çoooookk heyecanlıyım kızlar az sonra eşim gelecek we test getirecek...çooooookk stres yaptım..ne tuhaftır dimi spiral war we ben hamilemiyim diye telaş yapıyorum..kızımada spiralle hamile kalınca..benim halamda 3 defa spiral taktırdı ama durmuyormuş onda...korkuyorum..hazır değilim..hatta ben 3.cüyü bile düşünmüyordum...daha küçükler zaten kafayı sıyırcam bidaha olursa tek başıma zor mücadele ediyorum....dua edin ne olur olmasınn...
keske bende öyle desemsevindim canım ama üzerimdekiler emanet gibi duruyo
güzel baharcim menündünkü menüm
sabah
1 domates 1 salatalık
1 haş. yumurta
kk kadar beyaz peynir
4-5 zeytin
1 ince dilim çavdar ekm.
çay
araa
az şekerli t.kahvesi
yarım paket form limonlu bisküüvi
öğlen
z.yağlı semizotu
3 kaşık yoğurt
yağsız limonlu roka salatası
1,5 dilim kepek ekmeği
ara
yarım paket limonlu form bisküvi
şekersiz sütlü nescafe
akşam
2 kepçe mercimek çorbası
2-3 çatal yoğurtlu biber
2,3 çatal z.yağlı barbunya tanelerinden
2-3 çatal patates püresi
1 tatlı kaşığı irmik helvası
orta t. kahvesi
2lt kadar su
ben gelene kadar senin spro bitmis kabul etmiyorum bidaha yap
tatlışlar benim leslieciğimle randevum var 1 saate dönerim seviyorum hepiniziii
yok kiz ispartalim ben :86:kız sen denizlili misinben denizlili değilim yavrum denizlide okuyom herkes dönüp dönüp bakacak kim bu fıstık dicek herkes
ay kayit olup girecem yazini okudum sesli gülcem gülemiyorum koptum ya zerramrabbim senin kv yide ıslah etsin canım sonunuz iyi olsun inşallah..
benimk maşallah kadir kıymet bilir
testte inşallah negatif çıkar
sağlık ocağı yokmu canım kanda baktırırdın garanti olurdu
bendeeeeee hgelmek istiyorum
günlerce uyumak istiyorummmmmmmm
kimse uykumu bölmesin istiyorummmmmm
dün kellerden konuştuk bugün anahtarımı çıktı bunların
sanırım kiler dimi
zeynep canım ama sanalda zerraya o kdr alıştımki biri zerra diye seslense dönüp bakarım..
kendini rahat ve güzel hissettiğin bişey giy canım..
amin canım iyidir kv m..
bi tanedir
bişeyime karışmaz sağolsun
ne yapsam güzel olmuş der
alsinkendi alır inşallah benim verdiğim kiloları
sagol hande kadinay tüylerim diken diken oldu allah mutlu mesüut etsin görümce kadın
kız bunlar türkçe konuşuyo:44:
ay o çalan şarkı düğün şarkımızdı bizim
biyendim
sen yinede devam et bak gör güzel birsey cikcak cumayaayy inşallah suzim de pek sanmıyorum bu sabah yıne 69,7 cıktım ne kadar vercem kı 2 gündee
afiyet olsun canım akşam cok karısık olmus iyimi kötümü bilemedim
hadi kolay geleee
idrarının yağlı oldugunu nasıl farkettın kııı
maşşallaaahh
ayy meraktan catliycam olmasin kuzum zaten basinda kaynana koca iki cocuk var allah olmayanlara versinçoooookk heyecanlıyım kızlar az sonra eşim gelecek we test getirecek...çooooookk stres yaptım..ne tuhaftır dimi spiral war we ben hamilemiyim diye telaş yapıyorum..kızımada spiralle hamile kalınca..benim halamda 3 defa spiral taktırdı ama durmuyormuş onda...korkuyorum..hazır değilim..hatta ben 3.cüyü bile düşünmüyordum...daha küçükler zaten kafayı sıyırcam bidaha olursa tek başıma zor mücadele ediyorum....dua edin ne olur olmasınn...
