70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsin canım hem sıpor hem diyet böyle devam edersen 10 kilodan fazla verirsin sadece iradeli ol inşallah verisin hemen hemen aynı kilodayız bakalım önce hangimiz 36 beden oluyor çay konusunda bir fikrim yok bende merak ediyorum

erkekler hep böyle gamsız haa,sen yinede fazla canını sıkma üzülme yani,onlar dışarıya çıkıyolar kafalarını dağıtıp unutuyorlar biz mahvoluyoz
aynen oyle canim sadece biz mahfoluyoruz
dedigin gibi suzi bisey yokmus gibi devam ediyo konusmaya biraz once telde diyoki nezaman normale donersin konusuyorumya diyorum sesin suratin onune dusmus gibi geliyo sesin diyo
normal degilmi dedim diyoki soz veremem ama daha dikkatli olurum uyaninca kendimde olmuyorum kendimi kaybediyorum bidaha olmaz demiyorum ama dikkat etmeye calisirim kusura bakma diyo son olarakda ich liebe dich dedi tatliya bagladi bidahaki bagirmasina Kadar
kizlar ben cikiyorum bugün görüsemezsek yarina insallah hepimiz eksi görürüz
hergün hatirlatcam hem size hem bana
hic bir yemek zayif oldugumuz anki mutlugu bize vermez bunu unutmayin

öptüm cok :80:

suzi ay ne guzeldir simdi o heycan ben hic birinde bulunamiycam kardesimde
tekrar cook mutluluklar diliyorum

ay canım sen hala canınımı sıkıyorsun

sen gel suzis ben seni beklerim öyle derler canim son ayinda fazla kilo alabiliyormusun ama dedigin gibi bebis gelsin gerisi hal olur zaten
hayırlısı ıle dua ıle ınsll az kaldı beklemdeyız sancılaırmız kısmet se artıkkk paşamın gelecegı gunu ıple cekıyorum suzım yaaaaaaaaaaa cok ozledım onuuutüm aıle gozumun ıcıne bakıyor dogsunda basın kurtulsunda sevınelım dıye hayırlısııı ıle ınsllsafak 9..........

Slm kızlar biz arabayı aldık
Ay burdan uzak kaldığına sinir oluyorum artık akşamları erken evde olacam
Fadime abla ben et yemiyorum diyet yapmamış olsamda yemeyi evden getirmek zorundayım zaten 1 tek mola var öle akşam yok
Ballım geçmiş olsun
Suziş o kingkongu dövelim bacım

inşallah veririm okuldaki en kilolu kızlardan biriyim
Verirsin canım moralini yüksek tut, 3 ay sonra 10 kg. gidecek.

Etsiz hayat mı geçer kız, ben çok severim valla.

etsiz olurmuya diyetteyken yağsız tuzsus haşlıyorum baharatlarla tadlandırıp yiyiyorum

masallah nasil dusurdun ya
bende dussun istiyorum

bi hareket var canım adınıbilmiyorum da anlatayım. şimdi bi sandalyenin önünde durup çömel, sandalyeye arkan dönük olcak. ellerini sandalyeye koy ayaklarından fazla destek almadan kendini kaldırmaya çalış. pek anlatamadım ama videobulursam atayım :26:

hoşgeldiin

kapuska mı yoğurt çorbası mıı :120: bakcaz artık suzim gün içinde de az yemeye çalışıyorum akşam da artık iyice azalttım yediklerimi allahtan 6-7 kilo var vereceğim daha çok olsaydı kafayı yerdim heralde :18:

haklısın canım unutmayin hic bir yemek zayif olmanin mutlulugunu vermez bize

bunu yazıp duvara falan asmak lazım aslında her gün görebilmek açısından

Allah daim etsin enerjini motivasyonunu

teşekkürler hayatım

canım dikkatimi çekti ileriki sayfalarda 1 hafta falan sonra tekrar eski kilolarına döndüklerini yazmışlar geçici bişey galiba bu :26: ama denemekten zarar gelmez sen gelişmeleri yaz yine de bünyeye göre farkeder illaki

kııızzz hatırladın mı beniiii çocuğun mu olcak maşallah canım hayırlısıyla gelsin inşallah bebiş

isyan bayrağını çektim artık bacım aman annem üzülmesin diye 1 lokma bile fazla yemek yok :117: :113:

bunu demek istiyorum işte burdaki ilk hareket

[video=youtube;-RKJeF_WwYI]http://www.youtube.com/watch?v=-RKJeF_WwYI[/video]

Son düzenleme:
kızlar ben şimdi leslieciğimle buluşmaya gidiyorum sonra da yemek yerim akşam gelmeye çalışcam ama gelemezsem diye şimdiden söyliyim yarın denizliye gitcem sabah tartılırım ama bildirimimi anca akşam yapabilirim akşam gelemezsem yarın akşam görüşürüz

sabah geç kalkıyorum o yüzden kahvaltı etmeden direkt öğle yemeğine atlıyorum biliyorum canım dolma çok oldu 1 tane yicektim ama çok acıkmıştım dayanamadım 2.yi de yiyiverdim

