canim menun guzelde istersen iki porsiyon yerine bir porsiyon ye
bide kizlar diyodu hatirladigim kadariyla aksam meyve yemeyin diye
yoksa oyle degilmisdi :26:
siddete hayirhaşatımız çıksa da zayıflıcaz başka yolu yok :124: kısa sürede vermedim tabi ki15-16 yaşlarındayken öyleydim pek bişey yapmadım yavaş yavaş verdim şu an 19 yaşındayım moral versin diye yazdım motivasyon amaçlı
eneee pardon :26: döv beni döv hakettim ben bunu
alt kattakiler düşünsün onu da
aslında ip olmadan normal zıplasak olur mu ki :26: evde o kadar geniş alan yok bizim :26:
oğluşum 9aylık oldu artık büyüdü ama yine de emzirirken vücd süper kalori yakıyor. benim hatam bunu sonradan öğrenmek süt yapan şey suymuş doğumdan sonra süt olsun diye yedirdiler bana tatlıları tahin pekmezleri emzirirken harcadığımın kat be katını geri aldım sonuç aynalardan kaçan bennnn
oysa 1ml süt için 7kalori yakıyor vücut. benim sütüm çok değil ama hesaplıyorum bir emzirmede yaklaşık 450kalori harcanıyor buda aşağı yukarı yarım saatlik koşuya bedelmişgünde 3kere filan bu şekilde emziriyorum düşünün benim sütüm az sütü bolbol olan anneler var onlar ne kalori yakıyordur haaaaaa
he valla büyük nimet olmuyo böyle bende bi buzag felan bulcam emzircembüyük nimet valla
sabahi hatirlamiyorum :26:Herkese iyi akşamlar
Sabah menümü paylaşmıştım.
ara öğün: süt+kiraz
öğle: yoğurtlu semiz otu salatası, tavuk ızgara,2 dilim ekmek
ara:1 bardak yeşil çay,special k fesleğenli krakerden 10 tane,kiraz
akşam:yumurtalı kabak,4 kaşık yoğurt,2 dilim ekmek
saat 9 da 2 porsiyon meyve yiycem.Hadi devam devaaaam
ablacım,diyetisyen böyle önermişti.Kilom azaldıkça yediklerim de azalıcak. mesela ekmekler 1 e inecek.Gelişim çağında olduğum için böyle bir liste verdi sanıyorum.
tütütü maşallah
Aş listeleri kim tutar seni geleceğin çıtıtırı
siddete hayir
bir daha siddet yap gebertirim seni
sahilde annenin çocuğuna "boğulursan gebertirim seni" demesi gibi oldu bu accık
tammam abbacım
Eki Görüntüle 739322 sabh kahvaltım da böyleydi
Evet çok ama zamanla kilo verdikçe azaltıcam.Diyetisyenim ne dediyse onu uyguluyorum günahı onun boynuna
unuttum canim Dogru senin yasin kucuktu ozaman normal canim
senin Kilo vermende daha kolay olur canim biraz azim gosterirsen kisa zamanda istedigin kiloya ulasirsin
anladim canim bende kücücüküm bende 6 dilim ekmek yiyebilirmiyim :86:
Eki Görüntüle 739322 sabh kahvaltım da böyleydi
Evet çok ama zamanla kilo verdikçe azaltıcam.Diyetisyenim ne dediyse onu uyguluyorum günahı onun boynuna
tabi canim yiyebilirsin hakkaten sen kac yasindaydin ballim
anladim canim bende kücücüküm bende 6 dilim ekmek yiyebilirmiyim :86:
Evet hızlı kilo verebiliyorum ama bunun daha çok dezavantajını yaşadım.Verdiğim kiloları almak oldu hep yaptığım.İnşallah bu sefer öyle olmıycak
Gün içinde 7 dilim ekmek yiyorum da onun çok olduğunu vurguladık.O bile az geliyo ama ne yapalııım hayaattt
Gün içinde 7 dilim ekmek yiyorum da onun çok olduğunu vurguladık.O bile az geliyo ama ne yapalııım hayaattt
masallah ben bir aydir sadece gunde 2dilim yiyorum
heee o muuubi ara ben de 7-8 dilim ekmek yiyodum azaldı gittikçe gerçi okula gidince iştahım açılıyo yine yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?