cikolata düsünüyor dobic olmussuz ne cikosu sekeri
he anladimeltin calisiyor sen evdesin ona hismet edersin dogru bak cok akilli kadin su kaynanan o okey oynarken elma soyup agzina ativer yazik kiz
merveyol sacimi basimi yol öptüm tatlim
ahh ahhh ne spor var ama girtlak da durmuyor ben hic 7lilerden kurtulamiycakmiyimöptüm fadimecim
yirim seni canim benimbetül seviyorum kiz seni
dur bi sesleneyim :26:
Eki Görüntüle 728197 ballllkaymakkkkkiiimmmm nerdesin bak bu hafta sisko cikarsam tartida beni ihmal ettigin icin sisko oldum diycem Eki Görüntüle 728198 benimle ilgilenmedigin icin kendimi yemege vurdum :84:
kizlar eve geldim annem kaani kresden almaya gitmis türk veliler icin sohbet yapmislar iki tane egitmen türk bayani annemi otuturmuslar konusuyorlarmissonra bende vardim orda bi cocugun annesi vardin benlen yasit sayilir neyse ay bi hava atiyor herkese türkce yarim yamalak konusuyor almanca cevap veriyor hic sevmem öyle kendini begenmis insanlari hemen kil kaptim bende onu bozdum cocuklarin etkinliklerinden falan konusuyoruz dogal hayvanlardan falan onu biliyor bunu biliyor evcil hayvan dan sohbet acildi dalga geciyor gepard almak lazim eve diyor gepardin türkce neoldugunuda bilmiyor citaya diyor herhalde ama sade türküz yani buna ne gerek var neyse bende dedim o veliye ben zaten biliyorum anlatiklarindan fazlasini buranin belediyesinde calisiyorum hersey elimin altinda bütün bilgiler diye hic huyum degildin öyle hava atmak ama onun havasini söndüreyim diye bende ona hava attim kizardi zaten kizkandi neyse cikarkende annem o egitimci kadinin teki onu bozmus zaten ben gelmeden lütfen türkce konusalim demis sanada kil oldu iyi yaptin dedi annem dedim bende anneme biliyorsun anne ben demezdim birsey ama gicik kaptim
sonracima iste eve geldim onun üstüne atayim bari2 tane kizarilmis ekmek yedim aksama kadar iiyi gidiyor aksam bozuyorum dün aksam sütlac bile yememisdim bugün civitim yine menümü paylasayim :18:
sabah: 2 diyet kara ekmek (2 si 100 kalori) 2 dilim sade salam salatalik
ara: 1 armut
öglen: sade makarna yarim tabak caciklan karistirdim kendi kreasyonum(isarkadasi dünden bana japonmakarnasi yiyelim dedim sen birak japonu ben sana yaparim dedim sabah erkenden kalktim tuzlu suda kaynattim attim kaba götürdüm cünkü onun dedigi makarnalar yagli ondan kacayim dedim )
ara: seftali
aksam: et sote 1 dilim kara ekmek
ondan sonra 2 kizarmis ekmek
daha da gün uzun :18:ama bol su icip artik birsey yemiycem
Geçmiş olsun acil şifalar
(((((tsk alpmer'cim))))
okuyorum gayet güzel oh iyi yapmış filan diyorum
sonra cıs yaptığın kısma geldim hemen yüz ifadem değişti
suzim suzim canım suzim...
