70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim sütüm de doğumdan beri yetmedi hep mama verdim ama 60ml süt bile olsa 420kalori yakıyor bir seferde

üniversiteye gidene kadar fıstık gibi olmaya çalış sonra çok sıkıntı oluyo

İnşallah ya üniversiteye çıtır çıtır gitmek istiyorum. Sıkıntı yaşadın anlaşılan efkarlı gördüm seni.Ama vakit sıkıntıları aşma vaktidir hedefine azıcık kalmış

Son düzenleme:
İnşallah ya üniversiteye çıtır çıtır gitmek istiyorum. Sıkıntı yaşadın anlaşılan efkarlı gördüm seni.Ama vakit sıkıntıları aşma vaktidir hedefine azıcık kalmış

azcık yaşadım tabi ama hazırlık okudum allahtan da üniversiteden saymıyorum onu 1. sınıfa çıtır başlıcam azcık da sıkılaşaydım iyiydi ama olsun

aslında yaşadığım sıkıntı insanların dalga geçmesi gibi değil de daha çok kilo verme açısından
arkadaş ortamı sonuçta diyet yapamıyosun hadi burger king'e gidelim diyolar yok ben diyet yapıyorum diyemiyosun doğal olarak

Oh ne güzel 1. sınıfa bambaşka gideceksin.
Zaten senin yaşlarında olup hala kiloyla dalga geçecek insanlar varsa yaşamasın onlar.
ahh o burger king varya oo..... koca bi menü üstüne de milkshake... Önceden arkadaşlarımla buluşma yerimiz burger kingdi haftada 2 garanti gidiyor yağları depolayıp geliyordum.Arkadaşlarım da yiyordu ama onlar kürdan gibii.pislikleeeeeeeeeeeeeeer

Bak dedin şimdi canım hamburger çekti :18:

bi de o sorun var bak yiyip yiyip hala dal gibi olanlar yok mu.. insanın alıp tek tek cımbızla saçlarını yolası geliyo, acı çektircen onlara öldürmeden neyse psikopata bağladım yine öhöm ne diyodum benim yaşımda değil de benden 2 yaş büyük bi "oğlan çocuğu" vardı sınıfta o dalga geçebiliyodu mesela oğlan çocuğu diyorum çünkü hala ergenlikten çıkamamış dingil o da benimle değil de benden daha kilolu bi kız vardı onla dalga geçiyodu yemediği bi ben kalmışım diye ama bi kere tartışmıştık ve hoşlandığım çocuğu kastederek o çocuk sana bakmaz dedi hoff dertlendim bak şimdi çekmesin canın hamburger falan o bizim çıtır olmamızın önünde 1 numaralı engel, düşmanımız o bizim :120:

Son düzenleme:
kızlar leslie diye bir hanım abla var spor yaptırıyor onu deneyeniniz var mı

ben yaptim canim ama kizimdan kalan kilolari vermeye calisirken ama sonra jillian ablayi kesfettim o sahane ondan sonrada Leslie ablayi yapmadim daha

Leslie yaparken esim hep derdii o once kendini zayiflatsin diye ona gore Leslie sisman ama jillian tig

Ailen de çinli falan var mı acep?İşkence şekline bak yahuu çaktırma al benden de o kadar
Öyle insanlar dünyadan silinsin ya.Ne gereksiz şeyler onlar öyle.dış görünüşle dalga geçen insan basittir, çünkü adam gibi tartışmaya beyni yetmez.
bak o dingili tanımadan nefret ettim şuan

benim işkencedeki yaratıcılığım çinlileri geçer daha neler var bende bi bilsen

aynen defolsun gitsin bi daha görmiyim mümkünse. valla tanımadığın halde iyi tanımladın ya o kadar gereksiz biri ki kafasının içinde beyin olduğundan bile şüpheliyim. gelmiş 20 yaşına hala çocukluğu gitmemiş töbe töbee sinirlendim bak yine ayy iyi ki aynı bölümde değiliz ohh çok şükür

şüküür
hangi bölüm okuyorsun sen

11. sınıfa geçtim. Sorucan tabi yoksa sezgisel olarak tanıyamayız birbirimizi değil mi

hu huu aynen öyle bence de sıkı tut işi çalışmaya başla ben öyle yapmadım son seneye bıraktım yani işimi şansa bıraktım resmen ama sıkılıyo insan o zaman çok da kasma ama yavaştan alıştır kendini

Hep düzenli çalışırım aslında ama yeterli değil işte yavaş yavaş arttırmak lazımmış senin de dediğin gibi.
Annemler bu saatte üşenmemiş çıkmış dondurma almışlar.Bna uzatıyor ye bi kereden şey olmaz diye.Ağlıycam ya en sevdiğimden bide bademli bademliiiiiiiiiiiiiiiii
Hemen yatağıma gömülmek istiyorum yoksa kazaya kurban gidecem
İyi geceler

hep o 1 kereden bişey olmaz lafından mahvolduk çabuk yat iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…