70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay bilemeidm ben simdi olmusmu olmamismi :44:[/QUOTE]
olmamış canım olmamış bunda bilemeyecek bişey yok

canımcım alıntı yorumlarrın sağ altında tırnak işareti var oradan çizelgenide sitesine gir sitenin dilini türkçeye çevir gerisi seni yönlendiriyor yaptıktan sonra en altta url adresi veriyor onu kopyala kullanıcı kontrol panelinde profili düzenle çizelge kısmı var oraya yapıştır umarım anlatabilmişimdir

oyyy kızlar jillian'a başladım da dayanamadım son 10 dkda bıraktım :122: nasıl terledim nasıl ter attım öyle ya :124: bi de daha lvl 1
ablalara el kalkarmi kizzz
buradan bak canim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

kızlar bakın ne buldum ip atlayarak 1 saatte 1000 kalori yakabiliyomuşuz sabah 300 akşam 300 yapsak yeterliymiş zayıflamak için

İp Atlayıp Zayıfladım
ya ben atlicamda yeri delip alta düsermiyim diye korkuyom

ha olmamissa dur

sorma tatlım yaaaa koca gnü mahfettm :S

canım başta bi çok gibi geldi byle suck kaşar felan ama sonra okudm az gibi bgn bnmde bi sabah güzldi hala bişy yiyemedm

kızlarrrrr bugn sabah gayt güzl başladım sabah domates salatalık 5 6 zeytn brazck peynir bir dilim kepek ekmeği yedm ondan sonrada pek bişy canım istemedi regl oldum sanırsam ondan birazcık kiraz yedm o kdr nedense byle zamnlrı çok sevyrm cnm hiçbişy istemiyo tabi çikolata hariç amaaa yemicemmmm :)

çok yorucu olur ya 300 tane insanın haşatı çıkar
canım sen 96 kiloda mıydın etiketini görünce çok şaşırdım nekadar sürede verdin tebrik ederim

haşatımız çıksa da zayıflıcaz başka yolu yok :124: kısa sürede vermedim tabi ki 15-16 yaşlarındayken öyleydim pek bişey yapmadım yavaş yavaş verdim şu an 19 yaşındayım moral versin diye yazdım motivasyon amaçlı

ablalara el kalkarmi kizzz

eneee pardon :26: döv beni döv hakettim ben bunu

ya ben atlicamda yeri delip alta düsermiyim diye korkuyom

alt kattakiler düşünsün onu da

aslında ip olmadan normal zıplasak olur mu ki :26: evde o kadar geniş alan yok bizim :26:

oğluşum 9aylık oldu artık büyüdü ama yine de emzirirken vücd süper kalori yakıyor. benim hatam bunu sonradan öğrenmek süt yapan şey suymuş doğumdan sonra süt olsun diye yedirdiler bana tatlıları tahin pekmezleri emzirirken harcadığımın kat be katını geri aldım sonuç aynalardan kaçan bennnn
oysa 1ml süt için 7kalori yakıyor vücut. benim sütüm çok değil ama hesaplıyorum bir emzirmede yaklaşık 450kalori harcanıyor buda aşağı yukarı yarım saatlik koşuya bedelmiş günde 3kere filan bu şekilde emziriyorum düşünün benim sütüm az sütü bolbol olan anneler var onlar ne kalori yakıyordur haaaaaa

büyük nimet valla

sıcaktan mıdır çıtır olma sevdasından mıdır nedir bu aralar pek bişey yiyesim gelmiyo cuma günü listeleri aşıcam

Allah bagislasin canim benimde oglum 5aylik bende emzirioyrum ama sutum oyle cok degil ek gidada aliyo bende sut olsun diye yedimde yedim bir ayda 5kilo aldim ama Doktor sutun yetmiyo mamada verelim dedi
emzirmek gercekten kalori yaktiriyo sansliyiz oyuzden daha Cabuk Kilo veriyoruz

Herkese iyi akşamlar
Sabah menümü paylaşmıştım.

ara öğün: süt+kiraz
öğle: yoğurtlu semiz otu salatası, tavuk ızgara,2 dilim ekmek
ara:1 bardak yeşil çay,special k fesleğenli krakerden 10 tane,kiraz
akşam:yumurtalı kabak,4 kaşık yoğurt,2 dilim ekmek

saat 9 da 2 porsiyon meyve yiycem.Hadi devam devaaaam

Son düzenleme:

canim menun guzelde istersen iki porsiyon yerine bir porsiyon ye
bide kizlar diyodu hatirladigim kadariyla aksam meyve yemeyin diye
yoksa oyle degilmisdi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…