Allah sağlık versin canım güle güle büyüt bebişini
ben dün başladım ve 2 gündür bu sporu yapıyorum Türkçe Pilates Hareketleri Videosu 5 bölüm Mtv Kristin McGee 5 Bölüm - Pilates Videoları, Pilates Dersleri, Pilates Eğitimi , Ebruli Pilates 5 bölümünüde çok yorucu ama çok terletiyo toplam 36 dk, günde 300 ip atlıyorum e tabiki yediğime içtiğimede dikkat ediyorum günde 4 dilim ince kepekli ekmeği geçmiyorum ,yağı , abur cuburu kestim ve sizce bu 3 aylık bi okul tatilinde kaç kilolara düşerim şuan 76 yım sanırım.Hedefim 3 ayda en az 10 kilo vermek . Bide şey merak ediyorum 9lu çay içen varmı işe yaradımı almayı düşünüyorum aktarcıdan
aynen oyle canim sadece biz mahfoluyoruzerkekler hep böyle gamsız haa,sen yinede fazla canını sıkma üzülme yani,onlar dışarıya çıkıyolar kafalarını dağıtıp unutuyorlar biz mahvoluyoz
dedigin gibi suzi bisey yokmus gibi devam ediyo konusmaya biraz once telde diyoki nezaman normale donersin konusuyorumya diyorum sesin suratin onune dusmus gibi geliyo sesin diyohe birde unutuyorlar bak onu unuttumo an neyse o sonra birsey yokmus gibi birde konusmaya calisiyorlar üste cikmalarida cabazi zaten
erkenden yiyeyim öglen yemegimi demisdim bugün 2 de cikacam cocugu cocuk doktoruna götürcem üst bas bakacam eve varim diyene kadar sonra birde hazirlancam ac kalcam simdi yemegi de atmaya kiyamadim off
kizlar ben cikiyorum bugün görüsemezsek yarina insallah hepimiz eksi görürüz
hergün hatirlatcamhem size hem bana
hic bir yemek zayif oldugumuz anki mutlugu bize vermez bunu unutmayin
öptüm cok:80:
bi bakmissin seninkide kocaman kiz olmusemziriyormusun canim sen ben emzirememisdim
aynen oyle canim sadece biz mahfoluyoruz
dedigin gibi suzi bisey yokmus gibi devam ediyo konusmaya biraz once telde diyoki nezaman normale donersin konusuyorumya diyorum sesin suratin onune dusmus gibi geliyo sesin diyo
normal degilmi dedim diyoki soz veremem ama daha dikkatli olurum uyaninca kendimde olmuyorum kendimi kaybediyorum bidaha olmaz demiyorum ama dikkat etmeye calisirim kusura bakma diyo son olarakda ich liebe dich dedi tatliya bagladi bidahaki bagirmasina kadar
suzi ay ne guzeldir simdi o heycan ben hic birinde bulunamiycam kardesimde
tekrar cook mutluluklar diliyorum
hayırlısı ıle dua ıle ınsll az kaldı beklemdeyız sancılaırmız kısmet se artıkkk paşamın gelecegı gunu ıple cekıyorum suzım yaaaaaaaaaaa cok ozledım onuuusen gel suzis ben seni beklerimöyle derler canim son ayinda fazla kilo alabiliyormusun ama dedigin gibi bebis gelsin gerisi hal olur zaten
Verirsin canım moralini yüksek tut, 3 ay sonra 10 kg. gidecek.inşallah veririm okuldaki en kilolu kızlardan biriyim
Etsiz hayat mı geçer kız, ben çok severim valla.Slm kızlar biz arabayı aldık
Ay burdan uzak kaldığına sinir oluyorum artık akşamları erken evde olacam
Fadime abla ben et yemiyorum diyet yapmamış olsamda yemeyi evden getirmek zorundayım zaten 1 tek mola var öle akşam yok
Ballım geçmiş olsun
Suziş o kingkongu dövelim bacım
slm kızlar biz arabayı aldık
ay burdan uzak kaldığına sinir oluyorum artık akşamları erken evde olacam
fadime abla ben et yemiyorum diyet yapmamış olsamda yemeyi evden getirmek zorundayım zaten 1 tek mola var öle akşam yok
ballım geçmiş olsun
suziş o kingkongu dövelim bacım
masallah nasil dusurdun ya
bende dussun istiyorum
arkadaşlar yaaa ben de kilo vermek istiorum ama bir türlü kendimde güç bulup bi diyeti devam ettiremiorum..halimden hiiç memnun diilim hiç bi kıyafetim olmuo,bol bol giyiniorum bu yüzden de daha da kilolu görünüorum =( çok mutsuz hissedip daha cok yiyorum!!!
