- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
benimi merak ettin
kızmüzü ben şimdi konserveyi neylen yapacam anlayamadım bacım şimdi olan domatizlerin içi hala beyaz
şöle kokulu kırmızı domatiz yok
ne mzna çıkacak onlar:44:
günaydın fadime abla
ay dil bilmemek ne zor canım ya
bende dün az yedimdikkat ettim gene 73.1 gee 73.1 anlamıyorum tartı takıldı kaldı okiloya
he dedim izlerken dedimvayanadan suzimde bunu izliyordaha bi dikkatli izledim
kız gel sen ben müzü kaçalım denize
kız bunlarne türkçe ye diom saana
hep sosyetik yiyon
oh oh maşallah
kız sende benimgibi olmuşssun
banada öküz gibi oturuyo içime bişi
of nolcezbiz böle
sıkma canını
evet canim cok zor simdi ahmeti uyuttum bende internetten indirdigim almanca dersleri calisayim biraz kelime ezberleyeyim gorusuruz kizlar
allah kabul etsin menün güzel zerramdünkü menüm
niyetliydim gece canımbişey istemedi pazardan fazla kaçırmıştım zaten
iftarda
2 kaşık kuru fasulye
5 kaşık yeşil fasulye
1 köfte
6-7 kaşık yoğurtlu semizotu
1 bardak ayran
sonra 7 tane erik bi kase kdr kiraz
suyu çok az tükettim dün oruçtan dolayı
sadece 500 ml
bugün
tam belli değil yarın yazayım
öğlen dalından dut yicez
3 gibi yaşpasta var bi arkadaşın doğum günü
akşamada kv me gidecez menüyü bilmiyorum
bende cok severim dutu ama burda bulunmuyor affiyet olsun tatlimsenin bu eltiyle işin var canım
iyi oluyo canım kafama göre takılıyorum odada molalarda
seninde akşamki menün güzeldi alıntıldım sandım ama karışmış sanırım..
hadi ben kaçar dut yemeye
biraz kalorisi fazla ama olsun herzamanmı yiyorum
ayteni benmi sandinbenimi merak ettin
kızmüzü ben şimdi konserveyi neylen yapacam anlayamadım bacım şimdi olan domatizlerin içi hala beyaz
günaydın fadime abla
ay dil bilmemek ne zor canım ya
bende dün az yedimdikkat ettim gene 73.1 gee 73.1 anlamıyorum tartı takıldı kaldı okiloya
he dedim izlerken dedimvayanadan suzimde bunu izliyordaha bi dikkatli izledim
kız bunlarne türkçe ye diom saana
hep sosyetik yiyon
oh oh maşallah
o avatarlan icimdeki cocuk cikiyor ortayabensuzi senin avatarına bayıldım resmen. aynaya baktığımdaki benim halim tombul tombul kımıldayan yanaklar
amaaaaaa bu 2.haftam ve şimdiden 1.5kilo verdim bundan 2 sene öncesi 60kiloydum inşallah yine öyle olacağımdün 80.1 idim bugün 79,7 olmuşum 400gr ile aranıza gelebildim belki sizler için az ama benim için büyük başarı 1günde 400gr vermek 1 haftada 1 kilo yavaş yavaş ilerliyorum hedefime
ikiye birde beni kontrol ediyor telefon aciyor durmadanya küssene sen o kadına sana iş çıkartıyo iyiliğini isteyen insan destekler seni madem getirecek diyete yararlı bişiler getirsin
ya öle bide hafta sonu gelsen
gel beraber yatalım sizim danalar gibi
dün oruçlumuydun allah kabul etsin
ekimde cok ya canimevin icinde kombiler degisiyocamlar degisicek tum petekler kontrol edilcek bozuk varsa degistirilcek
disarda dis yalitim yapiliyo sonra balkonlarin korkuluklari degisicek cati degisicek dis booya yapilcak kilerler ve catidaki odalar yenileniyo okadar
allah kabul etsin menün güzel zerram
bende cok severim dutu ama burda bulunmuyor affiyet olsun tatlim
ayteni benmi sandindimi ne tuhaf sen baska yerde ben baska yerde ama ayni seyi izliyoruz
türüt bosuna sosyete kizi dememis bana :89:
sagol arkadsim
o avatarlan icimdeki cocuk cikiyor ortayaolsun talim gitsinde yavas hizli fark etmez bidaha gelmesin cizelgeni de yap bence
ikiye birde beni kontrol ediyor telefon aciyor durmadansIk bogaz yapiyor beni rahat birakmiyor ne güzel yanlizim odada neyapiyon diyo ikiye bi yatalim danalar gibi
ekimde cok ya canim
tüh ballim kaymagim da gitti kuzumlan rahat rahat konusamadim
1,2,3 ses deneme öhö öhöhöm...
