birsey degil canimya yinede ben hic hoslanmiyorum ben yokken evimde birilerinin olmasindan
balli bende iki tane var ayni apartmanda oturalim arada sen bakarsin bende azcik rahatlarim
cok faydali oldu canim danke
napayim canim onlar Uyanik olunnca kocis bagirmaya basliyo sunlari uyutta oyle yap bide bizimkinin polen alerjisi var fena durumda suan
supermis suzi
ahhh ahhhh nerde Boyle Romantik Adam
Allah bir omur mutlu etsin onlari
boyutu büyükse ondan almiyordur onu paint programiylan kücülte biliyorsun canim :26:olmamis niye olmuyo ya beceremiyorum resim atmayi ben
e kimin kardesi :89:ayyy suzimmm öldüm gülmektan yaaa alemsin valllakrdeşinde pek bi romntkmiş bu arada
insallah daha güzeli senin olsun kuzumsuzimmmmm çok tatlılar ya kız nasl dygulnmşş ayy drısı başıma :)
cok tesekkür ederim canim insallahbensuzi kardeşin pek romantikmiş canım umarım ömür boyu mutlu olurlar........
niye göremedin ki zerram :26:sağol canım
ben niye göremiyorum:44:
ben sana yazdikdan sonra sayfayi acmadi giremedim canim :26: doktor ayagima gelsin diye bekliyorum herhalde ama gece az kalsin esime ambulans cagir diycekdim cok korktum :26:suzim acaba bi dr. a mi gitsen niye öyle oluyo ki :26:
bendede bi uyku bi uyku öyle derin uyumusum ki zor kalkdim rüya bile gördüm :26:
getir bakarim kiz
sen yine bildirim yap canim bu hafta liste alti olursun haftayada listede olursun
tekrar gecmis olsun tatlimselamlarrr iyi dilekleriniz için hepicinize teşekkür ederim
artık totoşu yataktan kazımanın vakti geldi yat yat yat yat nereye kadar ağrım sızım yok çok şükür ama dün regl oldum ameliyattan sonra bu kadar ağrım olmamıştı vala çok zor geçiyo ilk gün neyse ki onu da atlatıp cumaya öyle bildirim yapıcam
20 gün evdeyim dikkat edip yediklerime 75i görürüm inş bakalım cuma kaç çıkıcam
tesekkür ederim baharcim insallah olurlarselam kızlar yoğun bugün geçmişten de anca çıkabildim
ben bankacılık +işletme mezunuyum
o fosiller emekli olmadığı içiğn bulamadım heralde bankada iş
yuhhhh ballı ya hepsini birmi istiyo sıraylamı
hoşgeldin canım
kahvaltın güzel
bişey dikketimi çekti bardakta yumurtayı nası pişirdin benmi yanlış görüyorum
aaayyy çok romantikk
kız güzelmiş beğendim suzim allah mesut etsin inşallah
tekrardan hosgeldin canimne yapıyorsunuz bana da söyleyinnn yaklaşık 11 ay aradan sonra aranıza tekrar döndümm :)
Şimdi kaşarlı pideyi mideme indiriyorum
Uzandım
Çatalı batırdım
Veee hopp ağzımda
ayy ne çokluğumu gördün kiiğğğsertap ay sezen pardon suzim
zehir hafiyehayırlısı olsun inşallah allah tamamına erdirsin canım çok mutlu olsunlar :127: nerde öyle romantik erkek aahh ah :106:
ana misafirlikde bile bulmusdun senden beklenir canimBurdada net buldum gözüm üstünüzde kıprasmayın hepinizi çok özledim
olsun canim buraya girebilmemiz bile güzel tabii isimizide ihmal etmiycezbol cısslı olmus ben yesem bu kadar hemen artılar fırlar
pilav batırmıs günü resmen
bende giremedim bi daha kuzum yaa işler yogundu sadece okudum
bol action ama sonucu hüsran zaten paylaşmışlar videoyu valla çok romantikti allah huzur mutluluk versin onlara inş.
