70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

off canımzor ya..insanı huzursuz ediyorlar..asalak sürüsü..onlar niye bizimmemleketimizde yaşıyorlar ozaman..sıkma canını.maksatlarıda oya canınızı sıkacaklar gideceksiniz sizde hemen..yok öyle..aptallar ya bak sinir oldum şimdi...

heeee anladım..bizim burdaki deepo tek katlı..inşallah nasip olur canım..eşini ikna et antalyada tatil yapın..

bu yıl olmaz ki canım izin yok

hosgeldiin
ay ben yine hatirlamadim

yediklerini nerenle yiyon sen kiz

balik hafizaliyim ben seyy imm neydi ismin leylacim kusura bakma

he gel beni karsila güllerle felan

kiz ben atmiyim tepineyim

canim böyle düsünürsen eger hayatin cekilmez bir hal alir :26:
ilk zamanlar bende öyle düsünüyordum baktim ömür geciyor
ee dedim kendi kendime ben 50 yasima kadar burda kalirsam
hep bu düsünceylemi yasicam
baktim olmuyo burada mutlu olmaya baktim
mutluluk zaten insanin icinde aslinda canim
elbette bir yerimiz hep eksik ama ne yapalim öyle iste
sen daha cok yenisin
biraz zaman gecsin cocuklar okula baslasin
sen biraz cevre edin dahada iyi olur insallah hersey

huuu huuuuuu
ne haber
bugün pek bi gezdim
ama ciss yapmadim
pazara sakiyodum kahvaltiya gidicektik ama eltim aradi gelicekmis
gidicegiz de diyemedim :26:neyse nasip artik
reglde geldi sayilir bu arada

Brenevra canım adın ne yav çok zor nickini yazmak canım hiç boyamadım saçımı doğal yani en fazla papatya suyu sürdüm

ece canim daha kolay yazmasi
boyamadiysan sakin derim kizil dusunme mahfediyo saci sonra acmak icin acici kullaniysun baska renge donmek icin ama oda saci mahfediyo ben surdum acici ve okadar pismanimki sacim kece gibi uzadikca kesiyorumki acici gitsin diye

insallah canim bende diyorum alisayim ama yok olmuyo belki turklerin icinde otursam bukadar zorluk cekmeyebilirdim ama yok turklerin icine gitmek icin 2km yuruyorum oda camiye gidersem yoksa markette felan gorursem o yani soyle bi komsum olsaydi yasitim arkadas olurduk birbirimize ama yok diyorum stuttgarta tasinalim hem orda akrabasi var esite yasit arad gorusuyoruz onlarin orda olursak cevrem olur daha iyi Zaman gecer ama isi Burda gidemiyoruz oyuzdende bende Boyle bunalim bunalim takiliyorum kendi basima

canim esim cok sinirlendi demekki takip etmislerki bunu birakmislar buraya diyo ben kapaliyimya
notta burkali istemiyoruz diyo benim almancam yok ama tabiki burkanin nedemek oldugunu biliyorum esimde diyo ben bilmiyorum burkane bunlar biliyo dedi baya agir yazmis feci sinirlendi simdi notu polise gotursem ne olcak kim oldugunu gormedikki dedi
daha once basina hic Boyle seyler gelmemis simdi olmaya baslamis bende dedim ben kapaliyim ondan oluyo daha once evine bikara bile misyonerlerden gelmemis son 1senede 3 4kere geldiler bende diyorum dertleri benim batiyorum gozlerine herhalde pardesuluyum felanya

nasip canım..aferin sana bak bende cıs yapmadım bugün..
süpersiiin
gel buraya öpücem

herseyin hayirlisi canim
benimde komsum yok bir iki arkadas var onlarda iste
bende cok istiyorum kafa dengi bir komsum olsun

bende cok sinir oldum canim nebicim istir anlamadim ust katimdakide biz canak koymak istedik turk kanallari icin Adam olmaz diyo okadar turk kanallarini istiyosaniz ulkenize gidin diye trdeyken hic onemsemiyorum annemlerin apartmani aile apartmani kapilar kitlimi acikmi ama Burda hep bi huzursuzluk hissediyorum nedense ben Burda MUTLUDEGILIM mecburen yasiyorum iste

anladım zor canım ya..Allah sabır wersin..o insanlarada Allah akıl fikir wersin..Allahın belaları..

