bu hafta ayrı bir irade geldi sana suzim
cuma günü inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım
bu arada sen elma tipi oluyosun sanırım
yukarsı toplu aşağısı daha zyıf dimi
bende tam tersi
geçen hafta bende ölçmüştüm
göğüs 96
bel 72
kalça 102
kol 34
baldır 57 olması lazım yanlış hatırlamıyosam
canım ben bügün hiçbirşey yemedim çok hastayım
valla canım bi ara antideprasan kullandım başka rahatsızlığım yoktu üniversitede eve çıktım akşamları 2.5 litre kola hemde yaş pastayla sürekli makarna üşendiğimdenpuding yapıyodum normalde 4 kişi yer onu ben tek başıma yiyodum 1 akşamda :)kilo aldığımı hiç farketmedim yoksa frenlerdim kendimi en son pantolon bacagımdan cıkmadı o an bile çekmiştir diye düşündüm gerisini sen düşün:)tartıldım 78 kiloyum sonrada saldım gitti 86yı gördüm ben ve yıkıldım diyete başladım sonra şimdide böle uğraşıyoruz ssz
ya hepiniz benden incesiniz hee ben niye boyle genısım anlamadım sen kalçam buyuk dıosun benımkı gene 108
geçmiş olsun canım neyin varrr :26:
ay sagol baharcim ya dikkat etmek istiyorum artik kurtulmak istiyorum güzel seyler giyip gezmek istiyorum oramda yag görünüyormu buram fazlami demek istemiyorumbu hafta ayrı bir irade geldi sana suzim
bende tam tersi
göğüs 96
bel 72
kalça 102
kol 34
hayirdir canim noldu ki :26::26::26:canım ben bügün hiçbirşey yemedim çok hastayım
ben icemiyorum mervecimkötü olmuş canım yaa ama olsun vermişsin bi cogunu zaten daha da verirsin inş cabuk toparlaman ıyı olmus kendını bıdaha da oyle depresyone falan gırme hayat herseye ragmen cok güzel
sen lesliede o kadar terlıyosan jilian yapsan nerenden akacak terler bilmem
hmm bende dikkat edıyım buna barı bılmıyodum
ee biz spor salonunda sporu bıtırıp hemen dusumuzu alıp oyle eve gecıyoduk
bana nıye bısı olmadı bu zamana kadar acaba :26::26:
ayy inşallah cıkar canım yaa azın bal yesin dicem ama yemesin kılo yapar şimdi
eksi cıktıysan iyi canım bu aksamda yıyebulursun aynılarını
iyi yapmıssın olculerını almakla canım bende alıcam bu aksam yıne bakalım fark olmusmu
iyi canım istediğin gibi cıktı sonuc adetın gelmıyo dıyede sıkıntı yapma bekledıkce gelmıyo meret
ben şimdilik akşamları denıcem olmassa bişi sabah devam ederım içebilirsem tabi bi kere almıstım içememiştim
bende akşam denicem canım içebilirsem
sonunda aldın olculerını suzim yaaa kız sen benden incesin yaa boyun kaç senın
görüşürüzzz
menun guzel canım patlamıs mısır hariç yolucam o cadı iş arkadasını yaa
o zaman sütü ve ayranı hayatının bir parçası yapıyorsun suzim bide akşam yemeklerinde salatayla falan geçirdinmi tamamdır bu iş
görüşürüzzz...
kızlar bizim eve net gelmiş akşam belki girerim iki muhabbet ederik ne iyi olur haaa
sağol canım boğazlarım ağrıyor halsizim üşüttüm galiba
ay sagol baharcim ya dikkat etmek istiyorum artik kurtulmak istiyorum güzel seyler giyip gezmek istiyorum oramda yag görünüyormu buram fazlami demek istemiyorum
ben elma mi oluyorum ozamanevet öyle canim üstde toplaniyor bende toto bacak ince üst felaket
hayirdir canim noldu ki :26::26::26:
ben icemiyorum mervecimannem iciyor tadi tuhaf geliyor bana yutamiyom kiz cüceyim ben 158 cikti ama ben 160 civari diyorum ehliyetime tahminen 165 yazmislardin
onu kirmim diye yedim patlamis misiri ama aksamda kendimi cezalandirdim
öyle yapayim mervecimbirde öyle deneyeyim cok sagol tatlim
ay negüzelinsallah arada aksamda sohbet edebiliriz artik
gecmis olsun canim :26: kivi ye limon iyi diyorlar :26: insallah cabuk atlatirsinsağol canım boğazlarım ağrıyor halsizim üşüttüm galiba
görüsürüz mervecim bende cikacamAcil şifalar canım cok geçmiş olsun tekrardan
ben şimdilik cıkıyorum kızlar ama akşama gelebilirim net gelmişş
dün bütün gece konservelerle uğraştım üşüttüm galiba
gecmis olsun canim :26: kivi ye limon iyi diyorlar :26: insallah cabuk atlatirsin
görüsürüz mervecim bende cikacam
görüsürüz kizlar öptüm cok
dikkat edin yediklerinize
unutmayin hic bir yemek zayif olmanin mutlulugunu vermez bize
insaallah canimyaparsın sen canım..herkes şahit burada yani..
dur kız daha 25 yaşındayım..olurmu? ki!öyle erkenden...
