70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar uzun süredir kilo veremiyordum yada gram gram veriyordum ama artık düzenli kilo vermeye başladım çooook mutluyuuum opuyorumnanaktan . Azmin sonu sanırım bu sempatiksalakcinni

Selam arkadaşlar,ben yeni geldim aranıza alır mısınız?
Kilom:72 Boyum:173
Daha önce 78 kiloyu görmüş isyan etmiş ve diyete başlamıştım.yaklaşık 3 ay boyunca sporsuz diyet yaptım ve 66kg'ya indim.sonra spora başladım ve 62 kg oldum.

Daha sonra özel hayatta değişiklikler sağolsun( sevgilimden ayrıldım,işsiz kaldım,sporu bıraktım vs) yeniden kilo aldım.
ama bu uzun bir süreçte oldu.Yeme düzenini oturtunca insan verdiği kiloları pat diye geri almıyor.

Şimdi kilo hedefim 58.Yaza zayıf girmek istiyorum.Ama desteğe ihtiyacım var,etrafımdaki insanlar sürekli neren kilolu iyisin böyle diyerek motivasyonumu bozuyor veya yapın böyle versende geri alırsın diyorlar çevremde benimle beraber iradeli şekilde diyet yapacak ve bana destek olacak bir arkadaşım yok malesef.
Ablamın diyetisyenden aldığı bir liste var elimde,haftada enaz 1kg verdireceğine dair garanti vermiş.Şimdi onu uygulamaya çalışıyorum.İsteyen olursa paylaşabilirim.

Boyum 162 canım senin anlayacağın bayağı kilom var.Ben pazartesi lahana çorbası diyetine başladım tabi kaçamaklar da yapmıyor değilim.Çok istiyorum artık kilo vermeyi inşallah başarırım.Desteklerinizi bekliyorum.

Kızlar exodex kullanan var mı?Forumda baktım,bulamadım,iki konu açılmış bununla ilgili,onlar da tekrar diye kilitlenmiş.

canım bende lahana diyetindeyim.5.günümdü bugün.ve 62 kiloya insen bile harika olursun herhalde

merhaba canlar. nasılsınız.
74 kiloyum ve birlikte güzelleşeceğimizi ümit ederek geldim yanınıza.
ayrıca yaza düğünüm var.
bahara da nişanım. 8 nisanda 60 lı kilolara varmak istiyorum. her gün ne yaptığımı anlatacağım. bu sefer çok kararlıyım. destek olalım birbirimize olur mu.

Bende yeni katıldım aranıza a.s. 6 aylık bir bebeğim var artık aynadaki benden nefret ediyorum.. Hala emzirdiğim için yeme konusunda fazla oynama yapamam ama abur cuburlara elveda demek vakti geldi :a015: doğumdan çıkınca 83 kiloydum süt gelmeyince onu ye bunu ye diyenlere karşı çıkamadım 86 oldum kndi çabamla öğün sayısını çoğaltıp abur cuburdan kısarak az ve sık yiyerek bu sabah 78 i gördüm ama arada pes edip saldırıyorum görmemiş gibi eşim sağolsun eve poşetlerle yasaklı yiyeceklerden getirince dayanamıyorum tekrar al tekrar ver derken bıktım aranıza katılmak istiyorum motivasyonumun sayenizde artması dileğiyle... Boyum 170 hedefim 60 kg .. En az 18 kilo nasıl olacak bilmem.. sositososito

ben de yeni geldim bu topiğe. ve birlikte başaracağız tabi. "hiç bir zamanda ve zeminde fazla yer kaplamamak" tek sloganım artık. ve yola koyulmaya başladım. bir listeye uymak en azından disiplinli gitmemizi sağlar. tabi şok diyet listeleri değil tabiiki. artık mağazalarda ya da pazarda bile "bedenimiz kalmadı" lafını duymayacağız. kot pantln alırken "bedeninize uygun olarak erkek reyonuna bakalım" cümlesini de duymak zorunda kalmayacağım. her hangi bir topluluğa girdiğim zaman gözlerin direkt kilolarıma takılan insanları görmeyeceğiz. sağlıklı olup, yaşamımızı harika yapacağız. 1 lokmayla da aynı tadı alıyoruzz,, 10 lokmayla da.. besinlerden korkmayacağız. onları ihtiyacımız kadar alacağız. biz başaracağızzzzzzzz. olumunekankayizsmile

öncelikle Allah bağışlasın. mutluluğunuz ve huzurunuz daha da artsın.
ama asla kendinden nefret etme. onu sev. sevdiğin için de ona sağlıklı olmayı öğret. araştırmalarıma göre zaten süt yapan şeyler, sebzelerdir. mevsim meyve ve sebzeleri süper bu iş için.
atıştırmalık şeyler gerçekten hem kilo alma yönünde, hem de zararlı içeriği yönünden gayet tehlikeli.
eşine güzel bir dille söyleyebilirsin. ya da bol meyve alsın onun yerine.

geçen gün yine dolap karıştırasım geldi. tatlı-matlı ne varsa indirecektim mideye. ama ne olduysa meyve salatası yapmak geldi aklıma. her meyvenin en ufaklarından birer tane buldum. güzelce yıkadım. minik minik doğradım. elma,portakal,sert armut,az kuru kayısı,1 tane kuru incir. bir kaseye doldurdum. üzerini aşmayacak kadar da süt ekledim.
ve yemeğe başladım. hem çok lezzetli oldu, hem de keyifle yedim. ve bunu da akşam yemeğinden 1 saat sonra yapmıştım.
o gece çok rahat bir şekilde uyudum. midem o kadar rahattı ki anlatamam. ve metabolizmamın da hızlandiğini gördüm ilerleyen zamanlarda.
sonra düşündün, "ah salak kafam. o garip,içinde binbir çeşit zararlı katkı malzemeleri olan ve sırf tadı için tükettiğim,kilo aldıran,mideme ağır gelen o yiyecekleri yiyeceğime; şu vitamin deposunu yeseydim ya." sebze meyve doğranınca vitamin kaybeder doğru,,ama o abur-cuburdan kat kat vitaminli olduğu muhakkak. ayy çenem düştü ya. napayım. zayıflamayı çooookkk istiyorum. aynı sizler gibi

