70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aybu sabah seda sayana doktur çıkmış
küp şeker yemeyin dedi içinde domuz jelatini varmış onla küp haline getiriyolarmış şekerleri hayvanların kemiklerinden ilik alıyorlarmış:26:
ay midem bulandı remen :26:
domuz eti yemioz dioz en masum şekerden alıyomuşuz meğerse

evet canim cok zor simdi ahmeti uyuttum bende internetten indirdigim almanca dersleri calisayim biraz kelime ezberleyeyim gorusuruz kizlar

allah kabul etsin menün güzel zerram
bende cok severim dutu ama burda bulunmuyor affiyet olsun tatlim
ayteni benmi sandin dimi ne tuhaf sen baska yerde ben baska yerde ama ayni seyi izliyoruz
türüt bosuna sosyete kizi dememis bana :89:
sagol arkadsim
o avatarlan icimdeki cocuk cikiyor ortaya olsun talim gitsinde yavas hizli fark etmez bidaha gelmesin cizelgeni de yap bence
ikiye birde beni kontrol ediyor telefon aciyor durmadan sIk bogaz yapiyor beni rahat birakmiyor ne güzel yanlizim odada neyapiyon diyo ikiye bi yatalim danalar gibi
ekimde cok ya canim

tüh ballim kaymagim da gitti kuzumlan rahat rahat konusamadim

kız baktın o arıyo
teli aç burnunudaelinle tut sıkıştır
deki bu bir teyp kaydıdır
aradığınız vayanalı suzan şu anda çevrim dışıdır
lütfen bir daha rahatsız etmeyiniz

yada olmadı yeter rahat bırak topikten trakyalı hande yolacak seni bak çağırıyom şimdi de

1,2,3 ses deneme öhö öhöhöm...

yeni gelen tüm arkadaşlar
son zamanlarda yeni geliyorsunuz hoşgeldiniz
fakat dikkat ediyorum kimse geldiğinde 1-2 sayfa geriye gitmiyor
buda doğal olarak size cvp verenlerin canını sıkıyor
böle devam ederse yakında soru sorduğunuzda cvp alamıyacaksınız benden söylemesi
isim vermiyorum tek tek kişi kendini bülür çünküm
ama durum devam ederse daha öncedende yaptığım gibi yazacam isimleri topiğe yapıştıracam panoya
herkesin kulacığına küpe ola
bizde boşuna konuşmuş gibi hisse kapılmayalım
güzel güzel kardeş kardeş zayıflayalım
hepinize iyi kilo vermeler

dip not :uyarı 1. maddedir

o kişi benmi oluyorum acaba?

fesat iste canim napcan
yok artik
evet canim cok zor simdi ahmeti uyuttum bende internetten indirdigim almanca dersleri calisayim biraz kelime ezberleyeyim gorusuruz kizlar
kolaay gelsin allah zihin acikligi versin canim
suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tom ve jerryy oynuyo gel izleyelim arkidişim
kiz ben kücükken hep pisiyi tutardim tom a üzülürdüm hep

o kişi benmi oluyorum acaba?
olabilir canım isim vermedim ben kimse için şudur budur demedim
hem dün sorduğun soruya herkez cvp verdi ama sen bugun hiçbirine cvp yazmamışsın
haklı olarak kızlarda senden cvp bekliyor
aynı senin beklediğin gibi canım
fesat iste canim napcan

yok artik

kolaay gelsin allah zihin acikligi versin canim

kiz ben kücükken hep pisiyi tutardim tom a üzülürdüm hep

he fesat vallah kendi kendine napatrsa yapsın bana bulaşmasın artık
valla öle canım bilmeden caizolmayan şeyleri yiyoz:26:
kediyi tuttuğun klozete attığın balıktan belli canım

tünaydın kızlar sabah 1saat yürüdüm 1 bardak süt içtim sonrada klasik kahvaltımı yaptım sizler naptınız bakim
tünaydinlar
okutukdan sonra öyle yaptin aradiginiz kisiye suan ulasilamiyor dedim konusmak istemiyon beni ihmal ediyon dedi
ben ona söylersem ne yaptigimi beni ispiyonlar belki belki desifre eder oyüzden söylemiyorum
haha ikinci maddeyide merak ettim