sagol tatlim bilgilendirdigin icinvazgeçtim duşa girmektendaha doğrusu abim vazgeçirdi terim kuruyunca girmem gerekiyomuş internetten de okudum kızlar aklınızda bulunsun spordan hemen sonra vücut sıcak olduğu için duş damarları genişletiyomuş iyi değil diyolar teriniz bi kurusun öyle girin duşa :130:
mekiği çekemedim zaten tatlım az sonra çekeceğim..ilk defa duyuyorum bakalım bundan sonra öyle yapayım..vazgeçtim duşa girmektendaha doğrusu abim vazgeçirdi terim kuruyunca girmem gerekiyomuş internetten de okudum kızlar aklınızda bulunsun spordan hemen sonra vücut sıcak olduğu için duş damarları genişletiyomuş iyi değil diyolar teriniz bi kurusun öyle girin duşa :130:
yok canım mesela kızımın bu normal sağlık ocağının yapması gerekn aşıları war onlarda falan 2 3 defa bu problemi yaşadık..başkalarına normal yaptılar..neymiş bize gelmiş tüp bitmiş..eşim diyor ki!az önce o tüpleri sakla yok deriz kendilerine aldırırız falan diye konuştuklarını duymuş..ondan tahlil falan götürmüyor sağlık ocağına eşim iyice sinir oldu ondan..aşıyla ilgili ne alıyorsunuzki canım..
aşı devletin karşıladığı aşıysa zaten yapılıyor...
iğne kremmgerekiyorsa o tabi hastaya reçete ediliyor..
çünkü sağlık ocaklarıda özelleşti gibi bişey
devlet dr a hemşireye maaş veriyor
o sağlık ocağının tüm masraflarını kira yakıt elektrik personel sigorta sarf malzemeleri hertürlü alet edevat dr tarafından karşoılanıyor canım..
bende yapcam yapmıyorum bi türlü...hadi göreyim seni bakalım..ölçü dedinde bende bakayım ölçülerime bi..kizlar cumartesinden beri ne spor ne yuruyus yaptim bende dedim bu Boyle olmiycak yeniden kendime gelmem lazim yuruyus olsun diye 3mil Leslie yaptim
bu gun itibariylede tekrar jilliana basliycam ilk gununen digeri bitmisti
olculerimide alcam bakalim 30gun sonra ne degismis
ben gelene kadar senin spro bitmis kabul etmiyorum bidaha yap
yok kiz ispartalim ben :86:
sagol tatlim bilgilendirdigin icin
akşam yediklerim öğlen iş yerinde öğlen iş yerinde yediklerimde akşam evde yoktu canımmenün iyi ama keşke öğlen yediklerini akşam, akşam yediklerini de öğlen yeseydin
eşime yiyodu onuda yemicektimde zorla bi kaşık ağzıma uzattı öle yedim otursam başına bende yerdim kiiimreniyorum valla kızlar 1 tatlı kaşığı irmik helvası yiyonuz devamı gelmiyo mu? ya ben oturur doyana kadar yerim valla ah bu ben :26:
ayy inşallah suzim de pek sanmıyorum bu sabah yıne 69,7 cıktım ne kadar vercem kı 2 gündee
afiyet olsun canım akşam cok karısık olmus iyimi kötümü bilemedim
idrarının yağlı oldugunu nasıl farkettın kııı
[
yok canım lojman benim ev..ee kiradamısın ki ev sahibiyle konuşup yaptuırsan
sende gel hep beraber çökertelim yatağı
hayırlı yolculuklar betülüm..
menün güzel tatlım..ama nedense heryerde sütle kahweyi yani sütlü kahweyi içmekkiloaldırıyormuş diye okuyorum..sebebi ne ki!acaba merakediyorum..ben çok sewerim sütlükahweyi..ondan içmiyorum..
banane torpil yap banaolursan zevkle yaparım suzim
sağol tatlım görüşürüz
ayy çok tatlılarr maaşallah
sağol canım
hayırlısı olsun :26:
dogru bakamiyordun dimi zerramçok romantikmiş yaaaaa yeni gördüm
menün çok güzel canım....
niye çökertelimki kızzzzz inceciz hepimiz...
aşıyla ilgili ne alıyorsunuzki canım..
aşı devletin karşıladığı aşıysa zaten yapılıyor...
iğne kremmgerekiyorsa o tabi hastaya reçete ediliyor..
