içimden geldi sana bu kartıda yollayım ben çok severim bu hikayeyi
Balca'nın Duygu Yüklü Sayfaları - E-Kart - TUZLU KAHVE
kızlar kansızlığımdan dolayı her sabah 10 tane kuru erik yemeye karar werdim.2 gündür yiyorum..gün içinde atıştırmayı düşünüyorum..bakalım neye faydalmış dedim..sizle de paylaşayım dedim..bu arada 1 tane kuru erikte 10 kalori warmış..
KURU ERİK :Bol miktarda B vitaminleri, A vitamini ve E vitamini içerir. Bağırsakları çalıştırır, içerdiği zengin potasyum ve magnezyum sayesinde metabolizmayı hızlandırma özelliğine sahiptir. Ayrıca tansiyon, karaciğer rahatsızlıkları ve romatizma rahatsızlığına iyi gelmektedir. Kansere ve yaşlanmaya karşı koruyucu etkisi de vardır. Kansızlık tedavisinde de etkilidir. Diğer taraftan kuru eriğin regl düzenleyici etkisi de vardır. Kuru eriğin besin değeri taze eriğe göre daha yüksektir. Ara öğününüzde günde 10-15 adet kuru erik yemenizi öneriyorum
suzim önce pisileri ymedigin iciiin öpecemmdünkü menümüde paylasayim sonra bidaha gideyim gecmise
sabah: 2 dilim kücük kara ekmek sürme peyniri salatalik
ara: nektarin :44: ay unuttum ama nektarindin ya herhalde
öglen: spaghetti kiymali sosunu fazlakatmamisdim kiymasida fazla degildin :26:
ara: :26: yapmadim ya ay cok unutkanlik var bende
aksam: 1 tabak yogurt corbasi 2-3 pirsola
pisi yaptik tadina bile bakmadim icim gitti ama yemedim
bugün tartildim yine ayni yine gitmemis gramm falan
ben dün kimseyle sanat falan yapmadimay canim benim ya bugün bende okda bulanimdayim ki anliyorum seni
ates kimniye cagirmis uymasaydin keske
iyi diyelim iyi olalim canim sen nasilsin
havadan herhalde tatlim bende öyle gibi birseyim dün dolu yagiyordun bugün günes yarin yine soguk olcak
hic sorma canim cok is var
ay ne güzeltürkiyede negüzel pastalar var yaa :84::84::84:
insallah canim
insallah tatlim insallah canim arkadasim
bende gidecem rahat yazamiyorum
olsuncanim sen yeni geldin dimi biraz kendini tanit sana
menüm düzgün degil canim dogru sagol
ben kactim kizlar hem cok is var hem birazdan cikcam avukatda randevumuz varaksamda gelemem herhalde esim yine izinli arkadasinin bilgisayariyla ugrasacakmis yarin calisiyor cok sükür herkes kocasi evde olsun ister bende dersi
Kızlar ya msjları okumaya başladım çoooookk şaşırdım allah allah niye bu kadar kalorili buldular bu eriği dedim.meğer yanlış yazmışım.1kuru erikte 10 kalori war 100 değil..oraya fazladan 1 sıfır daha kaçmışşKusura bakmayın ....
