70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o kdr canını sıkma güzelim yaşınız küçük metabolizmanız hızlı rahat yakarsın o kalorileri
Nasıl yaptin canım ben de yapmak istiyorum

canim normal kabakta yapabilirsin ben kabak dolmasi yapmistim cikan ic kisimlarindan yaptim
kabak iclerini rendeledim bir tane patates rendeledim taze dere otu kullanilirmis ama bende kurutulmusu vardi ondan kattim tuz pul biber aci biber 1 yumurta 4 kasikta misir unu kattim hepsini kasikla karistirdim sonrada yagli kagit ustunde tepsiye kasikla aldim duzelttim 1cm Kadar kalinlikta biraktim ust lerinede cok az zeytin yagi surdum kizarinca firindan aldim bukadar cok guzel oldu
bide yaninda sarmisakli yogurttan 1kasik ustlerine doktum afiyetle yedim sanada afiyet olsun

not:kabak cok sulaniyo suyunu suzup yap canim yoksa cok sulu bisey olur artik hep yaparim esimde cok begendi 8 parca yedim diyo [/QUOTE]
bende deneyeyim canım
ne zamandır canım mücver çekiyordu
bu halide gayet hafif
eline sağlık

hepimizde öyle yılgınlıklar oluyor canım
ilk başta güzel verdik son kalan kilolar zor gidiyor
biraz daha disiplinli olmak gerek sanırım..

Kızlar günaydın kimsecikler yokmus aksam
geçmişi okuma nıyetıyle actım sayfayı
bı baktım 2 sayfacık olmus aksam
nerelerdeydiniz ne yaptınız ne yediniz
ayrıntılı rapor ıstıyorum herkesden gelince

karbonhidrat acısından zengin olmus menun canım

kız kilo veremıyosun dye yemesene sen çikolar bitti içli köftelere sardı hatun bakalım bundan nasıl vazgeçircez seni

kız korumaya alıyo vucut bazen veremıyo bılmıyomusun sen hemen moral bozuyorsun sen az yemeye devam et gıtmeye baslıcaktır

kız sende hepsini bitirmeyeydin ya 2 kasık koysun annen sen içinden 3-4 kaşık yıyıp bırak hem onun gonlu olsun hem senın iradene sahip cıktıgında cabası
anaaaammm kimseciklerde yok..ben çıktığım zaman doluşun üsülüyom ama bennnnn

bebemm keske gece gelebilsem ben ama gelemıyorum kı

Dünkü menümü de paylaşıyım hazır boşken bidaha zaman bulamayabiliyorum

sabah

1 domates salatalık
kk peynir
kiraz saplı form cay

ara

2 ceviz
5 fındık

öğlen

tavuk döner
avuç içi kadar pide
salata
ayran

ara

1 ceviz
6 fındık

akşam

yogurtlu semizotu salatası
1 dilim sucuk(koçiş mikrodalgada kızarttı kokunca canım cekti)

ara

sade soda

Son düzenleme:
dün cok iradeliydim kızlar anlatıyımda sizde özenin benim gibi hayır diyin diye yazıyorum bilginiz olsun dikkatli okuyun

öğlen yemeğinde işyerindekiler cok ısrar etti dısarda yıyelım dıye
gittik bı lokantaya tavuk döner sipariş ettim
ne biliyim oyle bı tepeleme tabak getırıceklerını
ben sandım doner ve salata olacak tabakta
ama bi ben eksıktım masallah
pilav koymuslar bır kepçe yanına patates kızartması ve cok az salata
onun yanında kucuk boy bı pıde
pıdenın ustune yag kızdırmıslar uzerıne de tavuk donerlerı koyup tekrar pıdeyle kapamıslar
bende ne yaptım tabaktakı sadece doner ve küçük bir lokma pideden koparıp yedim bide salatasını
tabagı oldugu gıbı bıraktım bu ilk hayır diyişimdi

bide akşam eşimin dayılarına gıttık haber vermıstık onceden
yengem saolsun börek ve kek yapmıs bize
ama hiç tadına bıle bakmadım yemek yıyıp geldık dedım
hiç yerım yok dedım
halbukı bı salata yedim yesem yer vardı ama yemedim
sade soda içtim sadece

sizde hayır demeye baslayın bence ben ne kaybettıysem
etrafımdakılerı kıramayıp yemekten kaybettim aldım kıloları

Son düzenleme:
mükemmel sin gerçekten :) aynen haklısın hep birileri için yedik sonra kilo aldık ve o ye ye diye ısrara edenelr sadece beeli bir zaman sonra ayy sen kilomu almışsınn demezler mi çıldırırım :) :) :) bu arada günaydın kızlar

günaydın kızlar bende yazayım dünkü yediklerimi :)

sabah kahvaltısı : 1 haşlanmış yumurta 1 bardak süt
ara ögün yeşil çay

öğlen:3 y.k. arnavut ciğeri,yarım kase çorba,salata,1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmek
ara öğün şekersiz türk kahvesi:)

akşam:5yk bamya yemeği,1 adet kabak dolması,1 kase yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği:)

