70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende seni özledim mervooşşşummm
suzimi,ballımı
hedefine ulaşmışın haa tebrikleer

günaydınnnn kızlarrrrrr hepimiz için çok güzel bir gün olur inşşalah :)

Günaydın inşallah canım senin içinde güzel bir gün olsun

suzimmmm sende bendensinn bnde ne zmandır pantoln alcam 60 oluncaya kdr almamaya int ettm olamıyorumda :):)

al kız don kendine kılo verince belinden daralttırıverirsin nolcek

ah suzim ahh yiyon yiyon yaglı yaglı bişileri sonra ben kılo veremıyommm

sevindim senin adina canim
yedim artik olan oldu

benim kötü olcak

o fotolar ne kiizzz her yer tükürük oldu
ay kesin artidayim suzim kesinn

moral bozma hemen bugünü hafif geçir artıda cıksan haftaya dikkat edersin gider onlar

bende duydum onuda sürekli içmiyorum bende :26: akşam misafirlikteydik cay kahve istemedim soda içtim bende

karnim agriyoooo :26:
regl hala gelmedi iki kere cee dedi kayboldu sonra :26:
kaciyorum kizlar ortaligi toparliyayim

Kolay gelsin canım bi sıcak su koy karnına uzan hem söküyormus hemde agrına iyi geliyor

offf offf ders çalışmam lazım ama hiç çalışasım yok yaa sınavada az kaldı napıcam ben hç bilmiyorumm

Kalk kız sende calıs dersine kalıcan sınavından

Bende işime bakayım artık

hep zayifliycam diye dogru düzgün birsey almadim kendime sabahlari ne giycem diye sasiriyorum hep donum kalmadi bana don lazim :84:

ayy ne güzel yazmışsın çok yaşayın siz çok güldüm

ahhh ahh canımmm ömrüm zaten pantolonlrı daratlmkla yada dar gelincede düğmeleryle oynamakla geçio ne çektm ben bu kilolardan bi bilsen bnde dedm bari bi hdf kym ona glnce alıyım dedm yok hedefede ulaşamıyorum öylece kaldı
bnde akşam misfrlktydmm küçück bi kek 4 tanede yprk srması yedm önce yok felan dedm ama snra dayanamdımm :S

ay ben aldim gecenlerde baya birsey suzim

bide alttan bakayim dedim ordanda kilolumu görünüyonuz
hergün ne giycem demekden sIKILdim artik canim ya nasil görünüyor altdan
günaydiiin güzel birgün olsun insallahh
cumaya bir kaldi

benimkide kütüklerin önde gideni bilmiyorum ki dogrumu annem hep yaz i bekle diyordun yaz geldi simdi oda enfeksion falan dedi kisin mi yazinmi sünnet olunur diye bir anket yapalim
:26::26: ya ama yazicak gibi olmuyo ki
cisli misli yinede unutmadikca yaz bende merak ediyorum ne yiyorsun diye ana balli sizin orda zielpunkt veya plus diye bir dükkan varmi ordan annem hep sise keyfir alip iciyor benimde tadi hosuma gitmiyor ama simdi keyfirin yogurtlari cikmis cilekli ananasli kayisili onlara bakcam bugün alcam belki fayda eder ne dersin
ay tutuyor arada odunluklar bacim
bacim arkasinda cikintili yer var ya hani oraya
deli ya
sanada günaydın balım kaymağımmm
suzi takipte haaaaal sana sakız
he denk gele gele bana geldi koca vayanada :84:

günaydınnnn kızlarrrrrr hepimiz için çok güzel bir gün olur inşşalah :)
insallah canim günaydin
suzimmmm sende bendensinn bnde ne zmandır pantoln alcam 60 oluncaya kdr almamaya int ettm olamıyorumda :):)
kiz 60 i beklersem ben hecden donsuz kalirim sen 60 i bekle ben 6liyi ucundan görsem yeter

