o kdr canını sıkma güzelim yaşınız küçük metabolizmanız hızlı rahat yakarsın o kalorileriben de yediklerimi yazayım artık
sabah: yarım simit, 2 dilim peynir, 1 bardak çay (2 şekerli)
öğlen: yarım simit, 2 dilim peynir (sabahki simitin devamı)
akşam: 2 tahta kaşığı pilav, 5 köfte, koca bi tabak salata
akşam cozuttum biraz farkındayım
bu da anneme karşı koyup azaltmış halim20 gündür evdeyim annem sağolsun hep böyle yediriyo bundan sonra biraz daha azaltmaya çalışcam napalım artık
Nasıl yaptin canım ben de yapmak istiyorum
bende kestimümidimiartık..cumartesiakşam mewlidden döndüğümde 63.30 u görünce çok şaşırdım.dimçayına gittiğimdede aslında ben pek bişey yemedim.bigüzelcekahwaltı yaptım..yemeğideikindi yedim odaosmanlı kebabıydı aşırı yağlı olduğundan yarısını yedim onudatoplasan 3 kaşık eder..ben şuan 65kiloyum nasıl oluyor anlamıyorum..bıktım..we bu yüzden ümidimikaybettim..oysa ne ekmek ne kızartma ne hamurişi ne tatlı bişey yemiyorum..illa werebilmem için benim açkalmam lazım bunu biliyorum..benim bünyem böyle anca yemezsem kilo werebiliyorum..onuda yapamam.zaten yeterince witamin eksikliğim war bide öyle yapsam biter giderim..boşluk tuşu bozuk ondan bazı kelimeler ayrılmıyor bu arada..
ben de yediklerimi yazayım artık
sabah: yarım simit, 2 dilim peynir, 1 bardak çay (2 şekerli)
öğlen: yarım simit, 2 dilim peynir (sabahki simitin devamı)
akşam: 2 tahta kaşığı pilav, 5 köfte, koca bi tabak salata
akşam cozuttum biraz farkındayım
bu da anneme karşı koyup azaltmış halim20 gündür evdeyim annem sağolsun hep böyle yediriyo bundan sonra biraz daha azaltmaya çalışcam napalım artık
güzel canım..
pilaw biraz fazla gitmişl 1 tahta kaşık olsaymış daha iyi olacakmış..bende kızartma yedim yine...we anlamıyorum ne yasem istersem haşlama yiyeyim hemen 2 kilo alıyorum..we bu sinirimle az sonra içli köfte kızartıp yicem
bende kestimümidimiartık..cumartesiakşam mewlidden döndüğümde 63.30 u görünce çok şaşırdım.dimçayına gittiğimdede aslında ben pek bişey yemedim.bigüzelcekahwaltı yaptım..yemeğideikindi yedim odaosmanlı kebabıydı aşırı yağlı olduğundan yarısını yedim onudatoplasan 3 kaşık eder..ben şuan 65kiloyum nasıl oluyor anlamıyorum..bıktım..we bu yüzden ümidimikaybettim..oysa ne ekmek ne kızartma ne hamurişi ne tatlı bişey yemiyorum..illa werebilmem için benim açkalmam lazım bunu biliyorum..benim bünyem böyle anca yemezsem kilo werebiliyorum..onuda yapamam.zaten yeterince witamin eksikliğim war bide öyle yapsam biter giderim..boşluk tuşu bozuk ondan bazı kelimeler ayrılmıyor bu arada..
anneme kalsa 1 kaşık daha koycaktıya ben ümidimi kaybetmeye başladım bu şekilde nasıl kilo vericem küçüklüğümden beri böyleyim zaten yer etti artık yağlar nasıl gidicek ya zayıf olmak istiyorum artıkkk :84: sinirle bişey yapma sakın ablacım pişman olma sonra aman diyim
anaaaammm kimseciklerde yok..ben çıktığım zaman doluşun üsülüyom ama bennnnn
beğenmedim zaten yapılanları
ballı zengin tabii kıldan tüyden kurtulmak için parayı bastırıp alıyor
anam kız yanlış kişi hakkında söyledin
ballım dedikodu mu yapar hiç
biz zorluyoruz da ona rağmen yapamıyor kıyamam
burasııııı türkiyeee
selam tatlım
öpücükler kalpler hepiciği sana gelsin
hoşgeldin aramıza
,
ne demek canım benim için bir zevk
günaydın 70-79 un güzel bayanları........