sizlerden destek alıp bişeylere başlayabilmek-devam edebilmek umuduyla yazıyorum..inş hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız..
kuzum aksamlari hep yanlis yiyorsun hemde doyurmaz onlar kibak ne diycem annenen icin mi taktik buldum mesela anne benim canim tavu cekti de kabuska yap yiyelim de yogurt corbasi canim istiyor nezamandir de yani ozaman hem öbür yiyecekleri yememis olursun
haklısın canım unutmayin hic bir yemek zayif olmanin mutlulugunu vermez bize
Allah daim etsin enerjini motivasyonunu
suzııı benıde bekle gelıcem bır kac aydan kıssss suan 84 lere vurdumm bakalım kacla dogumdan cıkarım bılemem ınsl hayırlsıı ıle oglumu kucagıma alayımda gerısını verırıs canım yaaaaaaaaa
teşekkürler mervoşş
umarım ballıya rabbim şifa verir habirde bebek
zerre için bende sevindimkıymet bulan kaynana bulmak zor iş
suzim görümce oluyo
Fadime benim gibi kilo aldı,inş vericez
ececim,müzeyyencim Allah yardımcınız olsun nediyim
okidokiye iyi tatiller
a20 annene bakma sen yeme kız
bi hareket var canım adınıbilmiyorum da anlatayım. şimdi bi sandalyenin önünde durup çömel, sandalyeye arkan dönük olcak. ellerini sandalyeye koy ayaklarından fazla destek almadan kendini kaldırmaya çalış. pek anlatamadım ama videobulursam atayım :26:
sabah geç kalkıyorum o yüzden kahvaltı etmeden direkt öğle yemeğine atlıyorumbiliyorum canım dolma çok oldu 1 tane yicektim ama çok acıkmıştım dayanamadım 2.yi de yiyiverdim
yanlış anlar mıyız kuzum çok haklısınkeşke azcık erken kalkabilsem de erkenden kahvaltı edebilsem yıl içindeki alışkanlık işte geç yatmaya alıştım şimdi de erken uyuyamıyorum sabah da geç kalkıyorum
anlıyorum canlarım..ozaman öğlen birazdahahafif başlayalım..midemizi yormayalım..canım haklısı tabi.ama ben ise gidiyorum sabah canım istemedi.o yüzdn saçma sapan beslendim.
bende şaşırdım29 olmasına..ama tatlıminan çok sarkık..we kolumu birleştirince ayıcık gibi şişip kalıyor kollarım..beni dahada kilolu gösteriyor..canim kolun 29 kalin degilki neden sarkik olsun az sporla sklasir o
bacaklar bendede ayni malesef nasil incelicek bakalim
akşam yemeği yok mu?tatlım..bugunku yediklerim
Sabah tost 5 zeytin
musli
yarim muz 5 findik
bir kabak dolmasi yumurtali ispanak 5kasik yogurt
Karpuz
bugun sporu abarttim kizlar 3mil Leslie yaptim jillian yaptim
kizim demistimya park diye sayikliyo diye parka gittik hava biraz soguktu ama yinede gonlu olsun diye gittim gidis donus 3km de yuruyus
hoşgeldin canım..bize takıl hayatı yaşa..arkadaşlar yaaa ben de kilo vermek istiorum ama bir türlü kendimde güç bulup bi diyeti devam ettiremiorum..halimden hiiç memnun diilim hiç bi kıyafetim olmuo,bol bol giyiniorum bu yüzden de daha da kilolu görünüorum =( çok mutsuz hissedip daha cok yiyorum!!!
