Yataktan sesleniyorum uyumak istiyenler gel gelrbülürler
ohhh yat bakalım...bende tam kaçacaktım..işlerbeni bekler..benim yerimede yat handem..ama bugün uykumu aldırmışım ilk defa yaa...tempom güzel o yüzden..moralde düzelttim biraz..bide testiyapınca negatif çıksın ozaman deme keyfimeMüzü suzi gelin yamacıma yatalım izinliyim bugun ben
görüşürüz canım..yemeğe çıkıyorum ben görüşmek üzere
günaydin müzzeyencim
ay yapta bizede söyle canim :26: öyle canim benimkide ayni nezaman görsem bilgisayar basindasin isyerinde zaten bütün gün bilgisayar basindasin zaten diyorayy ne güzel olmuşkadıncağız sewinmiş..keşke bende kayınwalidemle senin gibi olsam...neler neler yapıweriyorum misafirlerine ama bi teşekkürü bile çok görüyor işte...akşama sakın yeme onları..
günaydın tatlım...
sanada tatlım..suzim 10.cu günüm..eşim uykusundan kalkabilirse öğlenden sonra test alcak..bakalım en azından kafam rahat eder..ama içimden bi ses hamilesin diyor..inşallah değilimdir..stresimde zaten hamilemiyim diye oluyor...kocişler ewde olunca zor oluyor girmek..onlar saatlerce bakar nete bişey olmaz biz 2 dakika baksak ne oturuyorsun başında falan olur benim ki öyle şahsen
öyle öyle düzelecez canim birazdan bende menümü yazcamevet canım hatamı farkettimbugün daha dikkatli olacam ama
Yataktan sesleniyorum uyumak istiyenler gel gelrbülürler
bende diycektim izinlimisin yoksa diyeMüzü suzi gelin yamacıma yatalım izinliyim bugun ben
öyle canim daha da azdiriyor ses canim benim yayok canim ne gitmesi
sabahin 8ikarsi komsu geldi kellerin anahtarini istedi onu verdim sonra 9civari adamlar eve geldi kombiyi kontrol etti gittiler ama apartmanda bir ses var bunlar azdiriyo benim migreni
affiyet olsunyemeğe çıkıyorum ben görüşmek üzere
ohhh yat bakalım...bende tam kaçacaktım..işlerbeni bekler..benim yerimede yat handem..ama bugün uykumu aldırmışım ilk defa yaa...tempom güzel o yüzden..moralde düzelttim biraz..bide testiyapınca negatif çıksın ozaman deme keyfime
görüşürüz canım..
günaydın sanada suzimm
sanada suzimciktim yettim gariay görüyorsun dimi kendi kizi yapmiyor ama iyi kiymetini biliyor tatlim ay kac yildir senlen konusuyoruz senin adin zeynepmiydin ben hep zerra diyordum
bursada nekadar kalcan canim
günaydin ececim
günaydin müzzeyencim
benimkide kesin havalara girer artik
ay ne giycemki zerramfazlaliklarimi göstermiycek birsey giymem lazim kesin yine siyah birsey giyerim
ay yapta bizede söyle canim :26: öyle canim benimkide ayni nezaman görsem bilgisayar basindasin isyerinde zaten bütün gün bilgisayar basindasin zaten diyor
öyle öyle düzelecez canim birazdan bende menümü yazcamsende bana firca cek günaydin canim bu arada
bende diycektim izinlimisin yoksa diyebugün carsamba birde kiz seninkide evde dimi
öyle canim daha da azdiriyor ses canim benim ya
affiyet olsun
sanada suzim
aynen oyle suzim ses mahfediyo
dün cok iradeliydim kızlar anlatıyımda sizde özenin benim gibi hayır diyin diye yazıyorum bilginiz olsun dikkatli okuyun
öğlen yemeğinde işyerindekiler cok ısrar etti dısarda yıyelım dıye
gittik bı lokantaya tavuk döner sipariş ettim
ne biliyim oyle bı tepeleme tabak getırıceklerını
