70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler arkadaşlar benim ayrıca bir sorunumda duydunuz mu bilmiyorum polikistikover rahatsızlığı kilo vermemi zorlaştıran nedenlerden biride o. Bakalım yaptığım hatalar belli sabah kalkıp bebişimle ilgilenirken sabah öğününü attlıyorum onun yerine abur cuburhemen pratik atıyorum ağzıma.. Öğlende aynı akşamada yemeğe yüklenince benim için avantaj olan emzirme dönemini yararıma kullanamıyorum..

ben hamile kalmadan önceki sene bu 5 i bir yerde ile çok güzel kilo vermiştim... Emzirme dönemim olmasakullanırdın ama...:çok üzgünüm:

Katılıyorum... kaydirigubbakcemile5

ben de 75.4 olmuşum çok dikkat etmedim bu hafta. ama iyi yine de geçen hafta 76 ydım şaşırdım. ama salı günü diyetisyene başlıyorum ben de hadi hayırlısı

Son düzenleme:
harikasın opuyorumnanaktan a.s. bencede asmak lazım bu sözleri bi kenara

çizelge iyi fikir bende yapayım becerebilirsem evet düzenli takip etmeliyim artık burayı

selam arkadaşlar tartım bozuldu ya bugün 40 kg çıktım :))

bugün detoksa başladım 3 günlük incelince daha bi motve olurum gibi geliyor

mtive olmaya ihtiyacım var

hoş geldin cnm.. Yaz aylarını düşün ve ne kadar ince olduğunu hayal et devamlı ayrıca çevrenin sana nasıl güzel olmuşsun demesini hayal et.. En azından ben böyle yapıyorum..
Canım artık hepimiz sıkıldık şu kilolarımızdan ve artık bir mağazaya gittiğimizde acaba doğru düzgün bir şey bulabilecekmiyim korkusu yaşamak istemiyoruz.. Devamlı kendine telkinde bulun sende.. Yavaş yavaş hepimiz verecez eminim ben sende kendine inan.. kolay gelsin kaydirigubbakcemile2

mehabalar benide aranıza alırmısınız acaba şuan 76 kilo 300 grım :) gecen sene haziran ayına kadar 70 kiloydum fakat belli bir süre evde oturmakdan daha sonrada oturarak calısmaya basladığım bir iş bulmamdan dolayı 78 kiloya kadar geri çıktım son 2 haftadır elma krom kullanıyorum yaklasık olarak 3 kilo verdim yediklerime dikkat ediyorum bide fırsat buldukça titreşimli belk kemeri kullanıyorum hedefim 65 olmak eğer önerebileceğiniz bişler varsa açığım arkadaslar :)

kilo verip yada vermedigimizi hangi günler bildiriyoruz acaba cuma günü mü :çok üzgünüm: ben dikkat etmiyorum fazla haftada 0.5 kg vermisim

merhaba arkadaşlar.yeni gelen arkadaşlarım geldiniz ne iyi ettiniz.ben 73 kiloya indim ama onu muhafaza etmeliyim.şunu unutmayalım yediklerimizden çok ne kadar yediğimiz önemli.elbette sevdiğimiz yiyeceklerden ömür boyu mahrum kalamayız.ama seviyoruz diye bütün tabağı silip süpürmek zorundada değiliz.yavaş yavaş yiyerek daha bir zevk alırız yiyeceklerden.yerken o anın güzelliğini düşünelim.eğer canımız çok isterse bırakın bir miktar yiyelim.yoksa gider gelir yine onun 2 katını büyük bir hırsla yeriz.

canım ya çok teşekkür ediyorum sağol ... evet hamile değilim ama düşünüyoruz inşallah kısmet eder rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…