canım sıkma canını onunda çocuktan farkı yok hepsi öyle bak benimkine ben hastayım niyekendine dikkat etmiyorsun diyor sanki bilerek hasta oldum odun modun çocuklarla beraber büyütücez neyapcan mecbuurr
bi bakmissin seninkide kocaman kiz olmusbenimki 1 kilo doğdu 1 ay kaldı küvezde 1500 le eve geldik
herzaman hakklilar zaten bikerede hakksizim dedigini duymadim benimkiniben adam evde olmadi daha rahatim ne kadar gec gelse okdar seviniyorum burasida öyle canim ya isinsa artik günes eksikliginden morelde düzelmiyor
bu üstler çoğu böyle gıcık oluyo,sıkma canını napcanbugün 100 gramm gösterdi canim ya arada kacirmasam olacakdabirde reglim yaklasiyor herhalde vucut sis gibi karnim davul
canimi sIkti bizim kingkongöglene tavuk pilav geitrdim dünden kalma yiyeyim diye erken cikiyorum diye mola vermiyor bi 5 dakika isitip yiyeyim dedim surat asiyor ne varsa sanki arada geliyorlar tamam dedi ama yemiycem vazgectim geri eve götürcem gicik sey
hoşbuldumgeçmiş olsun canım:26:
ben 38 giyiyiorum ama boy 162 olunca yinede fazlam var 36 beden giyiyodum evlenmeden pantolonlar dolapta duruyo kimisinin daha etiketi üstünde alıp hiç giymemişim
niyetim onlara girebilmek
hoş geldin canım hamilelik kilolarımı?
tatlandırıcı varmış içinde öle yazıyoki
günaydın hoş geldin :)
gerçekten işe yarıyormu?
kizlar cok sagolun evet bunlar odun bu kesin
hala kendini hakli goruyo ya
butun sinirleRimi bozdu
bizim yaptiklarimizi gormuyolar sadece kendileri yoruluyo uyanikken 5dakika bakiyo ondada bitirdin beni ahmet diyip duruyo ben 7 24 bakiyorum onu gormuyo sanki
bi hocamiz vardi hep derdi
DAL RÜZGARI AFFETSEDE KIRILMISTIR BIR KERE
nekadar Dogru bi soz
ballim gecmis olsun canim eger kanda bakilmayip sadece idrarda bakildiysa hamilelik gecde cikabiliyo
iyi canım akşama dikkat et gelin evindegünaydin tatlimesafurllah olurmu kellere anahtar degince güldüm ben benimkide kel ya neresine takacam anahtari diye
hem almancayi nasil bilcen cok da lazim bir dil degilkafama göre takilirim ikisinide söylerim ozaman zeynepcim
ne kiymetli uykulari varmis benimkiylende tartismisdim o konuda bizimki bölününce birsey yok onlarinki bölününce noluyorsa sanki
hersey karsilikli olmazi lazim zaten bi tesekkür bile yetiyor bazen benim kayinpeder icin az kosturmadim evraklarini halletmek icin sanki mecburum bi allah razi olsun demedi bi keresinde sakayla karisik yinemi mektup dedim oda gücenmis bidaha ne geldi ne ariyor demekki isi düsünce lazimmisim ben ona
yok tatlim bugün sadece 100 gramm gitmis gecen haftaya göre1 günde nolcak ki birde davetliyiz müstakbel gelin adayin evinde ama orda yemem herhalde birsey :26:
telafi edersin canı m zaten fazla artın yokYarım pansiyon olunca canım bir de termal havuza girdim eritsin diye, inşallah telafi ederim en kısa zamanda. Sana da hayırlı yolculuklar.
ne güzel öyle demeleri
günaydin tatlimsenin bebisin oldu dimi kiz diye duymusdum dilekden yine veririz birlikde canim tekrardan aramiza hosgeldin
bazen insanin cani istemiyor üseniyor yoksa yanina kocaman bir salataya yapsaydin ne güzel olurdunbence havadan mervecim bu aralar iyi gibiyim ama dün aksam 6 da bi bastirdi uyku biraz yatayim dedim yatirmadilar
günaydin tatlim nerelerdeydin
Bu arada dün evlenmeden önce ki pantalonlarımı atmadım demiştim ya bu sabah birini deniyim dedim olduuu
suan üzerimde ay nasıl seviniyorum içim içime sıgmıyor bugün
azcık göbüşten sıkıyo ama 1 2 haftaya oda gecer ınsallahh
açmı kaldın canımbugün 100 gramm gösterdi canim ya arada kacirmasam olacakdabirde reglim yaklasiyor herhalde vucut sis gibi karnim davul
canimi sIkti bizim kingkongöglene tavuk pilav geitrdim dünden kalma yiyeyim diye erken cikiyorum diye mola vermiyor bi 5 dakika isitip yiyeyim dedim surat asiyor ne varsa sanki arada geliyorlar tamam dedi ama yemiycem vazgectim geri eve götürcem gicik sey
topiğin 2. özetcisi
valla canım pek bişi olmadı aslında
bende pazartesi yoktum izin günümdü
salı geldim kısceler gene döktürmüş
hande carsamba izinliydi kocişi de evde ya o gün kocişi gitmiş araba bakmaya araba alıcaklarmıs oda hemen buraya dalmıs
ballım rahatsız biraz gelemedi pek bu hafta
zeraam kv yardım etti misafiri geldiginde kvdeside hakkını verdi topikçek cok mutlu olduk bu duruma
fadıme abla tatılden geldı kılo almıs yogurt kürü yapıyo
suziyi biliyosun işte aynı kardeşinin evlenme teklif ettiği gelin adayına misafirliğe gidecekler