sizlerden destek alıp bişeylere başlayabilmek-devam edebilmek umuduyla yazıyorum..inş hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız..
ah canım bea ne çektikşu heriflerden bende sabahın 8inden beri kaynanadayım...misafirleri war kızım ayağımın dibinde ağlıyor..ben yemek yapıyordum byandan çocuklara bakanda yok canım çıktı.ç.az önce çıktım ne yemek ne bulaşık yardımda yoktu...terden falan sıcaktan çıldırdım...anaaaammm nolcazbiz böyle bilmemki!bide bu adamlar anlamaz bizi...kizlar nerdesiniz ya
moralim cok bozuk
bugun esim 4de geldi 6da gitti yatti yorgunmus
bende aldim cocuklari parka gittim
8de geri donduk ahmet huzursuzdu
bende onla ugrasiyorum
aksam okundu gecmek uzere olunca kalkip kilayim dedim
ahmetide yatagina koydum tabi huzursuz oldugu icin ciglik atip Durdu bende namazdayim
pasamiz uyandiya uykusundan uyandirmisim
dunyanin lafini saydi benim sucum neyse anlamadim
uykusundan uyandirmisimya sanki uyaninca 2saatte uyuyo 1dakika sonra tekrar uyuyo
cok fena oldum ya ben her Saniye ugrasiyorum
anladım tatlım..ozaman çok problem değil..canim karniyariki evden getirdim ama pilavi hazir aldim pakete 250 gramm vardin 2 dakikada mikroda oluyormus cabuk pilav onun yarisini kattim tabaga oda kalori olarak 200 kalori etti
bel ve göbek bende cok
inşallah canım...günaydın yol arkadaşlarım cumaya 1 kala eksili bir gün olur umarım bugün :)
canım boyum kısa ama bende daha kötü duruyor..bugün misafirler ne kadar zayıflamışsın dediler..sewinmedim çünküben hala kiloluyum onlara göre zayıfladım..çünküönce çok kiloluydum...aşağı taraf kalın benim canım..kız benım bel 87
gobek 96
sen kendine cıvık dıosun ben neyım oyleyse :26:
menün bence harika canım....dwam..dünkü menüm
sabah
aç karnına 1 bardak su ve 2 adet kuru kayısı
1 domates salatalık
kk peynir
8 zeytin
1 dilim tb ekmeği
sade şekersiz nescafe
ara
yok
öğlen
1 köfte
1 kepçe corba
1 dılım karpuz
ara
2 kayısı
akşam
yarım bıber dolma
1 kase cacık
sorma baılm bende öyle geçmişi bitirmeye çalışıyorum..günaydiiinn
güzel birgün olsun insallahhhh
dün gelemedim gecmiste cok birikmis :26: bi susmuyonuz ki
hic düsünen yok balkaymak gelince nasil okur acik susalim diyen yok
ay bugünde cok isim vaaarr
saol tatlım negatif çıktı ama ben hala olmadım..Hayırlısı olsun canım, sıkma canını.
zero koladan mı?bahsediyorsun tatlım..duyduğuma göre onlardada şeker oluyormuş..dünkü menümm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates 1 salatalık
4 yeşil zeytin
kk.kadar peynir
1 dilim ince çavdar ekm.
