aynen öyle tatlım..bazen umutsuzluk oluyor içimde..bugün kiloma bakmıcam cumaya bakıcam..bakarsam 65 i yine görünce yemeye başlıcam...2 haftadır benj diyet yapıyorum normalde werirdim ama işte...
günaydın zerraaaaammmm....
günaydın canım..walla akşam bekledim bekledim kimseler gelmedi..bende yattım..bu iyi günlerim kociş olmuyor.olsaydı bende giremezdim..
içliköfte derindondurucuda 4 5 tane wardı onları çıkarmıştım..akşam 11 ciwarlarında 3 tane yedim..ah canım bunu aslında en iyi bilenlerden biriyim bi hafta weremezsen diğer hafta dewam edince daha fazlasıyla werilebildiğini çoğu kez yaşayan biriyim..ama sabırsızım ben...
çpk güzel tatlım..marka wermek gibi olmasın amadoğadanın form çayını kaç defa içtim hiç fayda etmiyor bana..doğuş we liptonunki akşam içsen sabaha güzel etki yapıyor...haftada1 kere falan içiyorum benim bağırsaklar hiç çalışmıyor oda su içmiyorum hiç..içincede form çayını 2 paken katım 1 kupaya öyle içiyorum..bugün hergün 2litre su içmeyeçalışcam..kaynanadan arıtmadan in çık getir zor oluyor ondan içemiyorum bi newi...
brawo tatlım sana yaaa..harikasın..
günaydın canım menün güzel 1 poğaça akşam olmamış ama bu haftanın ödülü olsun menün güzel affediyorum...sen kendine bak diceksiniz şimdi..
günaydın canım..iyi tatiller..çbak fazla kaçırma..açlığın gidinceye kadar ye doyuncaya kadar değil buda bi yöntem olsun..her yemekten önce 1 büyük bardak suyla başla...öpüldün..kendine iyi bak
Günaydın canımgünaydın 70-79 un güzel bayanları........
İyiyiz canım sen nasılsın, +1400 gr. ile geri döndüm işte daha nasıl olayım ki, bol bol yüzdük ama yine de gitmemiş.Kızlar günaydın kimsecikler yokmus aksam
geçmişi okuma nıyetıyle actım sayfayı
bı baktım 2 sayfacık olmus aksam
nerelerdeydiniz ne yaptınız ne yediniz
ayrıntılı rapor ıstıyorum herkesden gelince
Sabah hariç güzel canım.Dünkü menümü de paylaşıyım hazır boşken bidaha zaman bulamayabiliyorum
sabah
1 domates salatalık
kk peynir
kiraz saplı form cay sabah çok az olmuş ekmek yok, zeytin ve de yeşillik ekleyebilirsin
ara
2 ceviz
5 fındık
öğlen
tavuk döner
avuç içi kadar pide
salata
ayran
ara
1 ceviz
6 fındık
akşam
yogurtlu semizotu salatası
1 dilim sucuk(koçiş mikrodalgada kızarttı kokunca canım cekti)
ara
sade soda
dün cok iradeliydim kızlar anlatıyımda sizde özenin benim gibi hayır diyin diye yazıyorum bilginiz olsun dikkatli okuyun
öğlen yemeğinde işyerindekiler cok ısrar etti dısarda yıyelım dıye
gittik bı lokantaya tavuk döner sipariş ettim
ne biliyim oyle bı tepeleme tabak getırıceklerını
ben sandım doner ve salata olacak tabakta
ama bi ben eksıktım masallah
pilav koymuslar bır kepçe yanına patates kızartması ve cok az salata
onun yanında kucuk boy bı pıde
pıdenın ustune yag kızdırmıslar uzerıne de tavuk donerlerı koyup tekrar pıdeyle kapamıslar
bende ne yaptım tabaktakı sadece doner ve küçük bir lokma pideden koparıp yedim bide salatasını
tabagı oldugu gıbı bıraktım bu ilk hayır diyişimdi
bide akşam eşimin dayılarına gıttık haber vermıstık onceden
yengem saolsun börek ve kek yapmıs bize
ama hiç tadına bıle bakmadım yemek yıyıp geldık dedım
hiç yerım yok dedım
halbukı bı salata yedim yesem yer vardı ama yemedim