kizlar nerdesiniz ya
bugunku menum
kalkinca sogan suyum
kahvalti tost bir ince dilim salam
ara kucuk eticinlerden 2tane
ogle 2elma
aksam cok az CORBA bir biber dolmasi [Saat 5 bucukta]
ara 13 findik
hercesit cay ve su
kimsecikler yok topik sinek avliyorcok konusduk konusduk sustuk kaldik nasil olsa yedim kizarmis ekmekleri diye saldircakdim da cikolatalara keklere ama vazgectim son anda 1-2 gün iyi gidiyor sonra istah patlamasi oluyor bende kizlar ya bundan sonra yatmadan degil aksam yemegi yedikden sonra dislerimi fircaliycam birde naneli sakizmi alsam bu ataklara karsi :44: birseyler yapmam lazim yoksa bi döngüdür gidiyorum :18:
doyuyorum canim emziriyorum icmedigim cay yok sut olsun diye
acikinca agzima bisey atiyorum geciyo acligim
sut olsun diye yaptigim caylari iki kupa birden yapiyorum
kahvalti gec oluyo aksamda erken ogleni ogle gecidstiriyorum bende yoksa aksam yiyemem bisey
bugun kizimi parka goturdum ama cok zorladi beni yolda indi bebek arabasindan bin diyorum binmiyo tama elimden tut diyorum tutmuyo kaciyo ben pesine kosamiyorum ahmeti birakamiyorum geride kizamiyorum millet bakiyo elinden tutmaya calisiyorum ciglik atip agliyo cok zordu bugun ben hep cikariz diyodum ama Boyle cok zor gozukuyo cikmamiz
zaten parklarida parka benzemiyo normal park icin 1km Ileri gitmemiz gerekiyo burdaki parklarin birinde sadece kayakvar bide cikmalari icin demirler
diger zaten kum parki ikisinede goturdum kum ve su var cocuklar oynasin diye benim kuzuda basdan asagi batirdi kendini eglendi baya ama
Tikkat tikkat ballı nirdesin
ballıııııııııııııııı
Balllıııı aranıyorrrrgercekten nerde balli kac gun oldu yok ortaliklarda
bugünkü menüm..sahur :2 dilim kepek ekmeği arası peynir domates
iftar:4 tane köfte,3 kaşık makarna (tereyağlı),4 kaşık pirinç pilawı 1 kaşık börülce yemeği..2 dilim beyaz ekmek..11de karpuz..12de orta şekerli kahwe..şiştim acaib patlıcam..çok oldu pilaw falan..ne güzel iyi gidiyordum..neyse dewam ..cumaya 63 beni bekle..şuan dünkü kilomdan 1 buçuk kilo fazlayım..ama itibar etmiyorum gidecek dediysem bu kilo bu sefer gidecek..iyi geceler tatlılar..bu arada 1 tanede albeni yedim
MErhaba kızlar uzak kaldım geçen haftadan beri. Kızım hasta izin aldım evdeyim tüm gün onunla ilglileniyorum69,5 da takılı kaldım ama baya abarttım son haftada yemeği,yarın iş başı yapacm tekrar diyete başlıyorum
günaydın
ıyyyyyy midem kalktı böyle olmayalım hiçbizaman ne olur
günaydıngünaydınlaaarrrr
kandiliniz mübarek olsun
Kızlar sabah cok acayip birşey oldu uyandıgımda elimde kına vardı...
biyerden bulasmıstır diye yatagı arastırdım ama birşey yok...
Kokusuda var bildiğin kına kokuyor...
Burdaki abla bazı insanlara gece uyurken meleklerin kına yaktıgını söylüyor ama ben hiç duymadım
Çok duygulandım birsey yapmam gerekıyormu bu durumda acaba bilemiyorum...
