Yarın bende diyetisyenden randevu aldım bakalı ne olacak nasıl bir liste verecek cok merak edıyorum. Aranızda dıyetısyene mutlaka gıdıyor olan vardır diye düşündüm. diyatisyen yardımıyla ne kadar kilo verdiniz ve ne kadar zamanda verdiğinizi merak edıyorum, yazarsanız sevınırım. Cünkü onların genelde hafta 1-2 kılo arasında verdırdıgını düşünüyorum ve bu benim icin cok az. Ben 2 ayda 15 kılo vermek ıstıyorum.. offf bıktım şu kılodan bugun 4. gunum dıyette ve motıvasyonum cok düştü :1no2:
motivasyonla başarırız umarım bende 90dan 79a düştüm sonuçta ama bir yerde duruyor acaba kırmak için neler yapıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim :))
vucudu şaşırtmak gerekiyor galiba hem egzersiz açısından hemde diyet açısından.2 günlük detox faydalı olur diye düşünüyorum
canım egzersiz ve diyetle ayda 6-7 kilo verebilirsin.birde diyet yaparken diyette olduğunu değil inceldiğini ve daha hoş olduğunu düşün
arkadaşlarım hiç bir yiyecek kilo verdiğimiz zamanki zevki vermez.neden fazladan o kiloları taşıyalımki.vucudumuza ayaklarımıza yazık değil mi.mağazalardan bir istediğini alıp giymek var birde mecburen üstüne bir şeyler almak var .zayıf insanlarda bizim gibi iskelete sahip.neden o iskeleti faydasız kilolarla ağırlaştıralımki
Evet canım umarım şimdi internetten beşi bir yerde çay tarifi aldım. Yarın alıp uygulamaya başlıycam. Hem spor hem rejim hemde su ve çay..Yaza fit olmalıyım kendime telkinde bulunuyorum.. Elveda kilolar :enbuyukkk:
Evet harikulade bencede harikulade bir yorum yapmışsın canım.. cok sağol haklısın valla.. bende o lafını hatırlıyorum midem copluk değil vs.. sen kaç kilo verdin canım ne zamandır rejimdesin?ya sen harikasın bu sözleri yazıp fotokopi çektirip heryere asmak lazım:))) her dolaba gittiğimde midem çöplük değili hatırlıyorum valla çok iyi oldu sağoll tatlımmmmmmopuyorumnanaktan
Evet harikulade bencede harikulade bir yorum yapmışsın canım.. cok sağol haklısın valla.. bende o lafını hatırlıyorum midem copluk değil vs.. sen kaç kilo verdin canım ne zamandır rejimdesin?
Evet harikulade bencede harikulade bir yorum yapmışsın canım.. cok sağol haklısın valla.. bende o lafını hatırlıyorum midem copluk değil vs.. sen kaç kilo verdin canım ne zamandır rejimdesin?
5i bir yerde çay tarifi:
1 Litre kaynamış suya şunlar koyuluyormuş: 1 tatlı kaşığı funda yaprağı, 1 tatlı kaşığı kekik, 2 tatlı kaşığı yeşil çay, 1 tatlı kaşığı kekik, 1 tatlı kaşığı mate yaprağı koyup 10 dakika süresince dinlenmesini bekleyip günde 4 bardağı geçmiyecek şekilde içiliyormuş..
Bu çayla 3 ayda 20 kilo verilebilirmiş tabii yediklerine dikkat edip ve egzersiz yaparak..
Hamile yada emzirenler kullanmamalı ama sen daha hamile değilsin sanırım o yüzden bir sorun olacağını sanmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?