70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sıkma canını onunda çocuktan farkı yok hepsi öyle bak benimkine ben hastayım niyekendine dikkat etmiyorsun diyor sanki bilerek hasta oldum odun modun çocuklarla beraber büyütücez neyapcan mecbuurr

oyle canim alismak lazim artik ama alisamiyoruz iste yoksa onlarin duzelicegi yok biz oyle Kabul etcez bunlari

herzaman hakklilar zaten bikerede hakksizim dedigini duymadim benimkini ben adam evde olmadi daha rahatim ne kadar gec gelse okdar seviniyorum burasida öyle canim ya isinsa artik günes eksikliginden morelde düzelmiyor

evetya diyo telde sen simdi kustunmu niye kustun nedensizmi kustun nedeni yokmu dedim varya nedeni diyo ben son ana birakiyomusum felan filan birsuru sey diyorum aksam 9 40 da okunuyo ben uyutmaya calisiyorum uyumadi mecbur 10da kalktim yoksa namaz gecicekti napayim yani

bu üstler çoğu böyle gıcık oluyo,sıkma canını napcan
hoşbuldum
benimde var öyle kıyafetlerim,1 2 defa anca giyebilmişimdir, inş. bende girebilirim bir gün

ayy benimkide öyledir ama uyudumu uyandırmak zor,ben 3 saat uykuyla işe gittiğim günleri bilirim,bi kerede demezdiki sen biraz dinlen ben bakayım,ama ışık yaksam gürültü olsa ses etmez,kızmaz yani

iyi canım akşama dikkat et gelin evinde
neyse 100 gr olsun dikkat et suzim
bu hf güzel besleniyorsun
Yarım pansiyon olunca canım bir de termal havuza girdim eritsin diye, inşallah telafi ederim en kısa zamanda. Sana da hayırlı yolculuklar.
telafi edersin canı m zaten fazla artın yok
bende özledim tatili
şimdi abla ve abilerimin yanına gitcem
ama bikaç gün kimsenin bilmediği yerlere kaçasım var

açmı kaldın canım
topiğin 2. özetcisi

kız dikkat etde giy şu eteği..

bizimki zaten isikta uyanmaz normal sesdede uyanmaz cocuk cok ciglik atinca uyanir ben wcye gitmis olurum ahmet uyanir aglarda duymaz
hala diyo ne olduda dun o okadar ciglik atti diye
cocukbu var bi sancisiki oyle oldu diyorum

teşekkürler mervoşş
umarım ballıya rabbim şifa verir habirde bebek
zerre için bende sevindim kıymet bulan kaynana bulmak zor iş
suzim görümce oluyo
Fadime benim gibi kilo aldı,inş vericez
ececim,müzeyyencim Allah yardımcınız olsun nediyim
okidokiye iyi tatiller
a20 annene bakma sen yeme kız

bizimki zaten isikta uyanmaz normal sesdede uyanmaz cocuk cok ciglik atinca uyanir ben wcye gitmis olurum ahmet uyanir aglarda duymaz
hala diyo ne olduda dun o okadar ciglik atti diye
cocukbu var bi sancisiki oyle oldu diyorum

erkekler hep böyle gamsız haa,sen yinede fazla canını sıkma üzülme yani,onlar dışarıya çıkıyolar kafalarını dağıtıp unutuyorlar biz mahvoluyoz

he birde unutuyorlar bak onu unuttum o an neyse o sonra birsey yokmus gibi birde konusmaya calisiyorlar üste cikmalarida cabazi zaten

erkenden yiyeyim öglen yemegimi demisdim bugün 2 de cikacam cocugu cocuk doktoruna götürcem üst bas bakacam eve varim diyene kadar sonra birde hazirlancam ac kalcam simdi yemegi de atmaya kiyamadim off

kizlar ben cikiyorum bugün görüsemezsek yarina insallah hepimiz eksi görürüz
hergün hatirlatcam hem size hem bana
hic bir yemek zayif oldugumuz anki mutlugu bize vermez bunu unutmayin

öptüm cok :80:

erken doğan bebeklere premütüre denir benim kızım 6.5 aylık doğdu sağol

inşallah canım normal doğsaydı 6 aylık olacaktı ama şimdi 9 aylık

Allah sağlık versin canım güle güle büyüt bebişini

ben dün başladım ve 2 gündür bu sporu yapıyorum Türkçe Pilates Hareketleri Videosu 5 bölüm Mtv Kristin McGee 5 Bölüm - Pilates Videoları, Pilates Dersleri, Pilates Eğitimi , Ebruli Pilates 5 bölümünüde çok yorucu ama çok terletiyo toplam 36 dk, günde 300 ip atlıyorum e tabiki yediğime içtiğimede dikkat ediyorum günde 4 dilim ince kepekli ekmeği geçmiyorum ,yağı , abur cuburu kestim ve sizce bu 3 aylık bi okul tatilinde kaç kilolara düşerim şuan 76 yım sanırım.Hedefim 3 ayda en az 10 kilo vermek . Bide şey merak ediyorum 9lu çay içen varmı işe yaradımı almayı düşünüyorum aktarcıdan

Son düzenleme:

Ayda ortalama 3-4 kg. normal canım, eğer sürekli dikkat edersen verirsin canım 10 kg., verilmeyecek bişey değil.

Ay kızlar canım sıkıldı benim eve gitmek istiyorum daha 2 saat var Tatilden sonra işe dönmek ne zormuş beyav, keşke yazın tatil bize de 3 ay olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…