ben geldiimmm
özledimmm
nasilsini kizlarr anca gelebildim aslinda dün gelicektim ama yogunlukdan dünde gelemedim
bugün attim hemen kendimi ise dalarsam yine gelemem dyee
kandiliniz mübarek olsun
iyi yapmışsın canım..kizlar eve geldim annem kaani kresden almaya gitmis türk veliler icin sohbet yapmislar iki tane egitmen türk bayani annemi otuturmuslar konusuyorlarmissonra bende vardim orda bi cocugun annesi vardin benlen yasit sayilir neyse ay bi hava atiyor herkese türkce yarim yamalak konusuyor almanca cevap veriyor hic sevmem öyle kendini begenmis insanlari hemen kil kaptim bende onu bozdum cocuklarin etkinliklerinden falan konusuyoruz dogal hayvanlardan falan onu biliyor bunu biliyor evcil hayvan dan sohbet acildi dalga geciyor gepard almak lazim eve diyor gepardin türkce neoldugunuda bilmiyor citaya diyor herhalde ama sade türküz yani buna ne gerek var neyse bende dedim o veliye ben zaten biliyorum anlatiklarindan fazlasini buranin belediyesinde calisiyorum hersey elimin altinda bütün bilgiler diye hic huyum degildin öyle hava atmak ama onun havasini söndüreyim diye bende ona hava attim kizardi zaten kizkandi neyse cikarkende annem o egitimci kadinin teki onu bozmus zaten ben gelmeden lütfen türkce konusalim demis sanada kil oldu iyi yaptin dedi annem dedim bende anneme biliyorsun anne ben demezdim birsey ama gicik kaptim
sonracima iste eve geldim onun üstüne atayim bari2 tane kizarilmis ekmek yedim aksama kadar iiyi gidiyor aksam bozuyorum dün aksam sütlac bile yememisdim bugün civitim yine menümü paylasayim :18:
sabah: 2 diyet kara ekmek (2 si 100 kalori) 2 dilim sade salam salatalik
ara: 1 armut
öglen: sade makarna yarim tabak caciklan karistirdim kendi kreasyonum(isarkadasi dünden bana japonmakarnasi yiyelim dedim sen birak japonu ben sana yaparim dedim sabah erkenden kalktim tuzlu suda kaynattim attim kaba götürdüm cünkü onun dedigi makarnalar yagli ondan kacayim dedim )
ara: seftali
aksam: et sote 1 dilim kara ekmek
ondan sonra 2 kizarmis ekmek
daha da gün uzun :18:ama bol su icip artik birsey yemiycem
canım az yiyorsun sütün böyle olmazkikizlar nerdesiniz ya
bugunku menum
kalkinca sogan suyum
kahvalti tost bir ince dilim salam
ara kucuk eticinlerden 2tane
ogle 2elma
aksam cok az CORBA bir biber dolmasi [Saat 5 bucukta]
ara 13 findik
hercesit cay ve su
iyi yapmışsın iyiki yememişsin suzim...kimsecikler yok topik sinek avliyorcok konusduk konusduk sustuk kaldik nasil olsa yedim kizarmis ekmekleri diye saldircakdim da cikolatalara keklere ama vazgectim son anda 1-2 gün iyi gidiyor sonra istah patlamasi oluyor bende kizlar ya bundan sonra yatmadan degil aksam yemegi yedikden sonra dislerimi fircaliycam birde naneli sakizmi alsam bu ataklara karsi :44: birseyler yapmam lazim yoksa bi döngüdür gidiyorum :18:
çocuklar daha küçük canım..bugun kizimi parka goturdum ama cok zorladi beni yolda indi bebek arabasindan bin diyorum binmiyo tama elimden tut diyorum tutmuyo kaciyo ben pesine kosamiyorum ahmeti birakamiyorum geride kizamiyorum millet bakiyo elinden tutmaya calisiyorum ciglik atip agliyo cok zordu bugun ben hep cikariz diyodum ama Boyle cok zor gozukuyo cikmamiz
zaten parklarida parka benzemiyo normal park icin 1km Ileri gitmemiz gerekiyo burdaki parklarin birinde sadece kayakvar bide cikmalari icin demirler
diger zaten kum parki ikisinede goturdum kum ve su var cocuklar oynasin diye benim kuzuda basdan asagi batirdi kendini eglendi baya ama
afiyet olsun canım...bugünkü menüm..sahur :2 dilim kepek ekmeği arası peynir domates
iftar:4 tane köfte,3 kaşık makarna (tereyağlı),4 kaşık pirinç pilawı 1 kaşık börülce yemeği..2 dilim beyaz ekmek..11de karpuz..12de orta şekerli kahwe..şiştim acaib patlıcam..çok oldu pilaw falan..ne güzel iyi gidiyordum..neyse dewam ..cumaya 63 beni bekle..şuan dünkü kilomdan 1 buçuk kilo fazlayım..ama itibar etmiyorum gidecek dediysem bu kilo bu sefer gidecek..iyi geceler tatlılar..bu arada 1 tanede albeni yedim
günaydın canım..