mükemmel sin gerçekten :) aynen haklısın hep birileri için yedik sonra kilo aldık ve o ye ye diye ısrara edenelr sadece beeli bir zaman sonra ayy sen kilomu almışsınn demezler mi çıldırırım :) :) :) bu arada günaydın kızlardün cok iradeliydim kızlar anlatıyımda sizde özenin benim gibi hayır diyin diye yazıyorum bilginiz olsun dikkatli okuyun
öğlen yemeğinde işyerindekiler cok ısrar etti dısarda yıyelım dıye
gittik bı lokantaya tavuk döner sipariş ettim
ne biliyim oyle bı tepeleme tabak getırıceklerını
ben sandım doner ve salata olacak tabakta
ama bi ben eksıktım masallah
pilav koymuslar bır kepçe yanına patates kızartması ve cok az salata
onun yanında kucuk boy bı pıde
pıdenın ustune yag kızdırmıslar uzerıne de tavuk donerlerı koyup tekrar pıdeyle kapamıslar
bende ne yaptım tabaktakı sadece doner ve küçük bir lokma pideden koparıp yedim bide salatasını
tabagı oldugu gıbı bıraktım bu ilk hayır diyişimdi
bide akşam eşimin dayılarına gıttık haber vermıstık onceden
yengem saolsun börek ve kek yapmıs bize
ama hiç tadına bıle bakmadım yemek yıyıp geldık dedım
hiç yerım yok dedım
halbukı bı salata yedim yesem yer vardı ama yemedim
sade soda içtim sadece
sizde hayır demeye baslayın bence ben ne kaybettıysem
etrafımdakılerı kıramayıp yemekten kaybettim aldım kıloları
dün cok iradeliydim kızlar anlatıyımda sizde özenin benim gibi hayır diyin diye yazıyorum bilginiz olsun dikkatli okuyun
pıdenın ustune yag kızdırmıslar uzerıne de tavuk donerlerı koyup tekrar pıdeyle kapamıslar
bende ne yaptım tabaktakı sadece doner ve küçük bir lokma pideden koparıp yedim bide salatasını
hiç yerım yok dedım
sade soda içtim sadece
mükemmel sin gerçekten :) aynen haklısın hep birileri için yedik sonra kilo aldık ve o ye ye diye ısrara edenelr sadece beeli bir zaman sonra ayy sen kilomu almışsınn demezler mi çıldırırım :) :) :) bu arada günaydın kızlar
iradeni taktir ettim canım darısı benim başıma:)
günaydın kızlarbende yazayım dünkü yediklerimi :)
sabah kahvaltısı : 1 haşlanmış yumurta 1 bardak süt
ara ögün yeşil çay
öğlen:3 y.k. arnavut ciğeri,yarım kase çorba,salata,1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmek
ara öğün şekersiz türk kahvesi:)
akşam:5yk bamya yemeği,1 adet kabak dolması,1 kase yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği:)
bide yarım haşhaşlı puaca yedim
yatarkende 1 bardak kefir bu kadar
canım akşamları ekmek yememeye calıs bence ben yersem veremıyorum da sabit kalıyo kılo
aslında ben ekmeği tamamen çıkarmıştım ama bu ara nedendir bilinmez doymuyorum oda bi sorun sanırım
aslında ben ekmeği tamamen çıkarmıştım ama bu ara nedendir bilinmez doymuyorum oda bi sorun sanırım
evet oda bi sorun canım kendini doyacagına ınandırmanda gerek sanırım biraz
bende baslarda bı tabak salatayla doyulurmu yaa
sadece corba yetermı ınsana mantıgındaydım
şimdi yetiyor ama yetıcegıne ınandı beynım ve bunyem artık sanırım
canım şimdi menunu bır daha ınceledim de acaba sabah kahvaltısında 1 yumurta ve süt yetersizmi geldi diye bi düşünce saplandı :26:
bi kahvaltılarını zengınlestırsen salata falan yesen domates salatalık eklesen zeytın falan eklesen belkı gun ıcınde daha az acıkırsın :26:
aynen öyle tatlım..bazen umutsuzluk oluyor içimde..bugün kiloma bakmıcam cumaya bakıcam..bakarsam 65 i yine görünce yemeye başlıcam...2 haftadır benj diyet yapıyorum normalde werirdim ama işte...hepimizde öyle yılgınlıklar oluyor canım
ilk başta güzel verdik son kalan kilolar zor gidiyor
biraz daha disiplinli olmak gerek sanırım..