neden her ögünde kayisi yiyorsun cok degilmi250gr sebze yemeği 1 kase yoğurt 4 kayısı 2 dilim kepek ekmeği bu kadarcık canım neler istiyo bir bilseniz
kizlarya ben hep diyorum mayis 13de basladim diye esim nedese begenirsiniz nerde 13de basladin biz 13de daha trdeydik sen geldikten 2gun sonra basladin ben kaldim boyle
Dogru diyetten kafam gitti herhal
benim diyete basladigim tarih 18i daha bir ay olmamis
bu da demek oluyoki ben dha Kilo veririm bir ay olana kadar
bugun itibariyle jillian Level 2 bitmistir
esim dun diyoki karnin boylemiydi loplop oynuyodu karinmi kaldi simdi diyoo
demekki ise yariyo
kızlar avatarım nasıl olmuş
ah canim zor tabikizlar Burda Hayat cok SIKICIya kimsem yok bugun tum ailemin kadinlari ablamdalar ablam tasindi ve onlarda yerlestiriyolar bense burdayim orda her hafta hic olmazlarsa bulusuyolar istedilerini yapiyolar bense Burda tek basina hem cocukalrla ugrasiyorum hem SIKILIYORUM disari cikiyorum ama hergunde cikilmiyoki ciktigimdada kizimi parka goturuyorum iki market geziyorum disarda gordugum bikac turkle konusuyorum Hayat zor gurbette daha zor
suzim önce pisileri ymedigin iciiin öpecemmEki Görüntüle 733828
soracima ekside degilsin diye hemen saliverme öyle kendini sakin
lütfen bak bu hafta vericez dedik uutma beni yari yolda birakma
yediklerine gelince hep kuru seyler yiyorsun suzim aksam ki corba haricinde
öglen az makarnanin yaninda bol salata ve yogurt yesen ne güzel olurdu
aksamda iyne etin yaninda salata
sabahlarida genelde ayni yiyorsun yanilmiyorsam :26:
haslanmis yumurta yesenbirde hala ayni ekmegimi yiyorsun bilmiyorum ama
sana öncedende sylemistim o ekmek cok kalorili :26:
volkorntoast alsana suzim kalorisi cok az
biraz daha salata ve yogurt suzim
neden her ögünde kayisi yiyorsun cok degilmi
birde yemekle birlikde degilde ara olarak yesen daha iyi olur bence
bence bu avatar burdan birine uyari olmus bas harfi suzi
ah canim zor tabihele onlar bir araya gelince insanin ici sizliyor burda
aynen canim ya icim sizliyo ben neden yokum diye
ahhhhhh ahhhhhhhhhhh
yasin kactanışalım kızlar ama ne yazıcağımı bilmiyorum bu arada tartıya ne zaman çıkıyorsunuz haftadan haftaya mı ona göre yazıyosunuz
güzel canim affiyet olsundunku menum
kalkinca 2bardak ilik su
kahvalti tost 4 zeytin domates
ara yok sabahi gec yaptim diye
ogle 2 kofte 1 bucuk kepce CORBA
aksam kocaman bir kase salata [icinde bir salata domates havuc maydanoz kivircik ]yani ne ararsaniz vardi
ara esim findik yiyodu banada Verdi 12tane
yatmadan bir Saat once 1bardak sut
caylar sular
kiz bu nebende bugünki mönümü yazayım sabah:1 kk peynir,8 zeytin,1 domates,4 kayısı,1 kase yoğurt,iki dilim tam buğdaylı ekmek öğlenden önce:1 kase yoğurt öğlenleyin:250 gr sebze yemeği,1 tas salata, 3 kayısı, 2 kk kaşar peyniri, iki dilim tam buğdaylı ekmek ikindi ara: 1 bardak süt . . BUNLARI BİR GÜZEL YEDİM KIZLAR 5 DE AKŞAMI YİYECEĞİM
cok güzel bir hikayeymisiçimden geldi sana bu kartıda yollayım ben çok severim bu hikayeyi
Balca'nın Duygu Yüklü Sayfaları - E-Kart - TUZLU KAHVE
benimki olsa söylerdinbilirim bu hikayeyi ve çok severim bi benzerinide ben yaşadım çünkü biliyormusun ?
eşim çayı şekersiz içer..
bende çayı şekersiz içiyosa kahveyide şekersiz içer mantığıyla evlendiğimizde bir sene boyunca nerdeyse her akşam kendime orta ona şekersiz kahve yaptım oda gık demeden içti garibim ..bigün dışarda bi yerde kahve içecekken garson sordu nasıl alırsınız die orta deyince ben şok tabidedim şekerlimi içecen artık ..
bana dediki ben hep orta severim
e dedim niye bana demedin hep şekersiz yapıyorum ben sana
senin elinden zehir olsa içerim demişti kıyamam canım yaa
ben alınırım güzel yapamıyomuyum derim diye sölememiş iiçmiş zehir gibi kahveyi
Kızlar ya msjları okumaya başladım çoooookk şaşırdım allah allah niye bu kadar kalorili buldular bu eriği dedim.meğer yanlış yazmışım.1kuru erikte 10 kalori war 100 değil..oraya fazladan 1 sıfır daha kaçmışşKusura bakmayın ....
ne korkutun kiz biziDÜZELTTİM 1 tanede 10 KALORİ WAR..100 DEĞİL HAAAAA....
