70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alemsiniz valla ne güzel seviyonuz birbirinizi

bende hiç beceremem valla,sinirlenirim kızarım,10 dk. geçmez sırıtmaya başlarım:86: delimiyim neyim:111:

hep seninlenmi seviscez birazda müzzeyenlen seviselim dedim
bakin kizlar balli gelirse ne siz benimle nede ben sizle yakinlasma olmadi tamam mi

annaaaaaaaaaaaa1000 mesajım olmuş kızlaarrr

Kutlamaya bende katılıyım tey tey tey

:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124:

Hee güzel olur :123:

Hoşgeldin sefalar getirdinnn

ne güzel olurdu suzimmm,sizleri tanımayı çok isterdim

Bende isterdim tanımayı sizi

bende bildirimimi yapayım..
baş:63.1
geçe.hf:62.7
bu hf:62
giden:700 gr
top.gid:1100 gr
hedef:57

Tebriklerrrr...

teşekkürler mervoşcummanca aldığım kiloyu verdim bu hafta,size söz vermiştim,sözümde durdum dimi

Evet canım sözünü tuttun hatta beni bile geçtin Tebrik eder başarılarının devamını dilerim

Suzimde bu hafta sıkıcak vercek fazla fazla ben güveniyorum ona yapabilir

sağol canım bak haftaya sende son iki haftada aldıklarını vereceksin hedefin 72.9

hoş bulmuşum teşekkkürler canım bende sizi tebrik edeiyorum zaman olmayınca alıntılayamadım..

birazdan çıkıcam..
hepinize iyi hafta sonlrı..
çalışanlara Allah kolaylık versin..
telden yazamasamda sizi takip ederim anacımm..
ben bugün cıss hakkımı tamamladım..
kermeste iki tane gözleme (ıspanaklı ve patatesli)
yedim..
bu hafta sonunu temizlik yapıp az yiyerek geçirmk istiyorum

Görüşürüz canım

sende haftaya vericen dimi suzimm bak söz verhaftaya kutlamayı senin için yapcaz mervoşla
çok güzel olur kurtlarımızı dökeriz düğünde ne güzel

Evet canım sözünü tuttun hatta beni bile geçtin Tebrik eder başarılarının devamını dilerim

tabi vercek
ay cok tatlisin merve benimde arkim olurmusun

Son düzenleme:

ay insallah mervecim
ay ozaman oglumun dogum günü var zerram 2hafta sonra ben birde 69.9 olcakdim olursun bekle sen
haftaya 2.5gitmesi lazim bidahaki haftaya 2.6 ozaman ancak olabiliyor gitmez ki benden hayal oldu yine
dikkat edecem ama zerram

Bu hafta kilo vericeğine dair söz verip kiloda verirsen düşünebilirim canım hıhhh...
arkim olmiycanmi hani senin arkin benim arkim onun arkisi yokdun
sende haftaya vericen dimi suzimm bak söz verhaftaya kutlamayı senin için yapcak mervoşla

tabi vercek

bende istiyorum gercekden ama niye icaatda gelince fos oluyor anlamiyorum anliyorum biliyorum ama niye irademe sahip cikamiyorum onu bilmiyorumm :44:ay ne karisik anlattim kendimi

[video=youtube_share;3lVXxuubwvs]http://youtu.be/3lVXxuubwvs[/video] kutluyozz kızlarrrrr gulanne 1000 olmuş

suzim we fadimem...harika olur..ben bu yıl çocuklardan biyere gidemiyorum..seneye oğlan kreşe gitcek..kociş beni kıskanmayı bırakırsa buluşuruz..adam kıskanmıyor gibi beni ama yalnız biyere salmıyor..delimidir nedir..:44::44::44:

dikkat etme bak noluyo ozaman

[video=youtube_share;3lVXxuubwvs]http://youtu.be/3lVXxuubwvs[/video] kutluyozz kızlarrrrr gulanne 1000 olmuş

bu yeni mi cikmis evde bende dinliyim
nasip kismet tatlim ama güzel de olur olursa insallah

kizlar ben kaciyorum cok öptüm sizi aksama ugramaya calisirim kendinize iyi bakin :80:

Son düzenleme:
sende haftaya vericen dimi suzimm bak söz verhaftaya kutlamayı senin için yapcaz mervoşla

tabi vercek

Evet suzi haftaya kilo verirse topikçek kutlama yapıcaz

O kadar veremessin belkim ama oglusun için haftada en az 1 kılo verirsin bence

Sen kilo ver senlede arki olcam suzicim tek yapman gereken su aksamları yemek harıcınde atıstırmamak yaa ona dıkkat etsen valla verecen billa verecen oglenlerı sevdğin bişeyi kendine armagan et mesela ufacık bı çiko yada ne biliyim kraker onu aksam yeme öğlen yeki akşam iice gözün dönmesin:26:

Sana güveniyodur ama dısardakı ınsanlara güvenmiyodur kıskanc oldugunu düşündüğüm erkeklerin genelinden bu lafı duymusumdur

bu yeni mi cikmis evde bende dinliyim

nasip kismet tatlim ama güzel de olur olursa insallah

kizlar ben kaciyorum cok öptüm sizi aksama ugramaya calisirim kendinize iyi bakin :80:

Bak akşam kaçamak yok dikkat et canım görüşürüz

Hata kadınlarda desem kızar mısınız yaa??? neden?? cunku bız alıştırıyoruz.. bakın bana evi baştan konuştum bunları, arkadaşım ben çalışıyorum hem de tez yazmaya da çalışıyorum bır yandan; işim geri prestıjlı bır durumdayım da senın ayağının suyunu içemem yanı annesı de bunları bı sımartmış bı şımartmış, 8 yaşına kadar agızlarına yemek tepmiş :S allah buyuk konusturmasın da ben de oglan yetıstırıyorum ama böyle yapmıcam.. eşşşeekkk gıbı o çamaşırları haftasonu o yıkacak, sofrayı da o kaldırcak kızdım bak yaaaaaa.. bu arada kendı kocam içib eşşek dedım yanlış anlaşılmasın.. eminim o yorgunlukla masayı da oyle gorunce delı olmuşsundur; ıkı pızza tabagı ya at makınaya.. ahhh ahh anneleri yapıo bunları boyle ondan suc kadınlarda işte..

ayy bundan var 1 saat işimi görüyo evet sonra yıne ilgi yıne ilgii.. şu üst dişleri de cıksa da rahatlasam yaa

Valla tebrik ediyorum canım ben doğum yapmadan kilo veremıyorum sen dogum kılonu verdin gitti bide o kadar yogun tempo içerisinde tam takdirliksin bravo

Düşünsene dolabımda yüzlerce harika kıyafetim var ve ben onları gıyemıcem haa mumkun degıl; bu vucutla kalmaya nıyetım yoktu valla.. şimdi her şeyı gıymek hatta 36 bedene bıle düşmek benı uçuruo mutluluktan

en sinir oldugum erkek tipi.. kendılerı cıkar kadına ızın vermezler.. bız eşimle ayrı ayrı da çok takılıoz valla.. ben de o da arkadaşlarımızla buluşabılıyoruz... özgürlükleri kısmamak lazım, her bıreyın evlenmeden once ayrı hayatları vardı sonucta..

İşte bunları bende düşünüyorum 36 38 beden olsam ne güzel kıyafetler var giydiginde yakısıcak ama hırs yok azim yok kilo vermeye gelince yok yok yok olmuyo bi türlü ama bu sefer iyi idare ediyorum inşallah böyle devam eder 100 200grda olsa versem iyi almadıgım sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…