70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

-tatlicadiarzu- slm kızlar bende geldin 4 ay önce doğum yaptım 95 le doğuma gittim şimdi 77 kiloyum 55 olmayı çok istiyorum senağlama senağlama senağlama senağlama
benide aranıza alın

canım bebek emziriyorsundur.bu senin için büyük avantaj.gün içinde bol su salata yiyerek vede ekmeği azaltarak kilo verebilirsin.önce küçük bir hedef belirle mesela 70 gibi .bu kiloya gelince motivasyonun artacaktır.

diyetisyenler bu şok diyetler hakkında ne düşünüyorlar bilmiyorum.ya diyetisyene gidince onun verdiği listeye uyma zorunluluğu beni çok rahatsız ediyor.dahada iştahım açılıyor.onun için kendim bir şeyler yapmaya çalışıyorum....

canım 65 e düştünmü gerisi gelecektir. 10 kiloyu kaybetmek sana zor geliyor di mi.benim 18 kilo vermem lazım. bunu düşüm canım.işin bizden daha kolay .

canım 65 e düştünmü gerisi gelecektir. 10 kiloyu kaybetmek sana zor geliyor di mi.benim 18 kilo vermem lazım. bunu düşüm canım.işin bizden daha kolay .

76 kiloyum canım şu anda.yani benm de 16 kilo vermem gerekiyo.aslında gerçekten istersek ve inanırsak kendimize yapamayacağımız bir şey yok.ama işte bazen benm inancım yok oluyo ve o zamanlar başlıyorum tekrar yemeye bunu yapmamam lazım bi de tatlılardan uzak durmam lazım onu nası yapıcam hiç bilmiyorummm :sinifsinif: birbirimizi motive edelim burada ve inancımızı asla yitirmeyelim..

selam arkadaşlar. güzel olalım hepimiz, sağlıklı-güzel-enerjik olalım. ben 74 kiloyum. ve ilk hedefim nisanda 65 civarı olmak. hepimizin istediği kilolardan kurtulmak. bellerimizdeki katmanlardan kurtulmak. midemizi rahatlatmak. haydi olumsuz düşünmeden, birbirimize destek olarak yapmalıyız. dans edin, egzersiz yapalım,. ben başladım mesela. bi kolum oynasa kar kardır.

aslında ekmeyi bıraktım diye bilirim kepek ekmek yiyorum bolda su içiyorum ama bakalım vermek zorundayım senağlamasenağlamasenağlama

eveeett kurtulalım şu bizi rahatsız eden fazlalıklardan artııkk..başarıcaz hepimiz ben inanıyorum buna a.s

aslında ekmeyi bıraktım diye bilirim kepek ekmek yiyorum bolda su içiyorum ama bakalım vermek zorundayım senağlamasenağlamasenağlama

insan istedikten ve azim ettikten sonra yapamayacağı bir şey yoktur.bence sen de ve hepimiz de en kısa sürede kurtulacağız kilolarımızdan.yeter ki inancımızı ve azmimizi kaybetmeyelim.umutsuzluğa düştüğümüz zamanlarda da buradan birbirimizden destek alıp kaldığımız yerden devam edelim

canım ya gerçekten harikuladesin çok teşekkür ederim bana çok moral oldun öyle zor 1 yıl geçirdim ki anlatamam inşallah 2010 bana tüm uğuruyla gelir tabi sizede:)) inşallah bende bebişimi kucağıma alırım bir gün:))):Saruboceq:

canım ya benimki öyle sıkıcı değil seçenekli bir diyet zevkle yapıyorumda kilo veremedim bayağıdır bu beni sıktı biraz( sende kendini yormayan sağlığını bozmayacak şeyler yap tatlım .... kaş yapayım derken gözümüz çıkmasın di mi?

evet kurtulalım şu boş yere her yere taşıdığımız ama istemediğimiz şeylerden ya... düşünsenize elinize 2 tane 10 litrelik su bidonu alıp gezdiğinizi bizim yaptığımız böyle bir şey bence((

Ben bu ara hiç diyet yapamıyorum sadece ekmek yemiyorum ve elma sirkesine devam ediyorum. sabah tartıldım 74,2 kg.mım. böyle gram gram gidecek galiba ama aslında almadığıma sevinmeliyim. yediklerimi düşününce.

ben yürüyüş yaparım zaten ama bunu düzenli yapmam lazım. zaman istersem gayet güzel bulurum. yollardaa bulurum beniii

kızlar paylaşımlar harika. hep böyle kalın :) genelde sıkıntı bende geldim diye herkesin gelip sonra uğramaması topiğe. buraya düzenli devam edince artık baya yakınlaşıyosun. başkaları kilo verince seviniyorsun, özeniyorsun. ben kendimi burada suçlu hissetmemek için hamburger yemediğim günler bilirim. bu arada 24 ocakta yemişim son burger menümü. inşallah bu kez uzun süre dayanabilirm. yine söz verdim kendi kendime. 19 gün olmuş. normalde 10 günde falan artık dayanamıyor yiyordum. aferim banaaa.

elma sirkesine üşeniyorum yaaa niye bilmiyorum. ama sıcak su içiyorum ara ara. haftaya ümitliyim kendimden. yarın sabahta tartılcam ama son bildirdiğim kilo olan 70,4 ün altına inmemişimdir hiç sanmam..

inşallah biz de düzenli bi şekilde buraya devam edebiliriz ve burdaki paylaşımlara bağlı olarak kilolarımızdan da kurtuluruz.burası alışkanlık yaparsa, sırf burada suçlu hissetmemek için bile hamburger vs. yenmez dediğin gibi :)) bakalım hayırlısı artık.yarın görüşmek üzere herkese iyi geceler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…