yeni gelen tüm arkadaşlar
son zamanlarda yeni geliyorsunuz hoşgeldiniz
fakat dikkat ediyorum kimse geldiğinde 1-2 sayfa geriye gitmiyor
buda doğal olarak size cvp verenlerin canını sıkıyor
böle devam ederse yakında soru sorduğunuzda cvp alamıyacaksınız benden söylemesi
isim vermiyorum tek tek kişi kendini bülür çünküm
ama durum devam ederse daha öncedende yaptığım gibi yazacam isimleri topiğe yapıştıracam panoya
herkesin kulacığına küpe ola
bizde boşuna konuşmuş gibi hisse kapılmayalım
güzel güzel kardeş kardeş zayıflayalım
hepinize iyi kilo vermeler
dip not :uyarı 1. maddedir
fesat iste canim napcanay öle kıskanç yav nispetolsun die yapmış
ay akşam kaynanamı etiketlediğini görünce ne güldümvar ya
bu çaba nie anlamıyorum
insan gibi anlaşmak var ken hoşuma gidiyo artık demek çok önemsiyo beni
hayır ben vayanaya gelecem sen pişirecen toast
o eltiyi ben
yok artikaybu sabah seda sayana doktur çıkmış
küp şeker yemeyin dedi içinde domuz jelatini varmış onla küp haline getiriyolarmış şekerleri hayvanların kemiklerinden ilik alıyorlarmış:26:
ay midem bulandı remen :26:
domuz eti yemioz dioz en masum şekerden alıyomuşuz meğerse
kolaay gelsin allah zihin acikligi versin canimevet canim cok zor simdi ahmeti uyuttum bende internetten indirdigim almanca dersleri calisayim biraz kelime ezberleyeyim gorusuruz kizlar
kiz ben kücükken hep pisiyi tutardimsuziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tom ve jerryy oynuyo gel izleyelim arkidişim
olabilir canım isim vermedim ben kimse için şudur budur demedimo kişi benmi oluyorum acaba?
fesat iste canim napcan
yok artik
kolaay gelsin allah zihin acikligi versin canim
kiz ben kücükken hep pisiyi tutardimtom a üzülürdüm hep
tünaydinlartünaydın kızlar sabah 1saat yürüdüm 1 bardak süt içtim sonrada klasik kahvaltımı yaptım sizler naptınız bakim
okutukdan sonra öyle yaptin aradiginiz kisiye suan ulasilamiyor dedimkız baktın o arıyo
teli aç burnunudaelinle tut sıkıştır
deki bu bir teyp kaydıdır
aradığınız vayanalı suzan şu anda çevrim dışıdır
lütfen bir daha rahatsız etmeyiniz
yada olmadı yeter rahat bırak topikten trakyalı hande yolacak seni bak çağırıyom şimdi de
haha ikinci maddeyide merak ettim1,2,3 ses deneme öhö öhöhöm...
yeni gelen tüm arkadaşlar
son zamanlarda yeni geliyorsunuz hoşgeldiniz
fakat dikkat ediyorum kimse geldiğinde 1-2 sayfa geriye gitmiyor
buda doğal olarak size cvp verenlerin canını sıkıyor
böle devam ederse yakında soru sorduğunuzda cvp alamıyacaksınız benden söylemesi
isim vermiyorum tek tek kişi kendini bülür çünküm
ama durum devam ederse daha öncedende yaptığım gibi yazacam isimleri topiğe yapıştıracam panoya
herkesin kulacığına küpe ola
bizde boşuna konuşmuş gibi hisse kapılmayalım
güzel güzel kardeş kardeş zayıflayalım
hepinize iyi kilo vermeler
dip not :uyarı 1. maddedir
olabilir canım isim vermedim ben kimse için şudur budur demedim
hem dün sorduğun soruya herkez cvp verdi ama sen bugun hiçbirine cvp yazmamışsın
haklı olarak kızlarda senden cvp bekliyor
aynı senin beklediğin gibi canım
he fesat vallah kendi kendine napatrsa yapsın bana bulaşmasın artık
valla öle canım bilmeden caizolmayan şeyleri yiyoz:26:
kediyi tuttuğun klozete attığın balıktan belli canım
tünaydinlar
okutukdan sonra öyle yaptin aradiginiz kisiye suan ulasilamiyor dedimkonusmak istemiyon beni ihmal ediyon dedi
ben ona söylersem ne yaptigimi beni ispiyonlar belki belki desifre eder oyüzden söylemiyorum
haha ikinci maddeyide merak ettim
öyle canim sana bulasmasinda oturdugu yerde fesatlanip catlasin
hadi ya
kiz birsey anlatcamtürkiyede bizim kasabada dayimin evinin disinda tuvalet yani balkonda köy yerlerinde öyle olur ya neyse
gideyim yapayim tuvaletimi dedim baktim fare varwc nin disindada kedi miauliyor actim geri wc yi kediyi soktum iceriye kapiyi kapattim brr mrr dedi ses kesildi actim wc yi geri kedinin agzinda fare gidiyor affiyet olsun dedim ay ben cok mu kötüüym acaba :26:
lcw de birz bol ewet çünkü bana s bile bazen küçük geliyor ama defaktodan aldığım gömlek s bile bol geldi xs aradım bulamadım yaww..Herkese günaydınlarrr,
Bedenlerden konuşmuşsunuz, LCW nin bedenleri geniş oluyo, 38 oluyor bana, Defacto da falan 40 oluyor, markaya göre değişiyor, gömlekte L tişörtte M oluyo bazen, dediğiniz gibi Türkiye de pek düzgün değil sanırım bu bedenler.
