menopoz için genç değil mi :26: pek bilmem ben ama :26:
aynen tatlım ya 38 bedene düşsem ne isterim ki
hastanede bir kaç defa rasladım çok erken yaşta girenler var görümcemde çok erken girdi
yaparsın sen canım..herkes şahit burada yani..bakalim canim devami gelcekmi esim diyo tam Kilo vermeye basliycaktin vucudun spora alismisti sen biraktin bende dedim mahfetti cumartesi beni tum motuvemi bitirdi ama tekrar Motive ettim kendimi 1ay daha devam aynen kalan 7bucuk kiloyuda vericem insaallah
iyi gözün aydın canım menepoz oluyor olmayasın korkutmayımda
azla yetinmeyi öğren hayatım 38 çok36 olcaz
ama bilemedim ben şimdi :26: tamam bebiş seni mi kıracam 36 olsun
yaparsın sen canım..herkes şahit burada yani..
dur kız daha 25 yaşındayım..olurmu? ki!öyle erkenden...
yaparsın sen canım..herkes şahit burada yani..
dur kız daha 25 yaşındayım..olurmu? ki!öyle erkenden...[/QUOTE
korkma canım ama ihmalde etme sitresli bir dönemdeysen belki ondada olmuyorsun
aradim taratim cekmecede bende buldum en son ölcüldüklerimi merve ye de demisdim yazarim diye benimkiler böylekizlar olculerimi aldim
gogus 91
bel 81
kalca 102
alt karin 94[hamilelikten kalma bakalim nekadar gidicek]
kol 32
ayak en kalin kismi 61[mankenlerin beli Kadar ]
bakalim bir ay sonra ne olcak
bu ayaklari inceltmem lazim ama nasil?:26:
gözün aydin canim stressdende olabilir :26:we sonuççç negatiff...kızlar niye olmuyorumm...doktorumu aradım randewu almak için tatile gitmiş taaa 15ine werdiler randewuyu..
tesekkür ederim canim insallah mutlu olurlaray çok romantik bayıldım allah mesut etsin canım
evet verelim alalim ciclerimiziama daha vercegim kilo var iyce verimde öle alayım cicileri
nezaman gelcen giii
olurmu suzim senin hatrına her şeyim yaparım benama bi daha spor yapınca senin yanına gelcek enerjim kalmıcak do you understand beybi
o da güzel bak :86: bi gün yolunu şaşırırda spor yapasın gelirse aklında bulunsun ama :86:
yok kiziyi gözün aydın canım menepoz oluyor olmayasın korkutmayımda
ay ne güzel demek orda gülük gülistanlik günes vartrabzon canim
kizim park park diye sayikliyo uyandigi andan yatana Kadar disari cikartayim diyorum ama kocis sinir ediyocumartesi bebek arabasi arabadaydi simdi binanin ici facia arabayi koydugumuz yer felan berbat diye arabada tutuyo nede olsa disari cikmiycaksin bisey olmaz diyo ben size diyorum yari acik cezaevi diye inanmiyosunuz bugun biraktirayimda yarin cikarim artik bodrumdada calisiyolar orayada koyamiyorum arabayi evede cikartamam ikiz arabasi cok agir off
nezaman gelcen giiitamam beybi no problemo :86: tamam aklimda bulunsun unutursam hatirlat
benim avatardaki pisi de iyi salladı valla popoyu iyi spor yaptı :86: accık yediklerinden kıssaydı tığ gibi olduydu şimdiye ama laf anlatamadım ki
hadi bakalim dünkü ve bugünkü menülerimi paylasayim
dün
sabah: 2 dilim cavdar tost ekmegi üzerine diyet sürme peyniri 1 has yumurta yarim kirmizi tatli biber
öglen: biraz sade makarna evden kalani getirdim birazda yesil fasulye
ara:10 tane kiraz
( isarkadasim uyuz gicikonlan mesajiyaptim dün kendine bana misir patlatmis yemezsem küsecek inatina yapiyor biliyorum zayiflamim diye ama yarisini yedim paketin yarisini da attim)
aksam yemedim morelim bozuldu patlamis misir yedim diye kendimi suclu hissettim
yatmadan bi bardak süt ictim
bugün :
ac karnina bi bardak süt
sabah: 2 dilim cavdar tost ekmegi sürme peyniri salatalik 1 has yumurta
