70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ha birde bir davete gittik çok kaçırdık.bu asla dünyanın ve diyetin sonu değil.ertesi gün hafifbir beslenmeyle bunun üstesinden gelebiliriz.am ipin ucunu kaçırmayalım.

özlemcim sen bebek bekliyorsun ha.kusura bakma caım tabi detox falan yapamazsın.bebiş kaç aylık canım.

canım inşallah ağzına varsın :Saruboceq: yok bebiş beklemiyorum ama beklemeyi çok istiyorum geçen yıl aralık ayında bebişim karnımda öldüğü için kürtaj olmak durumunda kaldım . psikolojim çok bozuldu, reglim düzensizleşti yumurtlama tedavisi gördüm aşılama yöntemmini dedim tabi bu aşamada bir sürü hormon iğnesini kullandım ve 90 ı gördüm baktım olacak giibi değil zayıflayayım dedim şimdi 79.5 kiloyum bu hafta değişikilik olmadı malesef... inşallh sizlerinde desteğiyle zayıflayacağım benide aranıza aldığınız için çok ama çok teşekkür ederim....

şuna inanıyorum yemek yerken aldığımız haz geçici ama inceldğimiz zamanki haz süreklidir.daha güvenle yürüyeceğiz.daha iyi giyineceğiz.daha sağlıklı aktif ve pratik olacağız. vede çok gençleşeceğiz çoooook.öpüyorum sizi

canım öncelikle çk teşekkür ederim çok zarifsinopuyorumnanaktan
ama o halleyler simitler ne oluyor bakalımlmaz:

selam kızlar,
normalde kilo bildirimleri cuma-cumartesi yapılıyor. bende cuma akşamı listeyi yapıyorum. ancak bu hafta izninizle listeyi pazar gecesi yapabileceğim. bu zamana kadar kilo bildirimlerini yapabilirsiniz.
sevgiler..

değil mi ya sözün özü budur işte....

canım ya senden rica etsem şu özlü sözlerini sırasıyla yazsanda bizde kural olarak benimsesek :)) şahsen benim çok hoşuma gitti....

valla çok iyi bir rakam canım neler yaptın peki?

canım 2 ayın tamamını diyetle geçirmedim.ara ara düşük kalorili diyet yaptım.bir ara bıraktım.kendimi kasmadım yani.en son lahana diyeti yaptım.ben uzun süreli diyet listelerine sadık kalamıyorum.ama diyetimi sporla yapınca 2 kat etkili oldu.

-tatlicadiarzu- slm kızlar bende geldin 4 ay önce doğum yaptım 95 le doğuma gittim şimdi 77 kiloyum 55 olmayı çok istiyorum senağlama senağlama senağlama senağlama
benide aranıza alın

bende şu pirinç lapası diyetini yapmıştım ilkinde 2 kilo verdim 1 ay sonra yine yaptım yalnız bu kez 1 kilo gitti 2 günlük yapmıştım yine yapsam mı acaba? gerçi diyetisyenim ne der ki haftaya gidince sorayım bakalım....

benim de 70lerden hedefim olan 60 kiloya düşmem için motivasyona ihtiyacım vaarr mafoldumben çok sinir oluyorum kendime şu boğazımı tutamadığım zamanlarda yaaa lmaz: eski pantolonlarımı tekrar giymek istiyoruuummm mafoldumben inşallah isteyen herkes fazla kilolarından kurtulup mutlu oluuurr :Saruboceq:

geçmiş olsun tatlım .ilk bebeğim benimde öyle olmuş ve 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kalmıştım.tekrarlarsa diye çok korkmuştum.ama şükür ondan sonra 2 dünya güzeli bebeğim oldu.ilk bebekte olabiliyormuş.moralini yüksek tutmaya çalış canım.inş bebeğini kucağına alırsın.hormonlar cidden müthiş iştah açıyor ve kilo aldırıyor. benim kilo alma sebebimde onlar.ama allahtanki kiloyu isteyince verebiliriz.sağlık olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…