70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar benımde boyum 1.72 kilom 72 yanı fazlayım bende 60 kıloya düşmek istiyorum ve arkadaşlar akşam,öğlen yemeğinde tatlı kaşığı ile çorba yemenın faydalı oldugunu duydum.bıde sabahları 3 kaşık elma sirkesi,1 kaşık bal 1 bardak suya katılarak içilirse metabolizme daha hızlı çalıştığını duydum.Bıde buradakı bır arkadaşın sözünü 2 gündür yemek yerken düşünüyorum midem iradesizliğimin çöplüğü değildir sözünü özellikle yemek yerken çok işe yarıyor.

güzel günler arkadaşlar.bu gün lahana diyetinde 6. günümdü.ama sabah titremeye başladım.baktım olmayacak 3 tatlı kaşığı pekmez içeyim dedim.sonrada 2 bardak su içtim.midem altüst oldu .çıkardım.biraz kendime gelmek için 2 kase yoğurt ve 2 kasede çorba içtim.ve şu an iyiyim.içmesem evin içinde ruh gibi dolaşacağım yoksa.birde yarın misafirlerim gelecek hazırlanmam lazım.şimdi bütün işlerimi yaparak yediklerimi eritmeyi düşünüyorum.akşama kadarda bir şey yemeyeceğim.ha bu arada oğlum beni sürekli emiyor.halsizliğim ondan kaynaklanıyor olabilir.

baskülde sabah 73.5 çıktım .diyetin sonunda galiba 73 olacağım.ama bu bile muhteşem.önceki diyetimde 10 günde sadece 2 kg vermiştim.

ben galiba daha kendime gelememişim.ben bu yazıyı lahana çorbası deneyimlerimize yazacaktım.neyse arkadaşlar sizde öğrenmiş oldunuz.

Lahana gastrit'i olanlara dokunuyor diye duymuştum,miden de herhangi bir problem var mıydı?
Akşama kadar birşey yemessen hem midene zarar verirsin hemde aksam yemeklere saldırabilirsin.Ara öğün olarak meyve yesen senin için daha iyi olur bence.

meyve yemek lazım yada ne bilim salatalık falanda yiyebilirsiniz.ama elma daha fazla acıktırıyor dıye bılıyorum.

aman canım ya dikkat et zayıflayacağım diye sağlığından olma....

merhaba kızlarrr
benide aranıza alınnn
60 lı rakamları görelim hep birlikteee
69 u bile görsem şıkıdım şıkdım oynayacam sözzz taksim meydanınd a:)))
benim boyum 173 kilom son 2 aylık ev maceramdan sonra 78 2 aydır işssizim sıkıntıdan 3 kilo aldım hoş, 75 ken genede idare ediyordum ama 78 i görünceee gözlerim pörtledi birden
doğumdan sonra 73 ten aşağı inemedim hoş 87 kilodan 73 e inmek bile bayağ bi başarıydı benim için

arkadaşlar destek olaım birbirimizee

selam kızlar, yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz.
paylaşımlar süper aman enerjimizi düşürmeyelim kızlar. ben hepimize güveniyorum.
ben dikkat edemiyorum regl oldum. yani aşırı yemiyorumda öyle çokda dikkat edemiyorum. bu haftada kilo bildirmicem ama haftaya kilo vermiş olucam diye inanıyorum. zaten doğumgünüme az kaldı. 69 u görmem lazım o güne dek. üfff

canım uğrarım dedim yine gelemedim yoğunluktan 2 gündür. gelcem ama ara ara. seviyom hepinizi zemuszemus

canım ben o kadar seviyorumki, 1 tane yetmiyerek bitiriyorum. haklısın simiti kesmem lazım. tekrar nesfite başlamam lazım. dur başlıyım 2-3 içinde.

Kızlar uzun süredir kilo veremiyordum yada gram gram veriyordum ama artık düzenli kilo vermeye başladım çooook mutluyuuum opuyorumnanaktan . Azmin sonu sanırım bu sempatiksalakcinni

graycim hoşgeldin. özlemiştim. tebrikler kilo verişin. cumaları bildirim yapsana zemuszemus

celen senide özlemiştim. süpersin arkadaşım.

evet kedicim diyetin d si yoktu bu 3 haftada tek bırakmadığım günde 3 kupa yesil cayımdı sempatiksalakcinni

3 kupa bağırsakların için zararlı değil mi canım benim?

72.2 olley hemde kaçamaklarla beraber artı regl şişkinliği var.
bende reglim bahanemde hazır tabi regl olunca lmaz:

sevgiler herkese kızlar
kolaylıklar

Günaydın kızlar,sabah tartıldım 71 cıktım,1 kilo gitmiş :teytey: bakalım haftasonuna kadar daha gidecek mi yağlarım.

Sabah yılmadım,yıkılmadım geç kalktığım için kahvaltı hazırlayamamıstım,işyerime 1 domates,1 kibrit kutusu diyet peynir ve 1 dilim kepek ekmeği getirdim.
Yoksa gevrek yemek zorunda kalcaktım.Ama burda kepeklisi de satılıyor,susamlının yanına yaklaşamasa da hiç yoktan iyidir.yerimseniben

Günaydın Shewall'cim opuyorumnanaktan ve diğer arkadaşlar. Nasılsınız keyifler nasıl acaba? Umarım herkes iyidir ve güne güzel başlar. Ben bu aralar sirkeli sudan bıktım sanırım, içim almıyo artık, midem alt üst oluyor. Onun yerine ılık koca bir kupa sade su içiyorum bir kaç gündür. Yeme düzenim biraz bozuk bu aralar, kaçırıyorum. Havalara bağlıyorum sebebini bilmiyorumkismile Bu mevsimde genelde böyle olurum hep iştahım açılır. E harekette yok ne olacak? Kilom en son 70 lerde geziyordu ama şimdi ne alemde bilemiyorum. Yarın tartı günü bakalım neler olmuş, kilo verebildim mi yoksa iyice şiştim mi? akannehir

herkese merhaba dun yedıklerım

sabah:1 dilim salam,1 kibrit kutusu peynir,1 dilim ekmek
ara:1 kuşburnu şekersiz
öğlen yemedım sabah cok yedım dıye zaten kahvaltıyı 11 gibi yapmıştım.
akşam 1 ızgara köfte 1 kase çorba yarım dılım ekmek.

bugunde kalkttıgımda koca bır bardak su içtim.şimdi müsli yedım 1 kase (1 bardak süt bi bardak müslü olarak yaptım:)

boğazım fena olduğu için, sabah hafif bir çorba yaptım-içtim. mideyede iyi geliyor. üç saat sonra yine boğazım için süt ısıttım, sadece tarçın ilavesiyle içtim.

birlikte yol alacağız arkadaşlar. motivasyonumuz düşmeden gerçekleştireceğiz. ev içi hareketlerini artırmalıyım. egzersiz yapmayı planlıyorum. akşamları ders çalışıyorum ve. bunu telafi etmek için müziği açıp dans ediyorum. dansın iyi olup olmamasının önemi yok, yeter ki vücudumun her yeri hareket etsin bi şekilde. havalar düzelse yürüyüşe çıkarım. haydi dostlar sağlık zamanı, zayıflama zamanı.

ya ben ne zamandır girip okuyorum ama yorum yazmıyorum utanıyorum ya ne zamandır spor yapamadım yaptıklarım da çok düzensiz ve doğal olarak da kilo veremedim ama motivasyon eksikliği de var ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…