70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hrşeyin hayırlısı canım korkma sen ver ben büyütim bebeklere fena meraklıyım

sevindim canım ama üzerimdekiler emanet gibi duruyo
keske bende öyle desem gidip alisveris yapsam yeni ciciler alsam
güzel baharcim menün

tatlışlar benim leslieciğimle randevum var 1 saate dönerim seviyorum hepiniziii
ben gelene kadar senin spro bitmis kabul etmiyorum bidaha yap
kız sen denizlili misin ben denizlili değilim yavrum denizlide okuyom herkes dönüp dönüp bakacak kim bu fıstık dicek herkes
yok kiz ispartalim ben :86:
ay kayit olup girecem yazini okudum sesli gülcem gülemiyorum koptum ya zerram kel lerin anahtari cikti ay bayilcam keller diye bodrum a diyorlar zerram alamanlar ay zeynep daha güzel zerram ay zeynep ay nediycem ben sana simdi
kendi alır inşallah benim verdiğim kiloları
alsin
ay tüylerim diken diken oldu allah mutlu mesüut etsin görümce kadın
kız bunlar türkçe konuşuyo:44:
ay o çalan şarkı düğün şarkımızdı bizim

biyendim
sagol hande kadin nece konuscaz anam biz türküz sarkiyi dinledinmi mi diye sor aaa
sen yinede devam et bak gör güzel birsey cikcak cumaya
ayy meraktan catliycam olmasin kuzum zaten basinda kaynana koca iki cocuk var allah olmayanlara versin

sagol tatlim bilgilendirdigin icin

mekiği çekemedim zaten tatlım az sonra çekeceğim..ilk defa duyuyorum bakalım bundan sonra öyle yapayım..
yok canım mesela kızımın bu normal sağlık ocağının yapması gerekn aşıları war onlarda falan 2 3 defa bu problemi yaşadık..başkalarına normal yaptılar..neymiş bize gelmiş tüp bitmiş..eşim diyor ki!az önce o tüpleri sakla yok deriz kendilerine aldırırız falan diye konuştuklarını duymuş..ondan tahlil falan götürmüyor sağlık ocağına eşim iyice sinir oldu ondan..
bende yapcam yapmıyorum bi türlü...hadi göreyim seni bakalım..ölçü dedinde bende bakayım ölçülerime bi..

ben gelene kadar senin spro bitmis kabul etmiyorum bidaha yap

yok kiz ispartalim ben :86:

sagol tatlim bilgilendirdigin icin

he oldu yarına artık suzim hakkını kaybettin

:86: çok sevdim bu suratı aynı ben valla :86: :86: :86:

ne demeek işinize yarasın da

menün iyi ama keşke öğlen yediklerini akşam, akşam yediklerini de öğlen yeseydin
akşam yediklerim öğlen iş yerinde öğlen iş yerinde yediklerimde akşam evde yoktu canım

imreniyorum valla kızlar 1 tatlı kaşığı irmik helvası yiyonuz devamı gelmiyo mu? ya ben oturur doyana kadar yerim valla ah bu ben :26:
eşime yiyodu onuda yemicektimde zorla bi kaşık ağzıma uzattı öle yedim otursam başına bende yerdim kii

ço azdı akşam yediklerim o yüzden iyiydi bence sabah eksideydim çünkülüm
klozet wc..sifonu çekmeden önce dikkatimi çekti dün bikaç kere daha baktım sonra her girişimde hep böyle berrak suya yağ damlar ya onun gibi :26::26: öyle farketiim

ee kiradamısın ki ev sahibiyle konuşup yaptuırsan

sende gel hep beraber çökertelim yatağı
yok canım lojman benim ev..

süttozu kullnılırsa yağlı olur bence ondandır bilemedim şimdi çok içmiyorum zaten haftada bir belki
ne oldu senin test?

kizlar olculerimi aldim

gogus 91

bel 81

kalca 102

alt karin 94[hamilelikten kalma bakalim nekadar gidicek]

kol 32

ayak en kalin kismi 61[mankenlerin beli Kadar ]

bakalim bir ay sonra ne olcak

bu ayaklari inceltmem lazim ama nasil?:26:

we sonuççç negatiff...kızlar niye olmuyorumm...doktorumu aradım randewu almak için tatile gitmiş taaa 15ine werdiler randewuyu..

olursan zevkle yaparım suzim

sağol tatlım görüşürüz

ayy çok tatlılarr maaşallah

sağol canım

hayırlısı olsun :26:
banane torpil yap bana tesekkür ederim betülüm insallah mutlu olurlar
dogru bakamiyordun dimi zerram ay zeynep
oyle canim ya Sabah amcamla konususyorum hava nasil dedi yagmurlu diyorum inanamiyo biz pisiyoruz Burda diyo

sagol canim

evet canim kiler

bende cok merak ettim sonucu bide bende bekliyorum :26:
sen nereliydin canim haftaya da böyle diyorlar ya killer ne ki

kızlar kefiri ne zaman içiyorsunuz bende
alıcam da sabahmı alsam işe yarar akşam
mı bilemedim
balli aksam iciyordum anamda aksam iciyor dün angel bi sayfa paylasdi ordaki kiz sabah icmis :44:

ay balli niye gelmedi bugün
he oldu yarına artık suzim hakkını kaybettin

:86: çok sevdim bu suratı aynı ben valla :86: :86: :86:

ne demeek işinize yarasın da
kiz arkadas hatrina cig tavuk bile yenir
yapmiyom ki yarasin :86:

ay çok romantik bayıldım allah mesut etsin canım

bakalim canim devami gelcekmi esim diyo tam Kilo vermeye basliycaktin vucudun spora alismisti sen biraktin bende dedim mahfetti cumartesi beni tum motuvemi bitirdi ama tekrar Motive ettim kendimi 1ay daha devam aynen kalan 7bucuk kiloyuda vericem insaallah

kiz arkadas hatrina cig tavuk bile yenir
yapmiyom ki yarasin :86:

olurmu suzim senin hatrına her şeyim yaparım ben ama bi daha spor yapınca senin yanına gelcek enerjim kalmıcak do you understand beybi

o da güzel bak :86: bi gün yolunu şaşırırda spor yapasın gelirse aklında bulunsun ama
:86:

trabzon canim
kizim park park diye sayikliyo uyandigi andan yatana Kadar disari cikartayim diyorum ama kocis sinir ediyocumartesi bebek arabasi arabadaydi simdi binanin ici facia arabayi koydugumuz yer felan berbat diye arabada tutuyo nede olsa disari cikmiycaksin bisey olmaz diyo ben size diyorum yari acik cezaevi diye inanmiyosunuz bugun biraktirayimda yarin cikarim artik bodrumdada calisiyolar orayada koyamiyorum arabayi evede cikartamam ikiz arabasi cok agir off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…