70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evde giyecek kıyafet bulamıyorum pantolonlarımın hepsi bol üzeleyim mi sevineyim mi bilemedim ben :26:
ben sevinirdim sevin kiz
kuzum benim kiz yiyip yiyip inceliyon ay hayirlisiyla alirsiniz insallah kardesimin videosunu mu diyorsun handem
bulamadim dur bulayim eklim bidaha
nabersiniz kızlr evler çok sıck hepinizi çok özledim geçen hafta çok yoğun çalıştım nihayet bugun evdeyim
iyi oldu gelebildigin handem bizde seni özledik

kız sen ac kalma pasta pogaca yerıne yeşillik meyve veya sebze yemeği yesen demekki eceden cok verıceksın
kız sende bahar gibi deyip bozma morelimi o der öle demekki az yesen daha çok kilo vercektin die
ya nerden bulcam yeşillik çanım ya zaten kapalı yerdeyim koca gğn
yanıma yemek götürüyorum evden
millet yukarı yemek yemeye elimde tasımla çıktığımda tuhaf tuhaf bakıyo
onlar döner yiyo sanki benim param yokmuş gibi zvallı gibi inceliyolrar bu kız ne yiyor die
bilmiolar ki ben et yemiyorum diyetteyim
dinlen canım saka yapıyorum ben sana ama yanına uzanabılırım accık fena olmaz hanii

ben sevinirdim sevin kiz

kuzum benim kiz yiyip yiyip inceliyon ay hayirlisiyla alirsiniz insallah kardesimin videosunu mu diyorsun handem
bulamadim dur bulayim eklim bidaha

iyi oldu gelebildigin handem bizde seni özledik

he youtubeye suzinin kardeşinin evlenme teklifi yazıyorum çıkmıyo

günaydıııınnn ablalarım bacılarım fıstıklarrımmmm bugün çok hoş bi enerjiyle uyandım yerimde duramıyorum içimden bi ses diyo ki "o kadar kiloyu boşuna mı verdin, hedefe bu kadar yaklaşmışken pes etme kırarım kafanı" leslie'ye başlıyorum şimdi alt bölgeyi iyi sıkılaştırıyomuş bi bakalım ben yokken neler olmuş

evet öyle oldu biraz da napalım bundan sonra iyice dikkat edicem artık

bırakcam bundan sonra valla

maşallah maşşallaahhh ben de öyle yapcam bundan sonra herkese hayır dicem yetti be :113:

keske aksam pilav olmasaydin

yemicem bundan sonra suzim düzenli spora da başlıyorum artık kesin kararlıyım fıstık gibi olmadan denizliye dönmek yok

afferim kız dogru yolu buluyosun yavas yavasss

Müzü suzi gelin yamacıma yatalım izinliyim bugun ben
bende geleyimmiiii
nabersiniz kızlr evler çok sıck hepinizi çok özledim geçen hafta çok yoğun çalıştım nihayet bugun evdeyim

dinlen bakalım güzelce
ben bi gün pazar izinliyim ogünde ev temizlemekle haşat ediyom kendimi dinlenemiyom diye üzülüyom sonra:26:

ye bacım ye sen yiyerek kilo verenlerdensin bidaha demicem sana öle

aynen yavrum şimdi 36 beden olup istediğini giyebilmek, fıstık gibi olmak varken niye gereksiz şeyleri mideme doldurayım ki dimi ama

di di di katılıyorum sonuna kadar

sevindim canım ama üzerimdekiler emanet gibi duruyo

bi tişört bı pant alıver kendıne kalanını tamamen verınce alırsın

bakalim artik tatlim belki resim eklerim dobic halimi bu hafta senden atak bekliyorum bize cok güzel kilo vermis olarak bildirim yapacaksin gibime geliyor
ay ay ama en çokta eski ev arkadasımın verdiği pantolon bol geliyo ona sevindim:)bana sen kilolusun sana anca olur demişti kafasına çarpmak istiyorum pantolonunu
git ver baska ihtiyaci olan tanidigin varsa ver de ona
[video=youtube;XZ3g2KV-9Xo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XZ3g2KV-9Xo[/video] buldum
kiz sen benim birde hemsommussun hadi tatlim istersen yaparsin ben sana güveniyorum herkes baktimi bidaha baksin

kizlar molam geldi kactim

Son düzenleme:
dünkü menüm

sabah

1 domates 1 salatalık
1 haş. yumurta
kk kadar beyaz peynir
4-5 zeytin
1 ince dilim çavdar ekm.
çay

araa

az şekerli t.kahvesi
yarım paket form limonlu bisküüvi

öğlen
z.yağlı semizotu
3 kaşık yoğurt
yağsız limonlu roka salatası
1,5 dilim kepek ekmeği

ara
yarım paket limonlu form bisküvi
şekersiz sütlü nescafe

akşam

2 kepçe mercimek çorbası
2-3 çatal yoğurtlu biber
2,3 çatal z.yağlı barbunya tanelerinden
2-3 çatal patates püresi
1 tatlı kaşığı irmik helvası

orta t. kahvesi

2lt kadar su

ya ne bilim uzun süre aç kalınca kilo veremiom 5 te yemek yiyom ee akşam 11de geliom eve acıkıyom kaç gece öle denedim hem kabız oldum hem + çıktım o ağladığım geceden sonra yedim de yedim kilo verdim benim bünye bi enteresan düzenli yemek olunca korumaya geçiyo illa kaçamak yapacan
sende gel dicemde kaltım artık
yok bacım zaten heryer kapalı de ev toz olmamış eşyalarımda pratik çabucaktan topladım yetert

benim camlar pimapen olmadığından çok toz oluyo

kızlar bişey diyecem 2-3 gündür idrarım yağlı gibi acep yağlar mı eriyo gidiyo

rabbim senin kv yide ıslah etsin canım sonunuz iyi olsun inşallah..
benimk maşallah kadir kıymet bilir

testte inşallah negatif çıkar
sağlık ocağı yokmu canım kanda baktırırdın garanti olurdu
Yataktan sesleniyorum uyumak istiyenler gel gelrbülürler
bendeeeeee hgelmek istiyorum
günlerce uyumak istiyorummmmmmmm
kimse uykumu bölmesin istiyorummmmmm
yok canim ne gitmesi
sabahin 8ikarsi komsu geldi kellerin anahtarini istedi onu verdim sonra 9civari adamlar eve geldi kombiyi kontrol etti gittiler ama apartmanda bir ses var bunlar azdiriyo benim migreni
dün kellerden konuştuk bugün anahtarımı çıktı bunların
sanırım kiler dimi

zeynep canım ama sanalda zerraya o kdr alıştımki biri zerra diye seslense dönüp bakarım..

kendini rahat ve güzel hissettiğin bişey giy canım..
evde giyecek kıyafet bulamıyorum pantolonlarımın hepsi bol üzeleyim mi sevineyim mi bilemedim ben :26:

amin canım iyidir kv m..
bi tanedir
bişeyime karışmaz sağolsun
ne yapsam güzel olmuş der

menün iyi ama keşke öğlen yediklerini akşam, akşam yediklerini de öğlen yeseydin

ay tüylerim diken diken oldu allah mutlu mesüut etsin görümce kadın
kız bunlar türkçe konuşuyo:44:
ay o çalan şarkı düğün şarkımızdı bizim

biyendim

imreniyorum valla kızlar 1 tatlı kaşığı irmik helvası yiyonuz devamı gelmiyo mu? ya ben oturur doyana kadar yerim valla ah bu ben :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…