ahhh ahh canımmm ömrüm zaten pantolonlrı daratlmkla yada dar gelincede düğmeleryle oynamakla geçio ne çektm ben bu kilolardan bi bilsen bnde dedm bari bi hdf kym ona glnce alıyım dedm yok hedefede ulaşamıyorum öylece kaldı
bnde akşam misfrlktydmm küçück bi kek 4 tanede yprk srması yedm önce yok felan dedm ama snra dayanamdımm :S
ayy ne güzel yazmışsın çok yaşayın siz çok güldüm
hergün ne giycem demekden sIKILdim artik canim yanasil görünüyor altdan
benimkide kütüklerin önde gidenibilmiyorum ki dogrumu annem hep yaz i bekle diyordun yaz geldi simdi oda enfeksion falan dedi kisin mi yazinmi sünnet olunur diye bir anket yapalim
cisli misli yinede unutmadikca yaz bende merak ediyorum ne yiyorsun diyeana balli sizin orda zielpunkt veya plus diye bir dükkan varmi ordan annem hep sise keyfir alip iciyor benimde tadi hosuma gitmiyor ama simdi keyfirin yogurtlari cikmis cilekli ananasli kayisili onlara bakcam bugün alcam belki fayda eder ne dersin
deli ya
he denk gele gele bana geldi koca vayanada :84:
insallah canim günaydin
kiz 60 i beklersem ben hecden donsuz kalirimsen 60 i bekle ben 6liyi ucundan görsem yeter
belki benim toto kapali hava alani istemiyoray mervem ya harikasin tü tü tü darisi benim basima 6lilari göreyim kolbasti oynayip youtuba koycam
Sağol canım benim inşallah sende de böyle rakamları görürük bigün canım valla ben bile eşlik ederim kolbastına sen ver hele bi
evet canim emziriyorum cokda faydali oluyo Kilo veriminde
canim leslie yormuyo fazla jillian oylemi mahfediyo cok ise yariyo
superbi duygu ballim kendimi sahane hissediyorum pardesu sanki baskasindan emanet almis gibi oluyo
kacirilirmi o firsat suzi ya ah ahh bende kardesimin yaninda olsamda gitsem tabi bizde daha aday yok ama
ballim ben hedefimde altindayim suan
mervecim hedefe ulasan yolda cekilen tum cileler kutsaldir
evet ya hele sonuc ıstedıgın gıbıyse çile mile kalmıyo zaten hiç yaşamamışım sanki o günleri gibi
kızlar ya ne zaman zayıflayacağız yaa içime böyle lök diye bi karamsarlık düştü.
böyle şeytan olmayacak bu iş boşver ye iç diyor ne yapacağım
Kız düşme karamsarlıga hemen nefsin yemen için kandırmaya calısıyo senı
Suzi dediyse içindeki canavarı dinleme
kış kış canavar yallah canavar de ona
bu sefer benı kandıramıcaksın
ben senı yenıcem de bak gıder o
yada gıt bı bardak süt iç hem bebişine faydalı hem sana
GUNAYDIN KIZLAR bir saattir gecmisten gelemedim
aksamda ben kapattim sayilir ne ara bukadar konustunuz
kız bunların ceneleri hiç durmuyokı ya yıyolar ya konusuyolar annem
nası bi yere denk geldik kıı ben anlamadım kı
suzimmmm yemeyelm artık yaa valla bak zayıflayıpda alıcaz die bişyde alamıyoz tutalım boğazımızı sonrada bi güzl alışverişe çıkalımm kuzummm kilo derdini düşünmeden istediğimizi giyelimm :)
alıntılamayı unutmusum ama görmedim sanma sen misafirlikte ye sarmaları ye kekleri sonra suzim verelim kiloları nasıl olcek ha nasıl olcek söyleee
dur yolayım sacını basını aklın gelsın yerine accıkkk
kolay gelsn canımmm bnde netten soru çözüyüm bari
Çöz aferim kalk yerinde de hopla aynı zamanda anca eritirsin o kekle sarmaları zaten