Sakardeniz,bence inanç çok önemli bu kadar istediğine göre eminim bütün fazlalıklarını vereceksin,simdiden kendini zayıflamıs olarak bil.Belki uzun belki kısa süreçte ama eğer kararımızdan vazgecmezsek mutlaka amacımıza ulaşırız.Dediğin gibi mağazalarda korkunç gerçekle yüzleşmemek için ne kadar zamandır eski giyisilerle gezdiğimi hatırlamıyorum,buna son vermenin tam zamanı.

dnzyildizi84,bebeğin varsa ve emziriyorsan bizden daha az bile çabayla zayıflarsın,çünkü emzirmek bildiğim çok fazla kalori yaktırıyor.Sadece aburcuburu kesmen yeter senin için.Yemeği kesmene gerek yok zaten kesme de bebeğinin ve kendinin sağlığını tehlikeye atma.

Bir süre fx15 isimli zayıflama ilacını kullandım,1 ayda 5kg verdim.Ama kalpkrizi geçirip öleceğimi sandım o süre boyunca,çok aşırı terleme ve ürperme oluyordu sanki grip olmusum gibi.Sinirlerimi de bozdu,depresyona girdim hapı bıraktım verdiğim kiloyu aynen geri aldım çok hızlı bir sürede.O yüzden zayıflama hapları geçici çözüm ve sağlığı kesinlikle bozuyor.

Yeme düzenine midemizi ve beynimizi alıştırırsak herzaman ideal kilomuzla yaşarız!:lepi:

herkese günaydın.3 haftalık izmir tatli dönüşü tartıda kötü seyler görüceğimi umarken 1 kilonun daha gittiğini görmek cok ii geldi bana.cuma günü kilo bildirimine kaldığımız yerin 1 altından devam

Diyetisyenin 74kg olan 167 boyundaki ablama verdiği diyet listesi,haftada 1 kg verdiriyor,metabolizma hızlıysa 2'de veren varmış.Ara öğünler kesinlikle atlanmayacak :

PAZARTESİ:

Kahvaltı :bir peynirli tost,meyva suyu,3 ceviz(8:00,9:00)
Ara Öğün:meyve(10:30)
Öğle: Sebze yemeği(4-6 kaşık),salata(12:30-13:30)
Ara Öğün : bir avuç badem(16:30)
meyve(17:30)
Akşam Yemeği: az çorba,sebze yemeği,salata(18:30-19:30)

Meyve(21:30)
Bir bardak süt(22:00)

SALI:

Kahvaltıeynir,şekersiz çay,reçel,yarım simit,salatalık,3 ceviz
Ara:meyve
Öğlen:Sebze yemeği,salata,yoğurt.
Ara:bir avuç badem
2.ara:meyve
Akşam:ızgara beyaz et,salata
Ara:meyve,kuru meyve.

ÇARŞAMBA:

Kahvaltıeynir,şekersiz çay,közde biber,ekmek,salatalık,3 ceviz
Ara:Meyve
Öğlen:Soslu makarna,salata.
Ara:Sütlü tatlı
2.Ara:Meyve
Akşam:bir kase çorba,salata.
Gece:meyve,bir bardak süt.

PERŞEMBE:

Kahvaltıeynir,şekersiz çay,reçel,yarım simit,salatalık,3 ceviz
Ara öğün:Meyve
Öğlen:Izgara köfte,salata.
Ara Öğünbir avuç badem
Akşam:1 kase çorba,salata,sebze yemeği
Gece:Meyve,kuru meyve

CUMA:

Kahvaltı:1 peynirli tost,meyve suyu,3 ceviz
Ara öğün:meyve
Öğlen:Az çorba,sebze yemeği,salata.
Ara öğün:1 avuç badem
2.Ara:meyve
Akşam:Soslu makarna(mantı),salata,yoğurt.
Gece:meyve,kuru meyve

CUMARTESİ:

Kahvaltıeynir,zeytin,salatalık,yumurta,ekmek,şekersiz çay,3 ceviz.
Ara :Meyve
Öğlen:Bir kase çorba,salata,sebze yemeği.
Ara öğün:1 avuç badem
Akşam:baklagiller,salata,cacık.
Gece:Meyve,bir bardak süt

PAZAR:

Kahvaltıeynir,şekersiz çay,közde biber,bal,yarım simit,salatalık,3 ceviz.
Ara:Meyve
Öğlen:Az çorba,sebze yemeği,salata ve ayran.
Ara:sütlü tatlı
2.Ara:meyve
Akşam:Izgara beyaz et,salata,ayran.
Gece:meyve,kuru meyve

Not:Günde 2,5 litre su içilecek,yudum yudum.Yarım lt su 3 saatte içilecek.Yoğurtlar yemekten yarım saat sonra yenilecek.Kuru meyve olarak:incir(3tane),kayısı(3tane),erik(5 tane).

evet kedicim diyetin d si yoktu bu 3 haftada tek bırakmadığım günde 3 kupa yesil cayımdı sempatiksalakcinni

Süper,demekki metabolizman hızlanmış ve bence eskisi kadar yemiyorsundur miden küçüldüyse.
Acaba bunda yeşil çayın etkisi ne kadar.Hemen koşarak yeşil çay almaya gidiyorum öyleyse delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…