Telden giriom kızlar ece canım üzülme böle daha çok sıkışıp kalırsın mutsuz olursun sonra onlara ne basından saçından onlar çıplak gezerken biz rahatsıx oluyomuyux bide özgür ülke nedeniyiz derler hay allah yav üzüldüm bak
Ballı senin eltin olduğunu bilmiordum kız çok yeme eltinin kahvaltısını kilo aldıracak sana

Merhabalar,
Bugün size çok sağlıklı olmasa da kilolu arkadaşlara çok yardımcı olacağına inandığım bir diyeti paylaşacağım. 10 Günde 15 Kilo Verdiren Diyet. Bu Diyet köken olarak Dr. Muzaffer Kuşhan‘a aittir. Ancak sonrasında bu 10 günde 15 kilo diyeti başka uzmanlar tarafından modifiye edilmiştir. Bünyeniz zayıf ise çok kilolu değil iseniz bu diyet size biraz ağır gelebilir. O bakımdan normalden kilolu arkadaşların yapmasını tavsiye ediyorum.

Sabah kahvaltısı Bu Her Gün Aynı Olacak
1 dilim Tam Buğday Ekmeği
50 Gram ya da bir kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız peynir
Tatlandırıcılı Çay ya da Kahve

PAZARTESİ :
Öğle Yemeği : Kayısı kıvamında haşlanmış 2 adet yumurta
Yanında istediğiniz kadar domates ve salatalık

Akşam Yemeği :

7 Adet Izgarada pişmiş köfte yanında ekmek olmayacak
İçinde bol bol limon ve maydanoz olan salata

SALI:

Öğle Yemeği :

1 Adet Simit yada poğaça
1 Adet Evde yapılmış ayran

Akşam Yemeği
150 gram suda haşlanmış Tavuk
Yanında istediğiniz kadar domates ve salatalık

ÇARŞAMBAÖğle Yemeği :

250 Gram Yağsız İnek Yoğurdu
1 Dilim Tam Buğday Ekmeği
Yanında istediğiniz kadar salatalık ve domates

Akşam Yemeği :

Büyük bir balık ancak ızgarada olacak yada yağsız antrikot bir biftek
Yanında sınırsız salata

PERŞEMBE:

Öğle Yemeği:
3 adet patatesi haşlayıp içine bol bol taze soğan, domates, salatalık, limon, hardal, zeytinyağı ve bol bol limon, maydanoz

Akşam Yemeği:

5 Adet kuzu Eti pirzolası
Yanında istediğiniz kadar salata

CUMA:

Öğle Yemeği:

Menemen bol domates ve 2 yumurtalı
Yanında bol bol salata

Akşam Yemeği:

Makarna ancak içine çok az tereyağı koyacaksınız
Yanında bol bol yoğurt

CUMARTESİ:

Öğle Yemeği:

3 Adet sosisi salçada haşlıyorsunuz
Yanına istediğiniz kadar salata

Akşam Yemeği:

Kabak Dolması ancak içine çok pirinç konulmayacak
Yanında 150 gram yoğurt

PAZAR:

Öğle Yemeği:

Kibrit kutusu kadar yağsız peynir
1 Dilim tam buğday ekmeği
Sınırsız salata

Akşam Yemeği:

Izgarada Şiş Yapılacak
Sınırsız salatalık

kizlar sizce verilirmi bence noral bir menu az be yemeke yok sizce nasil dememeyi dusuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…