ben sandım doner ve salata olacak tabakta
ama bi ben eksıktım masallah
pilav koymuslar bır kepçe yanına patates kızartması ve cok az salata
onun yanında kucuk boy bı pıde
pıdenın ustune yag kızdırmıslar uzerıne de tavuk donerlerı koyup tekrar pıdeyle kapamıslar
bende ne yaptım tabaktakı sadece doner ve küçük bir lokma pideden koparıp yedim bide salatasını
tabagı oldugu gıbı bıraktım bu ilk hayır diyişimdi
bide akşam eşimin dayılarına gıttık haber vermıstık onceden
yengem saolsun börek ve kek yapmıs bize
ama hiç tadına bıle bakmadım yemek yıyıp geldık dedım
hiç yerım yok dedım
halbukı bı salata yedim yesem yer vardı ama yemedim
sade soda içtim sadece
sizde hayır demeye baslayın bence ben ne kaybettıysem
etrafımdakılerı kıramayıp yemekten kaybettim aldım kıloları
Günaydın ablalarım
uzun bir süre burda olamıycam.Tatil sezonunu açma vakti geldiTatilde diyet yapabilcek miyim bilmiyorum:26: ama dikkat etmeye çalışıcam:18:
Hepinizi çok çok öpüyorumYardımlarınız,güzel sohbetiniz için çok teşekkür ederim
yinede bol bol su ic ececim belki biraz hafifletir tatlim
günaydın kızlar bir haftadır tek çalışıyorum o yüzden çok yoğun ve yorucu:26:
tüm geçmişi okudum yazamasamda burdayım
kolay gelsin canım
cık ama o mutfaktan
mutfak bizler için tehlikeli bölge
aynen canim burasida öyle ellerim buz gibi 13 derece bugüniciyorum canim insallah hafifler
havada kotu iyi olsaydi cikardik disari biraz hava alirdik
hayirli yolculuklar betülümben kaçar
akşam yola çıkacağım inşallah
abbas yolcu yine
cuma girmeye çalışırım inşallah
suzim bildirimlei gönderir bana
güzel sonuçlarınızı bekliyorum
öpüldünüz canlarım
evde giyecek kıyafet bulamıyorum pantolonlarımın hepsi bolüzeleyim mi sevineyim mi bilemedim ben :26:
hande naptin kuzum anlatsanane yedin ne ictin tartildinmi
Günaydın canım
İyiyiz canım sen nasılsın, +1400 gr. ile geri döndüm işte daha nasıl olayım ki, bol bol yüzdük ama yine de gitmemiş.
Sabah hariç güzel canım.
kahvaltına yeşillik ekleyebilirsin canım, zeytin peynir de, kahvaltı en önemli öğün.
İyi tatiller.
Günaydın kızlarrr,
İyisinizdir umarım. Ben de göbüşümle burdayım, kendimi çok şiş hissediyorum maalesef, otelde de spor sadece 1 gün yhapabildim, akşam 22 de kapanıyormuş yemekten çıkıncaya kadar zaten saat 21-21,30 oluyordu, sabahları da kahvaltıydı havuzdu derken. Neyse bundan sonra dikkat edeceğim inşallah. Sabah buğday gevreği yedim sütle 1 kase.
hem çalışmak hem işi zor iş
hemde 3 çocuğa 1 kocişe yetişmek daha bi zorrr
suzim çık artık yukarı yeter alıntıladığın
kv nin misafirleri gelecekti cumaya
bende bursaya gidiyorum diye üzülüyordu kadıncağız
kadın temiz kalpliymiş
misafirleri bu akşam gelecek
bende gelini olaraktan hizmet edecem
yazık kadın dün konuşuyoruzda senin bu iyiliğini unutmam diyo
kızı ben gelemem zeynep var nasıl olsa demiş
hiç öyle yapmazdıya niye öyle dedi bilmem
kvninde canı sıkılmış kalbim çok kırıldı diyo
bende tavuklu börekle kıbrıs tatlısı yaptım misafire
umarım rejimde olan yoktur
bide kendim yapsam..ama bazen yapıyorum...faydası güzel oluyor..
aradadabi bağırsakları temizlemek lazım..zawallı bağırsakları benden çok işkence çekiyorlar bunu hakediyorlar
günaydın canım..
