70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kııız suzi kardeşinin videosunu izledim
hayırlı olsunne romantik kardeşin varmış gııgelinide beğendim pek bi güzelmişmutlulukları daim olsun inş

Son düzenleme:
aynen ama sabah kalvaltısını mecbur yapmak zorundayız
öyle canim yoksa nasil calissin vucut birsey girmeyince
işler yoğun gelemedim bi türlühem eskisi gibi yazamıyomda buraya,sen neler yapıyon
kilo durumun nasil veriyonmu aliyonmu bende napim canim is ev is ev burasi baya sicak olmaya basladi 30 derecenin üstünde bende dün oglani havuza götürdüm öyle iste canim kiloya gelirsem bi gidiyor bi geliyor
geçmişte birsürü birikmiş
ballıla hande olaydı özet geçerdi

ben becerebilsem anlatcamda beceremiyorum ki yarisindan fazlasi gidiyor aklimdan

kııız suzi kardeşinin videosunu izledim
hayırlı olsunne romantik kardeşin varmış gııgelinide beğendim pek bi güzelmişmutlulukları daim olsun inş
cok sagol canim insallah mutlu olurlar ilk bulusma ailerlerle cumartesi olcakmis annem gelcenmi diyor gitsemmi gidesim yok aslinda büyükler konusup anlassinlar ilk önce dimi napcam gitsemmi yoksa :44:
eeee suzim anlatsana daha ne var ne yok

sen anlat kuzum sen yokdun neler yaptin ne yedin ne ictin

son bir haftadır hiç dikkat etmiyom suzim,bakalım kaç kilo artıyla döncem

buraya da gelmeyince saldin dimi of kuzum yapma verince negüzel gidiyor niye geri aliyorsun birde sicaklar geldi bence simdi dikkat etmenin tam zamani agir yemekler yenmiyor yazin canin istemeyince yinede yiyoruz bazen bence dikkat etsek kendiliginden gider

gitmesen olurmu,görümcesiz olur mu kııız
bi haftadır çok yoğunum,haftasonu gezmeleri,pazar günü kaynanamla mantı yaptık dolaba attık,sonra o mantılardan yedim, yedim sonra yedim hep yedimregl günlerimdeyim,aslında stresliyimçocukları sünnet etmeyi düşünüyom,nasıl olcak iki azgın çocuk bilmiyomhaftasonu akrabaların düğün,nişan varkocamın ilgisizliğine bencilliğine kızıyorumofff,offf

evet haklısın,aç olmadığım halde,canım istemediği halde yedim çünküahhh şu kocam ahhh

hadi ya görümcedemi gitmesi lazim ahh ahhne güzel olurdun simdi manti olsa
hersey üstüste gelir zaten geldimi ay benim oglanda sünnet olacak erteledikce oglan 6 yasina girdi simdide benim arkadas dedi yazin sünnet olmaz pisik olur infeksyon olur diye napcam bilmiyorum odun iste canim benimkide odunun basi ben bu erkekleri anlamiyorum zaten ne tuhaf insanlar öyle
evet haklısın,aç olmadığım halde,canım istemediği halde yedim çünküahhh şu kocam ahhh

zaten onlarin yüzünden sisiyoruz sinirleniyoruz yiyoruz sIKILiyoruz yiyoruz olan bize oluyor :113:

Herkese benden koccaman günaydın
Dün gece dondurmayı yemedim ya şuan çok mutluyum yapıcam ben bu işi yahu
günaydın canım kocaman bi aferin sana yemediğin için
Of allhım kalkamıyom çok uykum var her yerim ağrıyo
alıştın yatmaya zor geliyor dimi
alışırsın bacım bunada alışırsın
günaydın kızlar sabah kahvaltımı paylaşım sizlerle:)
1 Yumurta haşlanmış
1kk beyaz peynir
1 domates
şekersiz çay
ekmek ve şeker yok:)
ayrıca uyanınca elma sirkeli ballı su
ekmek niye yok canım...
sabah ekmek önemli alacağımız k.hidrat kaynaklı enerjiyi ekmekten alıyoruz
Günaydın kızlaaaar
nasılsınız
yeni gelenler varmış
hoşgelmişler
sizi çok özledim yaa
günaydın canım hoş hgeldin
dikkat et bak buralardan uzak kalmaya gelmez..

kaç yaşında çocuklar
Allah kloylık vrsin
çok şükür geçen yıl ben atlattım o işi

suzim dün ne yedin dökül bakayım
günaydın....

günaydın milettttttt...
yarın tartı günü..
bi hatırlatayım dedim

dünkü menüm..
sabah
2 dilim çav. ekm
1 kk peynir beyaz
1 haş yumurta
domates,salatalık
1 köz biber
3 zeytin

öğlen
5 yk yoğurtlu semizotu
5 yk yeşil fasulye

ara 1 kase dut
1 kase kiraz
kaseler küçüktü
orta boyda diyebiliriz

akşam 8 de
3 köfte
2 bardak ayran
salata yağsız

günaydin zerram
cips kracker pisi annem yüzmeye gitcegimiz cantayi yukariya biraktim kardesim ben isden cikinca getirsin diye oda buldugunu atmis icine
yarim kilo arti ciktim bugün okadar da spor yaptim bugün son umut yoksa arti olarak bildirimim olcak

evet postiv düsünelim güzel olsun
menün cok güzel zerram pisi yazmissim kedi yemedim zerram bisi yazcakdim

hep zayifliycam diye dogru düzgün birsey almadim kendime sabahlari ne giycem diye sasiriyorum hep donum kalmadi bana don lazim :84:

ah seni ahhh
evet postiv düsünelim güzel olsun

menün cok güzel zerram pisi yazmissim kedi yemedim zerram bisi yazcakdim

geçmişini düşününce yediğin kedide olabilirdi suzim
pişi dediin yağlı bişeymi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…