70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen lesliede o kadar terlıyosan jilian yapsan nerenden akacak terler bilmem

jillianı da denedim bi taraflardan aktı valla hatta son 10 dksında dayanamayıp bıraktım ondan leslieye başladım şimdi

bugün gelme benimki gececi olunca haber vereyim ozaman gel

diycektim unuttum garfield nezamandan beri toto saliyor diye

tamamdır beybi garfield o nimetin farkında değil zorla spor yaptırıyom halbuki

Son düzenleme:
slm kzlar teldn yazıyorm bugünkü yediklermı yazayım size:sabah etı form pirnc patlagi olandan,sekersz cay.öğlen:azcık çig köfte,ayran arada yeşil çay...aksam;bol lahanalı bulgur çorbası(tawsiye edrm)1kase yogurt 45dakıka spor yaptım.yatarkende kefir icecem..insallah anlasılmstr.

öğle : küçük 1 dilim tahıllı ekmek, 1 parça az yağlı omlet, 1 bardak çay (2 şeker)

ara: koca 1 tabak kiraz

akşam: 2 tane patlıcan dolma (toplamda 1 bütün patlıcan ediyor), yanına bolca yoğurt

şimdi de kahve içiyorum

bi de 45 dk leslie bacıyla yürüdük 3 mil :124:

nasılım kızlar biraz toparladım sanki

Son düzenleme:
güzel canım...fakat sabahkahwaltısında normal kahwaltılardan yesen daha iyi olurdu..

güzel tatlım ama dolma biraz fazla kaçmış..sabahla öğleyi birleştirdin diye okadar yedin sanırım...

canlarım bacılarım..herkese we kendimede söylüyorum..lütfen kahwaltılarımıza dikkat edelim..süt peynir yoğurt yumurta zeytin bunlar wücudumuza lazım şeyler..helede kahwaltı..mutlaka ihmal etmeyip yapmamız lazım..şimdi belki problem olmayabilir ama ileride büyük sorunlar yapabilir..kahwaltılarımızı en azından az we öz kahwaltı malzemeleriyle başlayıp sonraki menülerde kendimizi sıkalım..lütfen rica ediyorum..kendimede söylüyorum bunu çünkü kahwaltıyı bazen atlayabiliyorum...iyiliğiniz için canlarım sakın beni yanlış anlamayın olur mu?

güzel tatlım ama dolma biraz fazla kaçmış..sabahla öğleyi birleştirdin diye okadar yedin sanırım...

sabah geç kalkıyorum o yüzden kahvaltı etmeden direkt öğle yemeğine atlıyorum biliyorum canım dolma çok oldu 1 tane yicektim ama çok acıkmıştım dayanamadım 2.yi de yiyiverdim

yanlış anlar mıyız kuzum çok haklısın keşke azcık erken kalkabilsem de erkenden kahvaltı edebilsem yıl içindeki alışkanlık işte geç yatmaya alıştım şimdi de erken uyuyamıyorum sabah da geç kalkıyorum

canim kolun 29 kalin degilki neden sarkik olsun az sporla sklasir o
bacaklar bendede ayni malesef nasil incelicek bakalim

bugunku yediklerim
Sabah tost 5 zeytin

musli

yarim muz 5 findik

bir kabak dolmasi yumurtali ispanak 5kasik yogurt

Karpuz

bugun sporu abarttim kizlar 3mil Leslie yaptim jillian yaptim

kizim demistimya park diye sayikliyo diye parka gittik hava biraz soguktu ama yinede gonlu olsun diye gittim gidis donus 3km de yuruyus

arkadaşlar yaaa ben de kilo vermek istiorum ama bir türlü kendimde güç bulup bi diyeti devam ettiremiorum..halimden hiiç memnun diilim hiç bi kıyafetim olmuo,bol bol giyiniorum bu yüzden de daha da kilolu görünüorum =( çok mutsuz hissedip daha cok yiyorum!!!
sizlerden destek alıp bişeylere başlayabilmek-devam edebilmek umuduyla yazıyorum..inş hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız..