gunaydin kizlarr nasilsiniz
günaydin kizlar
dünküler gitmis böyle deneyeyim
Mervecim yarin tanismaya gidecez ailece nolcak bilmiyorum beni görümce olarak bi telas sardi ne giycem diye düsünüp duruyom
neslimmmkuzum geri gelmene cok sevindim bende seni öperim bi cokyazik senin kuzuyada benim oglaninda kollarini sisirmisler hain sivrisinekler bugün krem alcam kasiniyor deyip duruyordun
zerramkocisin ektirmis ya darisi bizimkinin basina diyeyimdün korkumdan alintilari öylece birakip ciktim :18:yakalanirsam bidaha giremem bunu hic istemiyorum alisdim iyice
:44: baskada alinti yok gibi unutmusda olabilirim :26:kusura bakmayin kizlar
stress olmussun tatlim regl olamiyorum diye insallah gelirde sende rahatlarsin
öyle olunca zor tatlim yasizin insaatcilarda halen orda dimi
affiyet olsun tatlim güzel menün
keske aksam pilav olmasaydin
ben gelemedim canim dündoktora gittim aksam gec geldim benimkide evdeydin öyle iste
dogru bastirip aliyoray yirim ben onu saka yapiyorum tabii
günaydin zerram
günaydin mervecim
harika bi menü olmus mervecim
afferim tatlim bunun mükafatini zaten tartida göreceksin
günaydin canim
pohca olmamis canim pilav var dolmanin icinde birde ekmek fazla karbonhydratli olmus aksam ama diger ögünler cok güzel
keske bende senin gibi iradeli olabilsem mervecim zaten iradene sahip oldugunda en büyük engelli asmissin demekdir
iyi tatiler kuzumgelmiycenmi bidaha veda gibi konusmussun :26:
günaydin fadimecimolur canim öyle tatilde benim isarkadasi da tatile gitmisdin arti 5 kiloyla geri dönmüs kadin ilk günü 2 kilo gitti dünde 1 kilo gitmis oh diyo cogunu geri verdim hemen gelen hemen gidiyor
Müzü suzi gelin yamacıma yatalım izinliyim bugun ben
ben kaçar
akşam yola çıkacağım inşallah
abbas yolcu yine
cuma girmeye çalışırım inşallah
suzim bildirimlei gönderir bana
güzel sonuçlarınızı bekliyorum
öpüldünüz canlarım
aynen canim burasida öyle ellerim buz gibi 13 derece bugün
hayirli yolculuklar betülümtabiiki yine gönderirim tatlim beni liste birinci yapcen ama dimi
evde giyecek kıyafet bulamıyorum pantolonlarımın hepsi bolüzeleyim mi sevineyim mi bilemedim ben :26:
sevin seviiiiiiiiiiiiiiiiiin canım
sende pazar dinlenion ben çalışırkenhaklısın canım yeşillik zeytin falan getiremedim işyerine aldım domatesı salatalıgıda aceleyle yeşillikleri yetiştiremedim
olsun canım 1400 nekı sıksan bır haftada sıkmassan 2 haftaya bişicik kalmazz
haklısın canım ben cocuk yokken zorlanıyorum 3 cocukla cok zordur yaa
ne güzel kıymet bılen bı kayınvalıden var allah aranıza nifak sokmasın mutlu mesut yasayıp gıdın ınsallah
evet temızlemek gerek arada iyi oluyo
günaydın canım geçmiş olsun migrenin tutmus
canım günaydın görümce adayı olarak güzel giyinmelisin tabiki ama cok kasma kendini rahat ol bence
olursun suzicim yaa sende iradeyi aşmak dediğin gibi cok onemlı o oldumu gerisi geliyor zaten
ohh bizim yerimize de dinlen handecimm
iyi yolculuklar canım cuma görüşürüz hayırlısıyla
benımde pantalonlar baya bollastı ben sevınıyorum valla allahtan evlenmeden oncekı pantalonlarımı atmamısım bıraz daha verıyım 67lerde girerim onlara ınsallah
napıyımcanımhep çalış çalış işte ay burayı çok özlemişimherkesi çok özleidm smileylemirimi özledim telden zor oluyo kaçırdıklarım var cvp yazamadıklarım var kusura bakmasın kimse
he benimkide izinli ama bidahaki haqfta perşembe izinli olcaz artıkın
ay bugun izin bana yıllık izin gibi geldi ay ne yorulmuşum dahakahvaltı edemedim pasta poça atıştırdım
bizimki erkenden gitti araba alacaz kısmetse servise baktırmaya gitti
kızkoca hafta aç gezdim tık yok kilo aldım üstüne
son 3 gecedir gece pasta sabah poça yiyorum bu sabah 72.2 çıktım
benim bünyeye aç kalmak yaramıyo
ay videonu izleyecektim beceremedim nerden izleyebilirim
sende pazar dinlenion ben çalışırken
ama çoközendiysen gelebülürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?