çünkü sağlık ocaklarıda özelleşti gibi bişey
devlet dr a hemşireye maaş veriyor
o sağlık ocağının tüm masraflarını kira yakıt elektrik personel sigorta sarf malzemeleri hertürlü alet edevat dr tarafından karşoılanıyor canım..
sen nereliydin canim haftaya da böyle diyorlar yaoyle canim ya Sabah amcamla konususyorum hava nasil dedi yagmurlu diyorum inanamiyo biz pisiyoruz Burda diyo
sagol canim
evet canim kiler
bende cok merak ettim sonucu bide bende bekliyorum :26:
balli aksam iciyordum anamda aksam iciyor dün angel bi sayfa paylasdi ordaki kiz sabah icmis :44:kızlar kefiri ne zaman içiyorsunuz bende
alıcam da sabahmı alsam işe yarar akşam
mı bilemedim
kiz arkadas hatrina cig tavuk bile yenirhe olduyarına artık suzim hakkını kaybettin
:86: çok sevdim bu suratı aynı ben valla :86: :86: :86:
ne demeek işinize yarasın da
bakalim artik tatlimbelki resim eklerim dobic halimi bu hafta senden atak bekliyorum bize cok güzel kilo vermis olarak bildirim yapacaksin gibime geliyor
git ver baska ihtiyaci olan tanidigin varsa ver de ona
[video=youtube;XZ3g2KV-9Xo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XZ3g2KV-9Xo[/video] buldum
kiz sen benim birde hemsommussunhadi tatlim istersen yaparsin ben sana güveniyorum herkes baktimi bidaha baksin
kizlar molam geldi kactim
mekiği çekemedim zaten tatlım az sonra çekeceğim..ilk defa duyuyorum bakalım bundan sonra öyle yapayım..
yok canım mesela kızımın bu normal sağlık ocağının yapması gerekn aşıları war onlarda falan 2 3 defa bu problemi yaşadık..başkalarına normal yaptılar..neymiş bize gelmiş tüp bitmiş..eşim diyor ki!az önce o tüpleri sakla yok deriz kendilerine aldırırız falan diye konuştuklarını duymuş..ondan tahlil falan götürmüyor sağlık ocağına eşim iyice sinir oldu ondan..
bende yapcam yapmıyorum bi türlü...hadi göreyim seni bakalım..ölçü dedinde bende bakayım ölçülerime bi..
keske bende öyle desemgidip alisveris yapsam yeni ciciler alsam
kiz arkadas hatrina cig tavuk bile yenir
yapmiyom ki yarasin :86:
we sonuççç negatiff...kızlar niye olmuyorumm...doktorumu aradım randewu almak için tatile gitmiş taaa 15ine werdiler randewuyu..
ama daha vercegim kilo var iyce verimde öle alayım cicileri
kızlar kefiri ne zaman içiyorsunuz bende
alıcam da sabahmı alsam işe yarar akşam
mı bilemedim
banane torpil yap banatesekkür ederim betülüm insallah mutlu olurlar
dogru bakamiyordun dimi zerramay zeynep
sen nereliydin canim haftaya da böyle diyorlar yakiller ne ki
balli aksam iciyordum anamda aksam iciyor dün angel bi sayfa paylasdi ordaki kiz sabah icmis :44:
ay balli niye gelmedi bugün
kiz arkadas hatrina cig tavuk bile yenir
yapmiyom ki yarasin :86:
iyi gözün aydın canım menepoz oluyor olmayasın korkutmayımda
ay bi an önce çıtırdasak da ciciler alsak giycek bişeyim kalmıcak bu gidişle
menopoz için genç değil mi :26: pek bilmem ben ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?