canım haklısı tabi.ama ben ise gidiyorum sabah canım istemedi.o yüzdn saçma sapan beslendim.
anlıyorum canlarım..ozaman öğlen birazdahahafif başlayalım..midemizi yormayalım..
canim kolun 29 kalin degilki neden sarkik olsun az sporla sklasir o
bacaklar bendede ayni malesef nasil incelicek bakalim
bende şaşırdım29 olmasına..ama tatlıminan çok sarkık..we kolumu birleştirince ayıcık gibi şişip kalıyor kollarım..beni dahada kilolu gösteriyor..
akşam yemeği yok mu?tatlım..
hoşgeldin canım..bize takıl hayatı yaşa.. slogana bak yaw...sen bizekatıl tatlım inşallah werdiğini göreceksin kilolarını..
ah canım bea ne çektikşu heriflerden bende sabahın 8inden beri kaynanadayım...misafirleri war kızım ayağımın dibinde ağlıyor..ben yemek yapıyordum byandan çocuklara bakanda yok canım çıktı.ç.az önce çıktım ne yemek ne bulaşık yardımda yoktu...terden falan sıcaktan çıldırdım...anaaaammm nolcazbiz böyle bilmemki!bide bu adamlar anlamaz bizi...
canim karniyariki evden getirdim ama pilavi hazir aldim pakete 250 gramm vardin 2 dakikada mikroda oluyormus cabuk pilav onun yarisini kattim tabaga oda kalori olarak 200 kalori etti

bel ve göbek bende cok
anladım tatlım..ozaman çok problem değil..

günaydın yol arkadaşlarım cumaya 1 kala eksili bir gün olur umarım bugün :)
inşallah canım...
kız benım bel 87
gobek 96

sen kendine cıvık dıosun ben neyım oyleyse :26:
canım boyum kısa ama bende daha kötü duruyor..bugün misafirler ne kadar zayıflamışsın dediler..sewinmedim çünküben hala kiloluyum onlara göre zayıfladım..çünküönce çok kiloluydum...aşağı taraf kalın benim canım..

menün bence harika canım....dwam..

günaydiiinn
güzel birgün olsun insallahhhh
dün gelemedim gecmiste cok birikmis :26: bi susmuyonuz ki
hic düsünen yok balkaymak gelince nasil okur acik susalim diyen yok
ay bugünde cok isim vaaarr
sorma baılm bende öyle geçmişi bitirmeye çalışıyorum..
Hayırlısı olsun canım, sıkma canını.
saol tatlım negatif çıktı ama ben hala olmadım..
zero koladan mı?bahsediyorsun tatlım..duyduğuma göre onlardada şeker oluyormuş..
neymiş ki!kız o...bende dün ayran detoxuna başladım dün eksiksiz bitti. bugün 1 kase içtim kaynanaın orda iş yapmaktan yemek yemeye hiç fırsatım olmadı..ne kahwaltı yapabildim ne yemek yedim okadar yani..öğleden sonra 1 kase tereyağlı tawuk çorbası,tereyağında kızarmış awuç içi kadar tawuk 2 çatal rewani we 1 top dondurma yedim..
bende yazayim dünkünü :
sabah: 2 dilim cavdar tostu üzerine sürme peyniri salatalik 1 yas yumurta
öglen: 1 tane karniyarik yanina domatesli bulgur pilavi ayran
ara: 2 dilim kavun
aksam: yogurt corbasi 2 but tavuk
:44:
ayyyyy balımmm bendede bi gelişme yokkk..napcaz yaaa...kafayı yicem ben...olmıcak bu
strestendir canım sıkma canını
gelse rahat etcemde yok bacım yoookk..
çok hawalara girme ..ben girdiğimde yukarı yol alıyorum...

günaydınnn
bir yıl aradan sonra yeniden tostoparlak olarak burdayım
63 le bırakmıştım 88 le döndüm
olsun tatlım doğum yapmışsın işteya..bi gelirsin buraya bi bakmışsın çıtır oluwermişsin..
günaydın kızlaar
görmeyeli nasılsınız
iyilik tatlım sen nasılsın..

geçmişolsun canım..sen bu iştahsızlıkla yarın baya eksilerde olursun...inşallah bi problem olmaz canım...
menümü paylaşayım
sabah :
1 ıspanaklı gözleme
ara :
8 badem
öglen
Eki Görüntüle 743643 b

Bende geldim 76 kiloyum sanırım :)
hoşgeldin canım...
hayırlı olsun handem..Allah kazasız belasızkullanmayı nasip etsin..

hayırlı olsun canım darısı benim başıma tabi ehliyeti aldıktan sonra

sağol canım ,amin

kızlar mrb cok yogunum yazamyrm pek,telden giriyom simdide.menùm.:sabah:1 haslanmıs yumurta 1bardak sùt,domates salatalık.1dilm tam bugday ekmegi. öglen:1 kepekli simit,1ayran (dısarda olnca bska alternatif yoktu canlarm) ara:elma aksam:tavuk gögùs ızgara,salata 45 dakika spor yaptım.kefir icym simdıde

menü şahane canim kefiri nerden alıyorsun

MUTFAKTAYIM canım arkadasm ismini blmyrm kusura bakma canım skma canını bende 7 aylık dogmusm 1 kilo 100gram herneyse doktor ölür bırakın yasınız genc demis anneme.ama anne snucta ölcekse yanımda ölsùn demis.ama gayet saglıklym tosun gibi kız oldum.senin bebeginde iyi olck insallah.teldn yazıyorm alıntı yapamadm kusura bkmayın.anneme 3 can borcum war.allahm bütün annelerı ewlatlarına bagışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…