kiz bende yedim:26:
:125: :125:
bende diyorum yanlis topigemi girdim öbür nicki tanimayincaaaa bunu ben yazmıştımbaya oldu ama
napcaz peki :18:geçen gün bende senin gibi olmuştum sanırım sürekli diyette die kasmaktan iştah patlaması yaşıyoruz
az gibi canim ama bol bol su ic zaten ayran ic ben bu ara ayranla kanki oldum ayran benim metoyu calistiriyor gibime geliyorkızlar bugünkü menüm:
sabah 8gibi 2 kayısı sonra öğleye kadar bol su
öğleyin 1dilim ekmek ile biraz sucuklu omlet,azıcık kaşar peyniri domates salatalık şekersiz çay (kahvaltıyı eşimle beraber öğleyin yapıyoruz sabahları yemek istemiyorda)
akşam (eşim 2gündür dışarda yiyor iş gereği bende kendime bişey hazırlamıyorum)
1dilim ekmek domates salatalık biraz lor peyniri biraz da karpuz
ne kadar düzenli besleniyorum değilmi
birazdan oğluşumla da yürüyüşe çıkacağız inşallah
hadi ya
oyyy kızlar jillian'a başladım da dayanamadım son 10 dkda bıraktım :122: nasıl terledim nasıl ter attım öyle ya:124: bi de daha lvl 1
insallah verecez canimAlıntıyı Yapamadım ve Birde Kilo Çizelgesini Yaptım ama Kilom çıkmadı Sanırım Birşeyleri yanlış Yaptım
Birde Yorumlarınızı Okudum Jillianla Spor Yapıyormuşsunuz Bende Başladım Gerçekten Güzel. Hepinize Teşkkürler Sanırım Kilo Vericem Buna kalpten İnanıyorum :)
kiz bikeresinde gazeteye ckmisdin kadinin teki ha o trampolindin herhaldekızlar bakın ne buldumip atlayarak 1 saatte 1000 kalori yakabiliyomuşuz sabah 300 akşam 300 yapsak yeterliymiş zayıflamak için
İp Atlayıp Zayıfladım
bana da söyle canim nerden yapiyorum türkceyi inglizceden hicbirsey anlamiyorumcanımcım alıntı yorumlarrın sağ altında tırnak işareti var oradan çizelgenide sitesine gir sitenin dilini türkçeye çevir gerisi seni yönlendiriyor yaptıktan sonra en altta url adresi veriyor onu kopyala kullanıcı kontrol panelinde profili düzenle çizelge kısmı var oraya yapıştır umarım anlatabilmişimdir
canım başta bi çok gibi geldi byle suck kaşar felan ama sonra okudm az gibi bgn bnmde bi sabah güzldi hala bişy yiyemedm
sicakdan herhalde ccanim aksam istah patlamasi olmasin ama dikkat et birde bol sukızlarrrrr bugn sabah gayt güzl başladım sabah domates salatalık 5 6 zeytn brazck peynir bir dilim kepek ekmeği yedm ondan sonrada pek bişy canım istemedi regl oldum sanırsam ondan birazcık kiraz yedm o kdr nedense byle zamnlrı çok sevyrm cnm hiçbişy istemiyo tabi çikolata hariç amaaa yemicemmmm :)
allah bagislasin canimoğluşum 9aylık oldu artık büyüdü ama yine de emzirirken vücd süper kalori yakıyor. benim hatam bunu sonradan öğrenmek süt yapan şey suymuş doğumdan sonra süt olsun diye yedirdiler bana tatlıları tahin pekmezleri emzirirken harcadığımın kat be katını geri aldım sonuç aynalardan kaçan bennnn
oysa 1ml süt için 7kalori yakıyor vücut. benim sütüm çok değil ama hesaplıyorum bir emzirmede yaklaşık 450kalori harcanıyor buda aşağı yukarı yarım saatlik koşuya bedelmişgünde 3kere filan bu şekilde emziriyorum düşünün benim sütüm az sütü bolbol olan anneler var onlar ne kalori yakıyordur haaaaaa
Hoşbuldum :) Kaynayan suyun içine fincanı koydum ortaya bu çıktı ablacımDiyetimi renklendirmeye çalışıyorum da
padisah koldugunda ben olacamsıcaktan mıdır çıtır olma sevdasından mıdır nedir bu aralar pek bişey yiyesim gelmiyocuma günü listeleri aşıcam
diyetisyen esliginde yapiyormussun zaten vardir bir bildigiHerkese iyi akşamlar
Sabah menümü paylaşmıştım.
