70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende varım bendeee,63 kilo dan 8 ay içinde 85 kilo oldum tam anlamıyla bunalımdayım ama azimliyim sizinde yardım ve motivasyonlarınızla zayıflayıp eski halime döncemmmmm

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız burda bizlerle birlikte
a.s.

yeni gelen arkadaşlarım kocaman bir hoş geldiniz diyorum sizlere.diğer arkadaşlarım sizler nasıl diyet yapıyorsunuz nasıl besleniyorsunuz merak ettim.

selam kızlar. bilgisayarıma format attım excel yükleyemedim. olsaydı bu akşam hazırlıcaktım listeyi. yarın gece evde değilim. korkarım liste yine pazara kaldı. kusura bakmazsınız değil mi :)
sevgiler.

selam kızlar. bilgisayarıma format attım excel yükleyemedim. olsaydı bu akşam hazırlıcaktım listeyi. yarın gece evde değilim. korkarım liste yine pazara kaldı. kusura bakmazsınız değil mi :)
sevgiler.

yooo belki kilo veririz daha iyi olur hem:))) yani bence diğer arkadaşlarımı bilemem tabi...

red paper zayıflama hapını kullanmanızı öneririm.%100 bitkisel ben kullanıyorum,yeni başladım..internetten araştırın isterseniz içiniz rahat etsin.iyi sonuç alanların yorumlarından fazlasıyla tatmin olucağınızdan eminim.

mrb bende red pepper kullanmak istiyorum ama şuanda emziriyorum bu yüzden beklicem bi kaç ay , daha önceden bi ilaç kullanmıştım dehşet zayıflatıyor bu red de ona benziyor sende sonucu yaz bana merak ederim umarım işine yarar sonrada ben kullanırımmm zayıflarız güsel güselkaydirigubbakcemile2

selam arkadaslar aranıza yeni katıldım. şimdi tartıldım ve 73.5 kiloyum.üniversite birinci sınıftayken 69 kilodan 63'e düşmüştüm boyum 1.75.3.sınıfta 10 kilo aldım yediklerim antep fıstıgı artı cikolataydı.mafoldumben.şimdi tekrar 60 kilo olmak istiyorum.ama sadece spor ve diyetle olur mu bilmiyorum.bir arkadasım 4 3 2 1 adlı sıvıyı kullanarak 13 kilo verdi gözümün önünde tabi spor ve diyet yaptı ama gercekten etkili oldu yine sipariş vermiş hedefi 15 kilo :) bende red paperi arastırdım ve ikisi arasında kararsız kaldım kullanan arkadaslar varsa red paperi düşüncelerini iletirlerse sevinirim :)

günaydın bende 76 kilo oldum- yani 1 kilo
78le başladık haftada 1 kilo durumu inallah devam eder, çünkü cma günü resmen pestilim çıktı 4 saat yürüdüm ve dün sabah tartıldığımda hala 77 hatta 78 gibi görünce küplere dööndüm ve dün bi güzel tatlıları , hamurişlerini, gazlı içecekleri hüplettim bu sabah bi baktım 76 , keşke yemeseydim dedim içimden

kızlar dün diyetisyenime gittim o nedenle fazla giremedim
ben çok yavaş veriyorum bu kiloları artık biraz hızlandıralım dedim o da benim 9 dilimi 8'e düşürdü, meyve sayımı 4'ten 5'e çıkardı meyve yağ yakımını hızlandırıyormuş haberiniz olaaaaaaa....
ara öğün sayını artır ve bu aralarda meyve tüket en fazla 1,5 saat aç kal dedi yani her saat başı yemek gibi birşey bu:))) ama okulda zor olacak ....

Merhabalar,

Ben hertürlü ilac bitkisel hap vs ye karsiyim:)

Kilo almanin psikolojik olduguna inaniyorum. Insan ruhen mutlu huzurlu olursa sismanlamayacagini düsünenlerdenim.

En azindan buna ben bir örnegim:) Bütün kilolari sinir ve stresse mutsuzluklara bagladim yemekle mutlu oluyorum zannettim.

Artik bu aski bitirme karari aldim,yemek beni mutlu etmiyor aksine cogu kez huzursuz ediyor.Öyleyse sadece ac kalmamak icin yemeliyim!

Zayiflamak icin para harcamak istemiyorum.Pahali ilaclari alip kendimi onlara kosullandirmak istemiyorum.

Ben asiri yiyerek kilo aldim o halde gereksiz yemeyerek kilo verecegime inaniyorum.

Uzun zamandir soguklari bahane edip temiz havada yürüyüs yapmadim.

Fakat yarin söz verdim kendime karda yagsa cikip sözümü tutacagim.

Herkese kolay gelsin saglikli ve huzurlu günler diliyorum:smiley-cool:

teşekkür ederim canım en kısa zamanda sende hedef kilona ulaşırsın inş.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…