-tatlicadiarzu- slm kızlar bende geldin 4 ay önce doğum yaptım 95 le doğuma gittim şimdi 77 kiloyum 55 olmayı çok istiyorum senağlama senağlama senağlama senağlama
benide aranıza alın
bende şu pirinç lapası diyetini yapmıştım ilkinde 2 kilo verdim 1 ay sonra yine yaptım yalnız bu kez 1 kilo gitti 2 günlük yapmıştım yine yapsam mı acaba? gerçi diyetisyenim ne der ki haftaya gidince sorayım bakalım....
benim de 70lerden hedefim olan 60 kiloya düşmem için motivasyona ihtiyacım vaarr mafoldumben çok sinir oluyorum kendime şu boğazımı tutamadığım zamanlarda yaaalmaz: eski pantolonlarımı tekrar giymek istiyoruuummm mafoldumben inşallah isteyen herkes fazla kilolarından kurtulup mutlu oluuurr :Saruboceq:
canım ya senden rica etsem şu özlü sözlerini sırasıyla yazsanda bizde kural olarak benimsesek :)) şahsen benim çok hoşuma gitti....
canım 65 e düştünmü gerisi gelecektir. 10 kiloyu kaybetmek sana zor geliyor di mi.benim 18 kilo vermem lazım. bunu düşüm canım.işin bizden daha kolay .
canım bebek emziriyorsundur.bu senin için büyük avantaj.gün içinde bol su salata yiyerek vede ekmeği azaltarak kilo verebilirsin.önce küçük bir hedef belirle mesela 70 gibi .bu kiloya gelince motivasyonun artacaktır.
selam arkadaşlar. güzel olalım hepimiz, sağlıklı-güzel-enerjik olalım. ben 74 kiloyum. ve ilk hedefim nisanda 65 civarı olmak. hepimizin istediği kilolardan kurtulmak. bellerimizdeki katmanlardan kurtulmak. midemizi rahatlatmak. haydi olumsuz düşünmeden, birbirimize destek olarak yapmalıyız. dans edin, egzersiz yapalım,. ben başladım mesela. bi kolum oynasa kar kardır.
aslında ekmeyi bıraktım diye bilirim kepek ekmek yiyorum bolda su içiyorum ama bakalım vermek zorundayım senağlamasenağlamasenağlama
geçmiş olsun tatlım .ilk bebeğim benimde öyle olmuş ve 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kalmıştım.tekrarlarsa diye çok korkmuştum.ama şükür ondan sonra 2 dünya güzeli bebeğim oldu.ilk bebekte olabiliyormuş.moralini yüksek tutmaya çalış canım.inş bebeğini kucağına alırsın.hormonlar cidden müthiş iştah açıyor ve kilo aldırıyor. benim kilo alma sebebimde onlar.ama allahtanki kiloyu isteyince verebiliriz.sağlık olsun canım.
diyetisyenler bu şok diyetler hakkında ne düşünüyorlar bilmiyorum.ya diyetisyene gidince onun verdiği listeye uyma zorunluluğu beni çok rahatsız ediyor.dahada iştahım açılıyor.onun için kendim bir şeyler yapmaya çalışıyorum....
yazarım tabikide tatlım fakat müthiş yavaş yazıyorum.klavye kullanımında pek iyi değilim anlayacağın.onun için kısa kısa yazıyorum.
evet kurtulalım şu boş yere her yere taşıdığımız ama istemediğimiz şeylerden ya... düşünsenize elinize 2 tane 10 litrelik su bidonu alıp gezdiğinizi bizim yaptığımız böyle bir şey bence((
kızlar paylaşımlar harika. hep böyle kalın :) genelde sıkıntı bende geldim diye herkesin gelip sonra uğramaması topiğe. buraya düzenli devam edince artık baya yakınlaşıyosun. başkaları kilo verince seviniyorsun, özeniyorsun. ben kendimi burada suçlu hissetmemek için hamburger yemediğim günler bilirim. bu arada 24 ocakta yemişim son burger menümü. inşallah bu kez uzun süre dayanabilirm. yine söz verdim kendi kendime. 19 gün olmuş. normalde 10 günde falan artık dayanamıyor yiyordum. aferim banaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?