öglen: evden geitrdim yinebi parca karniyarik yaninda domatesli bulgur pilavi ve ayran ictim ( dünde 3 tane ayran ictim herhalde )
ara: 2 dilim kavun
simdiye kadar böyle kizlar
ayranin cok faydasini görüyorum kizlar her yemegimin yaninda ayran iciyorum artik fark ettim ki nezaman yemegin yanina ayran icsem beni wc ye götürüyor dünkü ve bugünkü sütde fayda etti ben hic bukadar wc ye gittigimi hatirlamiyorum
canım ben bügün hiçbirşey yemedim çok hastayımhadi bakalim dünkü ve bugünkü menülerimi paylasayim
Dün
sabah: 2 dilim cavdar tost ekmegi üzerine diyet sürme peyniri 1 has yumurta yarim kirmizi tatli biber
öglen: Biraz sade makarna evden kalani getirdim birazda yesil fasulye
( isarkadasim uyuz gicikonlan mesajiyaptim dün kendine bana misir patlatmis yemezsem küsecek inatina yapiyor biliyorum zayiflamim diye ama yarisini yedim Paketin yarisini da attim)
Yatmadan bi bardak süt ictim
bugün :
Ac karnina bi bardak süt
öglen: Evden geitrdim yineBi parca karniyarik yaninda domatesli bulgur pilavi ve ayran ictim ( dünde 3 tane ayran ictim herhalde )
Ayranin cok faydasini görüyorum kizlar her yemegimin yaninda ayran iciyorum artik fark ettim ki nezaman yemegin yanina ayran icsem beni wc ye götürüyor dünkü ve bugünkü sütde fayda etti ben hic bukadar wc ye gittigimi hatirlamiyorum
valla canım bi ara antideprasan kullandım başka rahatsızlığım yoktu üniversitede eve çıktım akşamları 2.5 litre kola hemde yaş pastayla sürekli makarna üşendiğimdenpuding yapıyodum normalde 4 kişi yer onu ben tek başıma yiyodum 1 akşamda :)kilo aldığımı hiç farketmedim yoksa frenlerdim kendimi en son pantolon bacagımdan cıkmadı o an bile çekmiştir diye düşündüm gerisini sen düşün:)tartıldım 78 kiloyum sonrada saldım gitti 86yı gördüm ben ve yıkıldım diyete başladım sonra şimdide böle uğraşıyoruz ssz
oyy anca bittikolaydı da bacım yorulmadan nasıl bu kadar terledim anlamadım valla ölcem terden gözüme kaçıyo gözüm yanıyoo neyse ben bi duşa girem
vazgeçtim duşa girmektendaha doğrusu abim vazgeçirdi terim kuruyunca girmem gerekiyomuş internetten de okudum kızlar aklınızda bulunsun spordan hemen sonra vücut sıcak olduğu için duş damarları genişletiyomuş iyi değil diyolar teriniz bi kurusun öyle girin duşa :130:
keske bende öyle desemgidip alisveris yapsam yeni ciciler alsam
güzel baharcim menün
ben gelene kadar senin spro bitmis kabul etmiyorum bidaha yap
yok kiz ispartalim ben :86:
ay kayit olup girecem yazini okudum sesli gülcem gülemiyorum koptum ya zerramkel lerin anahtari cikti ay bayilcam keller diye bodrum a diyorlar zerram alamanlar ay zeynep daha güzel zerram ay zeynep ay nediycem ben sana simdi
alsin
sagol hande kadinnece konuscaz anam biz türküz sarkiyi dinledinmi mi diye sor aaa
sen yinede devam et bak gör güzel birsey cikcak cumaya
ayy meraktan catliycam olmasin kuzum zaten basinda kaynana koca iki cocuk var allah olmayanlara versin
sagol tatlim bilgilendirdigin icin
akşam yediklerim öğlen iş yerinde öğlen iş yerinde yediklerimde akşam evde yoktu canım
eşime yiyodu onuda yemicektimde zorla bi kaşık ağzıma uzattı öle yedim otursam başına bende yerdim kii
ço azdı akşam yediklerim o yüzden iyiydi bence sabah eksideydim çünkülüm
klozet wc..sifonu çekmeden önce dikkatimi çekti dün bikaç kere daha baktım sonra her girişimde hep böyle berrak suya yağ damlar ya onun gibi :26::26: öyle farketiim
yok canım lojman benim ev..
