70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu yeni mi cikmis evde bende dinliyim

nasip kismet tatlim ama güzel de olur olursa insallah

kizlar ben kaciyorum cok öptüm sizi aksama ugramaya calisirim kendinize iyi bakin :80:
yeni değil canım..sabah işe başlarken hareketli şarkılarla başlıyorum güne daha hızlı we isteyerek iş yapıyorum..spor yaparkende..
Sana güveniyodur ama dısardakı ınsanlara güvenmiyodur kıskanc oldugunu düşündüğüm erkeklerin genelinden bu lafı duymusumdur

hah aynen öyle canım..bana diyor ki!ya biri sana bakarsa falan..bende baksın duyanda dışarı çıkmıyoruz kimse bize bakmıyor sancak kiloluyken pek böyle değildi..61 kiloyken bi ara awmdeyiz .markete girdik elimi tutu geldi sarıldı bi.noldu hayırdır dedim durduk yere..bi baktım karşıda birileri warmışta bana bakıyormuş ondanmış..öyle diyor..herzaman yapmmıyor beraberken böylede.zayıfladıktan sonra kıskanır oldu..

tamam mervecim dikkat etcem söz geri kactim

ha birde icimde kalmasin isarkadasinin tekine sinir oldum salak kari tövbe tövbe bidaha cocuk düsünüyonmu diye sordu bende bilmiyorum cocuk büyüdükce istemez oldum falan diye kadinin cocugu yok zaten demezmi e sen burda büyüdün avusturyali sayilirsin entrege olmussun olmussundur umarim falan sizin ordakiler gibi düsünmüyrsun gelenek görenek diye devam etti manjak kari allah allah uyuz deli etti ne alaka dedim yani ne alaka cocuklan genelekle türk olup olmamla kardesi olsun isterim ama büyütükce gözüm korkuyor ama bunun genelekle alakasi yok dedim demesinede sinirlendim iste

bende cok severim hem oynar hem is yaparim

Evet erkeklerin birçoğunda var o psikoloji sadece sana özgü değil sanıyorlarki dısarda bir yıgın erkek orasına burasına bakalım diye benım karımın dısarı cıkmasını bekliyor

ya ben burda siginamicam herhalde kimsenin laf attigi yok baksana... herkes tanismis kaynasmis beni aralarina alan yok mu bende istioeum arki
olumu canim oyle sey sen mesajlara cevap yaz canim bende daha 15gundur burdayim
evet suzi ya kardesini kucagima almami bile istemiyo iki kucuk cocuk cok zormus

Senin bu kayanana da ne cadalozmus canım allah sabırlar versin kolay değil herkes senin kadar sabırlı değil o bu kadar marıfetlı gelini bulmusta suyunu sıkmaya calısıyo yazık valla cadaloz bı gelın lazımmıs ona aslında

+400 gene iyi canım o kadar tutku yidin

Hoşgeldin canım

Hoşgeldin merve kız adaşız enle bende merve

62 göremedin ama 61 olursun sen haftaya bu azimle tebrikler

Tebrikler canım

O kaynanana

Gülannemmm cok iyi gidiyorsun masallah bide veremiyorum diyodun bak nasıl gitmiş koca 1,3 kg

yaparsın canım haftada 1,5 kg versen 1 ayda 6 kılo eder hemde yıyerek ama saglıklı ve düzenlı beslenırsen

Tekrardan hoşgeldin mervecan yenı uyeler ıcın kılo bıldırımı nasıl yapılıyor abababa yazmıstı geçmişten bulabılırsın oyle yaz abababa yada özelden kılo bıldırımı mesajı at bu hafta lıste altı olki haftaya listeye girebilesin canım

Ya yapıcaksın canım bozma moralini biraz dinlenmede gibi say kendini bu dönemde sonra biraz sıkıp vermeye baslarsın nolcak ölüm yokya ucunda sanki

Ben içiyorum gün aşırı form çay ve öğleden sonraları yeşilçay melisa cayı vs...

