- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
casus o casus demin odama geliyor simdi yine ariyor off
daha bitmedi bacimbabaannemin kedisini de cama yapistiriyordum agzini camdaki sinekleri yalayip yutsun diye
jalousinleri indirdim camlari kapatim ve arkama da vantilatör calistirdim düsün yani yaniyomoff çok bunaaldım daraldım çok sıcak nefes alınmıyor evde yav
şimdi girecem benim balıkların yanına oh mis gibiler
birsey olmaz canim insallahhaydin bakalım alıntılarımı yapayım..nasıl çıkcam bakalım işin içinde...
lcw de birz bol ewet çünkü bana s bile bazen küçük geliyor ama defaktodan aldığım gömlek s bile bol geldi xs aradım bulamadım yaww..
az olmuş biraz canım ... bu aralar faworim tawuk göğsü tost makinasında ızgara hem sulu kurumuyor 2dakikada pişiyor bi bahaeatlıyorum ama ince ince doğruyorum yassı olarak mükemmel..yumuşacık sulu oluyor kuru olmuyor sadece 2 dakika..
ha maşallah canım..sen warya yakında benide geçersin walla diyom.ben yerimde sayarım..
inşallah canım sen dün yine mi?bozdun yoksa..herkes hafta sonu yer durur ben hafta içigerçibu hafta öyle kaçamaklarım olmadı..cumaya görcez bakalım..
bende sabah 5 te yattım her akşam 10 da uyuyan kızım bugün hiç uyumadı..böyle şeyler yapmazlardı benimkiler bunuda yaşıyorum..bide biyere gidersek nazar falan oluyor ondan 2 3 gün uyutamıyorum sonra geçiyor..
ewet spiral iyi korur aslında ama işte ozaman kendi doktoruma taktırmamıştım kadın resmen 80 falan wardı yaşı..bu sefer kendi doktoruma taktırdım..regl bi olsam ondan sonra kontrole gitcem halen yok olmadım..bi sıkıntı sardı sarmaladı benii...offf gel artık gellll...güzel tatlım menün ama şu hazır şeyler tırtırıyor beni...bakalım bende cumaya nasıl gelcem sürpriz..bakalım dikkat edince ufak kaçamaklarla ne kadar werebiliyormuşum..
takılma ortak ol tatlım hoşgeldin....
ben içemiyorum tatlım midemimahwediyor istifra edecek oluyorum..
hoşgeldin sürekli takılmaya çalış tatlım..
offf balım ya ikimizde olamadık..sen olmasam diyon ben olsam diye bekliyorum..offf wallaha çok strese girdimn..bende pko wardı doktor çocuğumun geç olacağını falan demişti ama 2 tane çıkıwerrdi we kızdan sonra pko kendiliğinden geçti..kızdan önce düzensizdim kızadan sonra yani 1buçuk yıldır düzenli oluyorum böyle gecikince telaşa düştüm şimdi...
Eki Görüntüle 737961 yettim handem...
öpme tükürüklü beaa..zaten kızım hergün öpüyor tükürüklü..
hahayyytttt senin eltide alem haaa...kız eltin nasıl zayıf mı?kilolu mu?bak şöyle bi dal oluwerde yeni cicişler al çatır çatır çatlat..benim elti çatlıyor mesela..beniinceleyip duruyo
güzel menü canımama doğum günü pastasından fazla kaçırma hee..ben oruç tutunca yatağa alıyorum 2 litre su içiyorum uyuyuncaya kadar..ama oruç değilken hiç içmiyorum
walla antalya domatessezonunu kapatıyor..Eki Görüntüle 737972 bak bunlar bizim domatesler..bunlar sonlardan..normalde daha kırmızı daha güzel olur..yurttışına gidiyor ama bozulmıyor içide kırmızı olur..ama bitttiiiii bende pazardan alcam artıkın tatlım..ben bide bu son kalanlardan salça yapcam kendime kıpkırmızı oluyor we 2 yıl bile bozulmadan duruyor..konserwe hiç yapmıyorum ben ya..hiç denemedim..yaylaların domatesleri oluyor artık o kötü olan dpmatesler işte hep sona kaldığı son domatesler olduğu için öyle..sezan başında bak sen domatesler bide..walla ne zaman çıkar tam olarak bilmiyorum ben ama sanırım kasımın sonlarına doğru çıkacak..
