1 hafta sonra 72 kiloyum. Benim 5,5 aylık kızım var ve emiyor. Ben sadece beyaz ekmeği kestim tam buğday ekmeğine geçtim. Öğün sayımı artırıp yemek miktarımı azalttım. Birede salatamı yağsız yedim. Emzirmeye devam ediyorum. Su içmeyi artırdım.
selam kızlar. bugün güzel başladı. dün elma sirkeli su içtim. akşamları düzenli içicem artık.
sabah activia yedim evden çıkmadan. simit ve kaşar yedim 9 gibi.
bol su içiyorum. 2 lt olmuştur şimdiye dek.
öğlen yemeğinde salata yedim ton balıklı. birazdan portakal yicem. bi ara. akşama da bakalım.
öğlenleri gelip yazıcam artık çok kopuyorum yoksa gruptanda motivasyondanda. herkese kolay gelsin
selam kızlar.. Ben anca bugün başlayabildim rejime. Bugün iki saat yürüyüş yapacam. Daha hiç bir şeyde yemedim. Çok az yiyip ve spor yaparak biran önce zayıflamak istiyorum. cuma günü kac kılo verdiğimi söylerim. bugün kendime bir tartı alacam. Aldığımdada şuan kaç kilo oladugumu söyler şu çizelgeyi oluştururum adam akıllı. Tartıya çıkmaktanda korkuyorum ben yaa
selam arkadaşım.inş vereceğiz şu kiloları .bende baskül alacağım.netten baktım ama kredi kartıyla sipariş vermekte biraz tereddütlüyüm.kolay gelsin.
selam kızlar. bugün güzel başladı. dün elma sirkeli su içtim. akşamları düzenli içicem artık.
sabah activia yedim evden çıkmadan. simit ve kaşar yedim 9 gibi.
bol su içiyorum. 2 lt olmuştur şimdiye dek.
öğlen yemeğinde salata yedim ton balıklı. birazdan portakal yicem. bi ara. akşama da bakalım.
öğlenleri gelip yazıcam artık çok kopuyorum yoksa gruptanda motivasyondanda. herkese kolay gelsin
Canım selam, neden internetten sipariş vereceksin ki? Ankarada o kadar çok alışveriş mağazaları var, onlardan birinden görerek alabilirsin, hem pahalı bişeyde değil baskül şekerim kaydirigubbakcemile5
ben şöyle düşünüyorum neden fazladan 20 kiloyu taşıyayimki.onun yerine 10 ar kilodan 2 ufaklığımı kucağımda gezdiririm.demi ama
selam arkadaşım.inş vereceğiz şu kiloları .bende baskül alacağım.netten baktım ama kredi kartıyla sipariş vermekte biraz tereddütlüyüm.kolay gelsin.
tatlım evet, o zman seninle de özel bir yarış yapalım aramızda bakalım kim daha çok kilo verecek. Doğru söylüyorsun bende 2,5 yıldır evliyim yavaş yavaş çocuk yapma düşüncesi içindeyim zayıflayım ki bebecikleri duba gibi kucağıma almayım. Tabi zayıfladıktan hemen sonra çocuk yapıp kilo alma niyetinde değilim :)lmaz:
spect ne güzel ya keşke bende aynı kıloyu verebilsem.
ben diyete başladığımdan itibaren şunu kendime söyleyip duruyorum.midem iradesizliğimin çöplüğü değil.ve gidip aynanın ve buzdolabının önüne kocaman 55 oluyorum inceliyorum diye yazacağım.zaten 60 lık bir resmimi önceden yapıştırmıştım.sizlerden taktik ve motivasyon bekliyorum arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?