sade soda içtim sadece
sizde hayır demeye baslayın bence ben ne kaybettıysem
etrafımdakılerı kıramayıp yemekten kaybettim aldım kıloları
kahvaltına yeşillik ekleyebilirsin canım, zeytin peynir de, kahvaltı en önemli öğün.günaydın kızlarbende yazayım dünkü yediklerimi :)
sabah kahvaltısı : 1 haşlanmış yumurta 1 bardak süt
ara ögün yeşil çay
öğlen:3 y.k. arnavut ciğeri,yarım kase çorba,salata,1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmek
ara öğün şekersiz türk kahvesi:)
akşam:5yk bamya yemeği,1 adet kabak dolması,1 kase yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği:)
bide yarım haşhaşlı puaca yedim
yatarkende 1 bardak kefir bu kadar
İyi tatiller.Günaydın ablalarım
uzun bir süre burda olamıycam.Tatil sezonunu açma vakti geldiTatilde diyet yapabilcek miyim bilmiyorum:26: ama dikkat etmeye çalışıcam:18:
Hepinizi çok çok öpüyorumYardımlarınız,güzel sohbetiniz için çok teşekkür ederim
Günaydın ablalarım
uzun bir süre burda olamıycam.Tatil sezonunu açma vakti geldiTatilde diyet yapabilcek miyim bilmiyorum:26: ama dikkat etmeye çalışıcam:18:
Hepinizi çok çok öpüyorumYardımlarınız,güzel sohbetiniz için çok teşekkür ederim
aynen öyle tatlım..bazen umutsuzluk oluyor içimde..bugün kiloma bakmıcam cumaya bakıcam..bakarsam 65 i yine görünce yemeye başlıcam...2 haftadır benj diyet yapıyorum normalde werirdim ama işte...
günaydın zerraaaaammmm....
günaydın canım..walla akşam bekledim bekledim kimseler gelmedi..bende yattım..bu iyi günlerim kociş olmuyor.olsaydı bende giremezdim..
içliköfte derindondurucuda 4 5 tane wardı onları çıkarmıştım..akşam 11 ciwarlarında 3 tane yedim..ah canım bunu aslında en iyi bilenlerden biriyim bi hafta weremezsen diğer hafta dewam edince daha fazlasıyla werilebildiğini çoğu kez yaşayan biriyim..ama sabırsızım ben...
çpk güzel tatlım..marka wermek gibi olmasın amadoğadanın form çayını kaç defa içtim hiç fayda etmiyor bana..doğuş we liptonunki akşam içsen sabaha güzel etki yapıyor...haftada1 kere falan içiyorum benim bağırsaklar hiç çalışmıyor oda su içmiyorum hiç..içincede form çayını 2 paken katım 1 kupaya öyle içiyorum..bugün hergün 2litre su içmeyeçalışcam..kaynanadan arıtmadan in çık getir zor oluyor ondan içemiyorum bi newi...
brawo tatlım sana yaaa..harikasın..
günaydın canım menün güzel 1 poğaça akşam olmamış ama bu haftanın ödülü olsun menün güzel affediyorum...sen kendine bak diceksiniz şimdi..
iyiyim canım yorgunum biraz
sabah sabah işe gitmeden duvar sildim
perdeleri yıkamaya vermiştik akşama gelicek duvar kirliydi o şekilde takılsın istemedim
kan ter içinde kaldım
sen nasılsın canım
menün güzel canım afiyet olsun
ben biraz saldım bursaya gidecem diye bu hafta
tebrikler büyük bir irade örneği göstermişsin canım
pogaca ekmek dolma üçü birden olmayaymış güzelmş afiyet olsun canım
pogaca ekmek dolma üçü birden olmayaymış güzelmş afiyet olsun canım
Günaydın canım
İyiyiz canım sen nasılsın, +1400 gr. ile geri döndüm işte daha nasıl olayım ki, bol bol yüzdük ama yine de gitmemiş.
Sabah hariç güzel canım.
kahvaltına yeşillik ekleyebilirsin canım, zeytin peynir de, kahvaltı en önemli öğün.
İyi tatiller.
