öncelikle Allah bağışlasın. mutluluğunuz ve huzurunuz daha da artsın.
ama asla kendinden nefret etme. onu sev. sevdiğin için de ona sağlıklı olmayı öğret. araştırmalarıma göre zaten süt yapan şeyler, sebzelerdir. mevsim meyve ve sebzeleri süper bu iş için.
atıştırmalık şeyler gerçekten hem kilo alma yönünde, hem de zararlı içeriği yönünden gayet tehlikeli.
eşine güzel bir dille söyleyebilirsin. ya da bol meyve alsın onun yerine.
teşekkürler arkadaşlar benim ayrıca bir sorunumda duydunuz mu bilmiyorum polikistikover rahatsızlığı kilo vermemi zorlaştıran nedenlerden biride o. Bakalım yaptığım hatalar belli sabah kalkıp bebişimle ilgilenirken sabah öğününü attlıyorum onun yerine abur cuburhemen pratik atıyorum ağzıma.. Öğlende aynı akşamada yemeğe yüklenince benim için avantaj olan emzirme dönemini yararıma kullanamıyorum..Sakardeniz,bence inanç çok önemli bu kadar istediğine göre eminim bütün fazlalıklarını vereceksin,simdiden kendini zayıflamıs olarak bil.Belki uzun belki kısa süreçte ama eğer kararımızdan vazgecmezsek mutlaka amacımıza ulaşırız.Dediğin gibi mağazalarda korkunç gerçekle yüzleşmemek için ne kadar zamandır eski giyisilerle gezdiğimi hatırlamıyorum,buna son vermenin tam zamanı.
dnzyildizi84,bebeğin varsa ve emziriyorsan bizden daha az bile çabayla zayıflarsın,çünkü emzirmek bildiğim çok fazla kalori yaktırıyor.Sadece aburcuburu kesmen yeter senin için.Yemeği kesmene gerek yok zaten kesme de bebeğinin ve kendinin sağlığını tehlikeye atma.
Bir süre fx15 isimli zayıflama ilacını kullandım,1 ayda 5kg verdim.Ama kalpkrizi geçirip öleceğimi sandım o süre boyunca,çok aşırı terleme ve ürperme oluyordu sanki grip olmusum gibi.Sinirlerimi de bozdu,depresyona girdim hapı bıraktım verdiğim kiloyu aynen geri aldım çok hızlı bir sürede.O yüzden zayıflama hapları geçici çözüm ve sağlığı kesinlikle bozuyor.
Yeme düzenine midemizi ve beynimizi alıştırırsak herzaman ideal kilomuzla yaşarız!:lepi:
Evet canım umarım şimdi internetten beşi bir yerde çay tarifi aldım. Yarın alıp uygulamaya başlıycam. Hem spor hem rejim hemde su ve çay..Yaza fit olmalıyım kendime telkinde bulunuyorum.. Elveda kilolar :enbuyukkk:
aslında çaydır elma sirkesisidir bunlar fiziksel etkisinden önce ruhen bizi rahatlatıyorlar .yani incelmek için bir şey yaptığımız için motive oluyoruz.eee motive oluncada dur birazegzersiz yapayım biraz yediğime dikkat edeyim deyip aşka geliyoruz.yani ben böyle düşünüyorum.bende elme sirkesi içiyorum o yüzden.tabi fiziksel etkisi mutlaka oluyor ama iş önce beynimizde bitiyor.
slam kızlara.s.
ben emziriyorum içsem zararı olur mu
ewet canım haklısın önerini dikkate alıcamBilmiyorum canım tam olarak ama içmesen iyi olur bana kalırsaen azından emzirme dönemin bitene kadar bekle derim ben
harikasın opuyorumnanaktan a.s. bencede asmak lazım bu sözleri bi kenaraarkadaşlarım hiç bir yiyecek kilo verdiğimiz zamanki zevki vermez.neden fazladan o kiloları taşıyalımki.vucudumuza ayaklarımıza yazık değil mi.mağazalardan bir istediğini alıp giymek var birde mecburen üstüne bir şeyler almak var .zayıf insanlarda bizim gibi iskelete sahip.neden o iskeleti faydasız kilolarla ağırlaştıralımki
çizelge iyi fikir bende yapayım becerebilirsem evet düzenli takip etmeliyim artık burayıkızlar harikasınız, birbirimizi motive edelim. bende haftaya kilo vermiş olmayı hedefliyorum sıkı diyet yapıcam bu hafta. simiti kescem sabah. gündüz bir halley yiyodum onuda yemicem. bakalım sporda yapabilsem ama işler yoğun.
öptüm herkesi.
saydın günaydınını aldım
hayatacım yediklerine baktımda çok az maşallah
özokun hoşgeldin yine aramıza gruptan uzaklaşmayalım motivasyonumuzu yitirmicez.
bayrav, magrenta uğrarsanız selam yazın özledim.
merancım inşallah kilonu koruyosundur.
hayalağacım pastaları çok götürdün mü?
harikuladecim harikuladesin
kızlar kilo takip çizelgesi eklesenize mesajlarınızın altına. o bile motive ediyo insanı.
ozlemilker iyiki doğdun canım.
banada yolla o tartıyı accık moralim düzelir:jeyyar::jeyyar:selam arkadaşlar tartım bozuldu ya bugün 40 kg çıktım :))
bugün detoksa başladım 3 günlük incelince daha bi motve olurum gibi geliyor
mtive olmaya ihtiyacım var
5i bir yerde çay tarifi:
1 Litre kaynamış suya şunlar koyuluyormuş: 1 tatlı kaşığı funda yaprağı, 1 tatlı kaşığı kekik, 2 tatlı kaşığı yeşil çay, 1 tatlı kaşığı kekik, 1 tatlı kaşığı mate yaprağı koyup 10 dakika süresince dinlenmesini bekleyip günde 4 bardağı geçmiyecek şekilde içiliyormuş..
Bu çayla 3 ayda 20 kilo verilebilirmiş tabii yediklerine dikkat edip ve egzersiz yaparak..
Hamile yada emzirenler kullanmamalı ama sen daha hamile değilsin sanırım o yüzden bir sorun olacağını sanmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?