70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay kız böle tipler her yerde var kendi kendine küser barışır neyin kafasını yaşıyosa artık

bizde bi laf dirler anam 'elti eltinin ne olduğunu istermiş, ne öldüğünü'

ne eltisinin mal mülk sahibi olmasını istermiş ,ne de ölmesini ölürse işler bana kalır diye...

yok canım bebek içimde ballı gibi kaybolmadığına göre
heralde yoktur
he kocacımkutlama yaptı gece yarısı anası yok die

ay öle valla of anlamıyom nedir bu fesatlık bu insanlarda
dünde siniroldum
bana 14 ayar set aldılar
eltime 22 ayar almışlar
alırken eltimle kaynanamda kuyumcuya geldi
beni kandırıyolar hesapta
güya eltiminkide benim gibi 14 ayarmışta o sarıya boyatmışta bilmem ne
sonram düğünden sonra eltim bombayı patlattı benim setim 22 ayardı die
ses çıkartmadım
dünde kaynanam demezmi
sen 14 ayar istedin o 22 die
sanki bana sordular
ay çıldırdım iyice
köylügelinleri gibi kavga edecez seninki çok benimki az die
zorla tahrik ediyorlar insanı

balli demisken pazartesi gelemem dedi ama bugün sali nerde ki :26:
of karnim ariyor benimde kücük soba calistirdim simdi
ay eltinde masus söylemis bence hava atmak icin kaynanada kizdim hakksizlik yapmis iki gelinide ayni tutmazi en makul olan bence

he öle zaten
o evlenirken kocası okuyormuş
ondan ev eşyasını ona göre düzmüşler
ben gri aldımmutfak eşyalarımı ama eşim ödedi
mobilyada bi takım koltuk aldım ama iyisinden
onu kıskandı heral kaçıverdi çeyiz günü evden
gelinliğide diktiriken taşlarını ucuz olsun die emitasyon almışlar
benimkini gerçek taş kullandık
kızdı kıskandı
laf soktu hemen
kizlar ben molaya cikacam sonra görüsürüz öptüm

geçmiş olsun canım :26:

Geçmiş olsun canım iyiki hastaneye gitmişsin allah acil şifalar versin

hepiniz sağolun kızlar bugün daha iyi gibiyim,,gerçekten grip olsam daha iyiydi en azından bi antibiyotikle ayaklanıyodum ama bu iltihap olayı cidden kaçıncı kez yokladı beni zor geçiyo vesselam,aman bidaha göstermesin rabbiimm
Selam kizlarrr ben de zayiflamak istiyoruuuumnisn 1de dogum yaptim hamileligimde 16 kilo aldim 9 kilosu gitti kalan saglar benimdir emziren anneler nasil zayifliyosunuz?
hoşgeldin canım bende emzirirken kilo vermeye başlamıştım,ilk önce abur cuburu kesmek ekmeği azaltmak çaydaki şekeri azaltmak ve çok su içmek oldu işim,sonra zaten kilo vermeye başlıyo daha azimleniyosun,,
allah sana daha çok sabır versin canım senin işin bendende zormuş,,,

kızım 3yaşında,,kız okadar alıştıki bu duruma,uyanınca kalkar bizi bekler ağlamaz,tv'de çocuk kanalı açık kalır ona bakar,,maşallah diyiver nazar değmesin,,hastane 2dk uzaklıkta arabayla,zaten bi tahlil sonucunu alıp ilaçlarıda alıp dönücektik en fazla yarım saat sürer kızda uyanmaz diye düşündük,ama olmadı işte,,neyse atlattık bişekil,,oğlanı(4yaşında) bidefa evde uyurken bıraktımda amaaanyeri göğü inletiyomuştu geldiğimde,bidaha tövbe dedim,pekbi anacı oğlan,beni göremeyince kıyameti koparıyo malum
Hosbulduk canlarim bugun karbonatli su icmeye basladim cok azimliyim hamilelikten onceki kilomun 10 kg altina inmek istiyorum hayirli ugurlu olsun bna uzun bi yolumuz var kizlar insallah heedefi tam 12den vurcaz
karbonatlı suyun pek bi zararı olduğunu duydum vücuda biraz araştır istersen zararlarını,ben 1hafta içtimde zararlarını görünce hemen bıraktım:26:
iyi olmuşsen yeme eylüle kadar yasak sana

kız alıver elşine bi sineklik yapıştır duvara

geçmiş olsun canım ay o hastalık çok kötü grip olsan dha iyi:26:
aynen öyle canım teşekkür ederim sağol
ay bi sinir oldum okurken biyandanda sevindim sonradan iyi olmuş hadi gözün aydın
geçmiş olsun canım

sağol zerracım allahım bidaha hasta etmesin hiçbirimizi çok zor valla

kızlar kusura bakmayın msjlara biraz baktım gerisine bakamıcam çünkü annemler gelcek..geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara teşekkürlerimi iletiyorum..yemek falan yapcam..hadi kaçtım ben

