kızlar merhabalar çoook mutluyum çokk:) :lepi: çünkü geçen perşembeden bu perşembeye taam 2 kiilo vermişim hemde sevgililer günü kaçamağına rağmen
kızlar bugün katılamadım aranıza çok hastayım((
cok cok begendim kadinlar klübünü dopdolu masallah...
herkese selam ben diydem 15 kilocuk vermek istiyorum araniza yeni katildim,:hulya:
bilgi paylasimi, tecrübe paylasimi, grup motivasyonu ve sonuc motivasyonlarini görmek istiyorum burda o yüzden üye oldum:)hihoyyyt
almanyada yasadigimdan bugüne kadar almanca forumlara bakindim oralardan cok sey ögrendim uygulamaya calisiyorum.
Cok hirsliyim şakkıdı Samimiyet kurulabilirse Grup calismasinin cok faydali olacagina inaniyorumolumunekankayizsmile
simdilik bukadar cok cok cok basarilar ve saglikli huzurlu günler diliyorum a.s.:asigim:
herkese selam ben diydem 15 kilocuk vermek istiyorum araniza yeni katildim,:hulya:
bilgi paylasimi, tecrübe paylasimi, grup motivasyonu ve sonuc motivasyonlarini görmek istiyorum burda o yüzden üye oldum:)hihoyyyt
almanyada yasadigimdan bugüne kadar almanca forumlara bakindim oralardan cok sey ögrendim uygulamaya calisiyorum.
Cok hirsliyim şakkıdı Samimiyet kurulabilirse Grup calismasinin cok faydali olacagina inaniyorumolumunekankayizsmile
simdilik bukadar cok cok cok basarilar ve saglikli huzurlu günler diliyorum a.s.:asigim:
evet canım doğumdan sonra 116 ydımneyse az kaldı teşekkür ederim hepimiz amacımıza ulaşırız umarım en kısa zamanda
geçmiş olsun canım neyin var?
geçmiş olsunn
umarım ciddi bi durum yoktur
sağol bitanem bugün daha iyiyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?