70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

git kızzgöçmenler hafta sonları gidip şeker alıyo ordan ucuz die çikolata içki alıp burda satıyorlar sende bize çiko getirisin

Afiyet olsun canım 2 top dondurmadan bişi olmaz butun gun kalorı kaybetmişsin zaten temızlıkte

KOlay gelsin canım temizlikte zor iş yanlız yapıosun galiba bide

evet canım yanlız yapıyorum annem t.dağda kuzenimin düğününe gitti ben senelik izne çıktım mecburi eşim iş değitirdi çünki
bi haftasını beraber geçirdik ttil yaptık şimdi benim 1 haftam daha var onuda temizlik yaparak geçiriyom işte
çalışırken yapamıyom napacam ne çektim bee
dün mutfak bugün salon
camları sildim perdelerini yıkadım ütüledim astım
halıyı sildim
süpürdüm vileda yaptım toz aldım
kaç kalori yakmışımdır acep

anaa kuzeninin düğünü ne zaman kızz bizimde düğün vardı akrabağ çıkarmıyık acep

e bende onu anlamiyorum sana gelip onu övecegine gitsin ona madem yakinsaniz
yav ben bu yazı tipimi ayarlıyom hala normal yazıyo anlamdım
herzaman yapman lazim handem her msj attiginda
Edip Akbayram - Kibar Gelin Eski - YouTube

eşim akşam bu şarkıyı söyleyip durdu bana
dinliyemiyorum ki merak ettim evde bi dinlim

kizlar rahat yazamiyorum cikayim zaten birazdan mesaim de bitiyor öptüm kendinize iyi bakin cis yemeyin

biri kaynana elti mi dedi
bnimkiler de nişanlıyken eltime 10 tane taktıklarını sölediler yüzükler künyeler cabası
bana ne taktılar 5 tane
laf ağzıma gelir gelir gider hep
doğum yapalı 2 ay oldu bi çöp bile takmadı kadın

Çok merak ettim hasreti ya geçende suzi gelinliği cok güzel diyordu gelse biran öncede tanıssak Çorlu iyi hoşta cok boş yapılacak birşey yok kafe kültürü gelişmiş sadece bide şimdi yeni park yaptılar orası iyi

yav ben bu yazı tipimi ayarlıyom hala normal yazıyo anlamdım

Bende anlamam kii

Edip Akbayram - Kibar Gelin Eski - YouTube

eşim akşam bu şarkıyı söyleyip durdu bana

git kızzgöçmenler hafta sonları gidip şeker alıyo ordan ucuz die çikolata içki alıp burda satıyorlar sende bize çiko getirisin

Kolay gelsinn tekrardan

anaa kuzeninin düğünü ne zaman kızz bizimde düğün vardı akrabağ çıkarmıyık acep

1 hazirandaydı yavrum
şüpheleniyorum zaten kanım ısınmazdı yoksam bu kadar
ana kız bizimde öle adı neydi kuzeninin 1 haziranda arkadaşımında vardı anam yoksa hangisi çıkacak
kız gitmiyor ona eltimçalışıyo gündüzleri evde yok kim hizmet edecek onun ayağına gidermi burda herşey elinin altında bilgisayarda var

açacamen sonunda bi topik 70-79 kilo arasındakilerin elti görümce kaynanana sorunları die
dipnot düşecem altına bu sorunlar kilo vermemizi etkiliyor die
benimkininde bilezikleri burgu benimkiler geniş
gerçi ben kendimgeniş istedim ama tartılıp aynı gram geniş yapılabilirdi

he gelir zati balayısı bitsin

aha aynı ben
nerden bilelim canım burmanın ray bilezikten daha ağır bastığını bekarken bilezik mi takıyoduk
bence de aç en çok ben yazarım çok dertliyim çoookk yarın geliyo kaygana kim bilir ne kadar kalcak:26::26:
ben zaten sinirden bi deri bi kemik kalırım diyet günlüğüm kaynanam kızlarrrr:83::83:

Kızlar ben cıkıyorum kendinize cok iyi bakın yarın görüşürüz kısmetse hafif seyler yiyin cısslardan uzak durun

ya ben biliyordumda
yaşlı kadınlar takıyo bizim orda omodel die istemedim
ama aynısı olabilirdi yani
anam senin kaynana uzaktamı kalıyor
allah yardımcın olsun:26:
Kızlar ben cıkıyorum kendinize cok iyi bakın yarın görüşürüz kısmetse hafif seyler yiyin cısslardan uzak durun

Ben de çıkıyom kızlar, çok çekiştirmeyin kaynana-eltileriKibrit suyu döküverin gitsin
İyi akşamlarAh gidip de bir spor yapsam iyi olacakTembel tembel kaldım haftalardır.

cikolata düsünüyor dobic olmussuz ne cikosu sekeri
he anladim eltin calisiyor sen evdesin ona hismet edersin dogru bak cok akilli kadin su kaynanan o okey oynarken elma soyup agzina ativer yazik kiz

merve yol sacimi basimi yol öptüm tatlim
Ben de çıkıyom kızlar, çok çekiştirmeyin kaynana-eltileriKibrit suyu döküverin gitsin
İyi akşamlarAh gidip de bir spor yapsam iyi olacakTembel tembel kaldım haftalardır.
ahh ahhh ne spor var ama girtlak da durmuyor ben hic 7lilerden kurtulamiycakmiyim öptüm fadimecim
yok bebeğm şaka yaptım zaten de kendi kendime güldüm

yok tatlım sen düzgün yazmışsın bende sorun
yirim seni canim benim betül seviyorum kiz seni
kizlar Bali gelmemis hala nerde kaldiki acep:26::26:
dur bi sesleneyim :26:

ballllkaymakkkkkiiimmmm nerdesin bak bu hafta sisko cikarsam tartida beni ihmal ettigin icin sisko oldum diycem benimle ilgilenmedigin icin kendimi yemege vurdum :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…