yok zerram gercek yok yani makarna var bi :26da öglen :26:
ay insallah cok güzel menü bozma zerramşimiye kdr yediklerim
sabah kahvaltı
8:00
1 köz biber,1 domates,2 salatalık
1 haş yum
1.5 kk kdr beyaz peynir
2 dilim çavdar ekm
öğlen 13:00
5 kş kdr bulgur pilavı
1 kase cacık
salata
3 tavuk köfte
15:00
tek şekerli türk kahvesi
1 bardak beşi bi yerde,1 bar yeşil çay
ve 2lt su
inşallah akşamı hafif atlatırım
degildin zerram ama piside sicak sicak canim gitti sonra birde tuzlu susamli sekerli krackerler koydu annem arkadasi vardin onlardanda yemeyip tartida ayni görmek biraz umutumu kirdi bari gramm gitseydin de gitseydinmakarnayı öğlen yemişsin canım nolcak..
zaten yağlı değildir..
ben dün kimseyle sanat falan yapmadimay canim benim ya bugün bende okda bulanimdayim ki anliyorum seni
ates kimniye cagirmis uymasaydin keske
:
burgerın sloganı kız o
ateş seni çağırıyo
çağırdı mangal ateşi bende koşa koşa gittim iyi halt ettimbiri şöle bi dövse beni
aaaaaaaaa yağmur yağıyo
mis gibi toprak koktu çok severim
bende whopper istiyorummm....burgerın sloganı kız o
ateş seni çağırıyo
çağırdı mangal ateşi bende koşa koşa gittim iyi halt ettimbiri şöle bi dövse beni
aaaaaaaaa yağmur yağıyo
mis gibi toprak koktu çok severim
ay insallah cok güzel menü bozma zerram
degildin zerram ama piside sicak sicak canim gitti sonra birde tuzlu susamli sekerli krackerler koydu annem arkadasi vardin onlardanda yemeyip tartida ayni görmek biraz umutumu kirdi bari gramm gitseydin de gitseydinyani yiyipde vermemek anlarim alsamda anlarim ama böyle
ilaclar cope canim napayim ben o ilaclariay ceneniz düsmüs genebu arada günaydin kizlar
benim kan tahlilerimi konusduk sanat yapmadi
yok bebegim yanlisin varben baskan obamanin yardimcisiyim
ya negüzel olurdun
o olur bence cumaya tugbis
deli yakit mi var sizde
hosgeldin canim
sana yok pasta falan
napcan simdi haplari :26:
allah korusun kizben benimki odun diyordum ay özür dilerim ama seninkide tam odunmus
ay insallah tatlim
yukarida yazdim :113: bugün sanaysa yarin ona o hasta oldugunda nolcak
ay insallah tutar ballim bol calismalar
hic sorma cok pahali biletler hepama almanyada ucuz var diyorlardin hep
benimki sen öyle kaynana olursun diyor bana hep televizyonda görüncesanmiyorum
napcam 45 dakika yemek yemiyceksem bi bekliyoruz illa yemek gelsin sonra mesrubatlar sonrada vardik desinler diye
ya git kizim ya :83: sonra korkuyorum ben uykumda geliyorlar banakorkutma beni :18:
gecen öyle oldu nas suresi okuyorum gitiyor sonra yine geliyor yine okuyorum bütün gece nas suresi okudum korkutular beni
fotosu da var halen arsivdeama ben sekeri söylememisdim nesli görmüsdün bardagin icindeki sekermi yoksa diye
Eki Görüntüle 733327 Eki Görüntüle 733328
sus kizne yedin söyle cabuk
deli kiz benlen ugrasmadan duramiyon dimi
su icme isirgan ic
tüstüm sana
bende kurabiyemi kendim satin alirim
kiz dün benimki istedi annemlen aksam pisi yaptik
bastir parayi al kuzum benimki süs diye duruyor kulanmiyorum paslanacak
ay nerden bildin cay yaptim yanina pisi beyaz peynir domates löp löp götürdü benimki
ben kendisini yaliycakdim
sen kapatip sen acmissin
yok kuzum ben 3 tanesi 100 kalori diye biliyorum cok yerdim bi ara :44:
hadi bakalimdoktora bütün herseyi söyle :26:
al bu da pasta gösteriyoo
insallh canim
helooo
insallah tutar suzim
yoksa o kadar calisma bosa gidecek
pisimi yediin
isirgani seni özleyince iciyom
biletler okul tatil olunca iki kati oluyor suzim
havalardandir belki suzim burasi kapali bugün
ben dün kimseyle sanat falan yapmadimay canim benim ya bugün bende okda bulanimdayim ki anliyorum seni
ates kimniye cagirmis uymasaydin keske
iyi diyelim iyi olalim canim sen nasilsin
havadan herhalde tatlim bende öyle gibi birseyim dün dolu yagiyordun bugün günes yarin yine soguk olcak
hic sorma canim cok is var
ay ne güzeltürkiyede negüzel pastalar var yaa :84::84::84:
insallah canim
insallah tatlim insallah canim arkadasim
bende gidecem rahat yazamiyorum
olsuncanim sen yeni geldin dimi biraz kendini tanit sana
menüm düzgün degil canim dogru sagol
ben kactim kizlar hem cok is var hem birazdan cikcam avukatda randevumuz varaksamda gelemem herhalde esim yine izinli arkadasinin bilgisayariyla ugrasacakmis yarin calisiyor cok sükür herkes kocasi evde olsun ister bende dersi
bende seniha onu bilmiyordummcdonaldsinkini biliyom ama iste bunu seviyorum :86:
ay saatim geliyor ben kactim yarin bizde de yagcak yagmurda yürüsem yürüsem eve hic varmasamhadi öptüm baharcim
atesi falan dinlemeyin kizlarhadin öptüm
isteme whoper ıyyy pis kötü şeyler bunlarbende whopper istiyorummm....
aferin suzim iyi pişileri yememişsin yesen nolcak yağlı hamuur
ıyyyy vıcık vıcık yağ üzülecektin niye yedim diye
bide artı çıkacaktın dahada üzülecektin
nerden biliyosun domuz jelatini olduğunu?:26:ilaclar cope canim napayim ben o ilaclari
Amin kizlar aminn
tanışalım kızlar ama ne yazıcağımı bilmiyorum bu arada tartıya ne zaman çıkıyorsunuz haftadan haftaya mı ona göre yazıyosunuz
tanışalım kızlar ama ne yazıcağımı bilmiyorum bu arada tartıya ne zaman çıkıyorsunuz haftadan haftaya mı ona göre yazıyosunuz
bende senicanım
isteme whoper ıyyy pis kötü şeyler bunlar
nerden biliyosun domuz jelatini olduğunu?:26:
cumadan cumaya canım bildirim yapıyoruz abababa ya o bize tablo hazırlıyo saolsun
aaaa sendemi almanyadaydın ..almanyadayim canim ve gelatin yazanlarin hepsi oyle oluyo oyuzden aldigim herseyi kontrol ediyorum ama ilacdada olabilecegi aklima gelmemisti sagolsun balli soyledide haberim ordu
abababa- ne demek anlamadım kim hazırlıyor?
aaaa sendemi almanyadaydın ..
bilmiyordum canım..
demir eksikliği bendede vardı çok fazla yeşil yapraklı sebzeler ve kırmızı et değerlerin yükselmesine yardımcı oluyor
ben iştah açar die kullanmamıştım hapları sonra başka bişey için 1 yıl sonra falan kan testi yaptırdığımda değerler normale dönmüştü
abababa bizim arkadaşımız niki öle
Balca'nın Duygu Yüklü Sayfaları - E-Kart - Teşekkür Kartlarıaaaa sendemi almanyadaydın ..
bilmiyordum canım..
demir eksikliği bendede vardı çok fazla yeşil yapraklı sebzeler ve kırmızı et değerlerin yükselmesine yardımcı oluyor
ben iştah açar die kullanmamıştım hapları sonra başka bişey için 1 yıl sonra falan kan testi yaptırdığımda değerler normale dönmüştü
abababa bizim arkadaşımız niki öle
içimden geldi sana bu kartıda yollayım ben çok severim bu hikayeyiay ne güzel kartlar öle canım rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?