Alıntıyı Yapamadım ve Birde Kilo Çizelgesini Yaptım ama Kilom çıkmadı Sanırım Birşeyleri yanlış Yaptım
Birde Yorumlarınızı Okudum Jillianla Spor Yapıyormuşsunuz Bende Başladım Gerçekten Güzel. Hepinize Teşkkürler Sanırım Kilo Vericem Buna kalpten İnanıyorum :)
kızlar bakın ne buldumip atlayarak 1 saatte 1000 kalori yakabiliyomuşuz sabah 300 akşam 300 yapsak yeterliymiş zayıflamak için
İp Atlayıp Zayıfladım
oyyy kızlar jillian'a başladım da dayanamadım son 10 dkda bıraktım :122: nasıl terledim nasıl ter attım öyle ya:124: bi de daha lvl 1
buradan bak canimAlıntıyı Yapamadım ve Birde Kilo Çizelgesini Yaptım ama Kilom çıkmadı Sanırım Birşeyleri yanlış Yaptım
Birde Yorumlarınızı Okudum Jillianla Spor Yapıyormuşsunuz Bende Başladım Gerçekten Güzel. Hepinize Teşkkürler Sanırım Kilo Vericem Buna kalpten İnanıyorum :)
ya ben atlicamda yeri delip alta düsermiyim diye korkuyomkızlar bakın ne buldumip atlayarak 1 saatte 1000 kalori yakabiliyomuşuz sabah 300 akşam 300 yapsak yeterliymiş zayıflamak için
İp Atlayıp Zayıfladım
ha olmamissa durolmamış canım olmamış bunda bilemeyecek bişey yok
canımcım alıntı yorumlarrın sağ altında tırnak işareti var oradan çizelgenide sitesine gir sitenin dilini türkçeye çevir gerisi seni yönlendiriyor yaptıktan sonra en altta url adresi veriyor onu kopyala kullanıcı kontrol panelinde profili düzenle çizelge kısmı var oraya yapıştır umarım anlatabilmişimdir
Şimdi kaşarlı pideyi mideme indiriyorum
Uzandım
Çatalı batırdım
Veee hopp ağzımda
bol cısslı olmus ben yesem bu kadar hemen artılar fırlar
pilav batırmıs günü resmen
bende giremedim bi daha kuzum yaa işler yogundu sadece okudum
bol action ama sonucu hüsran zaten paylaşmışlar videoyu valla çok romantikti allah huzur mutluluk versin onlara inş.
kız hani çalışmaya baslayınca zayıflıcaktın daha ılk gunden pideler löp löpp yiyonnn
kızlar bugünkü menüm:
sabah 8gibi 2 kayısı sonra öğleye kadar bol su
öğleyin 1dilim ekmek ile biraz sucuklu omlet,azıcık kaşar peyniri domates salatalık şekersiz çay (kahvaltıyı eşimle beraber öğleyin yapıyoruz sabahları yemek istemiyorda)
akşam (eşim 2gündür dışarda yiyor iş gereği bende kendime bişey hazırlamıyorum)
1dilim ekmek domates salatalık biraz lor peyniri biraz da karpuz
ne kadar düzenli besleniyorum değilmi
birazdan oğluşumla da yürüyüşe çıkacağız inşallah
çok yorucu olur ya 300 taneinsanın haşatı çıkar
canım sen 96 kiloda mıydın etiketini görünce çok şaşırdım nekadar sürede verdin tebrik ederim
ablalara el kalkarmi kizzz
ya ben atlicamda yeri delip alta düsermiyim diye korkuyom
ya ben atlicamda yeri delip alta düsermiyim diye korkuyom :27: :60: :60: :60: ha olmamissa dur :4::4::4: :1:[/QUOTE .!.:
ya kaşarıçatalın ucuyla 2 -3 kere çok küçük aldım sucuklu omletide az yaptım zaten eşimle birlikte yedim 4-5 çatal size göre bu miktarlar çok biliyorum ama daha az yiyemiyorum emzirdiğim için acıkıyorum ya da bu bahaneye sığınıyorumcanım başta bi çok gibi geldi byle suck kaşar felan ama sonra okudm az gibi bgn bnmde bi sabah güzldi hala bişy yiyemedm
