70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar eve geldim annem kaani kresden almaya gitmis türk veliler icin sohbet yapmislar iki tane egitmen türk bayani annemi otuturmuslar konusuyorlarmis sonra bende vardim orda bi cocugun annesi vardin benlen yasit sayilir neyse ay bi hava atiyor herkese türkce yarim yamalak konusuyor almanca cevap veriyor hic sevmem öyle kendini begenmis insanlari hemen kil kaptim bende onu bozdum cocuklarin etkinliklerinden falan konusuyoruz dogal hayvanlardan falan onu biliyor bunu biliyor evcil hayvan dan sohbet acildi dalga geciyor gepard almak lazim eve diyor gepardin türkce neoldugunuda bilmiyor citaya diyor herhalde ama sade türküz yani buna ne gerek var neyse bende dedim o veliye ben zaten biliyorum anlatiklarindan fazlasini buranin belediyesinde calisiyorum hersey elimin altinda bütün bilgiler diye hic huyum degildin öyle hava atmak ama onun havasini söndüreyim diye bende ona hava attim kizardi zaten kizkandi neyse cikarkende annem o egitimci kadinin teki onu bozmus zaten ben gelmeden lütfen türkce konusalim demis sanada kil oldu iyi yaptin dedi annem dedim bende anneme biliyorsun anne ben demezdim birsey ama gicik kaptim

sonracima iste eve geldim onun üstüne atayim bari 2 tane kizarilmis ekmek yedim aksama kadar iiyi gidiyor aksam bozuyorum dün aksam sütlac bile yememisdim bugün civitim yine menümü paylasayim :18:

sabah: 2 diyet kara ekmek (2 si 100 kalori) 2 dilim sade salam salatalik
ara: 1 armut
öglen: sade makarna yarim tabak caciklan karistirdim kendi kreasyonum (isarkadasi dünden bana japonmakarnasi yiyelim dedim sen birak japonu ben sana yaparim dedim sabah erkenden kalktim tuzlu suda kaynattim attim kaba götürdüm cünkü onun dedigi makarnalar yagli ondan kacayim dedim )
ara: seftali
aksam: et sote 1 dilim kara ekmek

ondan sonra 2 kizarmis ekmek
daha da gün uzun :18:ama bol su icip artik birsey yemiycem

((canim sen napiyordun ki de böyle oldun :26: ben herseyden yiyorum az da olsa :26:[/QUOTE])))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) herşeyden azar azar yiyordum canım bende

Son düzenleme:
vee bugün

sabah
2 dilim çavdar ekmeğe tost peynirli pul biberli
ara
yeşil çay
1 kayısı 6-7 kiraz
öğlen
4 kaşık mercimek 4 kaşık pilav yoğurt
ara
türk kahvesi
akşam
3 kaşık mercimek 1 dilim ekmek ayran
ara
2 kayısı 2 kiraz

yirim seni canim benim betül seviyorum kiz seni

okuyorum gayet güzel oh iyi yapmış filan diyorum
sonra cıs yaptığın kısma geldim hemen yüz ifadem değişti
suzim suzim canım suzim...

kizlar nerdesiniz ya
bugunku menum
kalkinca sogan suyum
kahvalti tost bir ince dilim salam
ara kucuk eticinlerden 2tane
ogle 2elma
aksam cok az CORBA bir biber dolmasi [Saat 5 bucukta]
ara 13 findik
hercesit cay ve su

((canim sen napiyordun ki de böyle oldun :26: ben herseyden yiyorum az da olsa :26:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) herşeyden azar azar yiyordum canım bende
doktor nediyor peki canim ya :26: cok gecmis olsun
kızlllaaar nerdesiniz çok kaçak oldunuz bu aralar
evet 1 sayfa bile ilerlememis
güzel canim affiyet olsun

okuyorum gayet güzel oh iyi yapmış filan diyorum
sonra cıs yaptığın kısma geldim hemen yüz ifadem değişti
suzim suzim canım suzim...
ama sen geldin aklima yarim litre su ictim sonra bi yarim litre daha ictim isyerindede 1 sülahi icmisdim bidaha icecekdim sonra tuvaleten cikamam diye icmedim
kizlar nerdesiniz ya
bugunku menum
kalkinca sogan suyum
ogle 2elma
ara 13 findik
hercesit cay ve su
canim az degilmi doyuyormussun :26: hem sen emzirmiyormuydun canim ya bari öglen güzel bi yemek yeseydin :26:

Son düzenleme:
kimsecikler yok topik sinek avliyor cok konusduk konusduk sustuk kaldik nasil olsa yedim kizarmis ekmekleri diye saldircakdim da cikolatalara keklere ama vazgectim son anda 1-2 gün iyi gidiyor sonra istah patlamasi oluyor bende kizlar ya bundan sonra yatmadan degil aksam yemegi yedikden sonra dislerimi fircaliycam birde naneli sakizmi alsam bu ataklara karsi :44: birseyler yapmam lazim yoksa bi döngüdür gidiyorum :18:

doyuyorum canim emziriyorum icmedigim cay yok sut olsun diye
acikinca agzima bisey atiyorum geciyo acligim
sut olsun diye yaptigim caylari iki kupa birden yapiyorum
kahvalti gec oluyo aksamda erken ogleni ogle gecidstiriyorum bende yoksa aksam yiyemem bisey

bugun kizimi parka goturdum ama cok zorladi beni yolda indi bebek arabasindan bin diyorum binmiyo tama elimden tut diyorum tutmuyo kaciyo ben pesine kosamiyorum ahmeti birakamiyorum geride kizamiyorum millet bakiyo elinden tutmaya calisiyorum ciglik atip agliyo cok zordu bugun ben hep cikariz diyodum ama Boyle cok zor gozukuyo cikmamiz
zaten parklarida parka benzemiyo normal park icin 1km Ileri gitmemiz gerekiyo burdaki parklarin birinde sadece kayakvar bide cikmalari icin demirler
diger zaten kum parki ikisinede goturdum kum ve su var cocuklar oynasin diye benim kuzuda basdan asagi batirdi kendini eglendi baya ama

annen yakinindami belki biraz fazla kalsada sende tedavini olsan :26:
yok canım yakında değil.arabayla yarım saat aramız..annecim saolsun doğumda falan hep yardımcı oldu..ameliyat olursamda gelir yada ben gidip kalmak iştiyorum ama doktor zaten günlük yaşantında sıkıntın olmaz dedi yani..

nefret ediyorum burnu hawada kendini beğenmiş insandan..sana kızamıyprum tatlım..bu akşam bende çözüttüm annemler war diye..bi köfte yaptım canınız çekmesin okadar harika olmuş ki!parmaklarını yedi herkes offf off...

güzel tatlım
kizlar nerdesiniz ya
bugunku menum
kalkinca sogan suyum
ogle 2elma
ara 13 findik
hercesit cay ve su
canım yemek öğünlerini meyweyle geçiştirme sağlığın bozulur..mutlaka bişeyler yemeye çalış olur mu?

bugünkü menüm..sahur :2 dilim kepek ekmeği arası peynir domates
iftar:4 tane köfte,3 kaşık makarna (tereyağlı),4 kaşık pirinç pilawı 1 kaşık börülce yemeği..2 dilim beyaz ekmek..11de karpuz..12de orta şekerli kahwe..şiştim acaib patlıcam..çok oldu pilaw falan..ne güzel iyi gidiyordum..neyse dewam ..cumaya 63 beni bekle..şuan dünkü kilomdan 1 buçuk kilo fazlayım..ama itibar etmiyorum gidecek dediysem bu kilo bu sefer gidecek..iyi geceler tatlılar..bu arada 1 tanede albeni yedim

Son düzenleme:
Sorma canım yaa, ben de yapıyorum habire durmadan kaçamak yapıyom, dün 5 dilimyedim çayla, ikindi. Akşam 1 dilim pasta bisküvi yedim, şaştık iyice.:18::18::18övün beni kızlarrr

İyi yapmışın canım kadına hakedene vermek lazım. Menün de iyi canım. Ben beğendim.

Offf of ben de aynı, bu gidişle 65 görcem

Kolay gelsin canım, kum olan yerlerde eline ver deniz oyuncakları oluyo burda, kovası-küreği-tırmık falan onlarla oynuyo çocuklar, öyle bişey yapsan vakit geçer, üstü batar ama ne yapcan.

E öyle bir ihtimal de varsa daha ne istiyon, kocanı ikna edicen canım, artık sanat mı yaparsın ne yaparsın orası sana kalmış, alttan alttan işle kocana. İddialaşma inada bindirdin mi olmuyor çünkü bunlara.

Afiyet olsun canım, oruçta olacak o kadar, Allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…