çay
ara
az şekerli t.kahvesi
yarım paket çörekotlu form bisküvi(3 adet)
öğlen
1 porsiyon sebzeli piliç yemeği(biber kabak patlıcan ve tavuk göğsü)
1 dilim çavdar ekm
yağsız yeşil salata
3 kaşık kadar yoğurt
ara
1 kase kadar kiraz
3 adet form bisküvi
akşam
2 kepçe mercimek çorba
4-5 çatal yine tavuk sote(eşim yaptı yemeği yemesem kırılır die yedim)
yoğurt
1 su bardağı zero(kalorisi sıfırmış sözde bilmiyorum ama bu aralar içim yanıyo hararetim var ve bi tek o meret iyi geliyo)
yemekten sonraki az şekerli t.kahvesi ve kapanışş
neymiş ki!kız o...bende dün ayran detoxuna başladım dün eksiksiz bitti. bugün 1 kase içtim kaynanaın orda iş yapmaktan yemek yemeye hiç fırsatım olmadı..ne kahwaltı yapabildim ne yemek yedim okadar yani..öğleden sonra 1 kase tereyağlı tawuk çorbası,tereyağında kızarmış awuç içi kadar tawuk 2 çatal rewani we 1 top dondurma yedim..Günaydın canlarım,
Ben de 2 gündür yoğurt kürü yapıyorum bakalım yarın kaç çıkacağım. Hepiciğiniz iyisinizdir umarım.
Zeynep sana da tebrikler kaynana yardımın için, işten çıkıp da gidip yardım etmen, neyse ki o da kıymetini biliyomuş.
Suzi ne zaman gidiyonuz kız istemeye?
Hande işe başlamıştın, nasıl yeni işin, memnun musun?
yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiniz.
Diğer kızlar adını sayamadığım hepiciniz iyisinizdir umarım, bu akşam dikkat edin tamam mı, yarın tartı günü
:44:bende yazayim dünkünü :
sabah: 2 dilim cavdar tostu üzerine sürme peyniri salatalik 1 yas yumurta
öglen: 1 tane karniyarik yanina domatesli bulgur pilavi ayran
ara: 2 dilim kavun
aksam: yogurt corbasi 2 but tavuk
ayyyyy balımmm bendede bi gelişme yokkk..napcaz yaaa...kafayı yicem ben...olmıcak bukizlar regl hala yok
ve ben cook halsizim ve midem bulaniyor :26:
bulantiyi bastirmak icinde sürekli yiyorum
tartilmadimda kesin 70 i bile gectim :26:
ama hic diyet yapicak durumda degilim :26:
ne oluyor bana anlamis degilim
yani bazen öyle oluyor ki ayaga kalkacak gücüm olmuyor
dün aksamda ondan gelemedim :26: eger gelemezsem anlayin ki rahatsizim
gelse rahat etcemde yok bacım yoookk..strestendir canım sıkma canını
çok hawalara girmekızlar dün akşam kvdeydim misafirleri vardı
ilk kez gördüm umre arkadaşları
benim için gelinmi kızınmı diye sordular gelinim dedi canım kvm
benim ufaklık vardı 2.5 yaşında olan
ben içerdeyken kv bahsetmiş bi kızı oğlu var 14 12 yaşlarında diye
içeri girdim
aaaa biz seni yeni evli sanıyoduk nasıl genç görünüyorsun diye
ben nasıl mutluyum nasıl havalara girdim
yorgunluk bişi kalmadı
olsun tatlım doğum yapmışsın işteya..bi gelirsin buraya bi bakmışsın çıtır oluwermişsin..günaydınnn
bir yıl aradan sonra yeniden tostoparlak olarak burdayım
63 le bırakmıştım 88 le döndüm
iyilik tatlım sen nasılsın..günaydın kızlaar
görmeyeli nasılsınız
geçmişolsun canım..sen bu iştahsızlıkla yarın baya eksilerde olursun...inşallah bi problem olmaz canım...selam canlarım hastaydım yeni kalktım çok birikmiş iki gündür hiç birşey yemedim yarın bakalım kaçım geçen hafta 77.100 düm bakalım yarın kaçım
kızlar yarın için bebeğime dua edin yarın nürolojiyede randüvümüz var premütüreya her defasında biryere yönlendiriliyoruz budefada nürolojiye gideceğiz inşallah bir şey çıkmaz
hoşgeldin canım...Bende geldim 76 kiloyum sanırım :)
hayırlı olsun handem..Allah kazasız belasızkullanmayı nasip etsin..Slm kızlar biz arabayı aldık
Fadime abla ben et yemiyorum diyet yapmamış olsamda yemeyi evden getirmek zorundayım zaten 1 tek mola var öle akşam yok
Ballım geçmiş olsun
Slm kızlar biz arabayı aldık
Ballım geçmiş olsun
bunu demek istiyorum işte burdaki ilk hareket
[video=youtube;-RKJeF_WwYI]http://www.youtube.com/watch?v=-RKJeF_WwYI[/video]
anlıyorum canlarım..ozaman öğlen birazdahahafif başlayalım..midemizi yormayalım..