Son düzenleme:
nerdesiniz yavrucaklarım yyaaaaa sıkıldım burdaa boş boşşşş:84::84::84::84::84::84::84::82:

Son düzenleme:
diyetler nasıl gidiyooo

beni soracak olursanızzz şahaneeeeeeeeeeeeeeeeee bugünde çok güzel eksiler gördüm tartıdaa,hedefime ulaşıcam çok hırslıyım bu konuda,cumaya 61i görmessem rahat yok banaaa

kızlar kusura bakmayın msjlara biraz baktım gerisine bakamıcam çünkü annemler gelcek..geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara teşekkürlerimi iletiyorum..yemek falan yapcam..hadi kaçtım ben
hamarat müzüm benim
nerdesiniz yavrucaklarım yyaaaaa sıkıldım burdaa boş boşşşş:84::84::84::84::84::84::84::82:
ben burdayımarada geliom
diyetler nasıl gidiyooo

beni soracak olursanızzz şahaneeeeeeeeeeeeeeeeee bugünde çok güzel eksiler gördüm tartıdaa,hedefime ulaşıcam çok hırslıyım bu konuda,cumaya 61i görmessem rahat yok banaaa
işallah canım

benim diyet miyet hak getire düzenim bozuldu midem bulanıyor 2 gündür ekşi erik yiyom geçsin diye ama olmuyo

Geçmiş olsun, karanfil koyaydın.

tekrarmi yapcaz ugrastirmasalar olmaz sankim dis im betülüm disci yanagimi sisirmisdin korkuyorum gitmem lazim ama korkuyorum iste

ben de fadime abla karanfil koyaydın diyince ne yazdığına tekrar baktım dişin sızlıyormuş
ay dedim rezil oldum

ben yine kaçar
öpüldünüz..

hayla kahvaltı etmedim midem kötü yine:26:
reglde olmadım:26:
tuvaletede çıkamıyom:26:
iyice tıkandım:26:

Canım senin hepsi birikmiş kötü olmuş ya zaten geldimi hepsi birden gelir

Afiyet olsun canım 2 top dondurmadan bişi olmaz butun gun kalorı kaybetmişsin zaten temızlıkte

bilmiyorumki canim belki sen daha fazla verirsin hedefim benim bu hafta icin 69.9 ama zor gozukuyo

evet suzim ya burdada habire yagmur yagiyo
gecmis olsun sizde bisey yoktur insaallah

Bende 69 göriyim diyorum ama hiç sanmıyorum 71.4 cıktım bu sabah cunku

Yok kız nere gitcem burdayım allahın izniyle yine basınızın hamiş belası olcem ablaya küsemem ki benim iş yerimde bayan bitek o var bide ben

Hmm valla burda genelde hastalananlar falan göçmense hemen bulgaristana gidiyor uygun diye bende orasıda oyle sandımdı ondan ama baya pahalıymıs

Geçmiş olsun acil şifalar :26:

kızlar nerden başlıcam bilemiyorum temizliğe yardıma gelin
koltuklar halı silincek camlar perdeler offf ben kaçar öptüm hepinizi

KOlay gelsin canım temizlikte zor iş yanlız yapıosun galiba bide

merviş sen hala çorludamı oturuyon

Evet kız corluluydum zaten corluya evlendim kaldım burda

ay ne doğru sözmüş benim eltide aynısı işi varsa can ciğer işi yoksa benle, selam bile vermez nasıl bi kafadır nasıl bi zihniyettir anlayamıyorum sinir oluyorum ama huzursuzluk olmasın dıye sesimide cıkarmıyorum o nasıl yapıyosa bende oyle davranıyorum ona ama ondan hazetmemem için sebep oluyor boyle davranısları kırk yıl görmesem göresim gelmez sanırım da altımda oturuyo işte görüşüyoruz mecburrrrrrr

