anam sana destan yazdim isarkadasi birseye göstercem internetden dedi bende kapattim sayfayiolur suzim yaa boşverme hemen beceremiyorum diye
geçmişe gitme cıkamassın özet geçiyim dicem ama sen nerde kalmıstın onu bılemedım ben şimdi
cok güzel yaBu arada dün evlenmeden önce ki pantalonlarımı atmadım demiştim ya bu sabah birini deniyim dedim olduuu
suan üzerimde ay nasıl seviniyorum içim içime sıgmıyor bugün
azcık göbüşten sıkıyo ama 1 2 haftaya oda gecer ınsallahh
ay negüzel özetliyon sende mervecim
valla canım pek bişi olmadı aslında
bende pazartesi yoktum izin günümdü
salı geldim kısceler gene döktürmüş
hande carsamba izinliydi kocişi de evde ya o gün kocişi gitmiş araba bakmaya araba alıcaklarmıs oda hemen buraya dalmıs
ballım rahatsız biraz gelemedi pek bu hafta
zeraam kv yardım etti misafiri geldiginde kvdeside hakkını verdi topikçek cok mutlu olduk bu duruma
fadıme abla tatılden geldı kılo almıs yogurt kürü yapıyo
suziyi biliyosun işte aynı kardeşinin evlenme teklif ettiği gelin adayına misafirliğe gidecekler
berenerva bu hafta azcık diyeti saldıydı ama toparlamaya basladı kocişiyle kapışıyolar bu hafta durmadan
okidok gelmişti yeni tatile gitti
a20 annesinin ısrarlarıyla yiyodu ama toparlamaya basladı
secem sarkıklarından şikayetçi hafta sonu dimçayına gitti arkadasları ve eşiyle arkadası eşiyle tartısmıs canları sıkılmıs biraz fazla da yememiş ii olmuş
aklıma bunlar geldi başka gelirse yazarım gene
hoşbuldum eve-t hamilelik kilolarıhoş geldin canım hamilelik kilolarımı?
emziriyorum sıkı diyet yapamasamda dikkat etmek lazım artık tostos gezmekten bıktımhoşgeldin canım dogum yapmıssın sanırım allah uzun omurler versın bebişine sende kılolarını yavas yavas verırsın üzme kendini bi uçtan basla artık
hoşbuldum eve-t hamilelik kiloları
emziriyorum sıkı diyet yapamasamda dikkat etmek lazım artık tostos gezmekten bıktım
suzim bekle 74 de yetişcem sana
Gercekten işe yarıyormu o yogurtlu karışım süt olsun diye yemediğim ot , surup kalmadı bunuda yerim yeterki azcık kilolar gitsin
başlamak bitirmenin yarısıymış canım..başarcaz.ben bugün çok motive olmuş bi haldeyim..sadece ufak ufak dikkat ederek 73 sandığım kilomu 70 e indirmişim bile :) niyet ederek zayıfla yöntemini keşfetmiş oldum ahahah :) jilliana da başladım dün kolumdaki acıdan zevk alıyorum resmen :) demekki sahiden zayıflama zamanım gelmiş :)merhabalar hanımlar..
bende zayıflmak istiyorum ama motivsyon ihtiyacım var
verilcek kilo çok motivasyon yok of off
suzııı benıde bekle gelıcem bır kac aydan kıssss suan 84 lere vurdumm bakalım kacla dogumdan cıkarım bılemem ınsl hayırlsıı ıle oglumu kucagıma alayımda gerısını verırıs canım yaaaaaaaaaolabilir tatlimbirde emziriyorsun daha hizli gider ben yerimde sayiyorum kacmam lazim acilen :111:gelen geciyor gelen geciyor
suzııı benıde bekle gelıcem bır kac aydan kıssss suan 84 lere vurdumm bakalım kacla dogumdan cıkarım bılemem ınsl hayırlsıı ıle oglumu kucagıma alayımda gerısını verırıs canım yaaaaaaaaa
olmamış mı hala ?birsey degil canim rica ederim
negüzel boylusun canim kaca kadar hedef koydun 62 ideal diyorlar ama 65 iyidir yeterlidir sana canim
tamam canimsen ekle resimleri orasi burasi yani sizin gidiyiniz yer bizimki mi derim sana
insallah bizlen istedigin kiloya ulasirsin hosgeldin aramiza canim
öyle canim ev isi nankör isdirbenim oglan gibi desene oda bildim bileli hic anne aciktim demez herseyi de yemez
verilcek kilo cok motivasyon burda cok hosgeldin canim
kiz öylemi diyordunmusi musi dedigini hic duymadim
canim kilolari yanlis yere yazmissin herhalde tuhaf bi cizelge olmus
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın.
