70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benım hiç oyle dertlerim olmadı hep aynı kılolarda gıdıp gıdıp gelıyorum ne verıyorum ne alıyorum 65 70 arasıydım ergenlikten evliliğe kadar memnun değildim halımden ama bişide yapmıyordum yapmaya kalksamda beceremıyordum zaten ama evlendıkten sonra bigün bi baktım tartıya 73,4 dedim benım bişiler yapmam lazım artık kesın olarak ve 20 mayıs basladım işte henüz 3,5 kilocuk gitti ama olsun almaktan iyidir

ayy ne güzel yazmışsın çok yaşayın siz çok güldüm

Sağol canım benim inşallah sende de böyle rakamları görürük bigün canım valla ben bile eşlik ederim kolbastına sen ver hele bi

evet ya hele sonuc ıstedıgın gıbıyse çile mile kalmıyo zaten hiç yaşamamışım sanki o günleri gibi

kızlar ya ne zaman zayıflayacağız yaa içime böyle lök diye bi karamsarlık düştü.
böyle şeytan olmayacak bu iş boşver ye iç diyor ne yapacağım

Kız düşme karamsarlıga hemen nefsin yemen için kandırmaya calısıyo senı
Suzi dediyse içindeki canavarı dinleme
kış kış canavar yallah canavar de ona
bu sefer benı kandıramıcaksın
ben senı yenıcem de bak gıder o
yada gıt bı bardak süt iç hem bebişine faydalı hem sana

GUNAYDIN KIZLAR bir saattir gecmisten gelemedim
aksamda ben kapattim sayilir ne ara bukadar konustunuz

kız bunların ceneleri hiç durmuyokı ya yıyolar ya konusuyolar annem
nası bi yere denk geldik kıı ben anlamadım kı

alıntılamayı unutmusum ama görmedim sanma sen misafirlikte ye sarmaları ye kekleri sonra suzim verelim kiloları nasıl olcek ha nasıl olcek söyleee

dur yolayım sacını basını aklın gelsın yerine accıkkk

kolay gelsn canımmm bnde netten soru çözüyüm bari

Çöz aferim kalk yerinde de hopla aynı zamanda anca eritirsin o kekle sarmaları zaten

ben büyük oğlanı 7 yaşında sünnet ettirdim korkuyordu biraz 1 hf falan sürdü
küçüğüde 5.5 aylıkken yaptırdım ilk gün mızıldadı
çok rahat atlattı
tavsiyem erken sünnet ama sen kaçırmışsın
inşallah kolay atlatırsınız canım
:26::26: ya ama yazicak gibi olmuyo ki
benimkilerde öyleydi canım
o kdr yiyordumki hatırlayamıyordum bile
en azından hafta içi yazayım kontrol edeyim dedim
iyi oluyor böyle
gözünaydın canım artık unut 7 leri geriye dönmek yok
dün daha iyiydi ama akşam geç yiyoruz o kötü oluyor
menün çok güzlmiş tatlım ne güzl hç bozmamışsın

günaydınnnn kızlarrrrrr hepimiz için çok güzel bir gün olur inşşalah :)
günaydın canım
evet dün güzeldi
inşalllah bugünde güzel olur
ne yazacaktım unuttum:44:
anam o da pek bi kaloriyiymiş yaaaa
güzel afiyet olsun canım
offf offf ders çalışmam lazım ama hiç çalışasım yok yaa sınavada az kaldı napıcam ben hç bilmiyorumm
sık dişini biraz şurda sınava ne kaldı...
hadi bakalım güle güle....
misafirlikte bende yiyorum çok abartmadan
emek vermişkler yapmışlar yemek yemeden gidiyorum
yemesek olmaz
kızlar ya ne zaman zayıflayacağız yaa içime böyle lök diye bi karamsarlık düştü.
daha dur bakalım yolun başındasın var mı öyle hemen pes etmek

GUNAYDIN KIZLAR bir saattir gecmisten gelemedim
aksamda ben kapattim sayilir ne ara bukadar konustunuz

günaydın canım
anca çene yapmışlar..

canim karamsar olma bendede arada oluyo gecici bi durum
hic kacamak yapmazsan istedigin kiloya ulasirsin canim sadece biraz sabir gerekiyo
ben bir ay once 75 dim simdi -----supriz olsun yarin bildirimde soyliycem ama eminol sahane bi sayidayim

oyle canim unutuyoruz ogunleri hedefte herkesin
sana vavv super olmusun demesini dusun unut cileleri

evet canim konusup durmuslar

hic kacamak yapmazsan istedigin kiloya ulasirsin canim sadece biraz sabir gerekiyo
ben bir ay once 75 dim simdi -----supriz olsun yarin bildirimde soyliycem ama eminol sahane bi sayidayim

artık önceki sonraki fotoları yavaş yavaş görelim canım

suzim toplu alinti yapiyorumya karisiyo kusura bakma
ayagimda oglumu salliyorum kiz tepemde adamlar banyoda calisiyo kafam karisiyo kusura bakma

ya çok sağolun kızlar iyiki varsınız ya bu kilo verme işi gerçekten motivasyon işi yalnız olmuyor bir de çevrende can boğazdan gelir ye boşver diyen insanlar varsa aslında her gün gramda olsa bişeyler gidiyordu bugün dünkü aynı kilomu görünce ondan üzüldüm herhalde

artık önceki sonraki fotoları yavaş yavaş görelim canım

koyamiyorumki canim hep resiler buyuk geliyo pcdende pek anlamiyorum yapabilirsem zaten gorun istiyorum ama yapamiyorum

