70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla akşam salata yicektim ama ne yalan söyliyim salata yapmaya üşendim bi halsizim bende bu aralar hep uyuyorum 2 3 akşamdır daha 10da yatıp uyuyorum spor falan hak getıre yapamıyorum o yüzden evi bile toparlamadan yatıyorum sabah ne yetiştirebilirsem yapıyorum niye böyle oldum ne oluyo anlamadım kimle konussam bi halsizlik bı yorgunluk havalardanmıdır nedir :26::26::26::26:

günaydiiinn
güzel birgün olsun insallahhhh
dün gelemedim gecmiste cok birikmis :26: bi susmuyonuz ki
hic düsünen yok balkaymak gelince nasil okur acik susalim diyen yok
ay bugünde cok isim vaaarr

günaydın canımmm düşük çeneliyik napalım

afiyet olsun canım güzelmiş menün ama zero cok sekerli oluyo ben ınanmıyorum onun kalorisinin sıfır olduguna

sabahta denicem canım kefiri ama alamadım bimde var sanıyodum yokmus bizede bitek bim var yakın market dıgerlerı hep uzak kocişle alısverişe cıktıgımızda alıcam artık

ya bu yogurt kürünü bende merak ettim nasıl olcek anlatıver accık fadime abla

doydum canım akşam biraz az geldi sanki ama iyi oldu aslında erken uyudum 19:30da yemek yedık ben 22:00de uyudum

menünde cok güzel suzim iyice toparladın menülerini devam ettir aynen böyle

geçmiş olsun ballım bende de bi halsizlik bi sürekli uyuma isteği var nedendir anlamıyorum :18:

tansıyonumu ölçtü kociş akşam büyük 9 küçük 4 cıktı baya düşüktü ama tansıyonumu düşürcek bişide olmuyo bilemiyorum
sende bi ölçtürsen tansıyonunu ballım bakalım kaç cıkıcak

kaciyorum kizlar

ay ne güzel inş bebişten sonra banada oyle derler

Son düzenleme:
günaydin tatlim esafurllah olurmu kellere anahtar degince güldüm ben benimkide kel ya neresine takacam anahtari diye
hem almancayi nasil bilcen cok da lazim bir dil degil kafama göre takilirim ikisinide söylerim ozaman zeynepcim
ne kiymetli uykulari varmis benimkiylende tartismisdim o konuda bizimki bölününce birsey yok onlarinki bölününce noluyorsa sanki
hersey karsilikli olmazi lazim zaten bi tesekkür bile yetiyor bazen benim kayinpeder icin az kosturmadim evraklarini halletmek icin sanki mecburum bi allah razi olsun demedi bi keresinde sakayla karisik yinemi mektup dedim oda gücenmis bidaha ne geldi ne ariyor demekki isi düsünce lazimmisim ben ona
yok tatlim bugün sadece 100 gramm gitmis gecen haftaya göre 1 günde nolcak ki birde davetliyiz müstakbel gelin adayin evinde ama orda yemem herhalde birsey :26:

günaydın canım...hoş geldin yeniden
1400 bence iyi
ben tatile gitmeden iki günde 2 kilo artıda olabilen bi hatunum
bende yarın bursaya gidecem
10 gün kalacam
orada diyet miyet yapmam zaten
kaçla dönerim bilmem
Yarım pansiyon olunca canım bir de termal havuza girdim eritsin diye, inşallah telafi ederim en kısa zamanda. Sana da hayırlı yolculuklar.

ne güzel öyle demeleri
günaydınnn
bir yıl aradan sonra yeniden tostoparlak olarak burdayım
63 le bırakmıştım 88 le döndüm
günaydin tatlim senin bebisin oldu dimi kiz diye duymusdum dilekden yine veririz birlikde canim tekrardan aramiza hosgeldin
bazen insanin cani istemiyor üseniyor yoksa yanina kocaman bir salataya yapsaydin ne güzel olurdun bence havadan mervecim bu aralar iyi gibiyim ama dün aksam 6 da bi bastirdi uyku biraz yatayim dedim yatirmadilar
günaydın kızlaar
görmeyeli nasılsınız
günaydin tatlim nerelerdeydin

günaydın canım kolay gelsin işlerin

günaydın yoğurt kürü nasıl yapılıyor ki canım anlat bakem::
Canım 2 yemek kaşığı yoğurda, 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı zerdeçal, 1 çay kaşığı tarçın karıştırıyorsun, her öğünden 30 dakika önce yiyorsun.

Geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin.

günaydınnn
hoşgeldin canım

Canım Bim de oluyor aslında, belki kalmamıştır, yine arada bak, gelir belki, ordakilere sor.

günaydın kızlaar
görmeyeli nasılsınız
günaydın canım

Son düzenleme:

yavas yavas suzim yaa acele etme oylee

günaydın kızlaar
görmeyeli nasılsınız

günaydın gülannem nerelerdesin kızz

Yarım pansiyon olunca canım bir de termal havuza girdim eritsin diye, inşallah telafi ederim en kısa zamanda. Sana da hayırlı yolculuklar.