ah ah benimde neler istiyor neler250gr sebze yemeği 1 kase yoğurt 4 kayısı 2 dilim kepek ekmeği bu kadarcık canım neler istiyo bir bilseniz
ne güzel bak esin bile fark etmiskizlarya ben hep diyorum mayis 13de basladim diye esim nedese begenirsiniz nerde 13de basladin biz 13de daha trdeydik sen geldikten 2gun sonra basladin ben kaldim boyle
Dogru diyetten kafam gitti herhal
benim diyete basladigim tarih 18i daha bir ay olmamis
bu da demek oluyoki ben dha Kilo veririm bir ay olana kadar
bugun itibariyle jillian Level 2 bitmistir
esim dun diyoki karnin boylemiydi loplop oynuyodu karinmi kaldi simdi diyoo
demekki ise yariyo
o ne canim korkarim ben aksamlarikızlar avatarım nasıl olmuş
yemek yediği halde karnı acıkan varmı?
zor canim zor ama ballinin dedigi gibi onlar sagolsun yeterkikizlar Burda Hayat cok SIKICIya kimsem yok bugun tum ailemin kadinlari ablamdalar ablam tasindi ve onlarda yerlestiriyolar bense burdayim orda her hafta hic olmazlarsa bulusuyolar istedilerini yapiyolar bense Burda tek basina hem cocukalrla ugrasiyorum hem SIKILIYORUM disari cikiyorum ama hergunde cikilmiyoki ciktigimdada kizimi parka goturuyorum iki market geziyorum disarda gordugum bikac turkle konusuyorum Hayat zor gurbette daha zor
dur bulursam yedigim ekmegin resmini ekliycem bi bakimsuzim önce pisileri ymedigin iciiin öpecemmEki Görüntüle 733828
soracima ekside degilsin diye hemen saliverme öyle kendini sakin
lütfen bak bu hafta vericez dedik uutma beni yari yolda birakma
yediklerine gelince hep kuru seyler yiyorsun suzim aksam ki corba haricinde
öglen az makarnanin yaninda bol salata ve yogurt yesen ne güzel olurdu
aksamda iyne etin yaninda salata
sabahlarida genelde ayni yiyorsun yanilmiyorsam :26:
haslanmis yumurta yesenbirde hala ayni ekmegimi yiyorsun bilmiyorum ama
sana öncedende sylemistim o ekmek cok kalorili :26:
volkorntoast alsana suzim kalorisi cok az
biraz daha salata ve yogurt suzim
neden her ögünde kayisi yiyorsun cok degilmi
birde yemekle birlikde degilde ara olarak yesen daha iyi olur bence
bence bu avatar burdan birine uyari olmus bas harfi suzi
ah canim zor tabihele onlar bir araya gelince insanin ici sizliyor burda
ne yapalim canim bunada sükür
herkes saglikli olsunda
mamalarimi yazayimda suziye hava olsun
kahve
kahvalti
2 dilim ekmek
1 yumurta
ince dilim peynir
4 5 zeytin
ara
1 dilim karpuz dilim derken ücgen kücük
öglen
yogurt
2 kasik yulaf
ceyek muz
yarim elma
ve tarcin karisimi
ara
yine karpuz yukardaki gibi
kahve
aksam
1 tabak corba
büyükce kase 2 3 kasik makarna,kirmizi biber,salatalik,1kasik cökelek,
1 kasik zeytin yagi ,nareksisi ve baharatli salata
1 koca tas yesil cay
1 elma
suuu
birsey unutmadim umarim yazmayinca unutuyorum :26:
hosgeldiniiizzz
bacim sen daha dogurmadinmi kiz
ay bana öyle geliyoki ben buraya geldi geleli sen hamilesin kiz iki yil oluyo nerdeyse
saglikla kucagina al insallah canim suziyle banada dua et de bizede versin Rabbim
yeme tatlim faydasindan cok zarari var
ay insallah bu sefer basaririm zerramniye öyle oldu zerram:26: yani sen günlere de giderdin eskiden ama diger tarafda yine dikkat ettip haftayi da eksiyle kapatirdin :26:
peynirli simitlemi yencen beni