Ay demek herkeste oluyo bizim de benim oturdugum ev inşaattı biz nişanlanırken sıfırdan yapıldı eltim benden sonra evlendi onun oturdugu evde de kayınvalıdemler oturuyodu onlar ıcın bosaltıldı ev kaleboduru mutfak dolabı vs 3 yıl once tadılat yapılmıs kayınvalıdem otururken ama benım ev sıfırdan zevkimize göre yapıldı dıye hepsını sokturup yenısını yaptırdı ziyan etti güzelim esyaları benımkı sıfır yapıldı dıye kıskanclık yaptı hep benden üstün esyalar almaya calıstı ama haberı yokkı dunyanın en pahalısını da alsa benım esyamdan daha güzel değil

evet ya ballı nerde kaldı kii gelmedi :26: bencede kaynana haksızlık etmiş onun demesi lazım ılk gelıne bunlar yapıldı sanada bunlar olacak dıye eltim benden sonra evlendi mesela hep soyledık bunlar yapıldı dıye oda hiç eksik kalmadı fazlasını bile yaptırdı bizmi cok sessiz kalıyoruz elalemmi cok uyanık anlamadım

diyetler nasıl gidiyooo

ay bende bi 69 görsem bu hafta küsüratı önemli değil

benim diyet miyet hak getire düzenim bozuldu midem bulanıyor 2 gündür ekşi erik yiyom geçsin diye ama olmuyo

bence sen diyetini kacırma yakalayabıldıgın yerden devam et genee

ben de fadime abla karanfil koyaydın diyince ne yazdığına tekrar baktım dişin sızlıyormuş
ay dedim rezil oldum

ben yine kaçar
öpüldünüz..

ne rezili kız insanlık haliii

ondan iste fesatlik yapiyor eltin kiz sizin evler yan yanami kayininla yani karsi karsiya
allah hastalik verip derman aratmasin tekrar gecmis olsun tugbis
annen yakinindami belki biraz fazla kalsada sende tedavini olsan :26:
yavru derken banadami
diyetler nasıl gidiyooo

kim tutar seni tugbis bravo sana
kiz dogru dürüst birseyler yesene siyah kara ekmek ye biraz bayat olsun taze oldumu da iyi gelmez yada bi bardak kola cubuk ye doktor bana bi keresinde öyle demisdin
ay dedim rezil oldum

ben yine kaçar
öpüldünüz..
benim türkcemlen senin yanlis anlamam dogal zaten betülüm
suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ay handem ya yanimdakide bugün 5 e kadar gözetleniyorum dogru dürüst giremiyorum

ay hasret vardı burda 3 gün önce evlendi oda çorluya avm yanında oturuyo sen tanımazsın ama gelir çok iyidir oda
aslında çorluyu pek sevmiom çok sessiz bi yer insanlar hep çalışıyo
kız benimkıskanmamlazımona daha çok yapılmış die hem o kıskanıyor hem o konuşmuyor
anlamıyorum fesat kadın
istiyor ki dünya o cücük kadar boyunun etrafında dönsün hep
herkez ona sensin en güzeli en iyisi desin
ama olmuyor işte
gerçi onuda denedim ama ölede anlaşamadık
aman kafa kafaya tokuşturcam onları en sonunda kaynanamla
he eltimle apartmanlar karşılıklı yürüme mesafesiylen 3 dakkalık yol
kaynanamda yürüme mesafesiyle 20 dakalık yerde oturuyor o uzak biraz

ay beni bulgaristana gönderecek kiz ne isim var bulgarlarin yaninda yok ama dogru söylüyorsun mesela tschech de yada slovakyada daha uygun ama ben vatanima teslim ediyorum kendimi burdaki cingirakli almanlar korkmuyormusun nasil güvenipde gidebiliyorsun falan dediler göz oldugu icin tabii korktum ama ben herzaman derim türkiyedeki doktorlar cok daha bilgili ve tecrübeli burdakilerin herseysi var ama akil olarak bence türk doktorlarimiz daha iyi bu konuda
aksam 9 dan sonrada gelmezse balli megafonla cagirtiracam onu
ay canim benim desene sende elti madurusun benim eltim yok ciciannenin oglu daha 10 yasinda digeride kaandan yani benim oglandan 1 yas kücük onlar büyüyüm diyene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…