İyide lawaboya gitmemişsin gitsen hafta 1.si olacan yine o kadar da yiyosun maşallah senin gibi olsam keşke tebriklerr

Tebrikler canım çok güzel gidiyorsun gecen hafta aynı vermiştik ama ben bu hafta cozuttum hemen

Ya ballım bu hafta sık biraz bak nasıl olcak sen 60ları gördün biraz rahatlayıp saldın herhalde ondan oluyo sıksan vercen bak gör

birbirlerinden görüp özenir hep cocuklar zaten bizim ikinci yegen geldıgınde ilki 4 yasında emzik kullanmaya baslamıstı ne gülerdim ona gördükçe

Canım benim burda herkes arki senin arkin benim arkim yokkii [/QUOTE]

tesekkurler canim

Evet erkeklerin birçoğunda var o psikoloji sadece sana özgü değil sanıyorlarki dısarda bir yıgın erkek orasına burasına bakalım diye benım karımın dısarı cıkmasını bekliyor

aynen canım walla benimki öyle düşünüyor..sanki müzeyyen çıksında bizde peşine takılalım diye bekliyor erkekler..deli olcam ama alışmalı artık..böyle olmaz..

Söz verdin bak unutmammm

Malesef yurt dışında öyle bir kanı var doguda bazı bölgelerde cok cocuk yapıldıgı için sanıyorlar ki tüm türkiye de her ailede 9 10 tane cocuk yapılıyor... işte yabancı insanlarında türklerle ilgili önyargıları ve düşmanca yaklasımlarına bir örnek bu... yaparlarsa yapsınlar kardeşim elin avusturyasındasın sana ne giriyo cıkıyo ki alla allaa

bende cok severim hem oynar hem is yaparim

kizlar cok yoruldum ya kizim Sabah kalktigindan beri uyumadi bidaha salladim ciglik atip Durdu bende biraktim oglumuda uyutuyorum iki dakika sonra uyaniyo nerdeyse bitarafdan yemek bitarafdan ev isleri bi tarafdan cocuklar cok zor ya ustune yetmezmis gibi evde tamirat var demistimya okadar cok ses oluyoki kizim korkudan kosup yanima siginiyo off cok yorgunum cok

aynen canım walla benimki öyle düşünüyor..sanki müzeyyen çıksında bizde peşine takılalım diye bekliyor erkekler..deli olcam ama alışmalı artık..böyle olmaz..

Korkmuş cocuk seslerden o yüzden uyumuyodur küçükte onun sesinden uyuyamıyodur allah yardımcın olsun canım ya hiç kolay değil ikiside küçük olunca :26::26:

bugun benımkı de oyleydı; sonra zorla uyudu dayanamayıp bayıldı artık, 1 bucuk saat uuyumuş, hemen yattım ben de.. kalktı yıne huysuz.. verdım komşuma gezdırdı arabasıyla, iki iş yaptım ben deee...

zor canim Allah sanada yardim etsin benim komsuda yok hepsi alman
bide disari hem soguk hem yagmur yagiyo yagmur yagmasa yine cikartirdim ben

iş olunca daha da coşuyor bebeklerimiz, yemin edıyorlar anneyi üzmeye..

iş olunca daha da coşuyor bebeklerimiz, yemin edıyorlar anneyi üzmeye..

oyle canim ya suan ayagimda kucugu salliyorum buyuk birakmiyoki uyusun

Sabır gerek gerçekten işmi yapıcan cocukmu bakıcan yemekmi yapıcan çalışıcakmısın kadın olmak cok zor zanaat

ben de 75 kg ım umarım faydalı olur

Hoşgeldin canım ne faydalı olur pek anlayamadım ben topikmi

Kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum kendinize dikkat edin akşam yemeğinde de fazla kacırmayın

NOT: Suzi özellikle sen akşam yemeğinden sonra abur cubur yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…