70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olur suzim yaa boşverme hemen beceremiyorum diye

geçmişe gitme cıkamassın özet geçiyim dicem ama sen nerde kalmıstın onu bılemedım ben şimdi
anam sana destan yazdim isarkadasi birseye göstercem internetden dedi bende kapattim sayfayi
simdide üseniyorum basdan yazmaya verecez tatlim bende verecem sizlen insallah
cok güzel ya
ha bunu anlatiyordum dur kisa anlatayim yine dün bende etek giydim etiketi üstünde dolapda buldum toto bacak arasi kaldi
anama kosturdum etek güzel dimi diye sonra kaldirdim üstümdeki tuniki ton kilot yukariya cikmadigini gördü off acilen vereyim bende de giyeyim
ay negüzel özetliyon sende mervecim

hoş geldin canım hamilelik kilolarımı?
hoşbuldum eve-t hamilelik kiloları

hoşgeldin canım dogum yapmıssın sanırım allah uzun omurler versın bebişine sende kılolarını yavas yavas verırsın üzme kendini bi uçtan basla artık
emziriyorum sıkı diyet yapamasamda dikkat etmek lazım artık tostos gezmekten bıktım
suzim bekle 74 de yetişcem sana
Gercekten işe yarıyormu o yogurtlu karışım süt olsun diye yemediğim ot , surup kalmadı bunuda yerim yeterki azcık kilolar gitsin

olabilir tatlim birde emziriyorsun daha hizli gider ben yerimde sayiyorum kacmam lazim acilen :111:gelen geciyor gelen geciyor

merhabalar hanımlar..
bende zayıflmak istiyorum ama motivsyon ihtiyacım var
verilcek kilo çok motivasyon yok of off
başlamak bitirmenin yarısıymış canım..başarcaz.ben bugün çok motive olmuş bi haldeyim..sadece ufak ufak dikkat ederek 73 sandığım kilomu 70 e indirmişim bile :) niyet ederek zayıfla yöntemini keşfetmiş oldum ahahah :) jilliana da başladım dün kolumdaki acıdan zevk alıyorum resmen :) demekki sahiden zayıflama zamanım gelmiş :)

olabilir tatlim birde emziriyorsun daha hizli gider ben yerimde sayiyorum kacmam lazim acilen :111:gelen geciyor gelen geciyor
suzııı benıde bekle gelıcem bır kac aydan kıssss suan 84 lere vurdumm bakalım kacla dogumdan cıkarım bılemem ınsl hayırlsıı ıle oglumu kucagıma alayımda gerısını verırıs canım yaaaaaaaaa

selam canlarım hastaydım yeni kalktım çok birikmiş iki gündür hiç birşey yemedim yarın bakalım kaçım geçen hafta 77.100 düm bakalım yarın kaçım
kızlar yarın için bebeğime dua edin yarın nürolojiyede randüvümüz var premütüreya her defasında biryere yönlendiriliyoruz budefada nürolojiye gideceğiz inşallah bir şey çıkmaz

sen gel suzis ben seni beklerim öyle derler canim son ayinda fazla kilo alabiliyormusun ama dedigin gibi bebis gelsin gerisi hal olur zaten

olmamış mı hala ?

insallah cabuk iyilesirsin permütür noluyor canim ben bilmiyorum :26: insallah birsey yoktur canim

kizlar cok sagolun evet bunlar odun bu kesin
hala kendini hakli goruyo ya
butun sinirleRimi bozdu
bizim yaptiklarimizi gormuyolar sadece kendileri yoruluyo uyanikken 5dakika bakiyo ondada bitirdin beni ahmet diyip duruyo ben 7 24 bakiyorum onu gormuyo sanki

bi hocamiz vardi hep derdi

DAL RÜZGARI AFFETSEDE KIRILMISTIR BIR KERE
nekadar Dogru bi soz

ballim gecmis olsun canim eger kanda bakilmayip sadece idrarda bakildiysa hamilelik gecde cikabiliyo

sIkma canim canini artik napacan odun modun idare ediyoruz iste bizde altdan almazsak bunlar napardin bilmem
dogru söz gercekden hosuma gitti ben vaso yu biliyorum kirildimi eskisi gibi olmaz kirilmisdir artik diye

sIkma canim canini artik napacan odun modun idare ediyoruz iste bizde altdan almazsak bunlar napardin bilmem
dogru söz gercekden hosuma gitti ben vaso yu biliyorum kirildimi eskisi gibi olmaz kirilmisdir artik diye

hala diyo sen namazi bitirdin sonra dolastin gelip cocugu almak yerine yaptigimda obur odaya gidip salladigim yastigi ve islak mendili almak neyle salliycaksam cocugu ay moralim sifir ya
disari aticam kendimi ama hava fena onuda yapamiyorum

hala diyo sen namazi bitirdin sonra dolastin gelip cocugu almak yerine yaptigimda obur odaya gidip salladigim yastigi ve islak mendili almak neyle salliycaksam cocugu ay moralim sifir ya

canım sıkma canını onunda çocuktan farkı yok hepsi öyle bak benimkine ben hastayım niyekendine dikkat etmiyorsun diyor sanki bilerek hasta oldum odun modun çocuklarla beraber büyütücez neyapcan mecbuurr

herzaman hakklilar zaten bikerede hakksizim dedigini duymadim benimkini ben adam evde olmadi daha rahatim ne kadar gec gelse okdar seviniyorum burasida öyle canim ya isinsa artik günes eksikliginden morelde düzelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…