70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy inşallah suzim de pek sanmıyorum bu sabah yıne 69,7 cıktım ne kadar vercem kı 2 gündee

afiyet olsun canım akşam cok karısık olmus iyimi kötümü bilemedim

tatlışlar benim leslieciğimle randevum var 1 saate dönerim seviyorum hepiniziii

hadi kolay geleee

benim camlar pimapen olmadığından çok toz oluyo

kızlar bişey diyecem 2-3 gündür idrarım yağlı gibi acep yağlar mı eriyo gidiyo

idrarının yağlı oldugunu nasıl farkettın kııı

maşşallaaahh

kendi alır inşallah benim verdiğim kiloları

benim camlar pimapen olmadığından çok toz oluyo

kızlar bişey diyecem 2-3 gündür idrarım yağlı gibi acep yağlar mı eriyo gidiyo
ee kiradamısın ki ev sahibiyle konuşup yaptuırsan

sende gel hep beraber çökertelim yatağı

hayırlı yolculuklar betülüm..
evde giyecek kıyafet bulamıyorum pantolonlarımın hepsi bol üzeleyim mi sevineyim mi bilemedim ben :26:
bende başta üzülüyordumama sonradan yeter ki wereyim hiç kıyafetim kalmasın diyordum..
ye ye hande yee...yaramasınnnnn...
menün güzel tatlım..ama nedense heryerde sütle kahweyi yani sütlü kahweyi içmekkiloaldırıyormuş diye okuyorum..sebebi ne ki!acaba merakediyorum..ben çok sewerim sütlükahweyi..ondan içmiyorum..

rabbim senin kv yide ıslah etsin canım sonunuz iyi olsun inşallah..
benimk maşallah kadir kıymet bilir

testte inşallah negatif çıkar
sağlık ocağı yokmu canım kanda baktırırdın garanti olurdu

amin canım..sağlıkocağı warda arabayla 10 dakika falan..bende çocuklarla gidemiyorum..kan tahlillerimi sağlık ocağında yaptırmıyorum zaten siniroluyorum..yaçocuğu bile aşıya götürdüğümüzde malzemeleri eczaneden kendimize aldırıp yaptırıyorlar..bende aynı malzemeparasını hastaneye werip yaptırıyorum..sağlık ocağı karşılaması gereken şeyleri biz ödüyoruz..neymiş tüp bitmiş neymiş ilaç bitmiş kendiniz alın..orasınıda mı?ben düşüncem

çoooookk heyecanlıyım kızlar az sonra eşim gelecek we test getirecek...çooooookk stres yaptım..ne tuhaftır dimi spiral war we ben hamilemiyim diye telaş yapıyorum..kızımada spiralle hamile kalınca..benim halamda 3 defa spiral taktırdı ama durmuyormuş onda...korkuyorum..hazır değilim..hatta ben 3.cüyü bile düşünmüyordum...daha küçükler zaten kafayı sıyırcam bidaha olursa tek başıma zor mücadele ediyorum.... dua edin ne olur olmasınn...

Son düzenleme:

bencede hiç kıyafetim kalmasın ama zayıflıyım yeterki

sütlü kahve kilo aldırmaz bence canım süt tozlu kahve kilo aldırır çünkü süt tozunun yapımında bol yağ kullanılıyormus ee kılo yapması dogal bende sırf bu yüzden süt tozuyla cok sevdıgım nescafeyı sade içiyorum artık

o nasıl bişi yaa sağlık ocaklarıda şaşırmış

hayırlısı canım... allah gönlüne göre versin

2 ayda 15 kıloyu nasıl aldın canım bi rahatsızlıgın falanmı vardı anlatmıssındır belkı de ben kacırmısım sanırım :26:

valla canım bi ara antideprasan kullandım başka rahatsızlığım yoktu üniversitede eve çıktım akşamları 2.5 litre kola hemde yaş pastayla sürekli makarna üşendiğimden puding yapıyodum normalde 4 kişi yer onu ben tek başıma yiyodum 1 akşamda :)kilo aldığımı hiç farketmedim yoksa frenlerdim kendimi en son pantolon bacagımdan cıkmadı o an bile çekmiştir diye düşündüm gerisini sen düşün:)tartıldım 78 kiloyum sonrada saldım gitti 86yı gördüm ben ve yıkıldım diyete başladım sonra şimdide böle uğraşıyoruz ssz

hakkında hayırlısı olsun canım

gidip 50 mekik çekip duşa gireyim çok sıcak...eşimde 15dakikaya gelirim dedi..ozamana kadar zaman kaybedeyim...görüşürüz...

vazgeçtim duşa girmekten daha doğrusu abim vazgeçirdi terim kuruyunca girmem gerekiyomuş internetten de okudum kızlar aklınızda bulunsun spordan hemen sonra vücut sıcak olduğu için duş damarları genişletiyomuş iyi değil diyolar teriniz bi kurusun öyle girin duşa :130:

ilkdefa duydum canım ama öyleyse dikkat edilmeli..

hayirli yolculuklar betülüm tabiiki yine gönderirim tatlim beni liste birinci yapcen ama dimi

olursan zevkle yaparım suzim

iyi yolculuklar canım cuma görüşürüz hayırlısıyla

sağol tatlım görüşürüz

[video=youtube;XZ3g2KV-9Xo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XZ3g2KV-9Xo[/video] buldum

ayy çok tatlılarr maaşallah

hayırlı yolculuklar betülüm..

sağol canım

hayırlısı olsun :26:

çok romantikmiş yaaaaa yeni gördüm
menün çok güzel canım....
ee kiradamısın ki ev sahibiyle konuşup yaptuırsan

sende gel hep beraber çökertelim yatağı
niye çökertelimki kızzzzz inceciz hepimiz...

aşıyla ilgili ne alıyorsunuzki canım..
aşı devletin karşıladığı aşıysa zaten yapılıyor...
iğne kremmgerekiyorsa o tabi hastaya reçete ediliyor..
çünkü sağlık ocaklarıda özelleşti gibi bişey
devlet dr a hemşireye maaş veriyor
o sağlık ocağının tüm masraflarını kira yakıt elektrik personel sigorta sarf malzemeleri hertürlü alet edevat dr tarafından karşoılanıyor canım..

aynen canim burasida öyle ellerim buz gibi 13 derece bugün

hayirli yolculuklar betülüm tabiiki yine gönderirim tatlim beni liste birinci yapcen ama dimi
oyle canim ya Sabah amcamla konususyorum hava nasil dedi yagmurlu diyorum inanamiyo biz pisiyoruz Burda diyo
sagol canim
evet canim kiler

bende cok merak ettim sonucu bide bende bekliyorum :26:

kizlar cumartesinden beri ne spor ne yuruyus yaptim bende dedim bu Boyle olmiycak yeniden kendime gelmem lazim yuruyus olsun diye 3mil Leslie yaptim
bu gun itibariylede tekrar jilliana basliycam ilk gununen digeri bitmisti
olculerimide alcam bakalim 30gun sonra ne degismis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…