bakalim artik tatlimbelki resim eklerim dobic halimi bu hafta senden atak bekliyorum bize cok güzel kilo vermis olarak bildirim yapacaksin gibime geliyor
git ver baska ihtiyaci olan tanidigin varsa ver de ona
[video=youtube;XZ3g2KV-9Xo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XZ3g2KV-9Xo[/video] buldum
kiz sen benim birde hemsommussunhadi tatlim istersen yaparsin ben sana güveniyorum herkes baktimi bidaha baksin
kizlar molam geldi kactim
dünkü menüm
sabah
1 domates 1 salatalık
1 haş. yumurta
kk kadar beyaz peynir
4-5 zeytin
1 ince dilim çavdar ekm.
çay
araa
az şekerli t.kahvesi
yarım paket form limonlu bisküüvi
öğlen
z.yağlı semizotu
3 kaşık yoğurt
yağsız limonlu roka salatası
1,5 dilim kepek ekmeği
ara
yarım paket limonlu form bisküvi
şekersiz sütlü nescafe
akşam
2 kepçe mercimek çorbası
2-3 çatal yoğurtlu biber
2,3 çatal z.yağlı barbunya tanelerinden
2-3 çatal patates püresi
1 tatlı kaşığı irmik helvası
orta t. kahvesi
2lt kadar su
tatlışlar benim leslieciğimle randevum var 1 saate dönerim seviyorum hepiniziii
benim camlar pimapen olmadığından çok toz oluyo
kızlar bişey diyecem 2-3 gündür idrarım yağlı gibi acep yağlar mı eriyo gidiyo
rabbim senin kv yide ıslah etsin canım sonunuz iyi olsun inşallah..
benimk maşallah kadir kıymet bilir
testte inşallah negatif çıkar
sağlık ocağı yokmu canım kanda baktırırdın garanti olurdu
bendeeeeee hgelmek istiyorum
günlerce uyumak istiyorummmmmmmm
kimse uykumu bölmesin istiyorummmmmm
dün kellerden konuştuk bugün anahtarımı çıktı bunların
sanırım kiler dimi
zeynep canım ama sanalda zerraya o kdr alıştımki biri zerra diye seslense dönüp bakarım..
kendini rahat ve güzel hissettiğin bişey giy canım..
amin canım iyidir kv m..
bi tanedir
bişeyime karışmaz sağolsun
ne yapsam güzel olmuş der
kendi alır inşallah benim verdiğim kiloları
ee kiradamısın ki ev sahibiyle konuşup yaptuırsanbenim camlar pimapen olmadığından çok toz oluyo
kızlar bişey diyecem 2-3 gündür idrarım yağlı gibi acep yağlar mı eriyo gidiyo
sanırım kiler dimi
zeynep canım ama sanalda zerraya o kdr alıştımki biri zerra diye seslense dönüp bakarım..
amin canım iyidir kv m..
bi tanedir
benımde pantalonlar baya bollastı ben sevınıyorum valla allahtan evlenmeden oncekı pantalonlarımı atmamısım bıraz daha verıyım 67lerde girerim onlara ınsallah
inşallah canım ben psikolojimi bozuyo diye atmmıstım pantolonlarımı 2 ayda 15 kilo alınca ister istemez etkileniyor insan
hayırlı yolculuklar betülüm..ben kaçar
akşam yola çıkacağım inşallah
abbas yolcu yine
cuma girmeye çalışırım inşallah
suzim bildirimlei gönderir bana
güzel sonuçlarınızı bekliyorum
öpüldünüz canlarım
bende başta üzülüyordumama sonradan yeter ki wereyim hiç kıyafetim kalmasın diyordum..evde giyecek kıyafet bulamıyorum pantolonlarımın hepsi bolüzeleyim mi sevineyim mi bilemedim ben :26:
ye ye hande yee...yaramasınnnnn...napıyımcanımhep çalış çalış işte ay burayı çok özlemişimherkesi çok özleidm smileylemirimi özledim telden zor oluyo kaçırdıklarım var cvp yazamadıklarım var kusura bakmasın kimse
he benimkide izinli ama bidahaki haqfta perşembe izinli olcaz artıkın
ay bugun izin bana yıllık izin gibi geldi ay ne yorulmuşum dahakahvaltı edemedim pasta poça atıştırdım
bizimki erkenden gitti araba alacaz kısmetse servise baktırmaya gitti
kızkoca hafta aç gezdim tık yok kilo aldım üstüne
son 3 gecedir gece pasta sabah poça yiyorum bu sabah 72.2 çıktım
benim bünyeye aç kalmak yaramıyo
ay videonu izleyecektim beceremedim nerden izleyebilirim
menün güzel tatlım..ama nedense heryerde sütle kahweyi yani sütlü kahweyi içmekkiloaldırıyormuş diye okuyorum..sebebi ne ki!acaba merakediyorum..ben çok sewerim sütlükahweyi..ondan içmiyorum..dünkü menüm
sabah
1 domates 1 salatalık
1 haş. yumurta
kk kadar beyaz peynir
4-5 zeytin
1 ince dilim çavdar ekm.