az olmuş biraz canım ... bu aralar faworim tawuk göğsü tost makinasında ızgara hem sulu kurumuyor 2dakikada pişiyor bi bahaeatlıyorum ama ince ince doğruyorum yassı olarak mükemmel..yumuşacık sulu oluyor kuru olmuyor sadece 2 dakika..sabah yarım kazan simidi ve 1 bardak sekersiz çay içtim aslında çok sağlıksız bi kahvaltı ama iş yerinde olduğum için mecbur kaldım...öğlen önerdiniz bişeyler var mı?
ha maşallah canım..sen warya yakında benide geçersin walla diyom.ben yerimde sayarım..gunaydin kizlar sabah 8i 5 gece uyandim acaba adamlar geldide kapiyi duymamis olabilirmiyim digeryerlerde calisanlar calisiyoda eve gelen yok ortada acaba ne demistiki dunbu adam acaba:26:
kizlar bugun itibariyle diyetimin 2.ayina baslamis bulunmaktayim
ilk ay verdigim kilo 7.2
suan 68kiloyum
bakalim 2.ayda nekadar gidicek
cumaya kadar daha tartimiycam
supriz olsun bakalim ne kadar gitcek cumaya kadar
inşallah canım sen dün yine mi?bozdun yoksa..herkes hafta sonu yer durur ben hafta içigünaydın kızlar :) nasılsınız bakalımmm ben güne yine diyetimi bozmamak ümidiyle başlıyorum hr zman olduğu gibi inş bugün kendimi tutabilirimmmm :)
bende sabah 5 te yattım her akşam 10 da uyuyan kızım bugün hiç uyumadı..böyle şeyler yapmazlardı benimkiler bunuda yaşıyorum..bide biyere gidersek nazar falan oluyor ondan 2 3 gün uyutamıyorum sonra geçiyor..kizlar kendime bi kahve yapayim belki ayilirim ayakta uyuyorum yoksa cok uykum varrr
albeni müzicimspirale aslinda iyi korur ama demekki öyle de oluyor kazalar yoksa iyi koruma yöntemi baloncuya gerek kalmiyor
birazdan dünkü mamalarimi ve tartida gördügüm rakami süylicem
hande findik sen domates yollaserbest meslek edincem gidecem satacam onlari :86:aradada yiycem tabii
ewet spiral iyi korur aslında ama işte ozaman kendi doktoruma taktırmamıştım kadın resmen 80 falan wardı yaşı..bu sefer kendi doktoruma taktırdım..regl bi olsam ondan sonra kontrole gitcem halen yok olmadım..bi sıkıntı sardı sarmaladı benii...offf gel artık gellll...güzel tatlım menün ama şu hazır şeyler tırtırıyor beni...bakalım bende cumaya nasıl gelcem sürpriz..bakalım dikkat edince ufak kaçamaklarla ne kadar werebiliyormuşum..günaydin kizlar
dünkü menümü yazayim :86:
sabah: 2 tane Eki Görüntüle 737845 2 dilim kasar peynir sürme peynir üzerine yanina yarim salatalik
ara: nektarin
öglen: 2 dilim Eki Görüntüle 737846 sürme peynir yarim salatalik 1 dilim kasar
ara: 10 tane cilek
aksam fotosunu da cekmisdim aslinda ama bizim bilgisayara baglanan kablo yok artik foto ekliyemiycekmiyim
5 minnak köfte yanina bol salata yogurt
ara: 10 tane cilek
biriki kaanin krackerden
aslinda hicde güzel menü degil :26: ama -900 gramm vermissim dünden yani dün 75.3 cikmisdim simdi 74.4 ciktim bugün cumaya eksi bile cikabilirim cok mutlu oldum
takılma ortak ol tatlım hoşgeldin....kızlar ben de burada takılabilir miyim acaba 79.6kilom
ben içemiyorum tatlım midemimahwediyor istifra edecek oluyorum..kızlar ben sabah kalktığımda ballı sirke yapıyorum ılık suyla yağ oranımda düşme oldu ve metobolizmayıda hızlandırıyor ben bunu farkettim bunu yapan var mı başka..