insallah cabuk iyilesirsinselam canlarım hastaydım yeni kalktım çok birikmiş iki gündür hiç birşey yemedim yarın bakalım kaçım geçen hafta 77.100 düm bakalım yarın kaçım
kızlar yarın için bebeğime dua edin yarın nürolojiyede randüvümüz var premütüreya her defasında biryere yönlendiriliyoruz budefada nürolojiye gideceğiz inşallah bir şey çıkmaz
olmamış mı hala ?
insallah cabuk iyilesirsinpermütür noluyor canim ben bilmiyorum :26: insallah birsey yoktur canim
yemeye gidin canim birde bi hediye alirsinay ben pek romantik degilim benimki romantik olmayinca zamanla benden de gitti
benim üst canim ya bende üstden sikayetcigim
canim karniyariki evden getirdim ama pilavi hazir aldim pakete 250 gramm vardin 2 dakikada mikroda oluyormus cabuk pilav onun yarisini kattim tabaga oda kalori olarak 200 kalori etti
bel ve göbek bende cok
afferim yapsin tabiikisi
ay lahanali bulgur corbasi deyince canim kabuska isteditarifini yazabilirmissin canim affiyet olsun güzel canim
kuzum aksamlari hep yanlis yiyorsun hemde doyurmaz onlar kibak ne diycem annenen icin mi taktik buldum mesela anne benim canim tavu cekti de kabuska yap yiyelim de yogurt corbasi canim istiyor nezamandir de yani ozaman hem öbür yiyecekleri yememis olursun
dogru diyorsun tatlim
toparladin canim sen nasil oldun bu arada :26:
hosgeldin canim
odun canim bunlar bi kere de benimki bana kizmisdin benim saat onu uyandirdi diye kavga etmisdik e saat kurmassam nasil kalkip ise gitcem mantiga bak
sende allah rizasi icin namaz kiliyorsun beyefendi sinirlendi diye namazimi bosliycan onumu istiyor hayret birsey günah yazik yani namaz kilarken yilan bile elemez bunu bilmiyormu cok sinirlendimbirsey anlatcam sana
ben satis yerinde calisiyordum önceden ekmek pohca tatli falan pisirp satiyorduk bäckerei yani bi yardimci gönderdiler arab din oglan sanirsam bende oranin basiydim bana gelip nezaman mola yapabilirim diye sorup duruyordun
dedim git yap herhalde dedim cok acikmis sonra orasida hastaneye bagliydin baktim dükkan doldu tasiyor doktorlar hemsireler cagriyorum cagriyorum gelmiyor sinirlendim arkaya dogru girdim önlügünü cikarmis namaz kiliyoray bilsem cagirirmiyim o devam kildi ben müsterileri bitirdim namazi bittikden sonra geldi dedim söyleseydin ya namaz kilcam diye ben sana seslenmezdim bile birak dükkan dolsun tassin umrumda olmaz dedim öyle iste okadar bagirip cigirmama ses verip namazini boslamadi oda uyaniversin ne var yani
uyku tutmadi diye geldim ama simdi gözlerim kapaniyor yarin yazarim artik menümü kizlar öptüm cok rüyanizda beni görün emi:92::92::92:
haklısın canım unutmayin hic bir yemek zayif olmanin mutlulugunu vermez bize
ben hiç anlamam böyle seylerden allahtan eşimde benden
bu sabah olctum 69,3 kıloda toto 106:26:
kız benım bel 87
gobek 96
sen kendine cıvık dıosun ben neyım oyleyse :26:
güzel menun afıyet olsun sabahta düzgün kahvaltı olaymıs ıyı olurmus ama uymamıs dıkkat edersın kahvaltıya
evet biraz daha iyi oncekıne göreama hala düzeltmen gereken seyler var
çok haklısın canım keske dikkat edebılsek ama ben sut içtigim tarıhı unuttum valla evde hep sut var ama hep eşim içiyor ben pek ıcmıyorum ıcıyım bundan sonra bari :26:
google amcaya sorsana baldır erıten hareketler dıye hergun duzenlı yap ıncelır canım jılıanın arkasına ekleyıver onlarıda tamamdır
afiyet olsun canım güzel yemişsin bolda spor yapmıssın bişi kalmamıs yakmıssındır hepsini zaten
canım hoşgeldin öncelikle bize kendini tanıtırmısın yasın kaç nerelısın kaç kılosun vsss
sana tavsiyem diyeti cıkar hayatından ve menulerını kucult bol su iç en az 2 lt ara ogun yap ve mumkunse spora basla kendiliginden nasıl gıdıcek kılolar gör sandıgımız kadar zor degıl kılo vermek bız yemegı sevdıgımız ıcın gözümüzde büyütüyoruz
üzme kendini canım yaa uyurken bır gurultuyle uyanınca ınsan cok asabı oluyor o yuzden kızmıstır sana
bende bir dönem gececi calışmıştım sabah gelıp yattım
yukarda katta yengemın ablaları gelmıs bi kahkahalar atıyolar sanki benim yanımda
cıkıp yukarı bagırmıstım onlara
uyudugumu bılmıyomusunuz ne bu gurultu dıye
dusun mısafıre hemde
sonra cok pişman olmustum
gidip özür dilemiştim uykusuzluktan asabileştim diye
anlayışla karsılamıslardı saolsunlar
En güzel yanı işte o kıyafetlerin bollaşması.
Götür ona bana bol geldi bu diye ver tekrar
Canım sen de öğlen onların yediğinden ye bence, milleti kendine baktırmaktansa, akşam dikkat edersin, et protein zaten yiyebilirsin ölçülü miktarda.
Allah daim etsin enerjini motivasyonunu
Ne güzel işte idareten alıver bişeyler, sonra kilon oturunca dolabı tamamlarsın.
Ne güzel telaşlar bunlar canım, darısı benim kardeşimin başına inşallah.
Hayırlısı olsun canım, sıkma canını.
Sabah aç karnına iç, yarım saat sonra kahvaltı yap.
Evde romantik bir yemek ve romantik slow müzikler ayarlayabilirsin.
Sabah olmamış, en önemli öğün canım, kahvaltı yapmaya çalışmalısın.
Canım bir anlık uyku sersemliğiyle olmuştur, sıkma canını eminim o da pişman olmuştur sonra.
kizlar regl hala yok
ve ben cook halsizim ve midem bulaniyor :26:
bulantiyi bastirmak icinde sürekli yiyorum
tartilmadimda kesin 70 i bile gectim :26:
ama hic diyet yapicak durumda degilim :26:
ne oluyor bana anlamis degilim
yani bazen öyle oluyor ki ayaga kalkacak gücüm olmuyor
dün aksamda ondan gelemedim :26: eger gelemezsem anlayin ki rahatsizim
strestendir canım sıkma canını
görememiştim yeni gördüm videoyu canım
içinden nasıl geliyorsa ismimi öyle söyle canım ben ikisinide seviyorum
keller almanca kiler mi demek kız
cahilliğime güldüm valla
az bucuk ingilizcem var ama almanca sıfır
anam ayda 1 gün sana göre fazla yemişsin
bişey olmaz
maşallah canım sana hem emzirip hem bu kdr az yiyebiliyorsun iyi dayanıyorsun
güzel canım....