ne yicemizi şaşırdık bacım nedir bu yaa..artık kimin yalan kimin doğru söylediği belli değil..
yok onlarinki normal resminde tuhaflik göremedimay aynen öle bu sabah dinleyince içim karardı
ay ben rendeleyip kaynatayım kavanoza koyayımdedim ama geç kaldım heral domatisler kormızıolsun die bekledim hep acaba benimkonserve yapacağım tarla domatesi olabilirmi:44:
şimdiki domateslerin kesiyorum içini beyaz çekirdekleri pörtlüyor ehmen hiç eti yok kokusu yok
salçayı dışardan alıyom canım ben onu beceremem heral
kız cerryy de yapıyonuzmu belki suzinin yedikleri sizin ceryylerdir
jalousinleri indirdim camlari kapatim ve arkama da vantilatör calistirdim düsün yani yaniyom
kingkongun yanina gittim az öncededim bak kingkong yarin da 34 derece olcakmis beni erken birakda oglisimi havusa götüreyim tamam dedi saat 13 de cikabilirsin yarin arada seviyorum bu kingkongu kücük maymunlarin adi neydi ceni mi onun giibi uysal oluyor
birsey olmaz canim insallahallah isteyene versin senin domatesler normal görünuyor napim kuzum buralarda genelde hep hazir seyler var
yok onlarinki normal resminde tuhaflik göremedim
bugünde hawa okadar bunaltıcı ki!nem çok yüksek..daraldım..of bunaldım
ay aynen öle bu sabah dinleyince içim karardı
ay ben rendeleyip kaynatayım kavanoza koyayımdedim ama geç kaldım heral domatisler kormızıolsun die bekledim hep acaba benimkonserve yapacağım tarla domatesi olabilirmi:44:
şimdiki domateslerin kesiyorum içini beyaz çekirdekleri pörtlüyor ehmen hiç eti yok kokusu yok
salçayı dışardan alıyom canım ben onu beceremem heral
kız cerryy de yapıyonuzmu belki suzinin yedikleri sizin ceryylerdir
suzi senin çocukluğun çok vahim hayatım
hep bu şekilsiz vayana yiceklerinden böle oluyo işte
kız yolyakınken kaana doğal yedir bare çocuk senin gibi psikopat olmasın
bende karıncalara şeker koyardım içinede evde ne hap bulursa toz gibi yapar koyardım
karıncaların başı ağrımasın die
sen o casusu bağlasana bi bana ben onu bi casuslayımda görsün o
Sehen Sie in der Box Suzi
işte o makinadan yok ya cnım yapamam die bende salçayı dışardan alıyombugünde hawa okadar bunaltıcı ki!nem çok yüksek..daraldım..
bilmiyorum ki!tatlım wardır belki..bende ewleninceye kadar bilmiyordum..kayınwalideden öğrendim..yaptığım bişeyde yok sadece domatesleri yıkayıp çuwala katıyorsun o orada bekliyor güneşte bi müddet onuda bilmiyom gerçi..sonra onun makinası war götürüyor kayınpereder orada sıktırıyor..geliyor kıwama gelinceye kadar güneşte bekletiyorsun ara ara karıştırıyorsun üzerine tülbent falan örtüyoruz toz girmesin diye..öyle yani..cery yapmıyoruz kız ..ben zaten bilmiyorum seraya gitmem bile..taa 2 yıl oldu girmeyeli ozamanda girip gezmiştim bi ..