haşatımız çıksa da zayıflıcaz başka yolu yok :124: kısa sürede vermedim tabi ki15-16 yaşlarındayken öyleydim pek bişey yapmadım yavaş yavaş verdim şu an 19 yaşındayım moral versin diye yazdım motivasyon amaçlı
olsun canım bence çok büyük başarı tebrik ederim
alt kattakiler düşünsün onu da
ya kaşarıçatalın ucuyla 2 -3 kere çok küçük aldım sucuklu omletide az yaptım zaten eşimle birlikte yedim 4-5 çatal size göre bu miktarlar çok biliyorum ama daha az yiyemiyorum emzirdiğim için acıkıyorum ya da bu bahaneye sığınıyorum
haşatımız çıksa da zayıflıcaz başka yolu yok :124: kısa sürede vermedim tabi ki15-16 yaşlarındayken öyleydim pek bişey yapmadım yavaş yavaş verdim şu an 19 yaşındayım moral versin diye yazdım motivasyon amaçlı
olsun canım bence çok büyük başarı tebrik ederim[/FONT
alt kattakiler düşünsün onu da
canım yaaa ben emzirdiğini unutmuşummm bak o zman çok azki zaten nrmaldede az bana göre :)
olsun canım bence çok büyük başarı tebrik ederim
hoşgeldin canım
kahvaltın güzel
bişey dikketimi çekti bardakta yumurtayı nası pişirdin benmi yanlış görüyorum
oğluşum 9aylık oldu artık büyüdü ama yine de emzirirken vücd süper kalori yakıyor. benim hatam bunu sonradan öğrenmek süt yapan şey suymuş doğumdan sonra süt olsun diye yedirdiler bana tatlıları tahin pekmezleri emzirirken harcadığımın kat be katını geri aldım sonuç aynalardan kaçan bennnn
oysa 1ml süt için 7kalori yakıyor vücut. benim sütüm çok değil ama hesaplıyorum bir emzirmede yaklaşık 450kalori harcanıyor buda aşağı yukarı yarım saatlik koşuya bedelmişgünde 3kere filan bu şekilde emziriyorum düşünün benim sütüm az sütü bolbol olan anneler var onlar ne kalori yakıyordur haaaaaa
sıcaktan mıdır çıtır olma sevdasından mıdır nedir bu aralar pek bişey yiyesim gelmiyocuma günü listeleri aşıcam
oğluşum 9aylık oldu artık büyüdü ama yine de emzirirken vücd süper kalori yakıyor. benim hatam bunu sonradan öğrenmek süt yapan şey suymuş doğumdan sonra süt olsun diye yedirdiler bana tatlıları tahin pekmezleri emzirirken harcadığımın kat be katını geri aldım sonuç aynalardan kaçan bennnn
oysa 1ml süt için 7kalori yakıyor vücut. benim sütüm çok değil ama hesaplıyorum bir emzirmede yaklaşık 450kalori harcanıyor buda aşağı yukarı yarım saatlik koşuya bedelmişgünde 3kere filan bu şekilde emziriyorum düşünün benim sütüm az sütü bolbol olan anneler var onlar ne kalori yakıyordur haaaaaa
Herkese iyi akşamlar
Sabah menümü paylaşmıştım.
ara öğün: süt+kiraz
öğle: yoğurtlu semiz otu salatası, tavuk ızgara,2 dilim ekmek
ara:1 bardak yeşil çay,special k fesleğenli krakerden 10 tane,kiraz
akşam:yumurtalı kabak,4 kaşık yoğurt,2 dilim ekmek
saat 9 da 2 porsiyon meyve yiycem.Hadi devam devaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?