off canımzor ya..insanı huzursuz ediyorlar..asalak sürüsü..onlar niye bizimmemleketimizde yaşıyorlar ozaman..sıkma canını.maksatlarıda oya canınızı sıkacaklar gideceksiniz sizde hemen..yok öyle..aptallar ya bak sinir oldum şimdi...ya kendime soruyorum ne isim var benim Burda diye gercekten ne isimvar benim Burda cok SIKILIYORUM hersey ustume geliyo sanki bugun reale gittik cikinca arabanin ustunde bi kagit kagitta neler neler yaziyo kufurler edilmis sizin Burda ne isiniz var bu halinizle buraya yakismiyosunuz geldiginiz yere gidin
sanki ben cok merakliyim onlarin memleketine
simdi memleketimde olmayi nekadar cok isterdim
hatta soyluyorumda gidelim diye ama olmaz diyo
evlenirken sirf burasi diye vazbile geciyodum
ama iste napicaksin yazilmis oldu
evlenirken 7 senede kesin donerim diye ikna etti beni simdi 15 senede bile donemeyiz diyo
ben Burda 15seneyi nasil geciririm bilmiyorum
bende bunalima giriyorum galiba galiba degil girdim
offff offfffff
Burda olmak istemiyorum ben buraya alisamiycam galiba
heeee anladım..bizim burdaki deepo tek katlı..inşallah nasip olur canım..eşini ikna et antalyada tatil yapın..Nüzü kargo gönderioduk ordaki mağazaya canım subesi vardı çalıştığım yerin orda ondan biliyom ah keşke gitsem oraya merak ediyom antalyayı of of çok bunaldım bildiğin gibi değil azcık uzaklaşıp kafamı dağıtmaya ihtiyacım var
off canımzor ya..insanı huzursuz ediyorlar..asalak sürüsü..onlar niye bizimmemleketimizde yaşıyorlar ozaman..sıkma canını.maksatlarıda oya canınızı sıkacaklar gideceksiniz sizde hemen..yok öyle..aptallar ya bak sinir oldum şimdi...
heeee anladım..bizim burdaki deepo tek katlı..inşallah nasip olur canım..eşini ikna et antalyada tatil yapın..
hosgeldiinselaaaam kürkçü dükkanına geri döndümüniversiteye başlayınca boşladım sizi kızlar mazur görüverin artık hem dersler hem de yurdun interneti izin vermedi kaldığım yurttaki internet o kadar berbattı ki 1 yıldır internetten uzak yaşıyorum nerdeyse bi de kkya soru sormak isteyen bi arkadaşım vardı ona vermiştim şifreyi ben kullanamıyorum nasıl olsa diye, saçma sapan bi konu açıp herkesle kavga etmiş embesil neyse aramıza yeni kısçeler katılmış hoş gelmişler herkese booool bool kilo vermeler ben arada uğrarım
söylemeyi unuttum üniversiteye başlarken 75 civarıydım şu an 71 kiloyuminsanlıktan çıkmış gibi yedim ama yurt kampüse biraz uzaktı 30 dk yürüyodum her gün onun sayesinde 4 kilo verebilmişim bundan sonra da (anneme karşı koyabilirsem) yulaf ezmesiyle diyet yapmaya çalışcam, kol ve bacak sıkılaştırıcı egzersizler yapıyorum. boyum 1.75 ve 65e insem yeter şu an. öyle işte
kaynanam bendeydi yine giremedim
snırırm özelden bildirim yapamıyoz
başlangıç:76,5
hedef:65
geçen hafta:74,4
bu hafta:73,1
giden:1,300
toplam giden:3,400
böylebişi işte karıştırdım sanırım:26:
balik hafizaliyim ben seyy imm neydi ismin leylacim kusura bakmaayıcık müzü ay ne güldüm
hala aklı fikrikebapta kuyuda
aayy geçmiş olsun canım
hangi hastane gelip yemek getireyim hemen sana aç kalma oralarda taşların yerini
yemekle doldur hemen eksilme
sana dedim o kadar yeme die bak taş etmişin içinde hepsini
yok bacım kaçmadım çünkü daha baslayamadım belgeler merkeze ulaşsın die bekliom
yanılmıyorsanmı
ballı formdan düşüyon bacım sen
ne bu böle topikten haberin yok
kız ben gidim ADB de bekliyeyim belkimgörürüm seni
bide yazı tutayım elimde balkaymak die
millet desin deli
zaten uçaklar son iniş iznini benden alıyor tam ev üzerinden geçiyor
kahverengi bina görürsen inişe yakın o benim
o ne kız kelebekilk defa duydum neresiymiş o tavuğun :26:
ibik duydum dalekebek bilmiom
ya ya ya şaşaşa ababababa çok yaşa
aferin suzim nerdeyse aynı olduk gibi
otel demi buluşcanız
kiz ben atmiyim tepineyimkilo viren herkezi tebrik ederim
balllı tepindin ama nerenle tepindin bacım ne bu böle
suzim azmin zaferi bak cerrylerden vazgeçtin kilo verdin
