arkadaşlar bende iki ay önce 72 kiloydum şimdi 63-64 cıkıyorum ilk bir ay çok ac kaldım ikinci ay yedim ama az ikisindede aynı k
iloyu verdim bakalım bundan sonra ne olacak
bende varım bende 73 kiloyum offffffff
Boyum 162 canım senin anlayacağın bayağı kilom var.Ben pazartesi lahana çorbası diyetine başladım tabi kaçamaklar da yapmıyor değilim.Çok istiyorum artık kilo vermeyi inşallah başarırım.Desteklerinizi bekliyorum.
Kızlar exodex kullanan var mı?Forumda baktım,bulamadım,iki konu açılmış bununla ilgili,onlar da tekrar diye kilitlenmiş.
Selam arkadaşlar,ben yeni geldim aranıza alır mısınız?
Kilom:72 Boyum:173
Daha önce 78 kiloyu görmüş isyan etmiş ve diyete başlamıştım.yaklaşık 3 ay boyunca sporsuz diyet yaptım ve 66kg'ya indim.sonra spora başladım ve 62 kg oldum.
Daha sonra özel hayatta değişiklikler sağolsun( sevgilimden ayrıldım,işsiz kaldım,sporu bıraktım vs) yeniden kilo aldım.
ama bu uzun bir süreçte oldu.Yeme düzenini oturtunca insan verdiği kiloları pat diye geri almıyor.
Şimdi kilo hedefim 58.Yaza zayıf girmek istiyorum.Ama desteğe ihtiyacım var,etrafımdaki insanlar sürekli neren kilolu iyisin böyle diyerek motivasyonumu bozuyor veya yapın böyle versende geri alırsın diyorlar çevremde benimle beraber iradeli şekilde diyet yapacak ve bana destek olacak bir arkadaşım yok malesef.
Ablamın diyetisyenden aldığı bir liste var elimde,haftada enaz 1kg verdireceğine dair garanti vermiş.Şimdi onu uygulamaya çalışıyorum.İsteyen olursa paylaşabilirim.
Bende yeni katıldım aranıza a.s. 6 aylık bir bebeğim var artık aynadaki benden nefret ediyorum.. Hala emzirdiğim için yeme konusunda fazla oynama yapamam ama abur cuburlara elveda demek vakti geldi :a015: doğumdan çıkınca 83 kiloydum süt gelmeyince onu ye bunu ye diyenlere karşı çıkamadım 86 oldum kndi çabamla öğün sayısını çoğaltıp abur cuburdan kısarak az ve sık yiyerek bu sabah 78 i gördüm ama arada pes edip saldırıyorum görmemiş gibi eşim sağolsun eve poşetlerle yasaklı yiyeceklerden getirince dayanamıyorum tekrar al tekrar ver derken bıktım aranıza katılmak istiyorum motivasyonumun sayenizde artması dileğiyle... Boyum 170 hedefim 60 kg .. En az 18 kilo nasıl olacak bilmem.. sositososito
herkese günaydın.3 haftalık izmir tatli dönüşü tartıda kötü seyler görüceğimi umarken 1 kilonun daha gittiğini görmek cok ii geldi bana.cuma günü kilo bildirimine kaldığımız yerin 1 altından devam
celen,3 hafta da mı 1 kg gitti,diyetsiz?
evet kedicim diyetin d si yoktu bu 3 haftada tek bırakmadığım günde 3 kupa yesil cayımdı sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?