Ben okulda olduğum zamanlarda sandviç götürüyodum o da 3 dilim ekmek yerine geçiyordu.Yanında da ayran oohhh başka abur cubura gerek kalmıyordu.
Allah bagislasin canim benimde oglum 5aylik bende emzirioyrum ama sutum oyle cok degil ek gidada aliyo bende sut olsun diye yedimde yedim bir ayda 5kilo aldim ama Doktor sutun yetmiyo mamada verelim dedi
emzirmek gercekten kalori yaktiriyo sansliyiz oyuzden daha Cabuk Kilo veriyoruz
üniversiteye gidene kadar fıstık gibi olmaya çalış sonra çok sıkıntı oluyo
İnşallah ya üniversiteye çıtır çıtır gitmek istiyorum. Sıkıntı yaşadın anlaşılan efkarlı gördüm seni.Ama vakit sıkıntıları aşma vaktidir hedefine azıcık kalmış
azcık yaşadım tabi ama hazırlık okudum allahtan da üniversiteden saymıyorum onu 1. sınıfa çıtır başlıcamazcık da sıkılaşaydım iyiydi ama olsun
aslında yaşadığım sıkıntı insanların dalga geçmesi gibi değil de daha çok kilo verme açısındanarkadaş ortamı sonuçta diyet yapamıyosun hadi burger king'e gidelim diyolar yok ben diyet yapıyorum diyemiyosun doğal olarak
Oh ne güzel 1. sınıfa bambaşka gideceksin.
Zaten senin yaşlarında olup hala kiloyla dalga geçecek insanlar varsa yaşamasın onlar.
ahh o burger king varya oo..... koca bi menü üstüne de milkshake... Önceden arkadaşlarımla buluşma yerimiz burger kingdi haftada 2 garanti gidiyor yağları depolayıp geliyordum.Arkadaşlarım da yiyordu ama onlar kürdan gibii.pislikleeeeeeeeeeeeeeer
Bak dedin şimdi canım hamburger çekti :18:
kızlar leslie diye bir hanım abla var spor yaptırıyor onu deneyeniniz var mı
bi de o sorun var bak yiyip yiyip hala dal gibi olanlar yok mu.. insanın alıp tek tek cımbızla saçlarını yolası geliyo, acı çektircen onlara öldürmedenneyse psikopata bağladım yine öhöm ne diyodum benim yaşımda değil de benden 2 yaş büyük bi "oğlan çocuğu" vardı sınıfta o dalga geçebiliyodu mesela oğlan çocuğu diyorum çünkü hala ergenlikten çıkamamış dingil o da benimle değil de benden daha kilolu bi kız vardı onla dalga geçiyodu yemediği bi ben kalmışım diye ama bi kere tartışmıştık ve hoşlandığım çocuğu kastederek o çocuk sana bakmaz dedi hoff dertlendim bak şimdi
Ailen de çinli falan var mı acep?İşkence şekline bak yahuuçaktırma al benden de o kadar
Öyle insanlar dünyadan silinsin ya.Ne gereksiz şeyler onlar öyle.dış görünüşle dalga geçen insan basittir, çünkü adam gibi tartışmaya beyni yetmez.
bak o dingili tanımadan nefret ettim şuan
benim işkencedeki yaratıcılığım çinlileri geçer daha neler var bende bi bilsen
aynen defolsun gitsin bi daha görmiyim mümkünse. valla tanımadığın halde iyi tanımladın ya o kadar gereksiz biri ki kafasının içinde beyin olduğundan bile şüpheliyim. gelmiş 20 yaşına hala çocukluğu gitmemiş töbe töbee sinirlendim bak yineayy iyi ki aynı bölümde değiliz ohh çok şükür
tütütü maşallah
ayy teşekkür ederiimdarısı senin başına sayısal mısın eşit ağırlık mı?
Eşit ağırlıkçıyım. Psikoloji bölümünü bi kazansam varya başka şey istemiyorum. Yavaştan başlamam lazım hazırlanmaya:18:
11. sınıfa geçtim. Sorucan tabi yoksa sezgisel olarak tanıyamayız birbirimizi değil mi
hu huu aynen öylebence de sıkı tut işi çalışmaya başla ben öyle yapmadım son seneye bıraktım yani işimi şansa bıraktım resmen ama sıkılıyo insan o zaman çok da kasma ama yavaştan alıştır kendini
Hep düzenli çalışırım aslında ama yeterli değil işte yavaş yavaş arttırmak lazımmış senin de dediğin gibi.
Annemler bu saatte üşenmemiş çıkmış dondurma almışlar.Bna uzatıyor ye bi kereden şey olmaz diye.Ağlıycam ya en sevdiğimden bide bademli bademliiiiiiiiiiiiiiiii
Hemen yatağıma gömülmek istiyorum yoksa kazaya kurban gidecem
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?