70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecenin 11 de içli köftemi yedin sennnn

bende pek farklı değilim canım

günaydın canım..iyi tatiller..çbak fazla kaçırma..açlığın gidinceye kadar ye doyuncaya kadar değil buda bi yöntem olsun..her yemekten önce 1 büyük bardak suyla başla...öpüldün..kendine iyi bak

yemekten önce su içmek kesinlikle güzel biyöntem
şişiriyor fazla yiyemiyorsun

günaydın 70-79 un güzel bayanları........

Günaydın canım

İyiyiz canım sen nasılsın, +1400 gr. ile geri döndüm işte daha nasıl olayım ki, bol bol yüzdük ama yine de gitmemiş.

Sabah hariç güzel canım.

kahvaltına yeşillik ekleyebilirsin canım, zeytin peynir de, kahvaltı en önemli öğün.

İyi tatiller.

iyi tatiller bizim içinde eğlen ama yediklerine dikkat et

saağol canımm.. bende doğadanın içiyorum haftada 1 yada2 işe yarıyor bende temizlıyor ne var ne yok

sağol canımm... ee napcan ya sabah ya akşam bende her sabah ev toparlamaya calısmaktan servise ucu ucuna yetısıyorum kostur kostur

Günaydın kızlarrr,
İyisinizdir umarım. Ben de göbüşümle burdayım, kendimi çok şiş hissediyorum maalesef, otelde de spor sadece 1 gün yhapabildim, akşam 22 de kapanıyormuş yemekten çıkıncaya kadar zaten saat 21-21,30 oluyordu, sabahları da kahvaltıydı havuzdu derken. Neyse bundan sonra dikkat edeceğim inşallah. Sabah buğday gevreği yedim sütle 1 kase.

günaydın canım...hoş geldin yeniden
1400 bence iyi
ben tatile gitmeden iki günde 2 kilo artıda olabilen bi hatunum
bende yarın bursaya gidecem
10 gün kalacam
orada diyet miyet yapmam zaten
kaçla dönerim bilmem

hem çalışmak hem işi zor iş
hemde 3 çocuğa 1 kocişe yetişmek daha bi zorrr

suzim çık artık yukarı yeter alıntıladığın
kv nin misafirleri gelecekti cumaya
bende bursaya gidiyorum diye üzülüyordu kadıncağız
kadın temiz kalpliymiş
misafirleri bu akşam gelecek
bende gelini olaraktan hizmet edecem
yazık kadın dün konuşuyoruzda senin bu iyiliğini unutmam diyo
kızı ben gelemem zeynep var nasıl olsa demiş
hiç öyle yapmazdıya niye öyle dedi bilmem
kvninde canı sıkılmış kalbim çok kırıldı diyo
bende tavuklu börekle kıbrıs tatlısı yaptım misafire
umarım rejimde olan yoktur

gecenin 11 de içli köftemi yedin sennnn

bende pek farklı değilim canım

yemekten önce su içmek kesinlikle güzel biyöntem
şişiriyor fazla yiyemiyorsun
bide kendim yapsam..ama bazen yapıyorum...faydası güzel oluyor..
saağol canımm.. bende doğadanın içiyorum haftada 1 yada2 işe yarıyor bende temizlıyor ne var ne yok
[/B]
aradadabi bağırsakları temizlemek lazım..zawallı bağırsakları benden çok işkence çekiyorlar bunu hakediyorlar

günaydın canım..

günaydin kizlar

dünküler gitmis böyle deneyeyim
Mervecim yarin tanismaya gidecez ailece nolcak bilmiyorum beni görümce olarak bi telas sardi ne giycem diye düsünüp duruyom
neslimmmkuzum geri gelmene cok sevindim bende seni öperim bi cok yazik senin kuzuyada benim oglaninda kollarini sisirmisler hain sivrisinekler bugün krem alcam kasiniyor deyip duruyordun
zerramkocisin ektirmis ya darisi bizimkinin basina diyeyim dün korkumdan alintilari öylece birakip ciktim :18:yakalanirsam bidaha giremem bunu hic istemiyorum alisdim iyice
:44: baskada alinti yok gibi unutmusda olabilirim :26:kusura bakmayin kizlar

stress olmussun tatlim regl olamiyorum diye insallah gelirde sende rahatlarsin

öyle olunca zor tatlim ya sizin insaatcilarda halen orda dimi
affiyet olsun tatlim güzel menün
keske aksam pilav olmasaydin
anaaaammm kimseciklerde yok..ben çıktığım zaman doluşun üsülüyom ama bennnnn
ben gelemedim canim dün doktora gittim aksam gec geldim benimkide evdeydin öyle iste
dogru bastirip aliyor ay yirim ben onu saka yapiyorum tabii
günaydın 70-79 un güzel bayanları........

günaydin zerram
günaydin mervecim
harika bi menü olmus mervecim
afferim tatlim bunun mükafatini zaten tartida göreceksin
günaydin canim
pohca olmamis canim pilav var dolmanin icinde birde ekmek fazla karbonhydratli olmus aksam ama diger ögünler cok güzel
keske bende senin gibi iradeli olabilsem mervecim zaten iradene sahip oldugunda en büyük engelli asmissin demekdir
iyi tatiler kuzum gelmiycenmi bidaha veda gibi konusmussun :26:
günaydin fadimecim olur canim öyle tatilde benim isarkadasi da tatile gitmisdin arti 5 kiloyla geri dönmüs kadin ilk günü 2 kilo gitti dünde 1 kilo gitmis oh diyo cogunu geri verdim hemen gelen hemen gidiyor

günaydım suzim....
he valla adam saç ektirdi iyice havalara girdi

görümce olarak şöyle güzelce şıkır şıkır giyin göster kendini

ayy ne güzel olmuşkadıncağız sewinmiş..keşke bende kayınwalidemle senin gibi olsam...neler neler yapıweriyorum misafirlerine ama bi teşekkürü bile çok görüyor işte...akşama sakın yeme onları..
gunaydin kizlarr nasilsiniz
günaydın tatlım...
günaydin kizlar

stress olmussun tatlim regl olamiyorum diye insallah gelirde sende rahatlarsin

ben gelemedim canim dün doktora gittim aksam gec geldim benimkide evdeydin öyle iste
sanada tatlım..suzim 10.cu günüm..eşim uykusundan kalkabilirse öğlenden sonra test alcak..bakalım en azından kafam rahat eder..ama içimden bi ses hamilesin diyor..inşallah değilimdir..stresimde zaten hamilemiyim diye oluyor...kocişler ewde olunca zor oluyor girmek..onlar saatlerce bakar nete bişey olmaz biz 2 dakika baksak ne oturuyorsun başında falan olur benim ki öyle şahsen

yok canim ne gitmesi
sabahin 8ikarsi komsu geldi kellerin anahtarini istedi onu verdim sonra 9civari adamlar eve geldi kombiyi kontrol etti gittiler ama apartmanda bir ses var bunlar azdiriyo benim migreni

ciktim yettim gari ay görüyorsun dimi kendi kizi yapmiyor ama iyi kiymetini biliyor tatlim ay kac yildir senlen konusuyoruz senin adin zeynepmiydin ben hep zerra diyordum
bursada nekadar kalcan canim
gunaydin kizlarr nasilsiniz
günaydin ececim
günaydin müzzeyencim
günaydım suzim....
he valla adam saç ektirdi iyice havalara girdi

görümce olarak şöyle güzelce şıkır şıkır giyin göster kendini

benimkide kesin havalara girer artik
ay ne giycemki zerram fazlaliklarimi göstermiycek birsey giymem lazim kesin yine siyah birsey giyerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…