70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ya ekmek yememek kesinlikle doğru değilmiş diyetisyenim kaslar için gerekli dedi kasların erimesi iyi değildir çünkü....
bana günde 9 dilim ekmek yememi söyledi bende aman ben ekmeği hiç yemem sevmem zaten dedim güldü ve 1 dilim ekmek yerine geçen şeyleri söyledi:)))
2 kaşık müsli
2 yemek kaşığı pilav ya da makarna
3 yemek kaşığı mantı
1 küçük boy haşlanmış patates
3 adet pötibör bisküvi
yarım dilim kek
yarım poğaça
1/3 simit (susamları temizlenmiş)
1 çay bardağı leblebi
1 su bardağı yağsız patlamış mısır
1 kepçe çorba

eee tatlım hala ben ekmek yemiyorum diyor musun? bu arada bunları yiyebilirsin ama içindeki yağı da eklemen gerek kaloriye dedi ee buna bakılırsa ekmek bunlardan çok daha masum değil mi?

ben yürüyüş yaparım zaten ama bunu düzenli yapmam lazım. zaman istersem gayet güzel bulurum. yollardaa bulurum beniii

yaenim yaşadığım yerde öyle alternatifler yok malesef şurdan bir kurtulsak yapacak çok şeyim var ama:))) bende yollarda bulmak istiyorum kendimi . benimde koşu bandım var ama sıkılıyorum git git aynı yerdesin zamanla sıkıyor işte...

ben o konuda çok şanslıyım öyle bir şehirde yaşıyorum ki hamburger menü falan yok:)) ankaraya ailemin yanına gidince belki gerçi o zamanda annemim yemeklerinden kısmet olmuyor:)))

elma sirkesine üşeniyorum yaaa niye bilmiyorum. ama sıcak su içiyorum ara ara. haftaya ümitliyim kendimden. yarın sabahta tartılcam ama son bildirdiğim kilo olan 70,4 ün altına inmemişimdir hiç sanmam..

canım ya o sirkeyi bende denedim sonra tadı çok kötü diye bıraktım birde bir komşumuz bu yolla inanılmaz zayıflamış sonrasında mide kanseri olmuştu açıkçası korktum ve bıraktım(
niye öyle diyorsun kaçamaklar mı çoğaldı yoksalmaz:

evet yoklama alacağım şu listeyi tam bilsem... öğretmenlik böyle işte her yerde seninle:)) aranızda meslektaşım var mı ? sınıf başkanımız shewall sanırım aşkım sen al yoklamayı her gün:)))opuyorumnanaktan

turkbayragigünaydın kızlaaaaar.bemde işlerimi bitirdim oturdum pc nin başına.
özlemcim yok sağlığımı bozacak şekilde yapmıyorum.sağlığımız en büyük sermayemizdir.onun için dikkat ediyorum.
ya şu bidon olayını müthiş tuttum ben ya .bidoncu değiliz olamayızturkbayragi

valla ekmek yememek oda bir diyettir.zaten en çok kilo aldıran onlar zaten.olsun kilo almak veya yerimizde saymaktansa gram gramda olsa vermek harika bir şeydir. sevgilerimle

Kesinlikle öyle,kilo aldıkça insanın ne yürüyesi ne hareket edesi geliyor,o ağırlığı tasımak kolay mı?

Kızlar haftasonu atıştırma isteğini nasıl bastırıyorsunuz?Haftaiçi çalıştığım için evde pek olmuyorum oyüzden problem olmuyor.Ama hafta sonu geldimi midem de karadelik açılıyor sanki eyvahedigeldismile

sultancım kilo çizelgesi ile bende baya bir uğraştım ama olmuyor.siteden kaynaklanan bir şey galiba.ben bir daha deneyeyim olursa sanada anlatırım canım.

teşekkür ederim canım en azından gözümüzün önünde olur çizelgemiz.Bu arada ben sabah tartıldığımda 70 .8 geldim regliyim bide çok mutlu oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…