suzim ayaklarin inceymis benimkiler cok kalin yaaradim taratim cekmecede bende buldum en son ölcüldüklerimi merve ye de demisdim yazarim diye benimkiler böyle
100 karin kismi
103 toto
108 gögüs
53 baldir
32 kol
:26:
gözün aydin canim stressdende olabilir :26:
tesekkür ederim canim insallah mutlu olurlar
evet verelim alalim ciclerimizi
nezaman gelcen giiitamam beybi no problemo :86: tamam aklimda bulunsun unutursam hatirlat
yok kizonun yasi benimkinden kücük diye biliyom
ay ne güzel demek orda gülük gülistanlik günes varortada birakirsan tozdan kulanilmaz hale gelir hertaraf insaatsa napcan kuzum idare edcen artik care yok ki
belin inceymis canim ben okadar olsun diyeti birakirimbu hafta ayrı bir irade geldi sana suzim
bende tam tersi
göğüs 96
bel 72
kalça 102
kol 34
kötü olmuş canım yaa ama olsun vermişsin bi cogunu zaten daha da verirsin inş cabuk toparlaman ıyı olmus kendını bıdaha da oyle depresyone falan gırme hayat herseye ragmen cok güzel
sen lesliede o kadar terlıyosan jilian yapsan nerenden akacak terler bilmem
hmm bende dikkat edıyım buna barı bılmıyodum
ee biz spor salonunda sporu bıtırıp hemen dusumuzu alıp oyle eve gecıyoduk
bana nıye bısı olmadı bu zamana kadar acaba :26::26:
ayy inşallah cıkar canım yaa azın bal yesin dicem ama yemesin kılo yapar şimdi
eksi cıktıysan iyi canım bu aksamda yıyebulursun aynılarını
iyi yapmıssın olculerını almakla canım bende alıcam bu aksam yıne bakalım fark olmusmu
iyi canım istediğin gibi cıktı sonuc adetın gelmıyo dıyede sıkıntı yapma bekledıkce gelmıyo meret
ben şimdilik akşamları denıcem olmassa bişi sabah devam ederım içebilirsem tabi bi kere almıstım içememiştim
bende akşam denicem canım içebilirsem
sonunda aldın olculerını suzim yaaa kız sen benden incesin yaa boyun kaç senın
görüşürüzzz
menun guzel canım patlamıs mısır hariç yolucam o cadı iş arkadasını yaa
o zaman sütü ve ayranı hayatının bir parçası yapıyorsun suzim bide akşam yemeklerinde salatayla falan geçirdinmi tamamdır bu iş
görüşürüzzz...
kızlar bizim eve net gelmiş akşam belki girerim iki muhabbet ederik ne iyi olur haaa
ayy o dert gitti kafamdan andan rahatladım canım..suzim senin bacaklar inceymiş..ah bide benim bacaklar incelse..aradim taratim cekmecede bende buldum en son ölcüldüklerimi merve ye de demisdim yazarim diye benimkiler böyle
100 karin kismi
103 toto
108 gögüs
53 baldir
32 kol
:26:
gözün aydin canim stressdende olabilir :26:
biraz gülelim
grüşmek üzere kızlar
hadi bakalim dünkü ve bugünkü menülerimi paylasayim
dün
sabah: 2 dilim cavdar tost ekmegi üzerine diyet sürme peyniri 1 has yumurta yarim kirmizi tatli biber
öglen: biraz sade makarna evden kalani getirdim birazda yesil fasulye
ara:10 tane kiraz
( isarkadasim uyuz gicikonlan mesajiyaptim dün kendine bana misir patlatmis yemezsem küsecek inatina yapiyor biliyorum zayiflamim diye ama yarisini yedim paketin yarisini da attim)
aksam yemedim morelim bozuldu patlamis misir yedim diye kendimi suclu hissettim
yatmadan bi bardak süt ictim
bugün :
ac karnina bi bardak süt
sabah: 2 dilim cavdar tost ekmegi sürme peyniri salatalik 1 has yumurta
öglen: evden geitrdim yinebi parca karniyarik yaninda domatesli bulgur pilavi ve ayran ictim ( dünde 3 tane ayran ictim herhalde )
ara: 2 dilim kavun
simdiye kadar böyle kizlar
ayranin cok faydasini görüyorum kizlar her yemegimin yaninda ayran iciyorum artik fark ettim ki nezaman yemegin yanina ayran icsem beni wc ye götürüyor dünkü ve bugünkü sütde fayda etti ben hic bukadar wc ye gittigimi hatirlamiyorum
canlarım evlilik yıldönümüme 2 hafta kaldı kocişime nasıl bir süpriz yapayım ne olur fikirlerinizi bekliyorum:26:
74 e vurmuştum bi ara o zaman toto 106 ydı benim:26:ya hepiniz benden incesiniz hee ben niye boyle genısım anlamadım sen kalçam buyuk dıosun benımkı gene 108
74 e vurmuştum bi ara o zaman toto 106 ydı benim:26:
geçmiş olsun canım neyin varrr :26:
heee kum saati gibin vicudum varbelin inceymis canim ben okadar olsun diyeti birakirim
canım ben ewde anca bişeyler yapabiliyordum ama yapmıcam artık ..o yüzden düşünmediğimden bi fikirde üretemiyorum..
canım bende ev yapmayı düşünüyorum ama neyapim
bu yıl aslında rezerwasyon yaptırmak istiyordum biyerde we mustafa cecelinin sewgilim şarkısını ayarlıcaktım..ama yapmıcam bişey..bana bellide olmaz yapmıcam derim yinede yaparım..çocuklardan dolayı yapamam zaten..bakan olmıcak ondan..bu arada geçmiş olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?