geçmiş olsun kuzuna canım..MErhaba kızlar uzak kaldım geçen haftadan beri. Kızım hasta izin aldım evdeyim tüm gün onunla ilglileniyorum69,5 da takılı kaldım ama baya abarttım son haftada yemeği,yarın iş başı yapacm tekrar diyete başlıyorum
gny seninkide canım..günaydınlaaarrrr
kandiliniz mübarek olsun
bende duymuştum öyle bişeylerKızlar sabah cok acayip birşey oldu uyandıgımda elimde kına vardı...
Burdaki abla bazı insanlara gece uyurken meleklerin kına yaktıgını söylüyor ama ben hiç duymadım
ben geldiimmm
özledimmm
nasilsini kizlarr anca gelebildim aslinda dün gelicektim ama yogunlukdan dünde gelemedim
kandiliniz mübarek olsun
hosbuldum canimmgünaydınseninde jkandilin mübarek olsun
günaydınseninde kandilin mübarek olsun
ilk defa duyuyorum böle bişey hayırdır inşallah
hoş geldinhepimizin kandili mübarek olsun
sagol canimmiyi yapmışsın canım..
kadın neyi ispatlamaya çaalışıyorki sinir olurum bende o tiplere...
ekmekler kızarmıl derken yağda kızarmadı dimi.
canım az yiyorsun sütün böyle olmazki
protein içerikli besinler ve sebze ağıırlıklı ve bolllllsu=süt
iyi yapmışsın iyiki yememişsin suzim...
çocuklar daha küçük canım..
ikisiyle çıkman zor tabi..
Allah kolaylık versin..
afiyet olsun canım...
pilav makarna biri fazla olmuş ama olsun olur o kdr..
bol salata olursa daaha iyi doyarsın....
günaydın canım..
seninde kandilin mübarek olsun..
bu resimler neki kızzzzzzz..
geçmiş olsun kuzuna canım..
gny seninkide canım..
bende duymuştum öyle bişeyler
bişey yapılması gerekmiyordur heralde
seninkide mübarek olsun..
kızlar yana döne seni arıyor
nerelerdesin ballııııı
günaydınlar..
hayırlı kandillerrr..
bugün oruç tutacaktım ama kısmet değilmiş
regl oldum hap kullanırken
zaten onlarla oynadi canim tabi batti ama napicanSorma canım yaa, ben de yapıyorum habire durmadan kaçamak yapıyom, dün 5 dilimyedim çayla, ikindi. Akşam 1 dilim pasta bisküvi yedim, şaştık iyice.:18::18::18 övün beni kızlarrr
İyi yapmışın canım kadına hakedene vermek lazım. Menün de iyi canım. Ben beğendim.
Offf of ben de aynı, bu gidişle 65 görcem
Kolay gelsin canım, kum olan yerlerde eline ver deniz oyuncakları oluyo burda, kovası-küreği-tırmık falan onlarla oynuyo çocuklar, öyle bişey yapsan vakit geçer, üstü batar ama ne yapcan.
E öyle bir ihtimal de varsa daha ne istiyon, kocanı ikna edicen canım, artık sanat mı yaparsın ne yaparsın orası sana kalmış, alttan alttan işle kocana. İddialaşma inada bindirdin mi olmuyor çünkü bunlara.
Afiyet olsun canım, oruçta olacak o kadar, Allah kabul etsin.
ben geldiimmm
özledimmm
kandiliniz mübarek olsun
canim sutu her gece yatmadan iciyorum suyuda cok iciyorumiyi yapmışsın canım..
Allah kolaylık versin..
afiyet olsun canım...
günaydın canım..
gny seninkide canım..
nerelerdesin ballııııı
günaydınlar..
hayırlı kandillerrr..