öyle canim sana bulasmasinda oturdugu yerde fesatlanip catlasin
hadi ya
kiz birsey anlatcam türkiyede bizim kasabada dayimin evinin disinda tuvalet yani balkonda köy yerlerinde öyle olur ya neyse
gideyim yapayim tuvaletimi dedim baktim fare var wc nin disindada kedi miauliyor actim geri wc yi kediyi soktum iceriye kapiyi kapattim brr mrr dedi ses kesildi actim wc yi geri kedinin agzinda fare gidiyor affiyet olsun dedim ay ben cok mu kötüüym acaba :26:

kız çok gizli işler yapıyom de
çok ısrar edersen bu işe senide bulaştırırım sonu kötü olur de
elini verirsen kolunu kaptırırsın orda yaratıklar var de
korkut kız onu
ikinci maddeyi daha 1 ay önce tartışmıştık hatırlıyorsan
bizim trakyada bi laf var
ne kaa ekmek o kaa köfte
gör beni göreyim seni
sev beni seveym seni
öp beni öpeyim seni
yol beni yolayım seni

kız ben senden korkuyom artık
cani suzim diyecem
ama ekolojik sisteme göre kedininde karnını doyurması lazım
e bide tabi seninde zartlayıp pırtlaman lazım
e iyi olmuş suzim fare çok nası olsa

off çok bunaaldım daraldım çok sıcak nefes alınmıyor evde yav
şimdi girecem benim balıkların yanına oh mis gibiler

haydin bakalım alıntılarımı yapayım..nasıl çıkcam bakalım işin içinde... lcw de birz bol ewet çünkü bana s bile bazen küçük geliyor ama defaktodan aldığım gömlek s bile bol geldi xs aradım bulamadım yaww..
sabah yarım kazan simidi ve 1 bardak sekersiz çay içtim aslında çok sağlıksız bi kahvaltı ama iş yerinde olduğum için mecbur kaldım...öğlen önerdiniz bişeyler var mı?
az olmuş biraz canım ... bu aralar faworim tawuk göğsü tost makinasında ızgara hem sulu kurumuyor 2dakikada pişiyor bi bahaeatlıyorum ama ince ince doğruyorum yassı olarak mükemmel..yumuşacık sulu oluyor kuru olmuyor sadece 2 dakika..
ha maşallah canım..sen warya yakında benide geçersin walla diyom.ben yerimde sayarım..
günaydın kızlar :) nasılsınız bakalımmm ben güne yine diyetimi bozmamak ümidiyle başlıyorum hr zman olduğu gibi inş bugün kendimi tutabilirimmmm :)
inşallah canım sen dün yine mi?bozdun yoksa..herkes hafta sonu yer durur ben hafta içi gerçibu hafta öyle kaçamaklarım olmadı..cumaya görcez bakalım..
kizlar kendime bi kahve yapayim belki ayilirim ayakta uyuyorum yoksa cok uykum varrr
bende sabah 5 te yattım her akşam 10 da uyuyan kızım bugün hiç uyumadı..böyle şeyler yapmazlardı benimkiler bunuda yaşıyorum..bide biyere gidersek nazar falan oluyor ondan 2 3 gün uyutamıyorum sonra geçiyor..

ewet spiral iyi korur aslında ama işte ozaman kendi doktoruma taktırmamıştım kadın resmen 80 falan wardı yaşı..bu sefer kendi doktoruma taktırdım..regl bi olsam ondan sonra kontrole gitcem halen yok olmadım..bi sıkıntı sardı sarmaladı benii...offf gel artık gellll...güzel tatlım menün ama şu hazır şeyler tırtırıyor beni...bakalım bende cumaya nasıl gelcem sürpriz..bakalım dikkat edince ufak kaçamaklarla ne kadar werebiliyormuşum..

