70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya hepiniz benden incesiniz hee ben niye boyle genısım anlamadım sen kalçam buyuk dıosun benımkı gene 108

canım ben bügün hiçbirşey yemedim çok hastayım

geçmiş olsun canım neyin varrr :26:

Ay canım bende öyle oldum farkına varmadım kötü olan öğrenince salmak bende yaptım şimdide uğraşıyorum ama canını sıkma kararına tempolu molasız devam et

ay sagol baharcim ya dikkat etmek istiyorum artik kurtulmak istiyorum güzel seyler giyip gezmek istiyorum oramda yag görünüyormu buram fazlami demek istemiyorum
ben elma mi oluyorum ozaman evet öyle canim üstde toplaniyor bende toto bacak ince üst felaket
canım ben bügün hiçbirşey yemedim çok hastayım
hayirdir canim noldu ki :26::26::26:
ben icemiyorum mervecim annem iciyor tadi tuhaf geliyor bana yutamiyom kiz cüceyim ben 158 cikti ama ben 160 civari diyorum ehliyetime tahminen 165 yazmislardin
onu kirmim diye yedim patlamis misiri ama aksamda kendimi cezalandirdim
öyle yapayim mervecim birde öyle deneyeyim cok sagol tatlim
ay negüzel insallah arada aksamda sohbet edebiliriz artik

dün bütün gece konservelerle uğraştım üşüttüm galiba

sağol canım boğazlarım ağrıyor halsizim üşüttüm galiba
gecmis olsun canim :26: kivi ye limon iyi diyorlar :26: insallah cabuk atlatirsin
Acil şifalar canım cok geçmiş olsun tekrardan

ben şimdilik cıkıyorum kızlar ama akşama gelebilirim net gelmişş
görüsürüz mervecim bende cikacam

görüsürüz kizlar öptüm cok
dikkat edin yediklerinize
unutmayin hic bir yemek zayif olmanin mutlulugunu vermez bize

yaparsın sen canım..herkes şahit burada yani..

dur kız daha 25 yaşındayım..olurmu? ki!öyle erkenden...
insaallah canim
suzim ayaklarin inceymis benimkiler cok kalin ya
belin inceymis canim ben okadar olsun diyeti birakirim

bakalim canim nekadar incelicek bir ay sonra ay su ayaklarim biraz incelse hangi spor aleti inceltir kizlar bilen varsa soylesin ondan alicam bu gidisle

aradim taratim cekmecede bende buldum en son ölcüldüklerimi merve ye de demisdim yazarim diye benimkiler böyle
100 karin kismi
103 toto
108 gögüs
53 baldir
32 kol
:26:

gözün aydin canim stressdende olabilir :26:
ayy o dert gitti kafamdan andan rahatladım canım..suzim senin bacaklar inceymiş..ah bide benim bacaklar incelse..

biraz gülelim
grüşmek üzere kızlar

güzel suzim..o pilaw ne kadar acaba miktarınıda alabilirmiyim...

ya hepiniz benden incesiniz hee ben niye boyle genısım anlamadım sen kalçam buyuk dıosun benımkı gene 108

74 e vurmuştum bi ara o zaman toto 106 ydı benim:26:

geçmiş olsun canım neyin varrr :26:
74 e vurmuştum bi ara o zaman toto 106 ydı benim:26:
belin inceymis canim ben okadar olsun diyeti birakirim
heee kum saati gibin vicudum var
belden bide totodan 12 cm gitse 90 60 90 olacamm:89::89::89:

bende yazayım ölçülerimi
kol :29
göğüs:90
göğüs altı olan bel kısmı:73
bel we göbek kısmı:92
baldır:62
basen:104

kol sarkıkkkkkk...etlerim cıwık sarkıkkkkkk...bacaklar kalın..basen kocaman..ama eskisine göre toparlandı..eşim senin toton küçülmeye başlamış dedi...

canım bende ev yapmayı düşünüyorum ama neyapim

canım benimki klasik oluyordu hep..ileride aklı başına gelir oda bana değer werirse biyerde rezerwasyon yaptıracağım..masayı güzelce donatıyordum mumlar falan hazırlayımlaptoptan romantik bir müzik..o gelince bişey çakmıyordu çünkü ben salaş giyiniyordum.salona hazırlıyordum görmüyordu..geçen yıl öyle yaptım..yattı tw izliyor..çocukları uyuttum..giyindim hazırlandım..koşşş ayağıma kramp girdi diye bağrındım koşa koşa geldi oda karanlık müzik başladı falan..pasta ufak tefek şeyler..öyle sade birşeydi..çocuklarlada anca bukadar oluyor..hediye falan..öyle işte..

bu yıl aslında rezerwasyon yaptırmak istiyordum biyerde we mustafa cecelinin sewgilim şarkısını ayarlıcaktım..ama yapmıcam bişey..bana bellide olmaz yapmıcam derim yinede yaparım..çocuklardan dolayı yapamam zaten..bakan olmıcak ondan..bu arada geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…