Günaydın kızlarrr,
İyisinizdir umarım. Ben de göbüşümle burdayım, kendimi çok şiş hissediyorum maalesef, otelde de spor sadece 1 gün yhapabildim, akşam 22 de kapanıyormuş yemekten çıkıncaya kadar zaten saat 21-21,30 oluyordu, sabahları da kahvaltıydı havuzdu derken. Neyse bundan sonra dikkat edeceğim inşallah. Sabah buğday gevreği yedim sütle 1 kase.
iyi tatiller bizim içinde eğlen ama yediklerine dikkat et
saağol canımm.. bende doğadanın içiyorum haftada 1 yada2 işe yarıyor bende temizlıyor ne var ne yok
sağol canımm... ee napcan ya sabah ya akşam bende her sabah ev toparlamaya calısmaktan servise ucu ucuna yetısıyorum kostur kostur
gecenin 11 de içli köftemi yedin sennnn
bende pek farklı değilim canım
bide kendim yapsam..ama bazen yapıyorum...faydası güzel oluyor..yemekten önce su içmek kesinlikle güzel biyöntem
şişiriyor fazla yiyemiyorsun
aradadabi bağırsakları temizlemek lazım..zawallı bağırsakları benden çok işkence çekiyorlar bunu hakediyorlarsaağol canımm.. bende doğadanın içiyorum haftada 1 yada2 işe yarıyor bende temizlıyor ne var ne yok
[/B]
Günaydın kızlarrr,
İyisinizdir umarım. Ben de göbüşümle burdayım, kendimi çok şiş hissediyorum maalesef, otelde de spor sadece 1 gün yhapabildim, akşam 22 de kapanıyormuş yemekten çıkıncaya kadar zaten saat 21-21,30 oluyordu, sabahları da kahvaltıydı havuzdu derken. Neyse bundan sonra dikkat edeceğim inşallah. Sabah buğday gevreği yedim sütle 1 kase.
stress olmussun tatlim regl olamiyorum diye insallah gelirde sende rahatlarsinkızlar alıntılarımı yaptım ama kızım tuşa bastı silindi..okadar çoookıkkk birikmişkitekrar dönemicem başa..balım ewet halen olmadım..kocaya bide ötekine sinirliyim..bide diyet yaptığım halde yerimde saymama sinirliyim..ondan az önce oturup kızartma we tereyağlı makarna yedim...hatta kilo alcam zayıflamıcam diye diye hırsla yedim...regl olamadım zaten..delircem..neyse benim çıkmam lazım oğlum durdurmuyor..yazacaktım bikaç bişeyler ama sinir etti ona bi bakayım...
öyle olunca zor tatlim yayok kizilk aldiginda aciyor ama sonra alisiyor hem ince geliyor cektigin yerde gelmiyor ölüyor
benim migränim tuttumu mecbur yatcam yoksa songlayip duruyor sonra bi bakiyom hafif var sonra bidaha vuruyorum kafayi yataga tamamen gectiyse öyle ara ara beni de tutuyor aman diyeyim bu aralar yok sükür :18:gecmis olsun tekrardan tatlim
Ayy canımmmm sen hamişmiydin
çok sevindim tatlım Allah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
öperim bi çok seni
ahh suzim ah eskiden bende yatardim simdi nerde habire biri uyaniyo mecburen kalkmak zorundayim kalkncada dahada siddetleniyo
agri
affiyet olsun tatlim güzel menünkizlar bugunku mamalarim
Sabah 5de ilac icicem diye 1dilim ekmek ustune peynir
musli
3 bucuk parca mucver [her biri yemek kasigiyla yapilmis ]
4 kasik yogurt
1 kabak dolmasi
bir koca Tabak Karpuz
dip not:mucverler firinda yapilmistir yagda kizartilmamistir
simdi kahve iciyorum
kizlar ya ilk defa mucveri denedim hep kabaklarin icini atiyodum cok buyuk hata yapiyomusum anladim harika oldular
keske aksam pilav olmasaydinben de yediklerimi yazayım artık
sabah: yarım simit, 2 dilim peynir, 1 bardak çay (2 şekerli)
öğlen: yarım simit, 2 dilim peynir (sabahki simitin devamı)
akşam: 2 tahta kaşığı pilav, 5 köfte, koca bi tabak salata
akşam cozuttum biraz farkındayım
bu da anneme karşı koyup azaltmış halim20 gündür evdeyim annem sağolsun hep böyle yediriyo bundan sonra biraz daha azaltmaya çalışcam napalım artık
ben gelemedim canim dünanaaaammm kimseciklerde yok..ben çıktığım zaman doluşun üsülüyom ama bennnnn
dogru bastirip aliyorbeğenmedim zaten yapılanları
ballı zengin tabii kıldan tüyden kurtulmak için parayı bastırıp alıyor
anam kız yanlış kişi hakkında söyledin
ballım dedikodu mu yapar hiç
biz zorluyoruz da ona rağmen yapamıyor kıyamam
günaydin zerramgünaydın 70-79 un güzel bayanları........