dimivayana beni bozdu anam napim burda sinek fare kedimi görüyoruz ki de nasil davrancagimizi bilek
haha basi niye agrisin ki karincalarin
ay ben onu fark etmedimbegeni diye bakmiyorumdum box a bakim
ay sen ölediyince aklıma geldianaam m gıı ben domatisci oldum iyice..hahahyyyytt duyanda yakından ilgileniyorum sancak..oysa suratlarını görmüyorum..buradakilerde bana gülüyor..kışın kerewiz sapları daha yeni çıkarken toplamışım maydonoz diye..güldü millet bana
he iyi bahane bulmuşssun bacım topikte olmasa nefes alamayacam bi yerdedün benim koca geldi sıktı bu kadınlar kulübünde ha nezaman gelsem açık dedi..Alla alla onlar olmasa ben şun bukadar kiloyu wermiş olamazdım dedim sustu kaldı..eee zayıfladıkça herifin hoşuna gidiyor ne dicek.
arkadaşlar yeni gelenlere herkes hoş geldin diyor maşallah çok misafirpersinizhepinize teşekkür ediyorum şu çizelgeler nasıl yapılıyor biri tarif edebilir mi acaba
ay sen ölediyince aklıma geldi
geçen yıl hep beraber tekirdağya gidiyorz
kaynanam kociş ben bide teyzesi
yolda durduk piknik gibi yapacaz evden aldıklarımızı yiyecez
kurduk sofrayı oturduk
ay dedim burda bizden öncede birileri piknik yapmış ne çok zeytin yemişler etraf çekirdek dolu
ay millet bana güldü çok utandım
meğerse onlar zeytin çekirdeği deil keçi dışkısıymış:26:
he iyi bahane bulmuşssun bacım topikte olmasa nefes alamayacam bi yerde
2çene çalıyokta rahatlıyom
olabilir canım isim vermedim ben kimse için şudur budur demedim
hem dün sorduğun soruya herkez cvp verdi ama sen bugun hiçbirine cvp yazmamışsın
haklı olarak kızlarda senden cvp bekliyor
aynı senin beklediğin gibi canım
he fesat vallah kendi kendine napatrsa yapsın bana bulaşmasın artık
valla öle canım bilmeden caizolmayan şeyleri yiyoz:26:
kediyi tuttuğun klozete attığın balıktan belli canım
kizlar bugun itibariyle diyetimin 2.ayina baslamis bulunmaktayim
ilk ay verdigim kilo 7.2
suan 68kiloyum
bakalim 2.ayda nekadar gidicek
cumaya kadar daha tartimiycam
supriz olsun bakalim ne kadar gitcek cumaya kadar
kuzum sen depreyona mi girdin :26: sen daha kücüksün zamanla hersey olacakdir akisina birak
kızlar ben de burada takılabilir miyim acaba 79.6kilom
burası baya hareketliymiş sevdim
amaaaaaa bu 2.haftam ve şimdiden 1.5kilo verdim bundan 2 sene öncesi 60kiloydum inşallah yine öyle olacağımdün 80.1 idim bugün 79,7 olmuşum 400gr ile aranıza gelebildim belki sizler için az ama benim için büyük başarı 1günde 400gr vermek 1 haftada 1 kilo yavaş yavaş ilerliyorum hedefime
tünaydın kızlar sabah 1saat yürüdüm 1 bardak süt içtim sonrada klasik kahvaltımı yaptım sizler naptınız bakim
kiz ben kücükken hep pisiyi tutardimtom a üzülürdüm hep
ay öle valla seviyorum sizi bu topiği herkesisende hande walla çok güldüm haaa...iyiki war bu topik ciden yoksa ben kafayı sıyırcam..üstüne bide kilo alcaktım..
hangi soruya cevap vermedim cevap vermediğimden eminmisin?
