm_cool:
merhaba arkadaşlar 75 kilo olan bi vatandaş olarak bende aranızdayım.ben şu an lahana diyeti yapıyorum.cuma günü bitiyor.ozaman kilo bildirimimi yapacağım.bu yola sizlerle devam etmek istiyorum.hepinize sevgiler
canım aramıza hoşgeldin. nikine bayıldım harikuledesin zemuszemus
meran tebrik ederim alkisalkisalkis hızla geliriz peşinden umarım sen bizim topiğin gururusun bi köşeye gurur köşesimi yaptırsak suraya kenara biyere okullarda oluyo ya
Merhabaaa :) yarın diyetime kaldığım yerden başlayacağım ve burada da birbimize destek olursak daha hızlı zayıflayacağımı düşünüyorum. Benim hedefim 2 önce başladığım diyetimle haziran ayına kadar 20kg verebilmek. Herkese bol şans!!
Merancım süpersin tebrik ederim. maşallah sağlıkla korursun kilolarını inşallah.
çok özendim. benimde başlangıç kilom seninkinden ya. bakalım dikkat etmeye başlamam lazım. yarın elma sirkeli su içmeye mi başlasam tekrar evet evet başlıyım 18 gün sonra doğumgünün bari 69 u göreyim o güne dek. topiğe sık uğramam lazım alsanaalsanasmile
motive olamıyorum sizsiz...
meran tebrik ederim alkisalkisalkis hızla geliriz peşinden umarım sen bizim topiğin gururusun bi köşeye gurur köşesimi yaptırsak suraya kenara biyere okullarda oluyo ya
Merhabaaa :) yarın diyetime kaldığım yerden başlayacağım ve burada da birbimize destek olursak daha hızlı zayıflayacağımı düşünüyorum. Benim hedefim 2 önce başladığım diyetimle haziran ayına kadar 20kg verebilmek. Herkese bol şans!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?