özlemcim sen bebek bekliyorsun ha.kusura bakma caım tabi detox falan yapamazsın.bebiş kaç aylık canım.
canım tşkr ederim.ben 82 lerden düştüm.şu an 73 oldum. 2 ay falan oldu
kızlar harikasınız, birbirimizi motive edelim. bende haftaya kilo vermiş olmayı hedefliyorum sıkı diyet yapıcam bu hafta. simiti kescem sabah. gündüz bir halley yiyodum onuda yemicem. bakalım sporda yapabilsem ama işler yoğun.
öptüm herkesi.
saydın günaydınını aldım
hayatacım yediklerine baktımda çok az maşallah
özokun hoşgeldin yine aramıza gruptan uzaklaşmayalım motivasyonumuzu yitirmicez.
bayrav, magrenta uğrarsanız selam yazın özledim.
merancım inşallah kilonu koruyosundur.
hayalağacım pastaları çok götürdün mü?
harikuladecim harikuladesin
kızlar kilo takip çizelgesi eklesenize mesajlarınızın altına. o bile motive ediyo insanı.
ozlemilker iyiki doğdun canım.
71.9 üstelik regliyim.Kızlar olacak galiba.60 lı rakamları ne zaman göreceğim acaba?
canım öncelikle çk teşekkür ederim çok zarifsinopuyorumnanaktan
ama o halleyler simitler ne oluyor bakalımlmaz:
günaydın kilom 69.4 burası baya kalabalık olmuş herkese iyi zayıflamalar
selam arkadaşlar tartım bozuldu ya bugün 40 kg çıktım :))
bugün detoksa başladım 3 günlük incelince daha bi motve olurum gibi geliyor
hoş geldin cnm.. Yaz aylarını düşün ve ne kadar ince olduğunu hayal et devamlı ayrıca çevrenin sana nasıl güzel olmuşsun demesini hayal et.. En azından ben böyle yapıyorum..
Canım artık hepimiz sıkıldık şu kilolarımızdan ve artık bir mağazaya gittiğimizde acaba doğru düzgün bir şey bulabilecekmiyim korkusu yaşamak istemiyoruz.. Devamlı kendine telkinde bulun sende.. Yavaş yavaş hepimiz verecez eminim ben sende kendine inan.. kolay gelsin kaydirigubbakcemile2
şuna inanıyorum yemek yerken aldığımız haz geçici ama inceldğimiz zamanki haz süreklidir.daha güvenle yürüyeceğiz.daha iyi giyineceğiz.daha sağlıklı aktif ve pratik olacağız. vede çok gençleşeceğiz çoooook.öpüyorum sizi
valla çok iyi bir rakam canım neler yaptın peki?
sorma canım yaaa. ama bugün yemedim halleyde simitde. dikkat edicem umarım..
canım 2 ayın tamamını diyetle geçirmedim.ara ara düşük kalorili diyet yaptım.bir ara bıraktım.kendimi kasmadım yani.en son lahana diyeti yaptım.ben uzun süreli diyet listelerine sadık kalamıyorum.ama diyetimi sporla yapınca 2 kat etkili oldu.
canım inşallah ağzına varsın :Saruboceq: yok bebiş beklemiyorum ama beklemeyi çok istiyorum geçen yıl aralık ayında bebişim karnımda öldüğü için kürtaj olmak durumunda kaldım . psikolojim çok bozuldu, reglim düzensizleşti yumurtlama tedavisi gördüm aşılama yöntemmini dedim tabi bu aşamada bir sürü hormon iğnesini kullandım ve 90 ı gördüm baktım olacak giibi değil zayıflayayım dedim şimdi 79.5 kiloyum bu hafta değişikilik olmadı malesef... inşallh sizlerinde desteğiyle zayıflayacağım benide aranıza aldığınız için çok ama çok teşekkür ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?