Artık market ve avm çalışanlarının sesi olacam oh ayakkabılarıda çıkarttım otobüste maşallah yaşlı teyzeler avmde geziyor sonra otobüste yer istior hepsi onların olacak sanki ay kurtarın beni bu hayattan ballı almanyaya işçi al beni
Bu saat olmuş sokak kadını gibi yollardayım
Bende vermiom yer valla gezmesinler he mecbur çalışıyom ah bi zengin olsam eve geldim kız görüşürüz
Ay yanlış durakta indim yürücem of hem ağlayom hem yürüom
sagol canimm
bak canım ben geçen yazdan beri bu gruptayım hiç kavga gürültü görmedim, eğer sen geldiğin anda böyle bi olay yaşanıyorsa burdakileri değil kendini sorgula önce "neden ben gelince sorun çıktı" diye. bunu da geçtim biz niye hergün 15-20 sayfa okuyup alıntılarla cevap vermeye çalışıyoruz? insan kendine yazılan bişeyi 'nezaketen' alıntılayıp cevaplandırmalı. sen sana verilen cevapları takmazsan seni de takan olmaz sonra. bişey daha var, burda kimse senin arkandan konuşmadı, canın sıkılıyorsa 'bir derdim var' bölümüne dalıp saçma sapan konular açanlara atarlanabilirsin. ama biz 'saygı' çerçevesinde birbirimize yardımcı olmaya çalışıyorsak, dertlerimizi anlatabiliyorsak kimsenin gelip burda huzurumuzu kaçırmaya hakkı yok. ve en önemlisi kimse kimsenin karakterini eleştirme hakkına sahip değil. anlatabilmişimdir umarım.
ablacım boşver sen hiç sıkma canını. seninle güzel güzel sohbet edebilme şansı olsaydı zaten saçma sapan eleştirilere girmezdi bile. seni burda seven seviyo gerisi önemli değil
Şimdi yorgunum eve gideyim yada otobüstr cvp verecem aslında değmez ama sırf bana birden fazla Msj attığını demek için sadece banada değil suziye alıntı yapmayı bilmiom demişsin ama maşalah çok güzel biliyomuşun
Şimdi uyudum uyuyacam ayakta durmaktan belim koptu artık tabanlarını hissetmiyorum ve çok ateşim var
ay canim kiyamam gecmis olsun :26:Kaç gündür tuvaletimide yapamıyom kötü durumdayım perişan haldeyim ah o yaşlanıpta emekli olmayanlar torpille işe girenler öbür dünyada görüşecez
oklavanın ucu deil heralde
süpürgenin sahibi sen olduğuna göre
bu arada yazılanlara yorum bile yapmaya gerek yok boşuna yormussun kendni
deneme 1 2 denme me me menerlerdesiniz bacılar bi ses verin hele
hosgeldiinbende 73 kiloyum diyet yapıyorum spora gidiyorum temmuzun 6 na kadar 68 olmalıyım acaba olurmuyum bir fikirler verin....eşimin oğlunun düğünü varrrr
Bi saattir otobüs bekliyorum izmirden soğudum ne gelmez 105 arkadaş
ay kiyamma ya diler adiiiiiiiiiiiAy elin adamlarıda arkamda şarkı söylüolar korkuyom artıl ağlıcam şimdi
:26::26:ya bu çatlakları napıcaz bu yaşta kollarım bacaklarım harita gibi
Bi kaç kendini bilmez gezecek die 10 kadar açık iş yerleri yazık günah ya valla hiç bi yerimi hissetmiyorum diyet benim neyime şişko olmaya mahkumun ben diyet aylak insan işi ay dayanamıyom ağlayacam
canim sinirlerin bozuldu iyice senin :26:Artık market ve avm çalışanlarının sesi olacam oh ayakkabılarıda çıkarttım otobüste maşallah yaşlı teyzeler avmde geziyor sonra otobüste yer istior hepsi onların olacak sanki ay kurtarın beni bu hayattan ballı almanyaya işçi al beni
yuhh teyze deseydinaynen bizimde öyle adam geliyo kapalıyız diyoz bu saatte market mi kapanır diyo bi gece envanter var gece 3 te kadın geldi kapalı mı aaa alışveriş yapcaktım dedi
öyle deme canim ya :26: esin almaya gelse :26:Bu saat olmuş sokak kadını gibi yollardayım
ay deli yaAy küçük emrahın kız kardeşi gibi oldum otobüste türkü çığırıp meşhur olsam
ay kiyamam yaa :26::26: valahi icim ciz etti aglama :26:Ay yanlış durakta indim yürücem of hem ağlayom hem yürüom
deneme 1 2 denme me me me
alo oo oo oooo
Ay yanlış durakta indim yürücem of hem ağlayom hem yürüom
oslew nasil oldun bacim
iyi valla nasıl olim yatıyom kalkıyom öyle işte kaynamaya başladı dkişler kaşınıyo
1 hafta daha evdeyim sonra başlıcam işe bakalım çok şükür kurtuldum o ağrılardan
kiz acik modelli diktireyin söyle firfirli olaydi
iyi canim sevindim senin adina
ya bu kadar uykumu olur insanda
gece 3 te felan yattim ama sabah 11 de uyandim :26:
sonra bütün gün yine halsizdim ve
saat 4 de yattim 5 e kadar ama zorla kalkdim :26:
ve su anda resmen ayakda uyuyorum
hele dün o kadar cok uyuydum ki :26:
neden böyleyim ben
hehe vala hiç aklıma gelmedi şekil yap derdim doktora
bende öleydim sonra 2 gece hiç uyumadım dün güzel uyumuşum bu sabahta hiç kalkmak istemedim zorla kalktım
havadan sudan kafadan olur öle şeler
hande gittimi ki acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?