çay
araa
az şekerli t.kahvesi
öğlen
z.yağlı semizotu
3 kaşık yoğurt
1,5 dilim kepek ekmeği
ara
şekersiz sütlü nescafe
akşam
2 kepçe mercimek çorbası
2-3 çatal yoğurtlu biber
2-3 çatal patates püresi
orta t. kahvesi
2lt kadar su
hayırlı yolculuklar betülüm..
bende başta üzülüyordumama sonradan yeter ki wereyim hiç kıyafetim kalmasın diyordum..
ye ye hande yee...yaramasınnnnn...
menün güzel tatlım..ama nedense heryerde sütle kahweyi yani sütlü kahweyi içmekkiloaldırıyormuş diye okuyorum..sebebi ne ki!acaba merakediyorum..ben çok sewerim sütlükahweyi..ondan içmiyorum..
amin canım..sağlıkocağı warda arabayla 10 dakika falan..bende çocuklarla gidemiyorum..kan tahlillerimi sağlık ocağında yaptırmıyorum zaten siniroluyorum..yaçocuğu bile aşıya götürdüğümüzde malzemeleri eczaneden kendimize aldırıp yaptırıyorlar..bende aynı malzemeparasını hastaneye werip yaptırıyorum..sağlık ocağı karşılaması gereken şeyleri biz ödüyoruz..neymiş tüp bitmiş neymiş ilaç bitmiş kendiniz alın..orasınıda mı?ben düşüncem
çoooookk heyecanlıyım kızlar az sonra eşim gelecek we test getirecek...çooooookk stres yaptım..ne tuhaftır dimi spiral war we ben hamilemiyim diye telaş yapıyorum..kızımada spiralle hamile kalınca..benim halamda 3 defa spiral taktırdı ama durmuyormuş onda...korkuyorum..hazır değilim..hatta ben 3.cüyü bile düşünmüyordum...daha küçükler zaten kafayı sıyırcam bidaha olursa tek başıma zor mücadele ediyorum....dua edin ne olur olmasınn...
2 ayda 15 kıloyu nasıl aldın canım bi rahatsızlıgın falanmı vardı anlatmıssındır belkı de ben kacırmısım sanırım :26:
çoooookk heyecanlıyım kızlar az sonra eşim gelecek we test getirecek...çooooookk stres yaptım..ne tuhaftır dimi spiral war we ben hamilemiyim diye telaş yapıyorum..kızımada spiralle hamile kalınca..benim halamda 3 defa spiral taktırdı ama durmuyormuş onda...korkuyorum..hazır değilim..hatta ben 3.cüyü bile düşünmüyordum...daha küçükler zaten kafayı sıyırcam bidaha olursa tek başıma zor mücadele ediyorum....dua edin ne olur olmasınn...