süttozu kullnılırsa yağlı olur bence ondandır bilemedim şimdi çok içmiyorum zaten haftada bir belki
ne oldu senin test?
kizlar olculerimi aldim
gogus 91
bel 81
kalca 102
alt karin 94[hamilelikten kalma bakalim nekadar gidicek]
kol 32
ayak en kalin kismi 61[mankenlerin beli Kadar ]
bakalim bir ay sonra ne olcak
bu ayaklari inceltmem lazim ama nasil?:26:
we sonuççç negatiff...kızlar niye olmuyorumm...doktorumu aradım randewu almak için tatile gitmiş taaa 15ine werdiler randewuyu..
banane torpil yap banatesekkür ederim betülüm insallah mutlu olurlar
dogru bakamiyordun dimi zerramay zeynep
sen nereliydin canim haftaya da böyle diyorlar yakiller ne ki
balli aksam iciyordum anamda aksam iciyor dün angel bi sayfa paylasdi ordaki kiz sabah icmis :44:
ay balli niye gelmedi bugün
kiz arkadas hatrina cig tavuk bile yenir
yapmiyom ki yarasin :86:
canım ben akşam yatarken içtim işe yaradı,bazıları sabah aç karnına içiyomuş metobolizmayı hızlandırmak için sabah midem bulanır diye düşündüm ama gerçekten süper bişey
aradim taratim cekmecede bende buldum en son ölcüldüklerimi merve ye de demisdim yazarim diye benimkiler böyle
100 karin kismi
103 toto
108 gögüs
53 baldir
32 kol
:26:
gözün aydin canim stressdende olabilir :26:
tesekkür ederim canim insallah mutlu olurlar
evet verelim alalim ciclerimizi
nezaman gelcen giiitamam beybi no problemo :86: tamam aklimda bulunsun unutursam hatirlat
yok kizonun yasi benimkinden kücük diye biliyom
ay ne güzel demek orda gülük gülistanlik günes varortada birakirsan tozdan kulanilmaz hale gelir hertaraf insaatsa napcan kuzum idare edcen artik care yok ki
benim avatardaki pisi de iyi salladı valla popoyu iyi spor yaptı :86: accık yediklerinden kıssaydı tığ gibi olduydu şimdiye ama laf anlatamadım ki
biraz gülelim
grüşmek üzere kızlar
hadi bakalim dünkü ve bugünkü menülerimi paylasayim
dün
öglen: biraz sade makarna evden kalani getirdim birazda yesil fasulye
( isarkadasim uyuz gicikonlan mesajiyaptim dün kendine bana misir patlatmis yemezsem küsecek inatina yapiyor biliyorum zayiflamim diye ama yarisini yedim paketin yarisini da attim)
yatmadan bi bardak süt ictim
bugün :
ac karnina bi bardak süt
öglen: evden geitrdim yinebi parca karniyarik yaninda domatesli bulgur pilavi ve ayran ictim ( dünde 3 tane ayran ictim herhalde )
ayranin cok faydasini görüyorum kizlar her yemegimin yaninda ayran iciyorum artik fark ettim ki nezaman yemegin yanina ayran icsem beni wc ye götürüyor dünkü ve bugünkü sütde fayda etti ben hic bukadar wc ye gittigimi hatirlamiyorum
eneee 5'e gelmiş saat akşam görüşürük kızlar
bugün gelmebir gece ansızın gelebilirim beybi:86:
diycektim unuttum garfield nezamandan beri toto saliyor diyebenim avatardaki pisi de iyi salladı valla popoyu iyi spor yaptı :86: accık yediklerinden kıssaydı tığ gibi olduydu şimdiye ama laf anlatamadım ki
biraz gülelim
grüşmek üzere kızlar
görüsürük :80:eneee 5'e gelmiş saat akşam görüşürük kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?