70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya canlar oğlum sofrada ne yesek saldırıo; azıcık ucundan elıne vereyım mı bı sey olur mu.. az once cubuk krakerımı aldı elımden yedı :S

slm kızlar nasılsınız
kilo verenlerı tebrık edıyorum
veremeyenlerde haftaya verırler üzülmeyın

kılo bıldırımı
başlangıç 69
geçen hafta 62.1
bu hafta 61.5
gıden 600
toplam gıden 7.200
hedef 58

kız hande bende reglı olamadım daha
havalardanmı oluyokı anlamadım 1 hafta geçtı

betülüm artik söz vermeye bile utaniyorum yapacam diyemiyorum olacak bu sefer demeye cekiniyorum bakalim haftaya nolcak sen hep destek verdin zaten daha ne yapacaksin ben adam olmadikca sagol tatlim

sen ne yapman gerekeni biliyorsun zaten tatlım
düzeltirsin inşallah

sen de hassasmışsın o da ağır konuşmuş sanırım hoş olmamış
gönlünü alır inşallah çok takma sen de.. hatasını anlamış ki çay yapmış getirmiş üzülme boşver

yok canım şaka yaptım kovmayacağınızı biliyorum
çok şükür eskiye göre çok farketti..
sen de olursun inşallah canım benim

ya ben burda siginamicam herhalde kimsenin laf attigi yok baksana... herkes tanismis kaynasmis beni aralarina alan yok mu bende istioeum arki

muhabbetlere katıl canım öyle aramıza almamak diye bir şey olmaz bizim aramızda

Yazın buluşak kız, sen ben müzeyyen, ne güzel olurdu

beeenn

betül mü
düğün mü
evlenmek miiii
ay bu kelimeler birbirinden pek uzak sanki
ama eğer olursa davet ederim tabii ki buyrun gelin
aniden bulabilirim ama suzim öyle 1-1.5 yıl önceden nasıl bulcam karar vercem de haber vercem kız

bende öle illa okuyacam sabah yatakta
saol fadime abla dolabım daha olmadı pazarteside onu alıp yapacaklar zaten başka odada yatak odamküçük sığmadı gelsin onunda çekerimresmini
işte bende anlamıyom pırtlatıp face geliolar deli oldum doğurmak kolay bu kadar galba
oh oh canım allah daim etsin
geçmiş olsun canım
zaten bişey yemiyordun ki anlamadım ben o dokturu vallah
bol bol yeşil çay iç limonlu,su iç sakın vazgeçme

mobilyaların hayırlı olsun hande

hande takipte

hoş geldin canım

aferin hande yemeeeee

saol canım teşekkür ederim
öle şeyediyoz bacım yeni yeni
aman bende içiyom o form çayını kar etmedi buı ara
Evet yakınmışız, eşim de Serik li canım, sık sık gider geliriz, Aksu nun içinde mi oturuyosun pastadan yemeye gelirim heh heh, kaynanan bırakmamış gerçi de, sıkma canını biz nedesek boş gerçi de Allah 'a dua et canım, birgün bunlar da geçecek, yaşı da gençmiş, kocan kaç yaşinda ki??

Haftaya gidecek o kilolar inşallah.

Yakınmışız ne de olsa ben gelirim topiğin yerine[/QUOTE]
işallah gider die ümitliyim
ay bugun bende bir arkadaşım için tesettür abiye aradık yoruldum bu dopiçlerle kapalılar çıplak kalacak heral hep açık ve küçük modeller

ay dövecen bu kaynanaları evire çevire ya yazık ne bu gelinlere yapılanlar benimkide beni yarın temziliğe çağırıyor geldi yerleşti eve
canımm yaabak herşey nasılda yoluna giriyorgiden kilon içinde

seninde kaynanan kayıpmı oldu kızz
haftaya eksi görcem handeee

:
aman bulduk evindeymiş
hosgeldin
en iyisi wc den sonra canim

seninde kaynanan kayıpmı oldu kızz
haftaya eksi görcem handeee
[/QUOTE]
bulduk canımkeşke bulamasaydık
ya kızlar siz nerdeydiniz yahu .. ben daha önceden bulmalıymışım sizi.. valla süpersiniz .. acayip hoşuma gitti :)
herkez öle diyor
kız azmini kaybedersen biz napalımya ne güzel zamanında vermişin işte yaparsın yine
ama ben skildim kendimden

günaydin handecim olsun affetim seni ben senden fazla cikmisim kaynananda kaybolmus