Suzim gördüm yaramazlık yapmışsın ama cok değil 2 dilim kızarmıs ekmekten bişi olmaz... evde meyve falan vardır sen yemekten sonra meyve yesen belkim bastırır abur cubur ıstedıgını tok hıssettırdıgı için saldırmassın baska seylere hem kalorısıde daha düşük olur en azından
Kadına oh olmus iyi yapmıssın canımcım ama bunu bahane ederek kızarmıs ekmek olmamısss
Canım alıntı yapmak için yazdıgımız cevapların altında
"Alıntı ile cevapla ve yanında bir artı" işareti var
coklu alıntı yapmak için artıyı
tek kişiye cevap vericeksen "Alıntı ile Cevapla" yı tıkla
bizim yazdıgımız cevap yazma sayfasına otomatık gelıcek
onun altına sende ıstedıgını yazarsın sonra
:13::13:
Canım öğle yemeğinde meyveyle geçiştirme hiç iyi değil bi çorba içsen yanına salata yada yogurt daha iyi olur
Birde meyve ye bak faydası olucaktır abur cubur isteğini bastırır tokluk hissi verir ben aksam yedim meyve 1 2 tane sabah eksı cıktım hemde mıdemın kazıntısı geçti
Öğleni geçiştirme bak dinle bizi bi çorba içsen yanına salata yada koay olsun diye yogurt daha sağlıklı ve dayanılabilir olur
Zorlanmıssın ama biraz rahatlamıstr cocuk cok sıkıldı dıyordun ustunu bosver nasılsa makına yıkayacak onun keyfı yerıne gelsın onemlı olan o biraz daha büyüse seni bu kadar hırpalamaz ama oda kucuk annesı aklı ermıyo dahaa
Balllıııı aranıyorrrr
ballıyı görenler acilen 70-79 arasındakiler topigine bildirimde bulunsunlar lütfen...
Basına para ödülüde mi koysak acep :26:
Yada agırlıgınca altın falan yok cok eder bulan kacırır ballımızı cok kıymetli diye bide
Ay gene albenisiz duramamış bu kızcanım oruç tutmussun allah kabul etsin yemen normal ama keske hem makarna hem pilav yemeseydin sadece birini yeseydin bide albeni için
Günaydın Fadime abla seninde kandilin mübarek olsun resimler de maşallahlık
günaydınlaaarrrr
kandiliniz mübarek olsun
ben geldiimmm
özledimmm
kandiliniz mübarek olsun
kisacik bir baktim gecmise ftemiz fotografimi paylasmis
kizlar beni sormus oyyy canlarimm
suzim ben olmayinca kilo almis :26:
hep benim yüzümden Eki Görüntüle 728705
yoksa hayatta almazdi
hosbuldum canimm
sagol canimm
niye sen aramiyonmu beni
ben aranmiycak kadinmiyim kiz
bidaha sende ara özle beni
zaten onlarla oynadi canim tabi batti ama napican
canim sutu her gece yatmadan iciyorum suyuda cok iciyorum
baya iyi geldi canim park oynadi rahatladi biraz
cok zor oldu canim ya
evet canim cani cok skiliyodu iyi geldi
tabi batti ama onemli degil
hosbuldum canimm
sagol canimm
niye sen aramiyonmu beni
ben aranmiycak kadinmiyim kiz
bidaha sende ara özle beni
hani dedim yani bende öyle oluyor az yedigim zaman herseyi canim cekiyor saldirasim geliyor :18:doyuyorum canim emziriyorum icmedigim cay yok sut olsun diye
acikinca agzima bisey atiyorum geciyo acligim
sut olsun diye yaptigim caylari iki kupa birden yapiyorum
kahvalti gec oluyo aksamda erken ogleni ogle gecidstiriyorum bende yoksa aksam yiyemem bisey
iyi yapmissin birazda olsa gezebilmissiniz burda halen yagmur varbugun kizimi parka goturdum ama cok zorladi beni yolda indi bebek arabasindan bin diyorum binmiyo tama elimden tut diyorum tutmuyo kaciyo ben pesine kosamiyorum ahmeti birakamiyorum geride kizamiyorum millet bakiyo elinden tutmaya calisiyorum ciglik atip agliyo cok zordu bugun ben hep cikariz diyodum ama Boyle cok zor gozukuyo cikmamiz
kadin ona soruyor siz sonradan mi geldiniz diye saskin bakiyor almanca türkce karisik hayir burda büyüdüm diyo bende sinir oldum benim öyle arkadaslarim bile yoktur ici disi bir insanlari severim ne ben kimseye birsekilde hava atmam hava atmaya calisan kendini begenmis kisilerde bence onlardada var bi bozukluk ki etrafina birseyler ispatlama calisiyorlaryok canım yakında değil.arabayla yarım saat aramız..annecim saolsun doğumda falan hep yardımcı oldu..ameliyat olursamda gelir yada ben gidip kalmak iştiyorum ama doktor zaten günlük yaşantında sıkıntın olmaz dedi yani..