berenerva bu hafta azcık diyeti saldıydı ama toparlamaya basladı kocişiyle kapışıyolar bu hafta durmadan
okidok gelmişti yeni tatile gitti
a20 annesinin ısrarlarıyla yiyodu ama toparlamaya basladı
secem sarkıklarından şikayetçi hafta sonu dimçayına gitti arkadasları ve eşiyle arkadası eşiyle tartısmıs canları sıkılmıs biraz fazla da yememiş ii olmuş
aklıma bunlar geldi başka gelirse yazarım gene
anam sana destan yazdim isarkadasi birseye göstercem internetden dedi bende kapattim sayfayi
simdide üseniyorum basdan yazmayaverecez tatlim bende verecem sizlen insallah
cok güzel ya
ha bunu anlatiyordum dur kisa anlatayim yinedün bende etek giydim etiketi üstünde dolapda buldum toto bacak arasi kaldi
anama kosturdum etek güzel dimi diye sonra kaldirdim üstümdeki tuniki ton kilot yukariya cikmadigini gördüoff acilen vereyim bende de giyeyim
ay negüzel özetliyon sende mervecim
bu üstler çoğu böyle gıcık oluyo,sıkma canını napcan
hoşbuldum
benimde var öyle kıyafetlerim,1 2 defa anca giyebilmişimdir, inş. bende girebilirim bir gün
ayy benimkide öyledir ama uyudumu uyandırmak zor,ben 3 saat uykuyla işe gittiğim günleri bilirim,bi kerede demezdiki sen biraz dinlen ben bakayım,ama ışık yaksam gürültü olsa ses etmez,kızmaz yani
valla canım pek bişi olmadı aslında
bende pazartesi yoktum izin günümdü
salı geldim kısceler gene döktürmüş
hande carsamba izinliydi kocişi de evde ya o gün kocişi gitmiş araba bakmaya araba alıcaklarmıs oda hemen buraya dalmıs
ballım rahatsız biraz gelemedi pek bu hafta
zeraam kv yardım etti misafiri geldiginde kvdeside hakkını verdi topikçek cok mutlu olduk bu duruma
fadıme abla tatılden geldı kılo almıs yogurt kürü yapıyo
suziyi biliyosun işte aynı kardeşinin evlenme teklif ettiği gelin adayına misafirliğe gidecekler
berenerva bu hafta azcık diyeti saldıydı ama toparlamaya basladı kocişiyle kapışıyolar bu hafta durmadan
okidok gelmişti yeni tatile gitti
a20 annesinin ısrarlarıyla yiyodu ama toparlamaya basladı
secem sarkıklarından şikayetçi hafta sonu dimçayına gitti arkadasları ve eşiyle arkadası eşiyle tartısmıs canları sıkılmıs biraz fazla da yememiş ii olmuş
aklıma bunlar geldi başka gelirse yazarım gene
bizimki zaten isikta uyanmaz normal sesdede uyanmaz cocuk cok ciglik atinca uyanir ben wcye gitmis olurum ahmet uyanir aglarda duymaz
hala diyo ne olduda dun o okadar ciglik atti diye
cocukbu var bi sancisiki oyle oldu diyorum
he birde unutuyorlar bak onu unuttumevetya diyo telde sen simdi kustunmu niye kustun nedensizmi kustun nedeni yokmu dedim varya nedeni diyo ben son ana birakiyomusum felan filan birsuru sey diyorum aksam 9 40 da okunuyo ben uyutmaya calisiyorum uyumadi mecbur 10da kalktim yoksa namaz gecicekti napayim yani
bu üstler çoğu böyle gıcık oluyo,sıkma canını napcan
hoşbuldum
benimde var öyle kıyafetlerim,1 2 defa anca giyebilmişimdir, inş. bende girebilirim bir gün
ayy benimkide öyledir ama uyudumu uyandırmak zor,ben 3 saat uykuyla işe gittiğim günleri bilirim,bi kerede demezdiki sen biraz dinlen ben bakayım,ama ışık yaksam gürültü olsa ses etmez,kızmaz yani
sıkma canını suzim,çocuğunla ilgilen boşver güzel geçirirsin bugünüde inş.
selam canlarım hastaydım yeni kalktım çok birikmiş iki gündür hiç birşey yemedim yarın bakalım kaçım geçen hafta 77.100 düm bakalım yarın kaçım
kızlar yarın için bebeğime dua edin yarın nürolojiyede randüvümüz var premütüreya her defasında biryere yönlendiriliyoruz budefada nürolojiye gideceğiz inşallah bir şey çıkmaz
erken doğan bebeklere premütüre denir benim kızım 6.5 aylık doğdu sağol
inşallah canım normal doğsaydı 6 aylık olacaktı ama şimdi 9 aylık
ben dün başladım ve 2 gündür bu sporu yapıyorum Türkçe Pilates Hareketleri Videosu 5 bölüm Mtv Kristin McGee 5 Bölüm - Pilates Videoları, Pilates Dersleri, Pilates Eğitimi , Ebruli Pilates 5 bölümünüde çok yorucu ama çok terletiyo toplam 36 dk, günde 300 ip atlıyorum e tabiki yediğime içtiğimede dikkat ediyorum günde 4 dilim ince kepekli ekmeği geçmiyorum ,yağı , abur cuburu kestim ve sizce bu 3 aylık bi okul tatilinde kaç kilolara düşerim şuan 76 yım sanırım.Hedefim 3 ayda en az 10 kilo vermek
Ayda ortalama 3-4 kg. normal canım, eğer sürekli dikkat edersen verirsin canım 10 kg., verilmeyecek bişey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?