70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

casus o casus demin odama geliyor simdi yine ariyor off

daha bitmedi bacim babaannemin kedisini de cama yapistiriyordum agzini camdaki sinekleri yalayip yutsun diye

suzi senin çocukluğun çok vahim hayatım
hep bu şekilsiz vayana yiceklerinden böle oluyo işte
kız yolyakınken kaana doğal yedir bare çocuk senin gibi psikopat olmasın
bende karıncalara şeker koyardım içinede evde ne hap bulursa toz gibi yapar koyardım
karıncaların başı ağrımasın die
sen o casusu bağlasana bi bana ben onu bi casuslayımda görsün o

Sehen Sie in der Box Suzi

off çok bunaaldım daraldım çok sıcak nefes alınmıyor evde yav
şimdi girecem benim balıkların yanına oh mis gibiler
jalousinleri indirdim camlari kapatim ve arkama da vantilatör calistirdim düsün yani yaniyom
kingkongun yanina gittim az önce dedim bak kingkong yarin da 34 derece olcakmis beni erken birakda oglisimi havusa götüreyim tamam dedi saat 13 de cikabilirsin yarin arada seviyorum bu kingkongu kücük maymunlarin adi neydi ceni mi onun giibi uysal oluyor
birsey olmaz canim insallah allah isteyene versin senin domatesler normal görünuyor napim kuzum buralarda genelde hep hazir seyler var
yok onlarinki normal resminde tuhaflik göremedim

oh valla benide götür suzim bende sokacam ayaklarımı ben giremem havuza perileniyom öle pistir die

bugünde hawa okadar bunaltıcı ki!nem çok yüksek..daraldım..

bilmiyorum ki!tatlım wardır belki..bende ewleninceye kadar bilmiyordum..kayınwalideden öğrendim..yaptığım bişeyde yok sadece domatesleri yıkayıp çuwala katıyorsun o orada bekliyor güneşte bi müddet onuda bilmiyom gerçi..sonra onun makinası war götürüyor kayınpereder orada sıktırıyor..geliyor kıwama gelinceye kadar güneşte bekletiyorsun ara ara karıştırıyorsun üzerine tülbent falan örtüyoruz toz girmesin diye..öyle yani..cery yapmıyoruz kız ..ben zaten bilmiyorum seraya gitmem bile..taa 2 yıl oldu girmeyeli ozamanda girip gezmiştim bi ..

dimi vayana beni bozdu anam napim burda sinek fare kedimi görüyoruz ki de nasil davrancagimizi bilek
haha basi niye agrisin ki karincalarin
ay ben onu fark etmedim begeni diye bakmiyorumdum box a bakim

anaam m gıı ben domatisci oldum iyice..hahahyyyytt duyanda yakından ilgileniyorum sancak..oysa suratlarını görmüyorum..buradakilerde bana gülüyor..kışın kerewiz sapları daha yeni çıkarken toplamışım maydonoz diye..güldü millet bana

işte o makinadan yok ya cnım yapamam die bende salçayı dışardan alıyom
evet akşamda zor uyuduk esiyor güya ama sadece perdeler sallanıyor sinir bozucu yani
nefes alamıyon evin içinde
dimi vayana beni bozdu anam napim burda sinek fare kedimi görüyoruz ki de nasil davrancagimizi bilek
haha basi niye agrisin ki karincalarin
ay ben onu fark etmedim begeni diye bakmiyorumdum box a bakim

e işte çocukluk aklı belkide ölüyordu karıncalar ağrı kesiciden
kız orda hayvaldamı yok öcük böcük nerde yaşıyonuz siz yaw bazen ayda yaşıyonuz diyesimgeliyor
banada bazen opluyo bakmıyom kutuya

dün benim koca geldi sıktı bu kadınlar kulübünde ha nezaman gelsem açık dedi..Alla alla onlar olmasa ben şun bukadar kiloyu wermiş olamazdım dedim sustu kaldı..eee zayıfladıkça herifin hoşuna gidiyor ne dicek.

arkadaşlar yeni gelenlere herkes hoş geldin diyor maşallah çok misafirpersiniz hepinize teşekkür ediyorum şu çizelgeler nasıl yapılıyor biri tarif edebilir mi acaba

ay sen ölediyince aklıma geldi
geçen yıl hep beraber tekirdağya gidiyorz
kaynanam kociş ben bide teyzesi
yolda durduk piknik gibi yapacaz evden aldıklarımızı yiyecez
kurduk sofrayı oturduk
ay dedim burda bizden öncede birileri piknik yapmış ne çok zeytin yemişler etraf çekirdek dolu
ay millet bana güldü çok utandım
meğerse onlar zeytin çekirdeği deil keçi dışkısıymış:26:
he iyi bahane bulmuşssun bacım topikte olmasa nefes alamayacam bi yerde
2çene çalıyokta rahatlıyom

sende hande walla çok güldüm haaa...iyiki war bu topik ciden yoksa ben kafayı sıyırcam..üstüne bide kilo alcaktım..