hoşgeldin sürekli takılmaya çalış tatlım..Slm arkadaslar biara ne güzel takılıyodum size ama nete giremedim uzun zamandır kiloda aldı basını gitti inş yine gelicem aranıza suan ki kilom 79
offf balım ya ikimizde olamadık..sen olmasam diyon ben olsam diye bekliyorum..offf wallaha çok strese girdimn..bende pko wardı doktor çocuğumun geç olacağını falan demişti ama 2 tane çıkıwerrdi we kızdan sonra pko kendiliğinden geçti..kızdan önce düzensizdim kızadan sonra yani 1buçuk yıldır düzenli oluyorum böyle gecikince telaşa düştüm şimdi...günayydiin kizlaarr
cok büyük bi skintiyla uyandim bugün halada kendime gelemedim :26:
hatta buraya bile gelmicektim ama belki acilirim diye geldim
agliyacaktim nerdeyse :26:
kalbime bir skinti oturdu
regl mi gelcek ondanmi nedir anlamadim
Biri vinç getirsin dozer getirsin beni yataktan kaldırsın
öpme tükürüklü beaa..zaten kızım hergün öpüyor tükürüklü..GÜNAYDIN CANLAR
yani aslında tünaydın mı demeliydim
geçmişe gidersem şimdi ballı kaçacak suzi molaya çıkacak en iyisi öleden sonda
sizi çok öptüm tükürüklü tükürüklü
hahayyytttt senin eltide alem haaa...kız eltin nasıl zayıf mı?kilolu mu?bak şöyle bi dal oluwerde yeni cicişler al çatır çatır çatlat..benim elti çatlıyor mesela..beniinceleyip duruyokız eltime o kaa nispet yaptım
oda kendine güya süpriz doğum günü yapmış
havayi fişekler patlattırmış
bide videoya çekmiş kaynanmı etiketlemiş ben göreyim die
güzel menü canımama doğum günü pastasından fazla kaçırma hee..ben oruç tutunca yatağa alıyorum 2 litre su içiyorum uyuyuncaya kadar..ama oruç değilken hiç içmiyorumdünkü menüm
niyetliydim gece canımbişey istemedi pazardan fazla kaçırmıştım zaten
iftarda
2 kaşık kuru fasulye
5 kaşık yeşil fasulye
1 köfte
6-7 kaşık yoğurtlu semizotu
1 bardak ayran
sonra 7 tane erik bi kase kdr kiraz
suyu çok az tükettim dün oruçtan dolayı
sadece 500 ml
bugün
tam belli değil yarın yazayım
öğlen dalından dut yicez
3 gibi yaşpasta var bi arkadaşın doğum günü
akşamada kv me gidecez menüyü bilmiyorum
walla antalya domatessezonunu kapatıyor..kızmüzü ben şimdi konserveyi neylen yapacam anlayamadım bacım şimdi olan domatizlerin içi hala beyaz
ne yicemizi şaşırdık bacım nedir bu yaa..artık kimin yalan kimin doğru söylediği belli değil..aybu sabah seda sayana doktur çıkmış
küp şeker yemeyin dedi içinde domuz jelatini varmış onla küp haline getiriyolarmış şekerleri hayvanların kemiklerinden ilik alıyorlarmış:26:
ay midem bulandı remen :26:
domuz eti yemioz dioz en masum şekerden alıyomuşuz meğerse
casus o casus demin odama geliyor simdi yine ariyor offkız çok gizli işler yapıyom de
çok ısrar edersen bu işe senide bulaştırırım sonu kötü olur de
elini verirsen kolunu kaptırırsın orda yaratıklar var de
korkut kız onu
ikinci maddeyi daha 1 ay önce tartışmıştık hatırlıyorsan
bizim trakyada bi laf var
ne kaa ekmek o kaa köfte
gör beni göreyim seni
sev beni seveym seni
öp beni öpeyim seni
yol beni yolayım seni
daha bitmedi bacimkız ben senden korkuyom artık
cani suzim diyecem
ama ekolojik sisteme göre kedininde karnını doyurması lazım
e bide tabi seninde zartlayıp pırtlaman lazım
e iyi olmuş suzim fare çok nası olsa
ay aynen öle bu sabah dinleyince içim karardıhaydin bakalım alıntılarımı yapayım..nasıl çıkcam bakalım işin içinde...