günaydin mervecimKızlar günaydın kimsecikler yokmus aksam
geçmişi okuma nıyetıyle actım sayfayı
bı baktım 2 sayfacık olmus aksam
nerelerdeydiniz ne yaptınız ne yediniz
ayrıntılı rapor ıstıyorum herkesden gelince
karbonhidrat acısından zengin olmus menun canım
kız kilo veremıyosun dye yemesene sen çikolar bitti içli köftelere sardı hatun bakalım bundan nasıl vazgeçircez seni
kız korumaya alıyo vucut bazen veremıyo bılmıyomusun sen hemen moral bozuyorsun sen az yemeye devam et gıtmeye baslıcaktır
kız sende hepsini bitirmeyeydin ya 2 kasık koysun annen sen içinden 3-4 kaşık yıyıp bırak hem onun gonlu olsun hem senıniradene sahip cıktıgında cabası
bebemm keske gece gelebilsem ben ama gelemıyorum kı
harika bi menü olmus mervecimDünkü menümü de paylaşıyım hazır boşken bidaha zaman bulamayabiliyorum
sabah
1 domates salatalık
kk peynir
kiraz saplı form cay
ara
2 ceviz
5 fındık
öğlen
tavuk döner
avuç içi kadar pide
salata
ayran
ara
1 ceviz
6 fındık
akşam
yogurtlu semizotu salatası
1 dilim sucuk(koçiş mikrodalgada kızarttı kokunca canım cekti)
ara
sade soda
afferim tatlim bunun mükafatini zaten tartida göreceksindün cok iradeliydim kızlar anlatıyımda sizde özenin benim gibi hayır diyin diye yazıyorum bilginiz olsun dikkatli okuyun
öğlen yemeğinde işyerindekiler cok ısrar etti dısarda yıyelım dıye
gittik bı lokantaya tavuk döner sipariş ettim
ne biliyim oyle bı tepeleme tabak getırıceklerını
ben sandım doner ve salata olacak tabakta
ama bi ben eksıktım masallah
pilav koymuslar bır kepçe yanına patates kızartması ve cok az salata
onun yanında kucuk boy bı pıde
pıdenın ustune yag kızdırmıslar uzerıne de tavuk donerlerı koyup tekrar pıdeyle kapamıslar
bende ne yaptım tabaktakı sadece doner ve küçük bir lokma pideden koparıp yedim bide salatasını
tabagı oldugu gıbı bıraktım bu ilk hayır diyişimdi
bide akşam eşimin dayılarına gıttık haber vermıstık onceden
yengem saolsun börek ve kek yapmıs bize
ama hiç tadına bıle bakmadım yemek yıyıp geldık dedım
hiç yerım yok dedım
halbukı bı salata yedim yesem yer vardı ama yemedim
sade soda içtim sadece
sizde hayır demeye baslayın bence ben ne kaybettıysem
etrafımdakılerı kıramayıp yemekten kaybettim aldım kıloları
günaydin canimmükemmel sin gerçekten :) aynen haklısın hep birileri için yedik sonra kilo aldık ve o ye ye diye ısrara edenelr sadece beeli bir zaman sonra ayy sen kilomu almışsınn demezler mi çıldırırım :) :) :) bu arada günaydın kızlar
pohca olmamis canim pilav var dolmanin icinde birde ekmek fazla karbonhydratli olmus aksam ama diger ögünler cok güzelgünaydın kızlarbende yazayım dünkü yediklerimi :)
sabah kahvaltısı : 1 haşlanmış yumurta 1 bardak süt
ara ögün yeşil çay
öğlen:3 y.k. arnavut ciğeri,yarım kase çorba,salata,1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmek
ara öğün şekersiz türk kahvesi:)
akşam:5yk bamya yemeği,1 adet kabak dolması,1 kase yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği:)
bide yarım haşhaşlı puaca yedim
yatarkende 1 bardak kefir bu kadar