günaydın zerraaaaammmm....günaydın 70-79 un güzel bayanları........
günaydın canım..walla akşam bekledim bekledim kimseler gelmedi..bende yattım..bu iyi günlerim kociş olmuyor.olsaydı bende giremezdim..Kızlar günaydın kimsecikler yokmus aksam
geçmişi okuma nıyetıyle actım sayfayı
bı baktım 2 sayfacık olmus aksam
nerelerdeydiniz ne yaptınız ne yediniz
ayrıntılı rapor ıstıyorum herkesden gelince
kız kilo veremıyosun dye yemesene sen çikolar bitti içli köftelere sardı hatun bakalım bundan nasıl vazgeçircez seni
kız korumaya alıyo vucut bazen veremıyo bılmıyomusun sen hemen moral bozuyorsun sen az yemeye devam et gıtmeye baslıcaktır
çpk güzel tatlım..marka wermek gibi olmasın amaDünkü menümü de paylaşıyım hazır boşken bidaha zaman bulamayabiliyorum
sabah
1 domates salatalık
kk peynir
kiraz saplı form cay
ara
2 ceviz
5 fındık
öğlen
tavuk döner
avuç içi kadar pide
salata
ayran
ara
1 ceviz
6 fındık
akşam
yogurtlu semizotu salatası
1 dilim sucuk(koçiş mikrodalgada kızarttı kokunca canım cekti)
ara
sade soda
brawo tatlım sana yaaa..harikasın..dün cok iradeliydim kızlar anlatıyımda sizde özenin benim gibi hayır diyin diye yazıyorum bilginiz olsun dikkatli okuyun
hiç yerım yok dedım
sade soda içtim sadece
ara ögün yeşil çay
öğlen:3 y.k. arnavut ciğeri,yarım kase çorba,salata,1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmek
akşam:5yk bamya yemeği,1 adet kabak dolması,1 kase yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği:)
Günaydın ablalarım
uzun bir süre burda olamıycam.Tatil sezonunu açma vakti geldiTatilde diyet yapabilcek miyim bilmiyorum:26: ama dikkat etmeye çalışıcam:18:
Hepinizi çok çok öpüyorumYardımlarınız,güzel sohbetiniz için çok teşekkür ederim
iyiyim canım yorgunum birazgünaydın zerracım nasılsın bu sabah bakalım
menün güzel canım afiyet olsunDünkü menümü de paylaşıyım hazır boşken bidaha zaman bulamayabiliyorum
sabah
1 domates salatalık
kk peynir
kiraz saplı form cay
ara
2 ceviz
5 fındık
öğlen
tavuk döner
avuç içi kadar pide
salata
ayran
ara
1 ceviz
6 fındık
akşam
yogurtlu semizotu salatası
1 dilim sucuk(koçiş mikrodalgada kızarttı kokunca canım cekti)
ara
sade soda
tebrikler büyük bir irade örneği göstermişsin canımdün cok iradeliydim kızlar anlatıyımda sizde özenin benim gibi hayır diyin diye yazıyorum bilginiz olsun dikkatli okuyun
hiç yerım yok dedım
sade soda içtim sadece
ara ögün yeşil çay
günaydın canım..iyi tatiller..çbak fazla kaçırma..açlığın gidinceye kadar ye doyuncaya kadar değil buda bi yöntem olsun..her yemekten önce 1 büyük bardak suyla başla...öpüldün..kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?