hadi kolay geleee
canım sen kefir aldın mı?ben dün aldım valla süper işe yaradı
oyy anca bittikolaydı da bacım yorulmadan nasıl bu kadar terledim anlamadım valla ölcem terden gözüme kaçıyo gözüm yanıyoo neyse ben bi duşa girem
canım sen kefir aldın mı?ben dün aldım valla süper işe yaradı
vazgeçtim duşa girmektendaha doğrusu abim vazgeçirdi terim kuruyunca girmem gerekiyomuş internetten de okudum kızlar aklınızda bulunsun spordan hemen sonra vücut sıcak olduğu için duş damarları genişletiyomuş iyi değil diyolar teriniz bi kurusun öyle girin duşa :130:
hayirli yolculuklar betülümtabiiki yine gönderirim tatlim beni liste birinci yapcen ama dimi
iyi yolculuklar canım cuma görüşürüz hayırlısıyla
[video=youtube;XZ3g2KV-9Xo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XZ3g2KV-9Xo[/video] buldum
çok romantikmiş yaaaaa yeni gördümbakalim artik tatlimbelki resim eklerim dobic halimi bu hafta senden atak bekliyorum bize cok güzel kilo vermis olarak bildirim yapacaksin gibime geliyor
git ver baska ihtiyaci olan tanidigin varsa ver de ona
kiz sen benim birde hemsommussunhadi tatlim istersen yaparsin ben sana güveniyorum herkes baktimi bidaha baksin
kizlar molam geldi kactim
menün çok güzel canım....dünkü menüm
sabah
1 domates 1 salatalık
1 haş. yumurta
kk kadar beyaz peynir
4-5 zeytin
1 ince dilim çavdar ekm.
çay
araa
az şekerli t.kahvesi
öğlen
z.yağlı semizotu
3 kaşık yoğurt
1,5 dilim kepek ekmeği
ara
şekersiz sütlü nescafe
akşam
2 kepçe mercimek çorbası
2-3 çatal yoğurtlu biber
2-3 çatal patates püresi
orta t. kahvesi
2lt kadar su
niye çökertelimki kızzzzz inceciz hepimiz...ee kiradamısın ki ev sahibiyle konuşup yaptuırsan
sende gel hep beraber çökertelim yatağı
bende başta üzülüyordumama sonradan yeter ki wereyim hiç kıyafetim kalmasın diyordum..
ye ye hande yee...yaramasınnnnn...
menün güzel tatlım..ama nedense heryerde sütle kahweyi yani sütlü kahweyi içmekkiloaldırıyormuş diye okuyorum..sebebi ne ki!acaba merakediyorum..ben çok sewerim sütlükahweyi..ondan içmiyorum..
amin canım..sağlıkocağı warda arabayla 10 dakika falan..bende çocuklarla gidemiyorum..kan tahlillerimi sağlık ocağında yaptırmıyorum zaten siniroluyorum..yaçocuğu bile aşıya götürdüğümüzde malzemeleri eczaneden kendimize aldırıp yaptırıyorlar..bende aynı malzemeparasını hastaneye werip yaptırıyorum..sağlık ocağı karşılaması gereken şeyleri biz ödüyoruz..neymiş tüp bitmiş neymiş ilaç bitmiş kendiniz alın..orasınıda mı?ben düşüncem
oyle canim ya Sabah amcamla konususyorum hava nasil dedi yagmurlu diyorum inanamiyo biz pisiyoruz Burda diyoaynen canim burasida öyle ellerim buz gibi 13 derece bugün
hayirli yolculuklar betülümtabiiki yine gönderirim tatlim beni liste birinci yapcen ama dimi
sagol canimhaklısın canım yeşillik zeytin falan getiremedim işyerine aldım domatesı salatalıgıda aceleyle yeşillikleri yetiştiremedim
olsun canım 1400 nekı sıksan bır haftada sıkmassan 2 haftaya bişicik kalmazz
haklısın canım ben cocuk yokken zorlanıyorum 3 cocukla cok zordur yaa
ne güzel kıymet bılen bı kayınvalıden var allah aranıza nifak sokmasın mutlu mesut yasayıp gıdın ınsallah
evet temızlemek gerek arada iyi oluyo
günaydın canım geçmiş olsun migrenin tutmus
canım günaydın görümce adayı olarak güzel giyinmelisin tabiki ama cok kasma kendini rahat ol bence
olursun suzicim yaa sende iradeyi aşmak dediğin gibi cok onemlı o oldumu gerisi geliyor zaten
ohh bizim yerimize de dinlen handecimm
iyi yolculuklar canım cuma görüşürüz hayırlısıyla
benımde pantalonlar baya bollastı ben sevınıyorum valla allahtan evlenmeden oncekı pantalonlarımı atmamısım bıraz daha verıyım 67lerde girerim onlara ınsallah
evet canim kilerrabbim senin kv yide ıslah etsin canım sonunuz iyi olsun inşallah..
sanırım kiler dimi
amin canım iyidir kv m..
bi tanedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?