hos geldin canim insaallah istedigin kiloya ulasirsin

kizlar nerdesiniz ya
moralim cok bozuk
bugun esim 4de geldi 6da gitti yatti yorgunmus
bende aldim cocuklari parka gittim
8de geri donduk ahmet huzursuzdu
bende onla ugrasiyorum
aksam okundu gecmek uzere olunca kalkip kilayim dedim
ahmetide yatagina koydum tabi huzursuz oldugu icin ciglik atip Durdu bende namazdayim
pasamiz uyandiya uykusundan uyandirmisim
dunyanin lafini saydi benim sucum neyse anlamadim
uykusundan uyandirmisimya sanki uyaninca 2saatte uyuyo 1dakika sonra tekrar uyuyo
cok fena oldum ya ben her Saniye ugrasiyorum

canlarım evlilik yıldönümüme 2 hafta kaldı kocişime nasıl bir süpriz yapayım ne olur fikirlerinizi bekliyorum:26:
yemeye gidin canim birde bi hediye alirsin ay ben pek romantik degilim benimki romantik olmayinca zamanla benden de gitti
benim üst canim ya bende üstden sikayetcigim
ayy o dert gitti kafamdan andan rahatladım canım..suzim senin bacaklar inceymiş..ah bide benim bacaklar incelse..

güzel suzim..o pilaw ne kadar acaba miktarınıda alabilirmiyim...
canim karniyariki evden getirdim ama pilavi hazir aldim pakete 250 gramm vardin 2 dakikada mikroda oluyormus cabuk pilav onun yarisini kattim tabaga oda kalori olarak 200 kalori etti
bel ve göbek bende cok
afferim yapsin tabiikisi
ay lahanali bulgur corbasi deyince canim kabuska istedi tarifini yazabilirmissin canim affiyet olsun güzel canim
kuzum aksamlari hep yanlis yiyorsun hemde doyurmaz onlar ki bak ne diycem annenen icin mi taktik buldum mesela anne benim canim tavu cekti de kabuska yap yiyelim de yogurt corbasi canim istiyor nezamandir de yani ozaman hem öbür yiyecekleri yememis olursun
dogru diyorsun tatlim
toparladin canim sen nasil oldun bu arada :26:
hosgeldin canim
odun canim bunlar bi kere de benimki bana kizmisdin benim saat onu uyandirdi diye kavga etmisdik e saat kurmassam nasil kalkip ise gitcem mantiga bak
sende allah rizasi icin namaz kiliyorsun beyefendi sinirlendi diye namazimi bosliycan onumu istiyor hayret birsey günah yazik yani namaz kilarken yilan bile elemez bunu bilmiyormu cok sinirlendim birsey anlatcam sana
ben satis yerinde calisiyordum önceden ekmek pohca tatli falan pisirp satiyorduk bäckerei yani bi yardimci gönderdiler arab din oglan sanirsam bende oranin basiydim bana gelip nezaman mola yapabilirim diye sorup duruyordun
dedim git yap herhalde dedim cok acikmis sonra orasida hastaneye bagliydin baktim dükkan doldu tasiyor doktorlar hemsireler cagriyorum cagriyorum gelmiyor sinirlendim arkaya dogru girdim önlügünü cikarmis namaz kiliyor ay bilsem cagirirmiyim o devam kildi ben müsterileri bitirdim namazi bittikden sonra geldi dedim söyleseydin ya namaz kilcam diye ben sana seslenmezdim bile birak dükkan dolsun tassin umrumda olmaz dedim öyle iste okadar bagirip cigirmama ses verip namazini boslamadi oda uyaniversin ne var yani

uyku tutmadi diye geldim ama simdi gözlerim kapaniyor yarin yazarim artik menümü kizlar öptüm cok rüyanizda beni görün emi :92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…