b

canim benim kocisde eger 36 yada 38 beden olursam 500€ vericegini söyledi bana kiyafetlerimi yenilemek icin ama adam bana bunu söyliyeli 2 sene olucak nerdeyse

insallah canim insallah
oh iyiteklif
ay bende beyenerek aldım çok kaliteli mobilyaydı mağazadaki canım sahibi ölübnce eksik getirdiler anca tamamlanıyo yavaş yavaş iş çıkıyo bana işte
be bildirim yapmak istemiyoom
kendimi sevmiyom

bu tolga neden uyumuoooooooooooo
ayağında salla

keşke pizza olsa sıkıntımın sebebi canım ama malesef

boşver hiç bişeye sıkılma
cizelgemi de degistireyim bari

bende ondan istim doğuruncasuzi tiyzesinden

merhaba kızlar nasılsınız..geçen cuma girdim ve daha yazamadım ama hep takipteyim..neyse kilomu yazayım..86 ile diyete başladım..geçen hafta 71,5..bu gün sabah ise 70,3 tü..giden 1200 gr..bakalım haftaya irademize hakim olup kilo verebilecek miyiz..hepinize bol azimli ve iradeli günler diliyorumm

inşallah işe yarar suzim..ay cidden görüşmeyi çok isterim..antalyaya geçerken tam yol kenarındayım ben..yolun düşerse uğra sewinirim..
aha aldımadresi gelcem bende
ya ben burda siginamicam herhalde kimsenin laf attigi yok baksana... herkes tanismis kaynasmis beni aralarina alan yok mu bende istioeum arki
ilk başlarda hepimiz böle değildik canımzamanla
bundansa suzi tiysesi
bende hiç beceremem valla,sinirlenirim kızarım,10 dk. geçmez sırıtmaya başlarım:86: delimiyim neyim:111:
ay bendede var kafada biraz
hep seninlenmi seviscez birazda müzzeyenlen seviselim dedim
bakin kizlar balli gelirse ne siz benimle nede ben sizle yakinlasma olmadi tamam mi
bendelede

ay cok tatlisin merve benimde arkim olurmusun

[video=youtube_share;3lVXxuubwvs]http://youtu.be/3lVXxuubwvs[/video] kutluyozz kızlarrrrr gulanne 1000 olmuş
kız bu ne bakınca ilk kötü oluyo
bende gelecem aldımadresi

of illla türkleri ne görüolar anlamıyorum süt danasıyız sanki onlara ne bizim çocugumuzdan
bende cok severim hem oynar hem is yaparim
ne işi
ikinciyi hayal bile edemiyorumm
beraber doğurak seneye
Kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum kendinize dikkat edin akşam yemeğinde de fazla kacırmayın

NOT: Suzi özellikle sen akşam yemeğinden sonra abur cubur yeme
ah o tutukular başıma ne iş açtı kız sen çorluluydın dimi hemşerim gel öpecem
kız hande bende reglı olamadım daha
havalardanmı oluyokı anlamadım 1 hafta geçtı
ana bebekmi gelio

kizlar ben kahvaltiyi gec yaptigim icin iki ogun yiyorum oyuzden oglen yok malesef

bugunku menum
Sabah 1bucuk dilim ekmek surme peynir 3zeytin bir kucucuk parca kasar peynir bir kucucuk catal helva
ara 1elma
ara meyveli diyet yogurt
aksam 4kasik nohut bulgur pilavi 3dilim firin patates yarin tavuk budu firinda [Saat 5de]
caylar sular
yatmaya yakin 1bardak sut

ne giysem acaba betüşün düğünde:44::44:

ne bebişi kız bız korunuyoz anacım hıh

kızlar ben bu ara cok duzensız beslenıyom hep 2 ogun yıyom
sabah 1 turk kahvesı
2dılım kek
ara elma
aksam
1 lahmacun
ayran
3litre su ne yecılcay var nede bısı
of nası duzene sokacam

bugün iyi başladı ama akşam cozuttum azcık nese artık bugün cıss günü olsun :)

sabah
roka domates salatalık peynir yumurta 1 dilim ekmek
ara
soda
yeşilçay 1 kayısı
nescafe
öğle
4 kaşık bulgur 4 nuget salata yoğurt
ara
soda 3 kayısı 1 erik
akşam
salata 3 nuget 1 dilim ekmek

veee
badem fındık bi de bu rulo püsküt gibi şeyler oluyo ne adı bilmiyom şimdi ondan yedim 3-5 tane çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…