bide yarım haşhaşlı puaca yedim
yatarkende 1 bardak kefir bu kadar

iradeni taktir ettim canım darısı benim başıma:)

evet canım hep ye ye ye diyenler yuzunden alınıyor kılolar
benım en büyük yanlısım buydu baskalarını kıramayıp yemek
kayınvalıdem hergun ye dıyo hala mesela ama yemıcem yemıyorum
dalga gecıyolar benle yemıyorum diye cok sıkı gıdıyo merve bu sefer dıyolar gulusuyolar
sanıyolarkı bellı bır sure sonra bıkıcam veremıcem
komık gelıyor onlara
ama sımdıden 4 kılo gıttı daha da gıdıcek hayırlısıyla
son gulen ben olucam

iradeni taktir ettim canım darısı benim başıma:)

inşallah canım amaç belli artık bende kendin için ye başkaları için değil canım ıstemıyorsa kendı annemi bile kırıcam bu yüzden karar verdım ısrarlar umrumda bıle degıl

canım akşamları ekmek yememeye calıs bence ben yersem veremıyorum da sabit kalıyo kılo

aslında ben ekmeği tamamen çıkarmıştım ama bu ara nedendir bilinmez doymuyorum oda bi sorun sanırım

evet oda bi sorun canım kendini doyacagına ınandırmanda gerek sanırım biraz
bende baslarda bı tabak salatayla doyulurmu yaa
sadece corba yetermı ınsana mantıgındaydım
şimdi yetiyor ama yetıcegıne ınandı beynım ve bunyem artık sanırım

aslında ben ekmeği tamamen çıkarmıştım ama bu ara nedendir bilinmez doymuyorum oda bi sorun sanırım

canım şimdi menunu bır daha ınceledim de acaba sabah kahvaltısında 1 yumurta ve süt yetersizmi geldi diye bi düşünce saplandı :26:

bi kahvaltılarını zengınlestırsen salata falan yesen domates salatalık eklesen zeytın falan eklesen belkı gun ıcınde daha az acıkırsın :26:

ya bende doyuyodum ama regl oldum 1 haftadır böleyim of of nasıl olcak bakalım:)

olabilir aslında canım bugün geçti artık yarından sonra öyle yapayım

Günaydın ablalarım
uzun bir süre burda olamıycam.Tatil sezonunu açma vakti geldi Tatilde diyet yapabilcek miyim bilmiyorum:26: ama dikkat etmeye çalışıcam:18:
Hepinizi çok çok öpüyorum Yardımlarınız,güzel sohbetiniz için çok teşekkür ederim

hepimizde öyle yılgınlıklar oluyor canım
ilk başta güzel verdik son kalan kilolar zor gidiyor
biraz daha disiplinli olmak gerek sanırım..
aynen öyle tatlım..bazen umutsuzluk oluyor içimde..bugün kiloma bakmıcam cumaya bakıcam..bakarsam 65 i yine görünce yemeye başlıcam...2 haftadır benj diyet yapıyorum normalde werirdim ama işte...
günaydın 70-79 un güzel bayanları........

günaydın zerraaaaammmm....
günaydın canım..walla akşam bekledim bekledim kimseler gelmedi..bende yattım..bu iyi günlerim kociş olmuyor.olsaydı bende giremezdim..
içliköfte derindondurucuda 4 5 tane wardı onları çıkarmıştım..akşam 11 ciwarlarında 3 tane yedim..ah canım bunu aslında en iyi bilenlerden biriyim bi hafta weremezsen diğer hafta dewam edince daha fazlasıyla werilebildiğini çoğu kez yaşayan biriyim..ama sabırsızım ben...
çpk güzel tatlım..marka wermek gibi olmasın ama doğadanın form çayını kaç defa içtim hiç fayda etmiyor bana..doğuş we liptonunki akşam içsen sabaha güzel etki yapıyor...haftada1 kere falan içiyorum benim bağırsaklar hiç çalışmıyor oda su içmiyorum hiç..içincede form çayını 2 paken katım 1 kupaya öyle içiyorum..bugün hergün 2litre su içmeyeçalışcam..kaynanadan arıtmadan in çık getir zor oluyor ondan içemiyorum bi newi...

brawo tatlım sana yaaa..harikasın..

günaydın canım menün güzel 1 poğaça akşam olmamış ama bu haftanın ödülü olsun menün güzel affediyorum...sen kendine bak diceksiniz şimdi ..

günaydın canım..iyi tatiller..çbak fazla kaçırma..açlığın gidinceye kadar ye doyuncaya kadar değil buda bi yöntem olsun..her yemekten önce 1 büyük bardak suyla başla...öpüldün..kendine iyi bak

günaydın zerracım nasılsın bu sabah bakalım
iyiyim canım yorgunum biraz
sabah sabah işe gitmeden duvar sildim
perdeleri yıkamaya vermiştik akşama gelicek duvar kirliydi o şekilde takılsın istemedim
kan ter içinde kaldım

sen nasılsın canım
menün güzel canım afiyet olsun
ben biraz saldım bursaya gidecem diye bu hafta
tebrikler büyük bir irade örneği göstermişsin canım

pogaca ekmek dolma üçü birden olmayaymış güzelmş afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…