güzel günler arkadaşlar.bu gün lahana diyetinde 6. günümdü.ama sabah titremeye başladım.baktım olmayacak 3 tatlı kaşığı pekmez içeyim dedim.sonrada 2 bardak su içtim.midem altüst oldu .çıkardım.biraz kendime gelmek için 2 kase yoğurt ve 2 kasede çorba içtim.ve şu an iyiyim.içmesem evin içinde ruh gibi dolaşacağım yoksa.birde yarın misafirlerim gelecek hazırlanmam lazım.şimdi bütün işlerimi yaparak yediklerimi eritmeyi düşünüyorum.akşama kadarda bir şey yemeyeceğim.ha bu arada oğlum beni sürekli emiyor.halsizliğim ondan kaynaklanıyor olabilir.
güzel günler arkadaşlar.bu gün lahana diyetinde 6. günümdü.ama sabah titremeye başladım.baktım olmayacak 3 tatlı kaşığı pekmez içeyim dedim.sonrada 2 bardak su içtim.midem altüst oldu .çıkardım.biraz kendime gelmek için 2 kase yoğurt ve 2 kasede çorba içtim.ve şu an iyiyim.içmesem evin içinde ruh gibi dolaşacağım yoksa.birde yarın misafirlerim gelecek hazırlanmam lazım.şimdi bütün işlerimi yaparak yediklerimi eritmeyi düşünüyorum.akşama kadarda bir şey yemeyeceğim.ha bu arada oğlum beni sürekli emiyor.halsizliğim ondan kaynaklanıyor olabilir.
Ewet canım valla kopuyosunuz gruptan bu aralar, bilmiyorumkismile Bayrav kayıplara karıştı bu aralar. Kendi başıma eski grup üyesi olarak elimden geldiğince giriyorum topiğe. Ara vermeyin eski dostlar özletiyosunuz kendinizi olumunekankayizsmile Bende bugün iyi başladım iyi de gidiyor şimdilik şükür. Sabah ılılk sade su içtim aç karna (Bu aralar sirkeli içemiyorum midem almıyo artık, bi süre ara verdim :gitme:) 1 dilim krem peynirli buğday ekmeği, şekersiz çay. Öğlende zeytin bir dilim kaşar peyniri, çay adet haşlanmış yumurta yedim. Ha arada da 1 elma yemiştim. Şimdide form çayımı içtim. Akşama da abartmazsam iyi gidiyorum şimdilik kızlar zemuszemus
canım ya benim diyetisyen bana simidin susamlarını ayıkla ve 3te 1ini ye dedi oysa ben çooooooook severim... sende öyle yap istersen şekerim... portakal yerine greyfurt yiyebilirsen çok yağ yakıyormuş özellikle sabah içersen:) suyu iyi içiyorsun süpersin... sanada kolay gelsin....
Kızlar uzun süredir kilo veremiyordum yada gram gram veriyordum ama artık düzenli kilo vermeye başladım çooook mutluyuuum opuyorumnanaktan . Azmin sonu sanırım bu sempatiksalakcinni
herkese günaydın.3 haftalık izmir tatli dönüşü tartıda kötü seyler görüceğimi umarken 1 kilonun daha gittiğini görmek cok ii geldi bana.cuma günü kilo bildirimine kaldığımız yerin 1 altından devam
evet kedicim diyetin d si yoktu bu 3 haftada tek bırakmadığım günde 3 kupa yesil cayımdı sempatiksalakcinni
bende reglim bahanemde hazır tabi regl olunca72.2 olley hemde kaçamaklarla beraber artı regl şişkinliği var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?