ay ne bileyi suzim bugü geldiler bana
sen ve ben bi elmanin iki yarisi gibi ayni yerde dönüyoruz
gel arkadasimbu önümüzdeki hafta sen de bende verecez söz verecez birbirimize ve en az 1 kilo bekliyorum ikimizdende
kolay gelsin canim
akisina biraksak suzim sisdikce siseriz artikne diyeyim tatlim ayni durumdayim bende yapacam edecem verecem diyesim gelmiyor cünkü nasil olsa ben beceremiyorum hafta insallah diye diye kac haftalar gecti irade bende hic yok akisini birakcam ben seni cok iyi anliyorum
ben yaparım bildirimini +600 işte ne var
kimse gitmiyor sinirlendirmeyin beni
aman canim bazen tutuyor damarlari iste
canım 2,5 yaşında şuan
seneye düşünüyorum kardeşide doğuncaya kadar kızımda 4,5 yaşında falan ideal olur diye düşünüyorum
bakalım hayırlısı allah nasip ederse tabiii
anlatmak istememek değil suzim sizden bişeyimi saklamıyorum buraya yazmak iyi geliyor
yaa dün şiir dinletisi vardı okulun etkinliği
akşam yemek yapamamdım pizzayı pişirdim yedim hemen kalktım ahzırlandım çıktık birlikte
ben etkinliğe gittim eşimde kızımı bırakıp anneme gitti sonra eve gelmiş
işte en son geldi beni aldı kızımı aldık eve geldik akşam yediklerimiz öyle duruyor
benimde canım sıkıldı yoruldum neden toplamıyorsun buraları dedim
oda ben uşakmıyım bilmem ne, sanki yemek yaptın yoruldunda benden iş bekliyorsun
en güzel yemeklerdie yapıyorum sanki kıymetmi görüyüyorum
bütün günün stresini içime attım ağladım bisürü
yaa kızıma üzüldüm eşime bağırınca çocuk korktu ona kızdım sandı nasıl içim sızladı birbilsen sarıldım falan ama anne sen kızdın diyor ikidebir
böyle işte suzim yani önemli bişey değil büyük bir tartışmada değil ama bu sefer kırıldım işte tavrına, kullandığı kelimelere
bide haklı gibi o küsüyor konuşmaya çalışmıyor akşam çay yapmış bide çay içermisin diye soruyor
içmem dedim ama içimden geçen senin yaptığın çayı ağzıma sürmem lafıydı
en önemlisi sağlık huzur canım kilo gerçekten önemli değil
sende haftaya verirsin inşallah suzim nerde hata yaptığını biliyorsundur zaten
suziye yazdım canım özel bir durum yok
seni kovarmıyız canım yaaa
ihtiyacın yok artık diye dedim
boyunda uzun bana göre
keşke bende 60-61 olsam
bakalım haftaya daha iyi olur inşallah canım
sende azicik konusma bakalim anlasin :26:
seninkinin küsme huyu kötü bu sefer aldiris etme bakalim ne yapicak
insallah canim toparlanmam lazim :26:canim kendini uzme insaallah kalan kilonuda verirsin
suzi bak zaten moralim sinirlendihep seninlenmi seviscezbirazda müzzeyenlen seviselim dedim
bakin kizlar balli gelirsene siz benimle nede ben sizle yakinlasma olmadi tamam mi
o da dogru canim gitsem ne olucak daha cok arti ile dönücemmerhabalarrrr herkese..
aayyyyyyy çok daraldım..
bugün yoğundum bi okutturmadılar....
alıntılara başlamıştım vazgeçtim
hızlı hızlı anca okudum...
kilo verenleri tebrik ediyorum..
veremeyenler haftauya daha gayretli olalım inşallah..
suzi suçu makarnaya atma
bu hafta akşam yemekten sonra cısları götürdün..
önümüzdeki hafta akşamları çorba yoğurt salata baçka şey yasak sana..
fadimecim sende topla kendini
bak tatile gidecen
kilo alma hakkını oraya sakla..
secem kv le sana Allah kolaylık versin canım
ama sen artık onu idare etmeyi öğrenmişindir...
minecim arada olur öyle küslükler
eşlerin herzamanki odunluklarıda biz heralde bazen daha alıngan oluoruz..
balım gaymağım hiç biyerlere gitmek yok
giden noldu bak bana artı kiloyla kuyruğumu kıstırdığım gibi döndüm..
hatalarını çok iyi biliyorsun nerde yalnış yaptığını
toparlan ve devam et canım
yeni gelenlerde hoş sefa gelmişler
umarım sağlıklı bi şekilde hdefinize hedefimize ulaşırız...
sagol canim
insallah canim
Ya yapıcaksın canım bozma moralini biraz dinlenmede gibi say kendini bu dönemde sonra biraz sıkıp vermeye baslarsın nolcak ölüm yokya ucunda sanki
Ya ballım bu hafta sık biraz bak nasıl olcak sen 60ları gördün biraz rahatlayıp saldın herhalde ondan oluyo sıksan vercen bak gör
hosgeldinben de 75 kg ım umarım faydalı olur
canim 6 aydan fazlaydi yanilmiyorsam :26: benc ver ama sert seylerde aman dikkatli ol Allah korusunya canlar oğlum sofrada ne yesek saldırıo; azıcık ucundan elıne vereyım mı bı sey olur mu.. az once cubuk krakerımı aldı elımden yedı :S
kız azmini kaybedersen biz napalımya ne güzel zamanında vermişin işte yaparsın yine
neden gelemiyorsunmerhaba kızlar nasılsınız..geçen cuma girdim ve daha yazamadımama hep takipteyim..neyse kilomu yazayım..86 ile diyete başladım..geçen hafta 71,5..bu gün sabah ise 70,3 tü..giden 1200 gr..bakalım haftaya irademize hakim olup kilo verebilecek miyiz..hepinize bol azimli ve iradeli günler diliyorumm