üstüne birde nutella sürseydinEki Görüntüle 732508 dobic mona lisa
sen deme zaten seninki söylesin
uyy yirim suzancim az kaldi bebise allah kolay dogum nasip etsin bi avazda gelsin insallah
biliyorum o ekmegi suzim bunlar kücük dilim normalinin kalorisi daha cokyasin kacboyun kac calisiyonmu bekarmisin nerelisin ne el isi yapiyorsun
güzel canim affiyet olsun
kiz bu neokuyamadim alinti yaptikdan sonra alt altda yaz canim ama güzele benziyor
cok güzel bir hikayeymis
benimki olsa söylerdincok romantikdir de kendisi
ne korkutun kiz bizierik yüzünden zayifliyamadim sanmisdim
ah ah benimde neler istiyor neler
ne güzel bak esin bile fark etmis
o ne canim korkarim ben aksamlari
zor canim zor ama ballinin dedigi gibi onlar sagolsun yeterki
dur bulursam yedigim ekmegin resmini ekliycem bi bakimEki Görüntüle 733867 2 dilimi 100 kalori ballim :26: zaten ufacik dikkat etcem ballim sagol beni düsündügün icin canim arkadasim
menü paylasiyon aksam makarna yemissin aksam yenilen karbonhydratlar yag yapiyormus hic tartildinmi söylesene ballim ya cok merak ediyorum sen güzel veriyorsun isteyince
güzel menü..iyi hatırla unutmuş olmayasın yediğin poğaça börek çörekleri yazmayı..mamalarimi yazayimda suziye hava olsun
kahve
kahvalti
2 dilim ekmek
1 yumurta
ince dilim peynir
4 5 zeytin
ara
1 dilim karpuz dilim derken ücgen kücük
öglen
yogurt
2 kasik yulaf
ceyek muz
yarim elma
ve tarcin karisimi
ara
yine karpuz yukardaki gibi
kahve
aksam
1 tabak corba
büyükce kase 2 3 kasik makarna,kirmizi biber,salatalik,1kasik cökelek,
1 kasik zeytin yagi ,nareksisi ve baharatli salata
1 koca tas yesil cay
1 elma
suuu
birsey unutmadim umarim yazmayinca unutuyorum :26:
saglicakla dogsun suzisimdeallah sızede nasıp etsın gec olsun guc olmasın yok canım benım ben 4,5 sendır ıstıyordum bu seneye kısmetmıs hayılrrısı az kaldı kavusmaya ınsl kolay bır dogumla paşamı alırım fosutttt dıyede kg lerımı gonderıverırım dogumda ınslllkı suandaa 83 kusurlerdeyım yanı sızınle dıete baslamadan oncekı kg mı gordum dun sbhhh yanı suana kadr paşamlaa 69,5 dan hoppp 83,5 cıktıkkkk ama olsun paşam saglıcakla dogsunda verırım ben sızlerle gene dımııı yassın kk
biliyorum o ekmegi suzim bunlar kücük dilim normalinin kalorisi daha cok
volkorntoast aallllllllll
ne demek canimm
tartildim ama daha anca bugün eksi gördüm bakalim yarin ne olucak
ama söylememmm
amiinnallah sızede nasıp etsın gec olsun guc olmasın yok canım benım ben 4,5 sendır ıstıyordum bu seneye kısmetmıs hayılrrısı az kaldı kavusmaya ınsl kolay bır dogumla paşamı alırım fosutttt dıyede kg lerımı gonderıverırım dogumda ınslllkı suandaa 83 kusurlerdeyım yanı sızınle dıete baslamadan oncekı kg mı gordum dun sbhhh yanı suana kadr paşamlaa 69,5 dan hoppp 83,5 cıktıkkkk ama olsun paşam saglıcakla dogsunda verırım ben sızlerle gene dımııı yassın kk
yemediiimmgüzel menü..iyi hatırla unutmuş olmayasın yediğin poğaça börek çörekleri yazmayı..
saglicakla dogsun suzisimdegeri verirsin tabii yiirrim seni
Eki Görüntüle 733871 bu nasil :26:gecen isarkadsi yiyordun kütür kütür canim istedi
4 dilim kaldi bitsin bidaha almim ozaman ballim sagol canim
kiz azcik bi ip ucu vergitcem simdi yarin nasil kalkacam yatayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?