öyle canim yoksa nasil calissin vucut birsey girmeyinceaynen ama sabah kalvaltısını mecbur yapmak zorundayız
kilo durumun nasilişler yoğun gelemedim bi türlühem eskisi gibi yazamıyomda buraya,sen neler yapıyon
geçmişte birsürü birikmiş
ballıla hande olaydı özet geçerdi
cok sagol canimkııız suzi kardeşinin videosunu izledim
hayırlı olsunne romantik kardeşin varmış gıı gelinide beğendim pek bi güzelmiş mutlulukları daim olsun inş
eeee suzim anlatsana daha ne var ne yok
son bir haftadır hiç dikkat etmiyom suzim,bakalım kaç kilo artıyla döncem
cok sagol caniminsallah mutlu olurlar ilk bulusma ailerlerle cumartesi olcakmis annem gelcenmi diyor gitsemmi gidesim yok aslinda büyükler konusup anlassinlar ilk önce dimi napcam gitsemmi yoksa :44:
sen anlat kuzum sen yokdunneler yaptin ne yedin ne ictin
buraya da gelmeyince saldin dimiof kuzum yapma verince negüzel gidiyor niye geri aliyorsun birde sicaklar geldi bence simdi dikkat etmenin tam zamani agir yemekler yenmiyor yazin canin istemeyince yinede yiyoruz bazen bence dikkat etsek kendiliginden gider
Bayan hemde ip incecikben yine klise takilayim bildigimden sasmiyayimdiyetisyenin bayanmi erkekmi zayifmi etine dolgunmu
hadi ya görümcedemi gitmesi lazimgitmesen olurmu,görümcesiz olur mu kııız
bi haftadır çok yoğunum,haftasonu gezmeleri,pazar günü kaynanamla mantı yaptık dolaba attık,sonra o mantılardan yedim, yedim sonra yedim hep yedimregl günlerimdeyim,aslında stresliyim çocukları sünnet etmeyi düşünüyom ,nasıl olcak iki azgın çocuk bilmiyom haftasonu akrabaların düğün,nişan var kocamın ilgisizliğine bencilliğine kızıyorum offf,offf
evet haklısın,aç olmadığım halde,canım istemediği halde yedim çünküahhh şu kocam ahhh
Bayan hemde ip incecik
günaydın canım kocaman bi aferin sana yemediğin içinHerkese benden koccaman günaydın
Dün gece dondurmayı yemedim ya şuan çok mutluyumyapıcam ben bu işi yahu
alıştın yatmaya zor geliyor dimiOf allhım kalkamıyom çok uykum var her yerim ağrıyo
ekmek niye yok canım...günaydın kızlar sabah kahvaltımı paylaşım sizlerle:)
1 Yumurta haşlanmış
1kk beyaz peynir
1 domates
şekersiz çay
ekmek ve şeker yok:)
ayrıca uyanınca elma sirkeli ballı su
günaydın canım hoş hgeldinGünaydın kızlaaaar
nasılsınız
yeni gelenler varmış
hoşgelmişler
sizi çok özledim yaa
gitmesen olurmu,görümcesiz olur mu kııız
bi haftadır çok yoğunum,haftasonu gezmeleri,pazar günü kaynanamla mantı yaptık dolaba attık,sonra o mantılardan yedim, yedim sonra yedim hep yedimregl günlerimdeyim,aslında stresliyim çocukları sünnet etmeyi düşünüyom ,nasıl olcak iki azgın çocuk bilmiyom haftasonu akrabaların düğün,nişan var kocamın ilgisizliğine bencilliğine kızıyorum offf,offf
bizde olacaz ip incecik :124:
günaydin zerramgünaydın canım kocaman bi aferin sana yemediğin için
alıştın yatmaya zor geliyor dimi
alışırsın bacım bunada alışırsın
ekmek niye yok canım...
sabah ekmek önemli alacağımız k.hidrat kaynaklı enerjiyi ekmekten alıyoruz
günaydın canım hoş hgeldin
dikkat et bak buralardan uzak kalmaya gelmez..
kaç yaşında çocuklar
Allah kloylık vrsin
çok şükür geçen yıl ben atlattım o işi
suzim dün ne yedin dökül bakayım
günaydın....
günaydın milettttttt...
yarın tartı günü..
bi hatırlatayım dedim
evet postiv düsünelim güzel olsunİnşallah ablacım ya inşallah.Zayıf zayıf, kimsennin ne dediğini düşünmeden salına salına dolanmak istiyorum dışarda.Hiç bir zaman zayıf olmadım o duyguyu yakalayıp bir daha bırakmamak istiyorum.
Bunun için tam gaz devaaam
menün cok güzel zerramdünkü menüm..
sabah
2 dilim çav. ekm
1 kk peynir beyaz
1 haş yumurta
domates,salatalık
1 köz biber
3 zeytin
öğlen
5 yk yoğurtlu semizotu
5 yk yeşil fasulye
ara 1 kase dut
1 kase kiraz
kaseler küçüktü
orta boyda diyebiliriz
akşam 8 de
3 köfte
2 bardak ayran
salata yağsız
ah seni ahhhgünaydin zerram
cips kracker pisi annem yüzmeye gitcegimiz cantayi yukariya biraktim kardesim ben isden cikinca getirsin diye oda buldugunu atmis icine
yarim kilo arti ciktim bugün okadar da spor yaptimbugün son umut yoksa arti olarak bildirimim olcak
evet postiv düsünelim güzel olsun
menün cok güzel zerrampisi yazmissim kedi yemedim zerram bisi yazcakdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?