hangi soruya cevap vermedim cevap vermediğimden eminmisin?

günaydın kızlaaarrr günaydın mıııı diyen sesleri duyar gibiyim

kizlar bugun itibariyle diyetimin 2.ayina baslamis bulunmaktayim
ilk ay verdigim kilo 7.2
suan 68kiloyum
bakalim 2.ayda nekadar gidicek
cumaya kadar daha tartimiycam
supriz olsun bakalim ne kadar gitcek cumaya kadar

maşallaaah ne güzel vermişsin

kuzum sen depreyona mi girdin :26: sen daha kücüksün zamanla hersey olacakdir akisina birak

arada girer çıkarım ben öyle kararlıyım yaz sonuna kadar fıstık gibin olup ben bakmıcam o çocuğun yüzüne
kızlar ben de burada takılabilir miyim acaba 79.6kilom

hoşgeldiiin tatlış

burası baya hareketliymiş sevdim

ben de çok eğleniyorum burda arada yaramazlık yapınca azcık küçücük dayak da var ama şu şekilde

az olur mu canım gayet güzel vermişsin maşallah önemli olan yavaş ve kalıcı vermek zaten

tünaydın kızlar sabah 1saat yürüdüm 1 bardak süt içtim sonrada klasik kahvaltımı yaptım sizler naptınız bakim

yalnız aç karna spor yapmak sandığımız gibi iyi bişey değilmiş profesyonel spor yapan bi arkadaşım söylemişti aç karna spor yapınca vücut yakcak bişey bulamayıp kaslardan yiyomuş :26:

kiz ben kücükken hep pisiyi tutardim tom a üzülürdüm hep

çok kısa sürüyo ama 20 dk hemencik bitiveriyo kaçırıyorum hep

sende hande walla çok güldüm haaa...iyiki war bu topik ciden yoksa ben kafayı sıyırcam..üstüne bide kilo alcaktım..
ay öle valla seviyorum sizi bu topiği herkesi
bazen kilo veremesemde morelim düzelşyor

canım kimse soru sormadı sana zaten topiği dünden takip etseydin senin sorduğun beden sorusuna yazılan cvplara 2 satır bi şey yazardın insanlarda boşuna sana cvp vermemiş olurdu
aynı şekilde dün sorduğun soruyo kimse cvp vermese sende bizim cvbımızı beklesen hoş olurmuydu
alıntı yapmazsan kim bilecek sana verdiği cvpları okuduğunu

bendegeç uyandımşaşırmıyorum o yzüden

amin suzim rabbim ewlat isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli ewlatlar nasip etsin..kız hande sıkma aleti bizdede yok..buralarda domates çok olunca bu wakitler şirketler gelip son kalan domatesleri satın alır kocaman tırlarla..sonracıma o milletin sıkma makinaları olur oraya götürüp sıktırıyoruz..sen nerde bulcan orlarda zaten..burası domates diyarı..

oh valla benide götür suzim bende sokacam ayaklarımı ben giremem havuza perileniyom öle pistir die
napim bacim burda göl yok deniz yok havuza atacaz kendimizi clorlu su sürekli yenileniyor altdan pis olmaz herhalde okada su gecirmez telefonum olsa sana resmini cekerdim suyun girip ciktigi yeri
domitis ciko müzicim
he ayda yasiyoz hay allah sehir merkezi gibi iste bacim apartman apartman üstüne
kutuma hergün gelen giden olmayinca bakmiyorum
bak kk yi birakirsam dombis olurum yastik niyetine sarilirsin bana de
arkadaşlar yeni gelenlere herkes hoş geldin diyor maşallah çok misafirpersiniz hepinize teşekkür ediyorum şu çizelgeler nasıl yapılıyor biri tarif edebilir mi acaba
hande yazmis canim takildigin yer olursa yine sorarsin
deli ya

canim ben anladim handenin dedigini sen bedenleri sormusdun ya ben kizlarin bedenlerini ezberledim bile simdi bizim topikde arada test yapiyoruz
berenevra kac beden giyiyor balkaymak niye türkiyede farkli giyiyor ben kac beden giyom :86:
bunlari cevapladinmi demekki sinavi gecmissindir

tamam o zman ben antalyay taşınıyom dur gidip valizimi hazırlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…