Bende şaşırdım29 olmasına..ama tatlıminan çok sarkık..we kolumu birleştirince ayıcık gibi şişip kalıyor kollarım..beni dahada kilolu gösteriyor..
Akşam yemeği yok mu?tatlım..
Hoşgeldin canım..bize takıl hayatı yaşa..Slogana bak yaw...sen bizekatıl tatlım inşallah werdiğini göreceksin kilolarını..
Ah canım bea ne çektikşu heriflerden bende sabahın 8inden beri kaynanadayım...misafirleri war kızım ayağımın dibinde ağlıyor..ben yemek yapıyordum byandan çocuklara bakanda yok canım çıktı.ç.az önce çıktım ne yemek ne bulaşık yardımda yoktu...terden falan sıcaktan çıldırdım...anaaaammm nolcazbiz böyle bilmemki!bide bu adamlar anlamaz bizi...
Anladım tatlım..ozaman çok problem değil..
Inşallah canım...
Canım boyum kısa ama bende daha kötü duruyor..bugün misafirler ne kadar zayıflamışsın dediler..sewinmedim çünküben hala kiloluyum onlara göre zayıfladım..çünküönce çok kiloluydum...aşağı taraf kalın benim canım..
Menün bence harika canım....dwam..
Sorma baılm bende öyle geçmişi bitirmeye çalışıyorum..
Saol tatlım negatif çıktı ama ben hala olmadım..
Zero koladan mı?bahsediyorsun tatlım..duyduğuma göre onlardada şeker oluyormuş..
Neymiş ki!kız o...bende dün ayran detoxuna başladım dün eksiksiz bitti. Bugün 1 kase içtim kaynanaın orda iş yapmaktan yemek yemeye hiç fırsatım olmadı..ne kahwaltı yapabildim ne yemek yedim okadar yani..öğleden sonra 1 kase tereyağlı tawuk çorbası,tereyağında kızarmış awuç içi kadar tawuk 2 çatal rewani we 1 top dondurma yedim..
:44:
Ayyyyy balımmm bendede bi gelişme yokkk..napcaz yaaa...kafayı yicem ben...olmıcak bu
Gelse rahat etcemde yok bacım yoookk..
çok hawalara girme..ben girdiğimde yukarı yol alıyorum...
Olsun tatlım doğum yapmışsın işteya..bi gelirsin buraya bi bakmışsın çıtır oluwermişsin..
Iyilik tatlım sen nasılsın..
Geçmişolsun canım..sen bu iştahsızlıkla yarın baya eksilerde olursun...inşallah bi problem olmaz canım...
Hoşgeldin canım...
Hayırlı olsun handem..allah kazasız belasızkullanmayı nasip etsin..
kızlar mrb cok yogunum yazamyrm pek,telden giriyom simdide.menùm.:sabah:1 haslanmıs yumurta 1bardak sùt,domates salatalık.1dilm tam bugday ekmegi. öglen:1 kepekli simit,1ayran (dısarda olnca bska alternatif yoktu canlarm) ara:elma aksam:tavuk gögùs ızgara,salata 45 dakika spor yaptım.kefir icym simdıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?