lcw de birz bol ewet çünkü bana s bile bazen küçük geliyor ama defaktodan aldığım gömlek s bile bol geldi xs aradım bulamadım yaww..
az olmuş biraz canım ... bu aralar faworim tawuk göğsü tost makinasında ızgara hem sulu kurumuyor 2dakikada pişiyor bi bahaeatlıyorum ama ince ince doğruyorum yassı olarak mükemmel..yumuşacık sulu oluyor kuru olmuyor sadece 2 dakika..
ha maşallah canım..sen warya yakında benide geçersin walla diyom.ben yerimde sayarım..
inşallah canım sen dün yine mi?bozdun yoksa..herkes hafta sonu yer durur ben hafta içigerçibu hafta öyle kaçamaklarım olmadı..cumaya görcez bakalım..
bende sabah 5 te yattım her akşam 10 da uyuyan kızım bugün hiç uyumadı..böyle şeyler yapmazlardı benimkiler bunuda yaşıyorum..bide biyere gidersek nazar falan oluyor ondan 2 3 gün uyutamıyorum sonra geçiyor..
ewet spiral iyi korur aslında ama işte ozaman kendi doktoruma taktırmamıştım kadın resmen 80 falan wardı yaşı..bu sefer kendi doktoruma taktırdım..regl bi olsam ondan sonra kontrole gitcem halen yok olmadım..bi sıkıntı sardı sarmaladı benii...offf gel artık gellll...güzel tatlım menün ama şu hazır şeyler tırtırıyor beni...bakalım bende cumaya nasıl gelcem sürpriz..bakalım dikkat edince ufak kaçamaklarla ne kadar werebiliyormuşum..
takılma ortak ol tatlım hoşgeldin....
ben içemiyorum tatlım midemimahwediyor istifra edecek oluyorum..
hoşgeldin sürekli takılmaya çalış tatlım..
offf balım ya ikimizde olamadık..sen olmasam diyon ben olsam diye bekliyorum..offf wallaha çok strese girdimn..bende pko wardı doktor çocuğumun geç olacağını falan demişti ama 2 tane çıkıwerrdi we kızdan sonra pko kendiliğinden geçti..kızdan önce düzensizdim kızadan sonra yani 1buçuk yıldır düzenli oluyorum böyle gecikince telaşa düştüm şimdi...
Eki Görüntüle 737961 yettim handem...
öpme tükürüklü beaa..zaten kızım hergün öpüyor tükürüklü..
hahayyytttt senin eltide alem haaa...kız eltin nasıl zayıf mı?kilolu mu?bak şöyle bi dal oluwerde yeni cicişler al çatır çatır çatlat..benim elti çatlıyor mesela..beniinceleyip duruyo
güzel menü canımama doğum günü pastasından fazla kaçırma hee..ben oruç tutunca yatağa alıyorum 2 litre su içiyorum uyuyuncaya kadar..ama oruç değilken hiç içmiyorum
walla antalya domatessezonunu kapatıyor..Eki Görüntüle 737972 bak bunlar bizim domatesler..bunlar sonlardan..normalde daha kırmızı daha güzel olur..yurttışına gidiyor ama bozulmıyor içide kırmızı olur..ama bitttiiiii bende pazardan alcam artıkın tatlım..ben bide bu son kalanlardan salça yapcam kendime kıpkırmızı oluyor we 2 yıl bile bozulmadan duruyor..konserwe hiç yapmıyorum ben ya..hiç denemedim..yaylaların domatesleri oluyor artık o kötü olan dpmatesler işte hep sona kaldığı son domatesler olduğu için öyle..sezan başında bak sen domatesler bide..walla ne zaman çıkar tam olarak bilmiyorum ben ama sanırım kasımın sonlarına doğru çıkacak..
ne yicemizi şaşırdık bacım nedir bu yaa..artık kimin yalan kimin doğru söylediği belli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?