70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok cok begendim kadinlar klübünü dopdolu masallah...

herkese selam ben diydem 15 kilocuk vermek istiyorum araniza yeni katildim,:hulya:

bilgi paylasimi, tecrübe paylasimi, grup motivasyonu ve sonuc motivasyonlarini görmek istiyorum burda o yüzden üye oldum:)hihoyyyt

almanyada yasadigimdan bugüne kadar almanca forumlara bakindim oralardan cok sey ögrendim uygulamaya calisiyorum.

Cok hirsliyim şakkıdı Samimiyet kurulabilirse Grup calismasinin cok faydali olacagina inaniyorumolumunekankayizsmile

simdilik bukadar cok cok cok basarilar ve saglikli huzurlu günler diliyorum a.s.:asigim:

hoşgeldin aramıza a.s.
inşallah istediğin kiloya ulaşabilirsin bi an önce

cok tesekkür ederim pembelii, ayni dileklerimle insallah bedenen ve ruhen saglik icerisinde herkes hedefine ulasir. a.s.

hastalara cok gecmisler olsun kendinize iyi bakin:1hug:

merhaba bende aranıza yeni katıldımm 6 -8 kilo fazlalığım olduğunu düşünüyorum.bazı günler ebru şallıyla plates yapıyorum çok zevkli ama her gün evde olmadığım için bazen kaçıyo .yemekten hiç vazgeçemiyrum hele tatlı türü asla hayır diyemem çok seviyorum ama aynı zamanda zayıflamak ta istiyorum iler de evlenince daha da kilo alırım eminim bu yzden kendimi kontrol altına almalıyım sizinle birlikte başarıcağımı düşünüyorum arkadaşlar..

hoşgeldiniz

günaydın kızlar... ilk kilo bildirimi benden:)))))
79,8 ile başlamıştım... bugün 76,3 olmuşum.hihoyyyt

merhaba kızlaaaaar.ben bu hafta 73 gösteriyorum yeni baskülümlede 76 .acaba hangisi doğru.bu günden itibaren yenisiyle yola devam ediyorum yani 76 ile .öpüyorum hepinizi.mafoldumben

Son düzenleme:
merhaba kızlaar..
bugün tartıldım 75.6 olmuşum yani yarım kilo vermişim yaklaşık.az bi şey de olsa çok sevindim valla çünkü çok uzun zamandır 75i görememiştim tartıda kaydirigubbakcemile2 emeklerimizin karşılığını görmeye başladık sanırım :lepi:

merhaba kızlar geçen yıl kilo verme çalışmalarıda bululunmuştum 81 den 70 e kadar düştüm ŞıMDı 72 yim zayıflamayı çok istiyorum şişmanlıktan bıktım .yürüyüşe başladım sabah ve akşam tempoluyarım saat yürüyorum biraz daha motive olmak için kk üyelerinden destek bekliyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

evet canım doğumdan sonra 116 ydım neyse az kaldı teşekkür ederim hepimiz amacımıza ulaşırız umarım en kısa zamanda

geçmiş olsun canım neyin var?

sağol aşkım okulda sinirimi bozan bir hırsızlık olayı oldu malesef başım ağrıdı ve döndü ama bugün iyiyim allah şükür....

evet cım birlikten kuvvet doğar bende katılıyorum sana aramıza hoşgeldin:))

ne güzel arkadaşlar ya hepimiz kiloları vermişiz bende tartıldım bugün 78.5 çıktı:))) yarım kg daha hafifim yani....

bende varım bendeee,63 kilo dan 8 ay içinde 85 kilo oldum tam anlamıyla bunalımdayım ama azimliyim sizinde yardım ve motivasyonlarınızla zayıflayıp eski halime döncemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…