bendegeç uyandımşaşırmıyorum o yzüdengünaydın kızlaaarrrgünaydın mıııı diyen sesleri duyar gibiyim
maşallaaah ne güzel vermişsin
arada girer çıkarım ben öylekararlıyım yaz sonuna kadar fıstık gibin olup ben bakmıcam o çocuğun yüzüne
hoşgeldiiin tatlış
ben de çok eğleniyorum burdaarada yaramazlık yapınca azcık küçücük dayak da var ama şu şekilde
az olur mu canım gayet güzel vermişsin maşallahönemli olan yavaş ve kalıcı vermek zaten
yalnız aç karna spor yapmak sandığımız gibi iyi bişey değilmiş profesyonel spor yapan bi arkadaşım söylemişti aç karna spor yapınca vücut yakcak bişey bulamayıp kaslardan yiyomuş :26:
çok kısa sürüyo ama 20 dk hemencik bitiveriyo kaçırıyorum hep
soruna bir kac kisi cevap verdi bi zahmet baksan sordukdan sonra
daha öncede oldu ayni sey
napim bacim burda göl yok deniz yokoh valla benide götür suzim bende sokacam ayaklarımı ben giremem havuza perileniyom öle pistir die
domitis ciko müzicimanaam m gıı ben domatisci oldum iyice..hahahyyyytt duyanda yakından ilgileniyorum sancak..oysa suratlarını görmüyorum..buradakilerde bana gülüyor..kışın kerewiz sapları daha yeni çıkarken toplamışım maydonoz diye..güldü millet bana
he ayda yasiyoz hay allahişte o makinadan yok ya cnım yapamam die bende salçayı dışardan alıyom
evet akşamda zor uyuduk esiyor güya ama sadece perdeler sallanıyor sinir bozucu yani
nefes alamıyon evin içinde
e işte çocukluk aklı belkide ölüyordu karıncalar ağrı kesiciden
kız orda hayvaldamı yok öcük böcük nerde yaşıyonuz siz yaw bazen ayda yaşıyonuz diyesimgeliyor
banada bazen opluyo bakmıyom kutuya
bak kk yi birakirsam dombis olurum yastik niyetine sarilirsin bana dedün benim koca geldi sıktı bu kadınlar kulübünde ha nezaman gelsem açık dedi..Alla alla onlar olmasa ben şun bukadar kiloyu wermiş olamazdım dedim sustu kaldı..eee zayıfladıkça herifin hoşuna gidiyor ne dicek.
hande yazmis canim takildigin yer olursa yine sorarsinarkadaşlar yeni gelenlere herkes hoş geldin diyor maşallah çok misafirpersinizhepinize teşekkür ediyorum şu çizelgeler nasıl yapılıyor biri tarif edebilir mi acaba
deli yaay sen ölediyince aklıma geldi
geçen yıl hep beraber tekirdağya gidiyorz
kaynanam kociş ben bide teyzesi
yolda durduk piknik gibi yapacaz evden aldıklarımızı yiyecez
kurduk sofrayı oturduk
ay dedim burda bizden öncede birileri piknik yapmış ne çok zeytin yemişler etraf çekirdek dolu
ay millet bana güldü çok utandım
meğerse onlar zeytin çekirdeği deil keçi dışkısıymış:26:
he iyi bahane bulmuşssun bacım topikte olmasa nefes alamayacam bi yerde
2çene çalıyokta rahatlıyom
canim ben anladim handenin dedigini sen bedenleri sormusdun yahangi soruya cevap vermedim cevap vermediğimden eminmisin?
amin suzim rabbim ewlat isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli ewlatlar nasip etsin..kız hande sıkma aleti bizdede yok..buralarda domates çok olunca bu wakitler şirketler gelip son kalan domatesleri satın alır kocaman tırlarla..sonracıma o milletin sıkma makinaları olur oraya götürüp sıktırıyoruz..sen nerde bulcan orlarda zaten..burası domates diyarı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?