nefret ediyorum burnu hawada kendini beğenmiş insandan..sana kızamıyprum tatlım..bu akşam bende çözüttüm annemler war diye..bi köfte yaptım canınız çekmesin okadar harika olmuş ki!parmaklarını yedi herkes offf off...
aksam biraz agir olmusbugünkü menüm..sahur :2 dilim kepek ekmeği arası peynir domates
iiste su 2 dilim kizarmis ekmek olmasaydin iyidin ama napim canim cekince oglanda yemeyince ben yedimSorma canım yaa, ben de yapıyorum habire durmadan kaçamak yapıyom, dün 5 dilimyedim çayla, ikindi. Akşam 1 dilim pasta bisküvi yedim, şaştık iyice.:18::18::18 övün beni kızlarrr
İyi yapmışın canım kadına hakedene vermek lazım. Menün de iyi canım. Ben beğendim.
Offf of ben de aynı, bu gidişle 65 görcem
Kolay gelsin canım, kum olan yerlerde eline ver deniz oyuncakları oluyo burda, kovası-küreği-tırmık falan onlarla oynuyo çocuklar, öyle bişey yapsan vakit geçer, üstü batar ama ne yapcan.
E öyle bir ihtimal de varsa daha ne istiyon, kocanı ikna edicen canım, artık sanat mı yaparsın ne yaparsın orası sana kalmış, alttan alttan işle kocana. İddialaşma inada bindirdin mi olmuyor çünkü bunlara.
Afiyet olsun canım, oruçta olacak o kadar, Allah kabul etsin.
günaydin fadimem hayirli kandiler
cok gecmis olsun canim kuzunaMErhaba kızlar uzak kaldım geçen haftadan beri. Kızım hasta izin aldım evdeyim tüm gün onunla ilglileniyorum69,5 da takılı kaldım ama baya abarttım son haftada yemeği,yarın iş başı yapacm tekrar diyete başlıyorum
ay nolcak benim halim bilmem dobic kaldimSuzim gördüm yaramazlık yapmışsın ama cok değil 2 dilim kızarmıs ekmekten bişi olmaz... evde meyve falan vardır sen yemekten sonra meyve yesen belkim bastırır abur cubur ıstedıgını tok hıssettırdıgı için saldırmassın baska seylere hem kalorısıde daha düşük olur en azından
Kadına oh olmus iyi yapmıssın canımcım ama bunu bahane ederek kızarmıs ekmek olmamısss
Canım alıntı yapmak için yazdıgımız cevapların altında
"Alıntı ile cevapla ve yanında bir artı" işareti var
coklu alıntı yapmak için artıyı
tek kişiye cevap vericeksen "Alıntı ile Cevapla" yı tıkla
bizim yazdıgımız cevap yazma sayfasına otomatık gelıcek
onun altına sende ıstedıgını yazarsın sonra
Canım öğle yemeğinde meyveyle geçiştirme hiç iyi değil bi çorba içsen yanına salata yada yogurt daha iyi olur
Birde meyve ye bak faydası olucaktır abur cubur isteğini bastırır tokluk hissi verir ben aksam yedim meyve 1 2 tane sabah eksı cıktım hemde mıdemın kazıntısı geçti
Öğleni geçiştirme bak dinle bizi bi çorba içsen yanına salata yada koay olsun diye yogurt daha sağlıklı ve dayanılabilir olur
Zorlanmıssın ama biraz rahatlamıstr cocuk cok sıkıldı dıyordun ustunu bosver nasılsa makına yıkayacak onun keyfı yerıne gelsın onemlı olan o biraz daha büyüse seni bu kadar hırpalamaz ama oda kucuk annesı aklı ermıyo dahaa
Balllıııı aranıyorrrr
ballıyı görenler acilen 70-79 arasındakiler topigine bildirimde bulunsunlar lütfen...