ara öğün: süt+kiraz
öğle: yoğurtlu semiz otu salatası, tavuk ızgara,2 dilim ekmek
ara:1 bardak yeşil çay,special k fesleğenli krakerden 10 tane,kiraz
akşam:yumurtalı kabak,4 kaşık yoğurt,2 dilim ekmek
saat 9 da 2 porsiyon meyve yiycem.Hadi devam devaaaam
canim buranin gazetesinde yazdi bende paylasdim aksam 4 den sonra yedigin meyve metobolizmani yavasladiyor diyecanim menun guzelde istersen iki porsiyon yerine bir porsiyon ye
bide kizlar diyodu hatirladigim kadariyla aksam meyve yemeyin diye
yoksa oyle degilmisdi :26:
güzel canim affiyet olsunbenim bugunku menum
kalkinca 2bakdak sicaga yakin su
Sabah 1dilim ekmek ustune diyet surme peynir kahve
oglen yogurt 1dilim ekmek domates salatalik
aksam 3kasik ispanak firinda balik ve bol salata
simdi bi kahve daha ictim
benim yemek olayi Sabah 10bucuk yada 11de basliyo aksamda 6da bitiyo cok Nadir 7yi bulabiliyo esim gec gelirse
varmi sizin orda :86:he valla büyük nimet olmuyo böyle bende bi buzag felan bulcam emzircem
[/COLOR][/SIZE]
ay yengem geldi aklimaEvet çok ama zamanla kilo verdikçe azaltıcam.Diyetisyenim ne dediyse onu uyguluyorum günahı onun boynuna
oha
anladim canim bende kücücüküm bende 6 dilim ekmek yiyebilirmiyim :86:
kactim kizlaar
bi ara denedim ama cok konusuyor ördek gibi vak vak diye diyekızlar leslie diye bir hanım abla var spor yaptırıyor onu deneyeniniz var mı
kizlar bende kacacam kapanisa kadar oglanla havuzdaydik her tarafim yaniyor pesinden kosturcam diye bende hasat oldumev desen her taraf her tarafda bende biraz toplayip yatayim yarin yine is var bugün öyle haftasonu saniyorum
iyi geceler sekerler ballar tatli cadilar
anlamadim yumurtayi su su kaynaticisindami yaptin
diyetisyen esliginde yapiyormussun zaten vardir bir bildigi
ay yengem geldi aklimadiyetisyene gidiyor amcamin karisi gecen geldi bize oturmaya diyor diyetisyene gidiyorum ama
gidipde kilo alan tek kisi benim herhalde dedi
aman diyelim sonum ona dönüyormuş birde
Ay aklıma geldikçenyazıyom neyse hepinizi çok seviom bide 16 yaşında bi kardeş katılmış lolipop muydu nick ay kafam karıştı hoşgelmiş
ben yaptim canim ama kizimdan kalan kilolari vermeye calisirken ama sonra jillian ablayi kesfettim o sahane ondan sonrada Leslie ablayi yapmadim daha
Leslie yaparken esim hep derdii o once kendini zayiflatsin diye ona gore Leslie sisman ama jillian tig
olmamış canım olmamış bunda bilemeyecek bişey yokay bilemeidm ben simdi olmusmu olmamismi :44:
iyi gezmeler canimiyi geceler bende yarin gezmeyi planliyorum nasip bakalim
ohh ne güzelkizlar trdeyken pardesu almaya gittim benimkiler dar geliyo diye aldim 44beden ama oda dar geldi sonra satici kizda dugmelerini geri alalim daha iyi olur dedi tabi 46 giymekde isime gelmedi tamam dedim ozaman guzel olmustu simdi o parduse baya bollasti buda beni cok sevindiriyo tabi bikac ayligina giymis olcam ama napayim kilolar gitsinde
tesekkür ederim tatlim dün aklima geldin zatenKızlar çok yorgunum eve gelmem 11 oldu iş yeri güzel fena değil ama akşam üstü ölecektin mide ağrısından sıcak pide mideme oturdu
Kızlar telden giriyom alıntı yapamadım aklımda kalanları yazim kızmayın sakın
