70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

siz tikir tikir yazmissiniz ben isyerinden giremedim kk ya döndü durdu takilmis gibi :26: dedim bakim yapiyorlar herhalde 3-4 kere denedim birde allah allah :44glani yüzmeye götürdüm bende yandim 38 dereceydin bugün isarkadasi da geldi kiziyla hep cis yedim ama su masaji yaptim karnima her saat basi su fokurduyordun dedim issiz olsaydim hergün gelir tig gibi olurdum masajdan göbegim salandi durdu sonra isarkadasi gitti benim oglan su kayagindan kaymak istedi 3-4 kerede ordan kaydik ya okadar hareket ettim almamissimdir kilo falan herhalde dimi kizlar

birsey degil canim sagol canim insallah
olmamis niye olmuyo ya beceremiyorum resim atmayi ben
boyutu büyükse ondan almiyordur onu paint programiylan kücülte biliyorsun canim :26:
ayyy suzimmm öldüm gülmektan yaaa alemsin vallla krdeşinde pek bi romntkmiş bu arada
e kimin kardesi :89:
suzimmmmm çok tatlılar ya kız nasl dygulnmşş ayy drısı başıma :)
insallah daha güzeli senin olsun kuzum
bensuzi kardeşin pek romantikmiş canım umarım ömür boyu mutlu olurlar........
cok tesekkür ederim canim insallah
sağol canım

ben niye göremiyorum:44:
niye göremedin ki zerram :26:
ben sana yazdikdan sonra sayfayi acmadi giremedim canim :26: doktor ayagima gelsin diye bekliyorum herhalde ama gece az kalsin esime ambulans cagir diycekdim cok korktum :26:

tekrar gecmis olsun tatlim iyiles biz seni bekliyoruz buracikda
tesekkür ederim baharcim insallah olurlar cumartesi aileler taniscakmis
ne yapıyorsunuz bana da söyleyinnn yaklaşık 11 ay aradan sonra aranıza tekrar döndümm :)
tekrardan hosgeldin canim öncekinin aynisi canim
Şimdi kaşarlı pideyi mideme indiriyorum
Uzandım
Çatalı batırdım
Veee hopp ağzımda
is nasil gidiyor isciler sana iyi davraniyormu anlat sana tatlim
insallah canim sagol
Burdada net buldum gözüm üstünüzde kıprasmayın hepinizi çok özledim
ana misafirlikde bile bulmusdun senden beklenir canim
olsun canim buraya girebilmemiz bile güzel tabii isimizide ihmal etmiycez insallah mervecim insallah
:26:

:125: :125:

kiz bende yedim
aaa bunu ben yazmıştımbaya oldu ama
bende diyorum yanlis topigemi girdim öbür nicki tanimayinca
geçen gün bende senin gibi olmuştum sanırım sürekli diyette die kasmaktan iştah patlaması yaşıyoruz
napcaz peki :18:
az gibi canim ama bol bol su ic zaten ayran ic ben bu ara ayranla kanki oldum ayran benim metoyu calistiriyor gibime geliyor

oyyy kızlar jillian'a başladım da dayanamadım son 10 dkda bıraktım :122: nasıl terledim nasıl ter attım öyle ya :124: bi de daha lvl 1
hadi ya ben firsat bulup acip yapamadim hic
insallah verecez canim
kızlar bakın ne buldum ip atlayarak 1 saatte 1000 kalori yakabiliyomuşuz sabah 300 akşam 300 yapsak yeterliymiş zayıflamak için

İp Atlayıp Zayıfladım
kiz bikeresinde gazeteye ckmisdin kadinin teki ha o trampolindin herhalde 100 küsür kilodaymis kadin ziplaya ziplaya vermis diye yaziyordun
bana da söyle canim nerden yapiyorum türkceyi inglizceden hicbirsey anlamiyorum
canım başta bi çok gibi geldi byle suck kaşar felan ama sonra okudm az gibi bgn bnmde bi sabah güzldi hala bişy yiyemedm

sicakdan herhalde ccanim aksam istah patlamasi olmasin ama dikkat et birde bol su ciko yuda unut bu sicakda egriyor zaten

allah bagislasin canim bende balli gibi bi buzaga bulayim kendime
Hoşbuldum :) Kaynayan suyun içine fincanı koydum ortaya bu çıktı ablacım Diyetimi renklendirmeye çalışıyorum da
anlamadim yumurtayi su su kaynaticisindami yaptin
sıcaktan mıdır çıtır olma sevdasından mıdır nedir bu aralar pek bişey yiyesim gelmiyo cuma günü listeleri aşıcam
padisah koldugunda ben olacam süleymanin hürremi benim
diyetisyen esliginde yapiyormussun zaten vardir bir bildigi
canim menun guzelde istersen iki porsiyon yerine bir porsiyon ye
bide kizlar diyodu hatirladigim kadariyla aksam meyve yemeyin diye
yoksa oyle degilmisdi :26:
canim buranin gazetesinde yazdi bende paylasdim aksam 4 den sonra yedigin meyve metobolizmani yavasladiyor diye birde gizli seker var meyvenin icinde ondan diye ben okudugumu paylasdim ben aksamlari artik meyve yemiyorum ama yiyipde zayifliyan da var anladiysam arab olim
güzel canim affiyet olsun
he valla büyük nimet olmuyo böyle bende bi buzag felan bulcam emzircem
[/COLOR][/SIZE]
varmi sizin orda :86:

Evet çok ama zamanla kilo verdikçe azaltıcam.Diyetisyenim ne dediyse onu uyguluyorum günahı onun boynuna
ay yengem geldi aklima diyetisyene gidiyor amcamin karisi gecen geldi bize oturmaya diyor diyetisyene gidiyorum ama
gidipde kilo alan tek kisi benim herhalde dedi

anladim canim bende kücücüküm bende 6 dilim ekmek yiyebilirmiyim :86:
oha

kızlar leslie diye bir hanım abla var spor yaptırıyor onu deneyeniniz var mı
bi ara denedim ama cok konusuyor ördek gibi vak vak diye diye ben ama terlemedim onda

kizlar bende kacacam kapanisa kadar oglanla havuzdaydik her tarafim yaniyor pesinden kosturcam diye bende hasat oldum ev desen her taraf her tarafda bende biraz toplayip yatayim yarin yine is var bugün öyle haftasonu saniyorum
iyi geceler sekerler ballar tatli cadilar

iyi geceler bende yarin gezmeyi planliyorum nasip bakalim

kizlar trdeyken pardesu almaya gittim benimkiler dar geliyo diye aldim 44beden ama oda dar geldi sonra satici kizda dugmelerini geri alalim daha iyi olur dedi tabi 46 giymekde isime gelmedi tamam dedim ozaman guzel olmustu simdi o parduse baya bollasti buda beni cok sevindiriyo tabi bikac ayligina giymis olcam ama napayim kilolar gitsinde

Kızlar çok yorgunum eve gelmem 11 oldu iş yeri güzel fena değil ama akşam üstü ölecektin mide ağrısından sıcak pide mideme oturdu
Kızlar telden giriyom alıntı yapamadım aklımda kalanları yazim kızmayın sakın
Suzim tekrar tebrikler kardeşine allah mutlu etsin bide havuza gitmişin hani beni çağıracaktın o sakızla bikiniyi nası giydin bacım
Ece emzirdiğini bilmiodum tabi liste başı olursun ay bende emzirecem
Merve evet bacım pide yedim içime oturdu
Duygu sende geç kaldın yaladım yuttum
Öslew hadi iyileşte gel canım cuma görücez
Ve ballı cadısı benden kurtuldun die sevinmişin yolarımm çok pis sen ye böylede dopiç ol

Zerra merve ballı duygu suzi iyi iş dilekleriniz için sağolın
Ballı allah sanada en kısa zamanda leylekler uğrar işallah
Ay aklıma geldikçenyazıyom neyse hepinizi çok seviom bide 16 yaşında bi kardeş katılmış lolipop muydu nick ay kafam karıştı hoşgelmiş

yok yok tencerede kaynayan suyun içine koyuyorsun.Su fincanın yarısına kadar gelecek.Tencerenin kapağını da kapatırsan sarısıda beyazının altında kalıyor.

5 yıl okumuş sonuçta dimi ama

aman diyelim Allah sonumuzu hayretsin amiiiin

Son düzenleme:

jillian çok zor gibi geldi bana ama lesliedaha yapılabilir gibi geldi ayrıca ben leslie gibi olsam............bak gerisini hayal bile edemiyorum yani zayıflamaya o kadar muhtacım ki kıyaslama bile yapamıyorum zayıflar arasında

bensuzicim
benim tarayıcı googlecrohome kendiliğinden sayfayı çevir diye geliyor bende çevirttiriyorum.

ay bilemeidm ben simdi olmusmu olmamismi :44:
olmamış canım olmamış bunda bilemeyecek bişey yok

canımcım alıntı yorumlarrın sağ altında tırnak işareti var oradan çizelgenide sitesine gir sitenin dilini türkçeye çevir gerisi seni yönlendiriyor yaptıktan sonra en altta url adresi veriyor onu kopyala kullanıcı kontrol panelinde profili düzenle çizelge kısmı var oraya yapıştır umarım anlatabilmişimdir[/QUOTE]

Anladım Sanırım Bakalım Olcakmı Teşekkür Ederim :)

günaydın kızlar sabah kahvaltımı paylaşım sizlerle:)
1 Yumurta haşlanmış
1kk beyaz peynir
1 domates
şekersiz çay
ekmek ve şeker yok:)
ayrıca uyanınca elma sirkeli ballı su

iyi geceler bende yarin gezmeyi planliyorum nasip bakalim
iyi gezmeler canim
ohh ne güzel bizimde giysilerimiz üzerimize bol gelse keske
tesekkür ederim tatlim dün aklima geldin zaten cep telefonunu kabinde biraktim calmasinlar diye ama sukaydirakdan kayarken dedim söyle cekebilseydim keske handeye gönderirdim
Baharlan suzi işi sormuş he bacım izmirin çarşaf ihtiyacını karşıladım bugun şimdilik iyi
aman dikkat et bacim carsafsiz kalmasinlar
lolipop mu
ben yine klise takilayim bildigimden sasmiyayim diyetisyenin bayanmi erkekmi zayifmi etine dolgunmu
Herkese benden koccaman günaydın
Dün gece dondurmayı yemedim ya şuan çok mutluyum yapıcam ben bu işi yahu
günaydin seker
Of allhım kalkamıyom çok uykum var her yerim ağrıyo
bende sabah zorlandim günaydin handem hadi kalk
anladim canim evde bende onu kulaniyorum deneyeyim sagol günaydin bu arada
günaydin
günaydın kızlar sabah kahvaltımı paylaşım sizlerle:)
1 Yumurta haşlanmış
1kk beyaz peynir
1 domates
şekersiz çay
ekmek ve şeker yok:)
ayrıca uyanınca elma sirkeli ballı su
günaydin canim doyduysan güzel canim sicakdan insan yiyesi gelmiyor

Son düzenleme:

aynen ama sabah kalvaltısını mecbur yapmak zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…