iyi yapmışsın canım termal havuzlar güzel oluyor

günaydınnn

hoşgeldin canım dogum yapmıssın sanırım allah uzun omurler versın bebişine sende kılolarını yavas yavas verırsın üzme kendini bi uçtan basla artık

evet galiba havalardan

bakalım hemen

sagol fadimecim ama ben zerdecal i bulamam herhalde burda :44:tadi nasil :26:

beceremiyorum iste mervecim halen o patlamis misir yedim diye pismanlik var üzerimde
hoşgeldin canım dogum yapmıssın sanırım allah uzun omurler versın bebişine sende kılolarını yavas yavas verırsın üzme kendini bi uçtan basla artık

evet galiba havalardan

bakalım hemen
benimde tansiyon düsüklügü olur genelde ama ayran dengeliyor herhalde bu aralar türkiyeye geldigimde saglik ocagindaki doktor demisdin bana ayran ic tansiyonunu düzeltir diye :26:
hoşbulduk

evet suzim kızım oldu 4 aylık şimdi inşş verebilirim öyle gözümde büyüyorki :18:

eskilerden çok az kişi var galiba
allah anali babali büyütsün masallah nekadar cabuk geciyor zaman bebisin bile oldu ben burda yaslanacam herhalde eskiler azaldi dogru ara sira gelen oluyor ce deyip geri kaciyorlar kizlarin hepsi cok iyi cana yakinlar güzel kaynasiyoruz eskisi yenisi fark etmiyor

bizim akrabaların düğünü vardı,görümcemler geldi misafir alan işte,diyet miyet hak getire bu hafta yine artıdayım
siz nele yaptınız,geçmişe gidiyim dedim gözüm korktu

bizim akrabaların düğünü vardı,görümcemler geldi misafir alan işte,diyet miyet hak getire bu hafta yine artıdayım

baskalarinin yaninda zor oluyor ya hakklisin gidersen cikamasin özet geceyim derdimde ballik hafizaliyim buraya yazmasam dün ne yedigimi bile hatirlamam

evet başkalarının yanında,helede misafir varsa olmuyoyarından tekrar başlıycam bakalım artık,senin nasıl gidiyo suzim inşallah eksidesindir

olur suzim yaa boşverme hemen beceremiyorum diye

geçmişe gitme cıkamassın özet geçiyim dicem ama sen nerde kalmıstın onu bılemedım ben şimdi

Bu arada dün evlenmeden önce ki pantalonlarımı atmadım demiştim ya bu sabah birini deniyim dedim olduuu
suan üzerimde ay nasıl seviniyorum içim içime sıgmıyor bugün
azcık göbüşten sıkıyo ama 1 2 haftaya oda gecer ınsallahh

evet başkalarının yanında,helede misafir varsa olmuyoyarından tekrar başlıycam bakalım artık,senin nasıl gidiyo suzim inşallah eksidesindir

bugün 100 gramm gösterdi canim ya arada kacirmasam olacakda birde reglim yaklasiyor herhalde vucut sis gibi karnim davul

canimi sIkti bizim kingkong öglene tavuk pilav geitrdim dünden kalma yiyeyim diye erken cikiyorum diye mola vermiyor bi 5 dakika isitip yiyeyim dedim surat asiyor ne varsa sanki arada geliyorlar tamam dedi ama yemiycem vazgectim geri eve götürcem gicik sey

geçmiş olsun canım:26:
günaydin baharcim

belin ne kdr inceymiş benimki 72 olsa yeter
72 olduğunda 38 beden oluyorum o da bana yeter
ben 38 giyiyiorum ama boy 162 olunca yinede fazlam var 36 beden giyiyodum evlenmeden pantolonlar dolapta duruyo kimisinin daha etiketi üstünde alıp hiç giymemişim
niyetim onlara girebilmek
günaydınnn
hoş geldin canım hamilelik kilolarımı?
tatlandırıcı varmış içinde öle yazıyoki

günaydın kızlaar
görmeyeli nasılsınız
günaydın hoş geldin :)
Canım 2 yemek kaşığı yoğurda, 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı zerdeçal, 1 çay kaşığı tarçın karıştırıyorsun, her öğünden 30 dakika önce yiyorsun.
gerçekten işe yarıyormu?

geçen cumadan beri yokum mervoşş ona göre geçiver özetleri

valla canım pek bişi olmadı aslında
bende pazartesi yoktum izin günümdü
salı geldim kısceler gene döktürmüş
hande carsamba izinliydi kocişi de evde ya o gün kocişi gitmiş araba bakmaya araba alıcaklarmıs oda hemen buraya dalmıs
ballım rahatsız biraz gelemedi pek bu hafta
zeraam kv yardım etti misafiri geldiginde kvdeside hakkını verdi topikçek cok mutlu olduk bu duruma
fadıme abla tatılden geldı kılo almıs yogurt kürü yapıyo
suziyi biliyosun işte aynı kardeşinin evlenme teklif ettiği gelin adayına misafirliğe gidecekler
berenerva bu hafta azcık diyeti saldıydı ama toparlamaya basladı kocişiyle kapışıyolar bu hafta durmadan
okidok gelmişti yeni tatile gitti
a20 annesinin ısrarlarıyla yiyodu ama toparlamaya basladı
secem sarkıklarından şikayetçi hafta sonu dimçayına gitti arkadasları ve eşiyle arkadası eşiyle tartısmıs canları sıkılmıs biraz fazla da yememiş ii olmuş
aklıma bunlar geldi başka gelirse yazarım gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…