gecmis olsun canim :26: kivi ye limon iyi diyorlar :26: insallah cabuk atlatirsin
görüsürüz mervecim bende cikacam
görüsürüz kizlar öptüm cok
dikkat edin yediklerinize
unutmayin hic bir yemek zayif olmanin mutlulugunu vermez bize
haklısın canım unutmayin hic bir yemek zayif olmanin mutlulugunu vermez bize
canlarım evlilik yıldönümüme 2 hafta kaldı kocişime nasıl bir süpriz yapayım ne olur fikirlerinizi bekliyorum:26:
ben hiç anlamam böyle seylerden allahtan eşimde benden
74 e vurmuştum bi ara o zaman toto 106 ydı benim:26:
heee kum saati gibin vicudum var
belden bide totodan 12 cm gitse 90 60 90 olacamm:89::89::89:
bu sabah olctum 69,3 kıloda toto 106
bende yazayım ölçülerimi
kol :29
göğüs:90
göğüs altı olan bel kısmı:73
bel we göbek kısmı:92
baldır:62
basen:104
kol sarkıkkkkkk...etlerim cıwık sarkıkkkkkk...bacaklar kalın..basen kocaman..ama eskisine göre toparlandı..eşim senin toton küçülmeye başlamış dedi...
kız benım bel 87
gobek 96
sen kendine cıvık dıosun ben neyım oyleyse :26:
jillianı da denedim bi taraflardan aktı vallahatta son 10 dksında dayanamayıp bıraktım ondan leslieye başladım şimdi
tamamdır beybigarfield o nimetin farkında değil zorla spor yaptırıyom halbuki
slm kzlar teldn yazıyorm bugünkü yediklermı yazayım size:sabah etı form pirnc patlagi olandan,sekersz cay.öğlen:azcık çig köfte,ayran arada yeşil çay...aksam;bol lahanalı bulgur çorbası(tawsiye edrm)1kase yogurt 45dakıka spor yaptım.yatarkende kefir icecem..insallah anlasılmstr.
güzel menun afıyet olsun sabahta düzgün kahvaltı olaymıs ıyı olurmus ama uymamıs dıkkat edersın kahvaltıya
öğle: küçük 1 dilim tahıllı ekmek, 1 parça az yağlı omlet, 1 bardak çay (2 şeker)
ara: koca 1 tabak kiraz
akşam: 2 tane patlıcan dolma (toplamda 1 bütün patlıcan ediyor), yanına bolca yoğurt
şimdi de kahve içiyorum
bi de 45 dk leslie bacıyla yürüdük 3 mil :124:
nasılım kızlar biraz toparladım sanki
evet biraz daha iyi oncekıne göre
çok haklısın canım keske dikkat edebılsek ama ben sut içtigim tarıhı unuttum valla evde hep sut var ama hep eşim içiyor ben pek ıcmıyorum ıcıyım bundan sonra bari :26:canlarım bacılarım..herkese we kendimede söylüyorum..lütfen kahwaltılarımıza dikkat edelim..süt peynir yoğurt yumurta zeytin bunlar wücudumuza lazım şeyler..helede kahwaltı..mutlaka ihmal etmeyip yapmamız lazım..şimdi belki problem olmayabilir ama ileride büyük sorunlar yapabilir..kahwaltılarımızı en azından az we öz kahwaltı malzemeleriyle başlayıp sonraki menülerde kendimizi sıkalım..lütfen rica ediyorum..kendimede söylüyorum bunu çünkü kahwaltıyı bazen atlayabiliyorum...iyiliğiniz için canlarım sakın beni yanlış anlamayın olur mu?
canim kolun 29 kalin degilki neden sarkik olsun az sporla sklasir o
bacaklar bendede ayni malesef nasil incelicek bakalim
google amcaya sorsana baldır erıten hareketler dıye hergun duzenlı yap ıncelır canım jılıanın arkasına ekleyıver onlarıda tamamdır
bugunku yediklerim
Sabah tost 5 zeytin
musli
yarim muz 5 findik
bir kabak dolmasi yumurtali ispanak 5kasik yogurt
Karpuz
bugun sporu abarttim kizlar 3mil Leslie yaptim jillian yaptim
kizim demistimya park diye sayikliyo diye parka gittik hava biraz soguktu ama yinede gonlu olsun diye gittim gidis donus 3km de yuruyus
afiyet olsun canım güzel yemişsin bolda spor yapmıssın bişi kalmamıs yakmıssındır hepsini zaten
arkadaşlar yaaa ben de kilo vermek istiorum ama bir türlü kendimde güç bulup bi diyeti devam ettiremiorum..halimden hiiç memnun diilim hiç bi kıyafetim olmuo,bol bol giyiniorum bu yüzden de daha da kilolu görünüorum =( çok mutsuz hissedip daha cok yiyorum!!!
sizlerden destek alıp bişeylere başlayabilmek-devam edebilmek umuduyla yazıyorum..inş hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız..
canım hoşgeldin öncelikle bize kendini tanıtırmısın yasın kaç nerelısın kaç kılosun vsss
sana tavsiyem diyeti cıkar hayatından ve menulerını kucult bol su iç en az 2 lt ara ogun yap ve mumkunse spora basla kendiliginden nasıl gıdıcek kılolar gör sandıgımız kadar zor degıl kılo vermek bız yemegı sevdıgımız ıcın gözümüzde büyütüyoruz
kizlar nerdesiniz ya
moralim cok bozuk
bugun esim 4de geldi 6da gitti yatti yorgunmus
bende aldim cocuklari parka gittim
8de geri donduk ahmet huzursuzdu
bende onla ugrasiyorum
aksam okundu gecmek uzere olunca kalkip kilayim dedim
ahmetide yatagina koydum tabi huzursuz oldugu icin ciglik atip Durdu bende namazdayim
pasamiz uyandiya uykusundan uyandirmisim
dunyanin lafini saydi benim sucum neyse anlamadim
uykusundan uyandirmisimya sanki uyaninca 2saatte uyuyo 1dakika sonra tekrar uyuyo
cok fena oldum ya ben her Saniye ugrasiyorum
üzme kendini canım yaa uyurken bır gurultuyle uyanınca ınsan cok asabı oluyor o yuzden kızmıstır sana
bende bir dönem gececi calışmıştım sabah gelıp yattım
yukarda katta yengemın ablaları gelmıs bi kahkahalar atıyolar sanki benim yanımda
cıkıp yukarı bagırmıstım onlara
uyudugumu bılmıyomusunuz ne bu gurultu dıye
dusun mısafıre hemde
sonra cok pişman olmustum
gidip özür dilemiştim uykusuzluktan asabileştim diye
anlayışla karsılamıslardı saolsunlar