öğle yemeğim için yoğurt kabak sote ve ton balığı koymuştum ama benim balık kayboldu
sanırım evde unuttum

koyamiyorumki canim hep resiler buyuk geliyo pcdende pek anlamiyorum yapabilirsem zaten gorun istiyorum ama yapamiyorum

bende teknoloji özürlüyüm ama deneye yanıla bişeyler yapıyorum
suzi bu konuda usta kırpıp biçip bişeyler yapıyorlar

rica ederiz canim
canim olurmu oyle sey ben dune gore bugun +300 ciktim onu hic takma biliyorumki yarin Sabah birak bugunki +yi bide ustune daha fazla -cikicam ben alistim oduruma hic takma

Çok konuşmayın bee okuyamıyom aklımda burda
Suzim donsuzmu kaldın bacım diyeyim anama diksin sana el beziyle bi örnek

bak seni kolbasti oynarken youtubeden görmek icin 6lilari görebilirim eminmisin :86:
sirf yag ve hamur zerram
Herkese merhaba
Mutfakta çiğköfteler beni çağırıyor Öğle yemeği yerine çiğköfte mi yesem bilemedim ki:44:
banada gönder
suzim toplu alinti yapiyorumya karisiyo kusura bakma
ayagimda oglumu salliyorum kiz tepemde adamlar banyoda calisiyo kafam karisiyo kusura bakma
olsun canim takildim sana arasira bana balli diyebülürsün no poblem
canim ozaman hergün tartilmiycaksin eger kiloyu fazla görüp morelin bozuluyorsa ben hergün tartiliyorum ama cuma yi sadece esas a aliyorum ama hergün tartilmazsam kontrol altina almazam bilmedigim icin habire yiyorum ama simdi bazen wc sorunu oluyor veya aksam fazladan su icmis oluyorsun vucutda kaliyor o yüzden ertesi günü fazla cikarsan morel bozmaman lazim seker tamammi
tatliskom bak simdi her bilgisayarin beyninde paint vardir sizin bilgisayar türkcemi :44:almancaysa daha iyi anlatirdim yani zubehör yazan yere gitmen lazim onun icinde paint programi boyama programi o simdi resme sag tikliyacaksin öffnen mit paint e basacaksin resim o paintin icinde gözüküyor orda da zoom falan yaziyor oraya diklayip % degistiriyorsun 70 % yaziyorsa onu 40 % yapip bakiyorsun normal büyüklüge geldimi diye :26: ben anlatmayi beceremiyorum böyle canim ya
öğle yemeğim için yoğurt kabak sote ve ton balığı koymuştum ama benim balık kayboldu
sanırım evde unuttum
tüh napcan simdi zerram ne yiycen :26:
bende teknoloji özürlüyüm ama deneye yanıla bişeyler yapıyorum
suzi bu konuda usta kırpıp biçip bişeyler yapıyorlar
anlatmayi beceremiyorum ki zerram anlatma özürlüyüm ben mesela millet sokakda sokak adi soruyorlar biliyorum ama gelde tarif et beceremiyorum
bende aynen oyleyim canim goruntudeki resim oglum oraya oldu ama resim atamiyorum nasil bisey anlamadim
o paint programinda resmi düz cevirebiliyorsun birde canim allah bagislasin
disari cikicaktim cikamiyorum moralim cok bozuldu
adamlar calisiyo disarida hava berbat yagmur yayiyo
bizim burasi yaniyo ya öldüm oturdugum yerde nefes alamiyorum sicakdan
Çok konuşmayın bee okuyamıyom aklımda burda
Suzim donsuzmu kaldın bacım diyeyim anama diksin sana el beziyle bi örnek
kiz nerden ciktin he diksin sevaba girer :86: isler nasil gidiyor alisabildinmi tatlim

dediğin gibi cumayı esas alıp moralimi bozmamaya çalışacağım inşallah.hergün tartılmazsam kendimi bırakıvermekten korkuyorum oyüzden 2haftadır basküllekardeş olduk memlekete gideceğim cumartesi ordaki dijital değil bunu çok özleyeceğim yanımda bile götüresim var inanki

aynen benim gibisin canim tartilmadan duramiyorum ama tartilmazsamda birakiyorum iste mesela haftaici aliskanlik olan sey haftasonu unutyorum tartilmayi ve haftasonu tartilmadimdan bidahaki pazartesine +2 kg ya kadar cikiyor haftaya öyle basliyorum bende haftasonu tartilmayi aliskanlik haline getirmem lazim yoksa haftaici iyi gidiyorum aslinda gecen cuma 73.9 ile bildirim yaptim pazartesi 75.3 olmussum düsün yani onu geri bu hafta 74 lere indirdim ama insallah eksi cikarim yarin
götürme kiz digital olmasin yeterki kilonu göstersin nekadar durcan ama bide oda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…