Basına para ödülüde mi koysak acep :26:
Yada agırlıgınca altın falan yok cok eder bulan kacırır ballımızı cok kıymetli diye bide
Ay gene albenisiz duramamış bu kızcanım oruç tutmussun allah kabul etsin yemen normal ama keske hem makarna hem pilav yemeseydin sadece birini yeseydin bide albeni için
Günaydın Fadime abla seninde kandilin mübarek olsun resimler de maşallahlık
günaydin tatlim kandilin mubarek olsungünaydınlaaarrrr
kandiliniz mübarek olsun
ay ne güzel allahin sevgili kulusun demek günaydin mervem hayirli kandiller birde kandil günü ne güzel yaKızlar sabah cok acayip birşey oldu uyandıgımda elimde kına vardı...
günaydin ballim kaymagim
ben geldiimmm
özledimmm
kandiliniz mübarek olsun
günaydin baharcim kandilin mübarek olsungünaydınseninde jkandilin mübarek olsun
günaydınseninde kandilin mübarek olsun
ilk defa duyuyorum böle bişey hayırdır inşallah
hoş geldinhepimizin kandili mübarek olsun
günaydin zerramiyi yapmışsın canım..
Allah kolaylık versin..
afiyet olsun canım...
günaydın canım..
gny seninkide canım..
nerelerdesin ballııııı
günaydınlar..
hayırlı kandillerrr..
tabii almazdim senin hasretinden kendimi yemege vurdumkisacik bir baktim gecmise ftemiz fotografimi paylasmis
kizlar beni sormus oyyy canlarimm
suzim ben olmayinca kilo almis :26:
hep benim yüzümden Eki Görüntüle 728705
yoksa hayatta almazdi
Sağol canım seninde kandilin mübarek olsun
Kız nerdesin sen bakimm özletme kendini böyle seninde kandilin mübarek olsun
Aaa almazdı tabi suzi ki kilo almak kim
bende özlerim kızzz..
gerginliğimi alıyorsunuz....
benim smile lar neden çıkmıyorki
smile:düşünen surat
Sağol canım seninde kandilin mübarek olsun
Kız nerdesin sen bakimm özletme kendini böyle seninde kandilin mübarek olsun
Aaa almazdı tabi suzi ki kilo almak kim
bende özlerim kızzz..
gerginliğimi alıyorsunuz....