keske bende senin gibi iradeli olabilsem mervecim zaten iradene sahip oldugunda en büyük engelli asmissin demekdirevet canım hep ye ye ye diyenler yuzunden alınıyor kılolar
benım en büyük yanlısım buydu baskalarını kıramayıp yemek
kayınvalıdem hergun ye dıyo hala mesela ama yemıcem yemıyorum
dalga gecıyolar benle yemıyorum diye cok sıkı gıdıyo merve bu sefer dıyolar gulusuyolar
sanıyolarkı bellı bır sure sonra bıkıcam veremıcem
komık gelıyor onlara
ama sımdıden 4 kılo gıttı daha da gıdıcek hayırlısıyla
son gulen ben olucam
inşallah canım amaç belli artık bende kendin için ye başkaları için değil canım ıstemıyorsa kendı annemi bile kırıcam bu yüzden karar verdım ısrarlar umrumda bıle degıl
canım akşamları ekmek yememeye calıs bence ben yersem veremıyorum da sabit kalıyo kılo
iyi tatiler kuzumGünaydın ablalarım
günaydin fadimecimGünaydın kızlarrr,
günaydin kizlar
dünküler gitmis böyle deneyeyim
Mervecim yarin tanismaya gidecez ailece nolcak bilmiyorum beni görümce olarak bi telas sardi ne giycem diye düsünüp duruyom
neslimmmkuzum geri gelmene cok sevindim bende seni öperim bi cokyazik senin kuzuyada benim oglaninda kollarini sisirmisler hain sivrisinekler bugün krem alcam kasiniyor deyip duruyordun
zerramkocisin ektirmis ya darisi bizimkinin basina diyeyimdün korkumdan alintilari öylece birakip ciktim :18:yakalanirsam bidaha giremem bunu hic istemiyorum alisdim iyice
:44: baskada alinti yok gibi unutmusda olabilirim :26:kusura bakmayin kizlar
stress olmussun tatlim regl olamiyorum diye insallah gelirde sende rahatlarsin
öyle olunca zor tatlim yasizin insaatcilarda halen orda dimi
affiyet olsun tatlim güzel menün
keske aksam pilav olmasaydin
ben gelemedim canim dündoktora gittim aksam gec geldim benimkide evdeydin öyle iste
dogru bastirip aliyoray yirim ben onu saka yapiyorum tabii
günaydin zerram
günaydin mervecim
harika bi menü olmus mervecim
afferim tatlim bunun mükafatini zaten tartida göreceksin
günaydin canim
pohca olmamis canim pilav var dolmanin icinde birde ekmek fazla karbonhydratli olmus aksam ama diger ögünler cok güzel
keske bende senin gibi iradeli olabilsem mervecim zaten iradene sahip oldugunda en büyük engelli asmissin demekdir
iyi tatiler kuzumgelmiycenmi bidaha veda gibi konusmussun :26:
günaydin fadimecimolur canim öyle tatilde benim isarkadasi da tatile gitmisdin arti 5 kiloyla geri dönmüs kadin ilk günü 2 kilo gitti dünde 1 kilo gitmis oh diyo cogunu geri verdim hemen gelen hemen gidiyor
ayy ne güzel olmuşkadıncağız sewinmiş..keşke bende kayınwalidemle senin gibi olsam...neler neler yapıweriyorum misafirlerine ama bi teşekkürü bile çok görüyor işte...akşama sakın yeme onları..suzim çık artık yukarı yeter alıntıladığın
kv nin misafirleri gelecekti cumaya
bende bursaya gidiyorum diye üzülüyordu kadıncağız
kadın temiz kalpliymiş
misafirleri bu akşam gelecek
bende gelini olaraktan hizmet edecem
yazık kadın dün konuşuyoruzda senin bu iyiliğini unutmam diyo
kızı ben gelemem zeynep var nasıl olsa demiş
hiç öyle yapmazdıya niye öyle dedi bilmem
kvninde canı sıkılmış kalbim çok kırıldı diyo
bende tavuklu börekle kıbrıs tatlısı yaptım misafire
umarım rejimde olan yoktur