belki benim toto kapali hava alani istemiyor ay mervem ya harikasin tü tü tü darisi benim basima 6lilari göreyim kolbasti oynayip youtuba koycam

evet canim emziriyorum cokda faydali oluyo Kilo veriminde
canim leslie yormuyo fazla jillian oylemi mahfediyo cok ise yariyo
superbi duygu ballim kendimi sahane hissediyorum pardesu sanki baskasindan emanet almis gibi oluyo
kacirilirmi o firsat suzi ya ah ahh bende kardesimin yaninda olsamda gitsem tabi bizde daha aday yok ama
ballim ben hedefimde altindayim suan

mervecim hedefe ulasan yolda cekilen tum cileler kutsaldir

kızlar ya ne zaman zayıflayacağız yaa içime böyle lök diye bi karamsarlık düştü.
böyle şeytan olmayacak bu iş boşver ye iç diyor ne yapacağım

suzimmmm yemeyelm artık yaa valla bak zayıflayıpda alıcaz die bişyde alamıyoz tutalım boğazımızı sonrada bi güzl alışverişe çıkalımm kuzummm kilo derdini düşünmeden istediğimizi giyelimm :)

kızlar ya ne zaman zayıflayacağız yaa içime böyle lök diye bi karamsarlık düştü.

içimizdeki şeytana uymucaz canımmmm biz bu kiloları bir anda almadıkki bir anda verelim elimzden geleni yapınca dikkt edince bizde hedeimize ulaşıcazz insan kilo verdiğini gördkçe o kdr mutlu oluyoki şimdi yesen içsen sonra pişmanlık duyucaksın hem

sevindim senin adina canim
yedim artik olan oldu

benim kötü olcak

o fotolar ne kiizzz her yer tükürük oldu
ay kesin artidayim suzim kesinn
tükürmeden yala bak zaten gitti diye koyverme ballim ertesi gün dikkat ettinmi gidiyormus yapma eyleme aksam menünle gel bana tatlim yazdimi gördünmü ballim keyfir yogurtlu diyorum plus varmi sizin orda alayimmi diyorum kiz
bende seni özledim mervooşşşummm
suzimi,ballımı
hedefine ulaşmışın haa tebrikleer

gel öpeyim seni
karnim agriyoooo :26:
regl hala gelmedi iki kere cee dedi kayboldu sonra :26:
kaciyorum kizlar ortaligi toparliyayim
:26: bende molaya cikcam birazdan sen yat dinlen kuzum
offf offf ders çalışmam lazım ama hiç çalışasım yok yaa sınavada az kaldı napıcam ben hç bilmiyorumm
calis canim bi basina oturdunmu devami gelir ihmal etme
dogru diyon anamin sucu
Kolay gelsin canım bi sıcak su koy karnına uzan hem söküyormus hemde agrına iyi geliyor

Kalk kız sende calıs dersine kalıcan sınavından

Bende işime bakayım artık
bende molaya cikcam of hergün ne giycem hergün ne yiycem söyle biri olsa beni hem yedirip hem giydirse olmazmi :86:

ayy ne güzel yazmışsın çok yaşayın siz çok güldüm

kiz bana niye ballim diyon gecende handeye suzi dedin ececim nasilsin kuzum iyisin dimi
oda olur insallah tatlim benim yani gideyim diyorsun
kiz deme öyle bak bende agliycam simdi
GUNAYDIN KIZLAR bir saattir gecmisten gelemedim
aksamda ben kapattim sayilir ne ara bukadar konustunuz
günaydin ececim sen geldin ben molaya ceneci dobicler diyorum az konusun diye ama beni dinleyen kim

evet yemeyelim artik ay kimidin ya biri demisdin cis yedigin zaman ceza öde diye öyle yapayim bari kilo vermesemde param cogalmis olur

kizlar ben cikiyorum birde gideyim benim oduna don alayim bari kendime almazamda donkilotum kalmadi deyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…