benim smile lar neden çıkmıyorki
smile:düşünen surat
günaydin canimmgünaydin sekerlerisyerinde toplanti vardin anca gelebildim kandiliniz mubarek olsun canlarim
hani dedim yani bende öyle oluyor az yedigim zaman herseyi canim cekiyor saldirasim geliyor :18:
iyi yapmissin birazda olsa gezebilmissiniz burda halen yagmur varbenim oglanda bikere yapmadigi huyu yapmisdin bana sokak ortasinda kendini yere atti üstüme meyve suyu döktü kizdim kendisine bende birakip gidiyormus gibi yaptim ordan bi kadin cikti cocuga ne kiziyorsun seni sikayat etcem falan diye sen beni biliyormussun ogluma nasil baktigimida sen bana karisiyorsun azarladim kadini karisma benim cocugum ben egitiyorum onu sana noluyor dedim ama o ilk din ve sondun bidaha öyle huysuzluk yapmadi ama o günü cildirti resmen beni
kadin ona soruyor siz sonradan mi geldiniz diye saskin bakiyor almanca türkce karisik hayir burda büyüdüm diyo bende sinir oldum benim öyle arkadaslarim bile yoktur ici disi bir insanlari severim ne ben kimseye birsekilde hava atmam hava atmaya calisan kendini begenmis kisilerde bence onlardada var bi bozukluk ki etrafina birseyler ispatlama calisiyorlar
aksam biraz agir olmusaffiyet olsun yinede allah kabul etsin orucunu
iiste su 2 dilim kizarmis ekmek olmasaydin iyidin ama napim canim cekince oglanda yemeyince ben yedim
amannnenn baharin dedigi gibi biz hic böyle olmiyak sanat kadar etkili resimler
cok gecmis olsun canim kuzuna
ay nolcak benim halim bilmem dobic kaldimya sabah tartida yine 1 kilo fazla gösterdi :44: aksam suya yüklendim acaba diyorum vucutum su mu tutuyor :26:
günaydin tatlim kandilin mubarek olsun
ay ne güzel allahin sevgili kulusun demek günaydin mervem hayirli kandiller birde kandil günü ne güzel ya
günaydin ballim kaymagimtoplanti vardin tatlim anca gelebildim kandilin mübarek olsun
günaydin baharcim kandilin mübarek olsun
günaydin zerramhayirli kandiller tatlim evet dün gicik oldum kadina kizarilmis yumurtayla zerram ama sütlac yemedim 2gündür
tabii almazdim senin hasretinden kendimi yemege vurdum
günaydin sekerlerisyerinde toplanti vardin anca gelebildim kandiliniz mubarek olsun canlarim
hani dedim yani bende öyle oluyor az yedigim zaman herseyi canim cekiyor saldirasim geliyor :18:
iyi yapmissin birazda olsa gezebilmissiniz burda halen yagmur varbenim oglanda bikere yapmadigi huyu yapmisdin bana sokak ortasinda kendini yere atti üstüme meyve suyu döktü kizdim kendisine bende birakip gidiyormus gibi yaptim ordan bi kadin cikti cocuga ne kiziyorsun seni sikayat etcem falan diye sen beni biliyormussun ogluma nasil baktigimida sen bana karisiyorsun azarladim kadini karisma benim cocugum ben egitiyorum onu sana noluyor dedim ama o ilk din ve sondun bidaha öyle huysuzluk yapmadi ama o günü cildirti resmen beni
kadin ona soruyor siz sonradan mi geldiniz diye saskin bakiyor almanca türkce karisik hayir burda büyüdüm diyo bende sinir oldum benim öyle arkadaslarim bile yoktur ici disi bir insanlari severim ne ben kimseye birsekilde hava atmam hava atmaya calisan kendini begenmis kisilerde bence onlardada var bi bozukluk ki etrafina birseyler ispatlama calisiyorlar
aksam biraz agir olmusaffiyet olsun yinede allah kabul etsin orucunu
iiste su 2 dilim kizarmis ekmek olmasaydin iyidin ama napim canim cekince oglanda yemeyince ben yedim
amannnenn baharin dedigi gibi biz hic böyle olmiyak sanat kadar etkili resimler
cok gecmis olsun canim kuzuna
ay nolcak benim halim bilmem dobic kaldimya sabah tartida yine 1 kilo fazla gösterdi :44: aksam suya yüklendim acaba diyorum vucutum su mu tutuyor :26:
günaydin tatlim kandilin mubarek olsun
ay ne güzel allahin sevgili kulusun demek günaydin mervem hayirli kandiller birde kandil günü ne güzel ya
günaydin ballim kaymagimtoplanti vardin tatlim anca gelebildim kandilin mübarek olsun
günaydin baharcim kandilin mübarek olsun
günaydin zerramhayirli kandiller tatlim evet dün gicik oldum kadina kizarilmis yumurtayla zerram ama sütlac yemedim 2gündür
tabii almazdim senin hasretinden kendimi yemege vurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?