merhaba kızlar geçen yıl kilo verme çalışmalarıda bululunmuştum 81 den 70 e kadar düştüm ŞİMDİ 72 yim zayıflamayı çok istiyorum şişmanlıktan bıktım .yürüyüşe başladım sabah ve akşam tempoluyarım saat yürüyorum biraz daha motive olmak için kk üyelerinden destek bekliyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
bende varım bendeee,63 kilo dan 8 ay içinde 85 kilo oldum tam anlamıyla bunalımdayım ama azimliyim sizinde yardım ve motivasyonlarınızla zayıflayıp eski halime döncemmmmm
iyi olmana sevindim canm.
ohh kilolar da verilmiş iyi olmayıp da napıcaksın tabi hihoyyyt
selam kızlar. bilgisayarıma format attım excel yükleyemedim. olsaydı bu akşam hazırlıcaktım listeyi. yarın gece evde değilim. korkarım liste yine pazara kaldı. kusura bakmazsınız değil mi :)
sevgiler.
yooo belki kilo veririz daha iyi olur hem:))) yani bence diğer arkadaşlarımı bilemem tabi...
yooo belki kilo veririz daha iyi olur hem:))) yani bence diğer arkadaşlarımı bilemem tabi...
red paper zayıflama hapını kullanmanızı öneririm.%100 bitkisel ben kullanıyorum,yeni başladım..internetten araştırın isterseniz içiniz rahat etsin.iyi sonuç alanların yorumlarından fazlasıyla tatmin olucağınızdan eminim.
ardelya harikasın ya nasıl yaptın anlat nolurrrrrrrrrrrrrrr
Waaw bu çok büyük bir başarı.Tebrik ederim,hayran kaldım valla,keske bende o kadar verebilsem.Hoşgeldin bu arada :)
Arkadaslar adet döneminde yesil cay zararlı diye duymustum,sanırım doğru.içtikten sonra basım dönmeye basladı :S Sanırım özel günlerimizde yesil cay'a ara vermek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?