belin ne kdr inceymiş benimki 72 olsa yeter
72 olduğunda 38 beden oluyorum o da bana yeter
ne konservesi canım
geçmiş olsun
seninde belin inceymiş kızzzzzz
maşallahhhh....
odunlar nolcak..
dün bizimkide bana çıkıştı gecenin ikisiydi
odadan bişey alacaktım mecbur ışığı yaktım
bi bağırıyor yarın yola çıkacamda uykumu almam lazımda vs
ben bütün gün çalıştım
sonra eve gittim evi sil süpür yemek yemeye bile zamanım olmadı düşün
sonra kv gidiş
allahtan gelecek olanların hepsi yoktu
17 kişi civarıydı gelen
kahve çerez çay pasta meyve derken 12 yi geçe gittiler
sonra ortalığı topla
eve gel saat oldu 1
namaz valiz hazırla 3e doğru yattım
artık ayaklarımın üzerine duracak halim yoktu
ona rağmen beyefendinin uykusunu bölmüşüm
gny canım he ya çok çeneci bi topik
güzel canım
ben kolayı bırakalı 3 sene oldu
gny canım
çok şükür kıymet bilir
nasıl sevindi bilemezsin
kayınpeder diyoki bursa dönüşü sana ne hediye alayım
güzel misafirimi ağırladın
bende öyle şey olurmu baba ne demek seve seve dedim
zaten sık olan bişey değildi
günaydın canım
tartı inşallah bu hf çok güzel rakamlar gösterecek sana
kendine dikkat et canım
yedikten sonrada pişman olacaksın ve pişmanlığın büyük olacak
kendimden biliyorum
günaydın herkese kızlar tartıya 1 kaldı
benim oglanda 8 aylik dogmusdun canim oda mi permütür oluyor birsey olmaz insallah allahin izniyle bende cok korktum simdi nekadar oldu canim kizin :26:erken doğan bebeklere premütüre denir benim kızım 6.5 aylık doğdu sağol
benim oglanda 8 aylik dogmusdun canim oda mi permütür oluyor birsey olmaz insallah allahin izniyle bende cok korktum simdi nekadar oldu canim kizin :26:
kizlar cok sagolun evet bunlar odun bu kesin
hala kendini hakli goruyo ya
butun sinirleRimi bozdu
bizim yaptiklarimizi gormuyolar sadece kendileri yoruluyo uyanikken 5dakika bakiyo ondada bitirdin beni ahmet diyip duruyo ben 7 24 bakiyorum onu gormuyo sanki
bi hocamiz vardi hep derdi
DAL RÜZGARI AFFETSEDE KIRILMISTIR BIR KERE
nekadar Dogru bi soz
ballim gecmis olsun canim eger kanda bakilmayip sadece idrarda bakildiysa hamilelik gecde cikabiliyo
inşallah canım normal doğsaydı 6 aylık olacaktı ama şimdi 9 aylık
sIkma canim canini artik napacan odun modun idare ediyoruz iste bizde altdan almazsak bunlar napardin bilmem
dogru söz gercekden hosuma gittiben vaso yu biliyorum kirildimi eskisi gibi olmaz kirilmisdir artik diye
hala diyo sen namazi bitirdin sonra dolastin gelip cocugu almak yerine yaptigimda obur odaya gidip salladigim yastigi ve islak mendili almak neyle salliycaksam cocugu ay moralim sifir ya
disari aticam kendimi ama hava fena onuda yapamiyorum
hala diyo sen namazi bitirdin sonra dolastin gelip cocugu almak yerine yaptigimda obur odaya gidip salladigim yastigi ve islak mendili almak neyle salliycaksam cocugu ay moralim sifir ya
disari aticam kendimi ama hava fena onuda yapamiyorum
benim oglumuda 1 ay hastanede yatirdilar gercek dogum gününden sonra biraktilar birde 1.700 kiloydunsimdi oldu 6 yasinda rabbim korusun cocuklarimizi her türlü hastalikdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?