Suzim tekrar tebrikler kardeşine allah mutlu etsin bide havuza gitmişin hani beni çağıracaktın o sakızla bikiniyi nası giydin bacım
Ece emzirdiğini bilmiodum tabi liste başı olursun ay bende emzirecem
Merve evet bacım pide yedim içime oturdu
Duygu sende geç kaldın yaladım yuttum
Öslew hadi iyileşte gel canım cuma görücez
Ve ballı cadısı benden kurtuldun die sevinmişin yolarımm çok pissen ye böylede dopiç ol
aman dikkat et bacim carsafsiz kalmasinlarBaharlan suzi işi sormuş he bacım izmirin çarşaf ihtiyacını karşıladım bugun şimdilik iyi
Zerra merve ballı duygu suzi iyi iş dilekleriniz için sağolın
Ballı allah sanada en kısa zamanda leylekler uğrar işallah
Ay aklıma geldikçenyazıyom neyse hepinizi çok seviom bide 16 yaşında bi kardeş katılmış lolipop muydu nick ay kafam karıştı hoşgelmiş
ben yine klise takilayim bildigimden sasmiyayimyok yok tencerede kaynayan suyun içine koyuyorsun.Su fincanın yarısına kadar gelecek.Tencerenin kapağını da kapatırsan sarısıda beyazının altında kalıyor.
5 yıl okumuş sonuçta dimi ama
aman diyelim Allah sonumuzu hayretsin amiiiin
Herkese benden koccaman günaydın
Dün gece dondurmayı yemedim ya şuan çok mutluyumyapıcam ben bu işi yahu
bende sabah zorlandimOf allhım kalkamıyom çok uykum var her yerim ağrıyo
anladim canim evde bende onu kulaniyorum deneyeyim sagol
jillian çok zor gibi geldi bana ama lesliedaha yapılabilir gibi geldi ayrıca ben leslie gibi olsam............bak gerisini hayal bile edemiyorumyani zayıflamaya o kadar muhtacım ki kıyaslama bile yapamıyorum zayıflar arasında
bensuzicim
benim tarayıcı googlecrohome kendiliğinden sayfayı çevir diye geliyor bende çevirttiriyorum.
günaydinolmamış canım olmamış bunda bilemeyecek bişey yok
canımcım alıntı yorumlarrın sağ altında tırnak işareti var oradan çizelgenide sitesine gir sitenin dilini türkçeye çevir gerisi seni yönlendiriyor yaptıktan sonra en altta url adresi veriyor onu kopyala kullanıcı kontrol panelinde profili düzenle çizelge kısmı var oraya yapıştır umarım anlatabilmişimdir
Anladım Sanırım Bakalım Olcakmı Teşekkür Ederim :)
günaydin canimgünaydın kızlar sabah kahvaltımı paylaşım sizlerle:)
1 Yumurta haşlanmış
1kk beyaz peynir
1 domates
şekersiz çay
ekmek ve şeker yok:)
ayrıca uyanınca elma sirkeli ballı su
Günaydın kızlaaaar
nasılsınız
yeni gelenler varmış
hoşgelmişler
sizi çok özledim yaa
iyi gezmeler canim
ohh ne güzelbizimde giysilerimiz üzerimize bol gelse keske
tesekkür ederim tatlim dün aklima geldin zatencep telefonunu kabinde biraktim calmasinlar diye ama sukaydirakdan kayarken dedim söyle cekebilseydim keske handeye gönderirdim
aman dikkat et bacim carsafsiz kalmasinlar
lolipop mu
ben yine klise takilayim bildigimden sasmiyayimdiyetisyenin bayanmi erkekmi zayifmi etine dolgunmu
günaydin seker
bende sabah zorlandimgünaydin handem hadi kalk
anladim canim evde bende onu kulaniyorum deneyeyim sagolgünaydin bu arada
günaydin
günaydin canimdoyduysan güzel canim sicakdan insan yiyesi gelmiyor
günaydin tatlim yanerelerdeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?