kızlar ben de burada takılabilir miyim acaba 79.6kilom
takılma ortak ol tatlım hoşgeldin....
kızlar ben sabah kalktığımda ballı sirke yapıyorum ılık suyla yağ oranımda düşme oldu ve metobolizmayıda hızlandırıyor ben bunu farkettim bunu yapan var mı başka..
ben içemiyorum tatlım midemimahwediyor istifra edecek oluyorum..
Slm arkadaslar biara ne güzel takılıyodum size ama nete giremedim uzun zamandır kiloda aldı basını gitti inş yine gelicem aranıza suan ki kilom 79
hoşgeldin sürekli takılmaya çalış tatlım..
offf balım ya ikimizde olamadık..sen olmasam diyon ben olsam diye bekliyorum..offf wallaha çok strese girdimn..bende pko wardı doktor çocuğumun geç olacağını falan demişti ama 2 tane çıkıwerrdi we kızdan sonra pko kendiliğinden geçti..kızdan önce düzensizdim kızadan sonra yani 1buçuk yıldır düzenli oluyorum böyle gecikince telaşa düştüm şimdi...

Biri vinç getirsin dozer getirsin beni yataktan kaldırsın
yettim handem...
GÜNAYDIN CANLAR
yani aslında tünaydın mı demeliydim
geçmişe gidersem şimdi ballı kaçacak suzi molaya çıkacak en iyisi öleden sonda
sizi çok öptüm tükürüklü tükürüklü
öpme tükürüklü beaa..zaten kızım hergün öpüyor tükürüklü..

kız eltime o kaa nispet yaptım
oda kendine güya süpriz doğum günü yapmış
havayi fişekler patlattırmış
bide videoya çekmiş kaynanmı etiketlemiş ben göreyim die
hahayyytttt senin eltide alem haaa...kız eltin nasıl zayıf mı?kilolu mu?bak şöyle bi dal oluwerde yeni cicişler al çatır çatır çatlat..benim elti çatlıyor mesela..beniinceleyip duruyo
güzel menü canımama doğum günü pastasından fazla kaçırma hee..ben oruç tutunca yatağa alıyorum 2 litre su içiyorum uyuyuncaya kadar..ama oruç değilken hiç içmiyorum
walla antalya domatessezonunu kapatıyor.. bak bunlar bizim domatesler..bunlar sonlardan..normalde daha kırmızı daha güzel olur..yurttışına gidiyor ama bozulmıyor içide kırmızı olur..ama bitttiiiii bende pazardan alcam artıkın tatlım..ben bide bu son kalanlardan salça yapcam kendime kıpkırmızı oluyor we 2 yıl bile bozulmadan duruyor..konserwe hiç yapmıyorum ben ya..hiç denemedim..yaylaların domatesleri oluyor artık o kötü olan dpmatesler işte hep sona kaldığı son domatesler olduğu için öyle..sezan başında bak sen domatesler bide..walla ne zaman çıkar tam olarak bilmiyorum ben ama sanırım kasımın sonlarına doğru çıkacak..
ne yicemizi şaşırdık bacım nedir bu yaa..artık kimin yalan kimin doğru söylediği belli değil..

casus o casus demin odama geliyor simdi yine ariyor off
kız ben senden korkuyom artık
cani suzim diyecem
ama ekolojik sisteme göre kedininde karnını doyurması lazım
e bide tabi seninde zartlayıp pırtlaman lazım
e iyi olmuş suzim fare çok nası olsa
daha bitmedi bacim babaannemin kedisini de cama yapistiriyordum agzini camdaki sinekleri yalayip yutsun diye

ay aynen öle bu sabah dinleyince içim karardı
ay ben rendeleyip kaynatayım kavanoza koyayımdedim ama geç kaldım heral domatisler kormızıolsun die bekledim hep acaba benimkonserve yapacağım tarla domatesi olabilirmi:44:
şimdiki domateslerin kesiyorum içini beyaz çekirdekleri pörtlüyor ehmen hiç eti yok kokusu yok
salçayı dışardan alıyom canım ben onu beceremem heral
kız cerryy de yapıyonuzmu belki suzinin yedikleri sizin ceryylerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…