70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yataktan sesleniyorum uyumak istiyenler gel gelrbülürler

Müzü suzi gelin yamacıma yatalım izinliyim bugun ben
ohhh yat bakalım...bende tam kaçacaktım..işlerbeni bekler..benim yerimede yat handem..ama bugün uykumu aldırmışım ilk defa yaa...tempom güzel o yüzden..moralde düzelttim biraz..bide testiyapınca negatif çıksın ozaman deme keyfime
yemeğe çıkıyorum ben görüşmek üzere
görüşürüz canım..
günaydin müzzeyencim

günaydın sanada suzimm

ay yapta bizede söyle canim :26: öyle canim benimkide ayni nezaman görsem bilgisayar basindasin isyerinde zaten bütün gün bilgisayar basindasin zaten diyor
evet canım hatamı farkettim bugün daha dikkatli olacam ama
öyle öyle düzelecez canim birazdan bende menümü yazcam sende bana firca cek günaydin canim bu arada
Yataktan sesleniyorum uyumak istiyenler gel gelrbülürler

bende diycektim izinlimisin yoksa diye bugün carsamba birde kiz seninkide evde dimi
yok canim ne gitmesi
sabahin 8ikarsi komsu geldi kellerin anahtarini istedi onu verdim sonra 9civari adamlar eve geldi kombiyi kontrol etti gittiler ama apartmanda bir ses var bunlar azdiriyo benim migreni
öyle canim daha da azdiriyor ses canim benim ya
yemeğe çıkıyorum ben görüşmek üzere
affiyet olsun

balli kaymak nerdesin cik disari gel oynayalim

sanada suzim

aynen oyle suzim ses mahfediyo

iyi tatiller

ben kaçar
akşam yola çıkacağım inşallah
abbas yolcu yine
cuma girmeye çalışırım inşallah
suzim bildirimlei gönderir bana
güzel sonuçlarınızı bekliyorum
öpüldünüz canlarım

sağol canım çıkamam iki küçüğüm var onları sağlıklı beslemek için her şeyi organik yapmaya çalışıyorum

iciyorum canim insallah hafifler
havada kotu iyi olsaydi cikardik disari biraz hava alirdik
aynen canim burasida öyle ellerim buz gibi 13 derece bugün
hayirli yolculuklar betülüm tabiiki yine gönderirim tatlim beni liste birinci yapcen ama dimi

hande naptin kuzum anlatsana ne yedin ne ictin tartildinmi

napıyımcanımhep çalış çalış işte ay burayı çok özlemişim herkesi çok özleidm smileylemirimi özledim telden zor oluyo kaçırdıklarım var cvp yazamadıklarım var kusura bakmasın kimse
he benimkide izinli ama bidahaki haqfta perşembe izinli olcaz artıkın
ay bugun izin bana yıllık izin gibi geldi ay ne yorulmuşum dahakahvaltı edemedim pasta poça atıştırdım
bizimki erkenden gitti araba alacaz kısmetse servise baktırmaya gitti
kızkoca hafta aç gezdim tık yok kilo aldım üstüne
son 3 gecedir gece pasta sabah poça yiyorum bu sabah 72.2 çıktım
benim bünyeye aç kalmak yaramıyo
ay videonu izleyecektim beceremedim nerden izleyebilirim

haklısın canım yeşillik zeytin falan getiremedim işyerine aldım domatesı salatalıgıda aceleyle yeşillikleri yetiştiremedim

olsun canım 1400 nekı sıksan bır haftada sıkmassan 2 haftaya bişicik kalmazz

hem çalışmak hem işi zor iş
hemde 3 çocuğa 1 kocişe yetişmek daha bi zorrr

haklısın canım ben cocuk yokken zorlanıyorum 3 cocukla cok zordur yaa

ne güzel kıymet bılen bı kayınvalıden var allah aranıza nifak sokmasın mutlu mesut yasayıp gıdın ınsallah

evet temızlemek gerek arada iyi oluyo

gunaydin kizlarr nasilsiniz

günaydın canım geçmiş olsun migrenin tutmus

canım günaydın görümce adayı olarak güzel giyinmelisin tabiki ama cok kasma kendini rahat ol bence
olursun suzicim yaa sende iradeyi aşmak dediğin gibi cok onemlı o oldumu gerisi geliyor zaten

ohh bizim yerimize de dinlen handecimm

iyi yolculuklar canım cuma görüşürüz hayırlısıyla

aynen canim burasida öyle ellerim buz gibi 13 derece bugün

hayirli yolculuklar betülüm tabiiki yine gönderirim tatlim beni liste birinci yapcen ama dimi

evde giyecek kıyafet bulamıyorum pantolonlarımın hepsi bol üzeleyim mi sevineyim mi bilemedim ben :26:

benımde pantalonlar baya bollastı ben sevınıyorum valla allahtan evlenmeden oncekı pantalonlarımı atmamısım bıraz daha verıyım 67lerde girerim onlara ınsallah

sende pazar dinlenion ben çalışırken
ama çoközendiysen gelebülürsün

kız sen ac kalma pasta pogaca yerıne yeşillik meyve veya sebze yemeği yesen demekki eceden cok verıceksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…