günaydın tatlım...gunaydin kizlarr nasilsiniz
sanada tatlım..suzim 10.cu günüm..eşim uykusundan kalkabilirse öğlenden sonra test alcak..bakalım en azından kafam rahat eder..ama içimden bi ses hamilesin diyor..inşallah değilimdir..stresimde zaten hamilemiyim diye oluyor...kocişler ewde olunca zor oluyor girmek..onlar saatlerce bakar nete bişey olmaz biz 2 dakika baksak ne oturuyorsun başında falan olur benim ki öyle şahsengünaydin kizlar
ben gelemedim canim dündoktora gittim aksam gec geldim benimkide evdeydin öyle iste
günaydin kizlar
pohca olmamis canim pilav var dolmanin icinde birde ekmek fazla karbonhydratli olmus aksam ama diger ögünler cok güzel :34
yok canim ne gitmesigünaydin kizlar
dünküler gitmis böyle deneyeyim
Mervecim yarin tanismaya gidecez ailece nolcak bilmiyorum beni görümce olarak bi telas sardi ne giycem diye düsünüp duruyom
neslimmmkuzum geri gelmene cok sevindim bende seni öperim bi cokyazik senin kuzuyada benim oglaninda kollarini sisirmisler hain sivrisinekler bugün krem alcam kasiniyor deyip duruyordun
zerramkocisin ektirmis ya darisi bizimkinin basina diyeyimdün korkumdan alintilari öylece birakip ciktim :18:yakalanirsam bidaha giremem bunu hic istemiyorum alisdim iyice
:44: baskada alinti yok gibi unutmusda olabilirim :26:kusura bakmayin kizlar
öyle olunca zor tatlim yasizin insaatcilarda halen orda dimi
affiyet olsun tatlim güzel menün
keske aksam pilav olmasaydin
dogru bastirip aliyoray yirim ben onu saka yapiyorum tabii
günaydin zerram
günaydin mervecim
harika bi menü olmus mervecim
afferim tatlim bunun mükafatini zaten tartida göreceksin
günaydin canim
pohca olmamis canim pilav var dolmanin icinde birde ekmek fazla karbonhydratli olmus aksam ama diger ögünler cok güzel
keske bende senin gibi iradeli olabilsem mervecim zaten iradene sahip oldugunda en büyük engelli asmissin demekdir
iyi tatiler kuzumgelmiycenmi bidaha veda gibi konusmussun :26:
günaydin fadimecimolur canim öyle tatilde benim isarkadasi da tatile gitmisdin arti 5 kiloyla geri dönmüs kadin ilk günü 2 kilo gitti dünde 1 kilo gitmis oh diyo cogunu geri verdim hemen gelen hemen gidiyor
ciktim yettim garisuzim çık artık yukarı yeter alıntıladığın
kv nin misafirleri gelecekti cumaya
bende bursaya gidiyorum diye üzülüyordu kadıncağız
kadın temiz kalpliymiş
misafirleri bu akşam gelecek
bende gelini olaraktan hizmet edecem
yazık kadın dün konuşuyoruzda senin bu iyiliğini unutmam diyo
kızı ben gelemem zeynep var nasıl olsa demiş
hiç öyle yapmazdıya niye öyle dedi bilmem
kvninde canı sıkılmış kalbim çok kırıldı diyo
bende tavuklu börekle kıbrıs tatlısı yaptım misafire
umarım rejimde olan yoktur
günaydin ececimgunaydin kizlarr nasilsiniz
günaydin müzzeyencim
bide kendim yapsam..ama bazen yapıyorum...faydası güzel oluyor..
aradadabi bağırsakları temizlemek lazım..zawallı bağırsakları benden çok işkence çekiyorlar bunu hakediyorlar
günaydın canım..
günaydım suzim....
he valla adam saç ektirdi iyice havalara girdi
görümce olarak şöyle güzelce şıkır şıkır giyin göster kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?