evet kesinlikle yaaa :1ninca::bbo:
Ben bu ara hiç diyet yapamıyorum sadece ekmek yemiyorum ve elma sirkesine devam ediyorum. sabah tartıldım 74,2 kg.mım. böyle gram gram gidecek galiba ama aslında almadığıma sevinmeliyim. yediklerimi düşününce.
ben yürüyüş yaparım zaten ama bunu düzenli yapmam lazım. zaman istersem gayet güzel bulurum. yollardaa bulurum beniii
kızlar paylaşımlar harika. hep böyle kalın :) genelde sıkıntı bende geldim diye herkesin gelip sonra uğramaması topiğe. buraya düzenli devam edince artık baya yakınlaşıyosun. başkaları kilo verince seviniyorsun, özeniyorsun. ben kendimi burada suçlu hissetmemek için hamburger yemediğim günler bilirim. bu arada 24 ocakta yemişim son burger menümü. inşallah bu kez uzun süre dayanabilirm. yine söz verdim kendi kendime. 19 gün olmuş. normalde 10 günde falan artık dayanamıyor yiyordum. aferim banaaa.
elma sirkesine üşeniyorum yaaa niye bilmiyorum. ama sıcak su içiyorum ara ara. haftaya ümitliyim kendimden. yarın sabahta tartılcam ama son bildirdiğim kilo olan 70,4 ün altına inmemişimdir hiç sanmam..
inşallah biz de düzenli bi şekilde buraya devam edebiliriz ve burdaki paylaşımlara bağlı olarak kilolarımızdan da kurtuluruz.burası alışkanlık yaparsa, sırf burada suçlu hissetmemek için bile hamburger vs. yenmez dediğin gibi :)) bakalım hayırlısı artık.yarın görüşmek üzere herkese iyi geceler a.s.
Ben bu ara hiç diyet yapamıyorum sadece ekmek yemiyorum ve elma sirkesine devam ediyorum. sabah tartıldım 74,2 kg.mım. böyle gram gram gidecek galiba ama aslında almadığıma sevinmeliyim. yediklerimi düşününce.
bidon ne ki?
evet kurtulalım şu boş yere her yere taşıdığımız ama istemediğimiz şeylerden ya... düşünsenize elinize 2 tane 10 litrelik su bidonu alıp gezdiğinizi bizim yaptığımız böyle bir şey bence((
valla ekmek yememek oda bir diyettir.zaten en çok kilo aldıran onlar zaten.olsun kilo almak veya yerimizde saymaktansa gram gramda olsa vermek harika bir şeydir. sevgilerimle
ben yürüyüş yaparım zaten ama bunu düzenli yapmam lazım. zaman istersem gayet güzel bulurum. yollardaa bulurum beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?