merve kilom durdu demişsin sanırım bacım bi gün ye benim gibi düzelir bence şoklansın vücütün
canim böyle düsünürsen eger hayatin cekilmez bir hal alir :26:ya kendime soruyorum ne isim var benim Burda diye gercekten ne isimvar benim Burda cok SIKILIYORUM hersey ustume geliyo sanki bugun reale gittik cikinca arabanin ustunde bi kagit kagitta neler neler yaziyo kufurler edilmis sizin Burda ne isiniz var bu halinizle buraya yakismiyosunuz geldiginiz yere gidin
sanki ben cok merakliyim onlarin memleketine
simdi memleketimde olmayi nekadar cok isterdim
hatta soyluyorumda gidelim diye ama olmaz diyo
evlenirken sirf burasi diye vazbile geciyodum
ama iste napicaksin yazilmis oldu
evlenirken 7 senede kesin donerim diye ikna etti beni simdi 15 senede bile donemeyiz diyo
ben Burda 15seneyi nasil geciririm bilmiyorum
bende bunalima giriyorum galiba galiba degil girdim
offff offfffff
Burda olmak istemiyorum ben buraya alisamiycam galiba
bu yıl olmaz ki canım izin yok
Brenevra canım adın ne yav çok zor nickini yazmak canım hiç boyamadım saçımı doğal yani en fazla papatya suyu sürdüm
huuu huuuuuu
ne haber
bugün pek bi gezdim
ama ciss yapmadim
pazara sakiyodum kahvaltiya gidicektik ama eltim aradi gelicekmis
gidicegiz de diyemedim :26:neyse nasip artik
reglde geldi sayilir bu arada
hosgeldiin
ay ben yine hatirlamadim
yediklerini nerenle yiyon sen kiz
balik hafizaliyim ben seyy imm neydi ismin leylacim kusura bakma
he gel beni karsila güllerle felan
kiz ben atmiyim tepineyim
canim böyle düsünürsen eger hayatin cekilmez bir hal alir :26:
ilk zamanlar bende öyle düsünüyordum baktim ömür geciyor
ee dedim kendi kendime ben 50 yasima kadar burda kalirsam
hep bu düsünceylemi yasicam
baktim olmuyo burada mutlu olmaya baktim
mutluluk zaten insanin icinde aslinda canim
elbette bir yerimiz hep eksik ama ne yapalim öyle iste
sen daha cok yenisin
biraz zaman gecsin cocuklar okula baslasin
sen biraz cevre edin dahada iyi olur insallah hersey
Kız kim yazmış o notu öle nerden biliyorlar türk olduğunuzu plakada türkmü yazıyor anlamadım ki canım ne biççim memleket allah yardımccınız olsun bende trde olsamda gurbetteyim kimsem yok burda ama hiç takmıyorum hatta yanlızlık hoşuma bile gidio bazen ama yabancı memleket zor işallah dilediğin gibi olur
süpersiiinnasip canım..aferin sana bak bende cıs yapmadım bugün..
insallah canim bende diyorum alisayim ama yok olmuyo belki turklerin icinde otursam bukadar zorluk cekmeyebilirdim ama yok turklerin icine gitmek icin 2km yuruyorum oda camiye gidersem yoksa markette felan gorursem o yani soyle bi komsum olsaydi yasitim arkadas olurduk birbirimize ama yok diyorum stuttgarta tasinalim hem orda akrabasi var esite yasit arad gorusuyoruz onlarin orda olursak cevrem olur daha iyi Zaman gecer ama isi Burda gidemiyoruz oyuzdende bende Boyle bunalim bunalim takiliyorum kendi basima
off canımzor ya..insanı huzursuz ediyorlar..asalak sürüsü..onlar niye bizimmemleketimizde yaşıyorlar ozaman..sıkma canını.maksatlarıda oya canınızı sıkacaklar gideceksiniz sizde hemen..yok öyle..aptallar ya bak sinir oldum şimdi...
heeee anladım..bizim burdaki deepo tek katlı..inşallah nasip olur canım..eşini ikna et antalyada tatil yapın..
süpersiiin
gel buraya öpücem Eki Görüntüle 735530
herseyin hayirlisi canim
benimde komsum yok bir iki arkadas var onlarda iste
bende cok istiyorum kafa dengi bir komsum olsun
ahhhhhhhhhh ahhhhhh
bu aralar bende kendimi yanliz hissediyorum
bende cok sinir oldum canim nebicim istir anlamadim ust katimdakide biz canak koymak istedik turk kanallari icin Adam olmaz diyo okadar turk kanallarini istiyosaniz ulkenize gidin diye trdeyken hic onemsemiyorum annemlerin apartmani aile apartmani kapilar kitlimi acikmi ama Burda hep bi huzursuzluk hissediyorum nedense ben Burda MUTLUDEGILIM mecburen yasiyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?